|
آقا مصطفی رفیق ما رو کشتند. دیدی؟
|
|
۸:۳۳, ۲۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۹:۵۰ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . آئین اهدای نخستین جایزه سینمایی گفتمان انقلاب اسلامی برگزار شد . ... . . پایگاه اطلاع رسانی تبیان نیوز : . . به گزارش واحد مرکزی خبر ،در این مراسم از ابوالقاسم طالبی کارگردان فیلم قلاده های طلا به عنوان فیلم برگزیده هیئت داوران با اهدا لوح و جایزه نقدی تقدیر شد. . طالبی پس از دریافت جایزه خود با بیان اینکه در جشنواره فیلم فجر به دلیل عضو هیئت داوران بودن فیلم قلاده های طلا را از رقابت در این جشنواره خارج کرد گفت : پس از اینکه شیخ طادی جایزه اش را به من داد وزیر ارشاد از وی خواست جایزه اش را قبول کند و گفت ما به آقای طالبی یک خودرو جایزه می دهیم که شیخ طادی پذیرفت . طالبی افزود : پس از چند روز با من تماس گرفتند و گفتند (خودرو ) تیبای شما چه رنگی باشد که من گفتم مشکی متالیک و افزودم که سند خودرو را به نام فرزند شهید احمدی روشن بزنید . . این کارگردان سینما پس از این سخنان جایزه سینمایی گفتمان انقلاب اسلامی خود را نیز با فراخواندن خانواده شهید روشن به روی سن به انها اهدا کرد . وی با در آغوش گرفتن علیرضا احمدی روشن فرزند شهید احمدی روشن شعار مرگ بر اسرائیل سر داد . . این رفتار طالبی با تشویق بسیار حاضران در سالن سینما فلسطین روبه رو شد ... . . ------------------------------------------- . حالا این خبر ادامه داره . اما من فقط همین قسمت رو قرار دادم ، چرا که این حرکت آقای طالبی جای تقدیر دارد. . . به این میگن حرکت باحال . دمشون گرم. هنرمندها باید از ایشون یاد بگیرن. . . ان شاء الله که باز هم از این حرکت ها ببینیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شهید عاشق "دکتر مصطفی چمران" | Mohammad Trust | 5 | 3,997 |