کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 20 رای - 4.05 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken)
۱۶:۳۶, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #84
آواتار
بسم‌الله الرحمن الرحیم
خوب! اول از دوست گرامی کمال تشکر و قدردانی و دارم که بسیار زیبا این مطالب بسیار جالب رو توی این سایت خوب و به درد بخور قرار دادند و خسته نباشید عرض میکنم.
این که بخواهیم نسبت به چیزی که از لحاظ معنوی ارزش واقعی نداره ( یه بازی که در ظاهر فقط برای سرگرمیه ) اینقدر وابستگی و عشق پیدا کنیم که چشمهای ما رو ببنده تا این اندازه که خیلی از واقعیت‌ها را قبول نکنیم یا بخواهییم باهاش مقابله کنیم، جای تأمل داره!
دوست عزیز آناستازیا من به شما پیشنهاد میکنم بیشتر در مورد جن و فرماسونری و شیطان‌پرستی تحقیق کنید، مسلماً خودتون به این توانایی میرسید که بدون خواندن این تفاسیر که دوستمون فقط در مورد این بازی نوشتند، بتونید با دیدن هر فیلم و یا بازی و یا چیزهای مشابه به خوبی خودتون تطبیق و تمیز بدهید.
اما باید بگم که هدف سازندگان این بازی هم همین بوده، تحت تأثیر قرار دادن شما و بقیه جوانان کشورمون و البته کشورهای دیگه...
توجه دارید که:
هدف تأثیر روی شماست... احساسات مخرب و از خودمون دور کنیم... یادمون باشه آفریده شدیم خدا رو پرستش کنیم نه از شیطان و وسوسه‌های شیطان پیروی کنیم.
بیایید بیشتر مطالعه کنیم و راه‌های نزدیکی خدا رو پیدا کنیم و از هر چیزی که مربوط به اطاعت از شیطانه از زندگیمون حذف کنیم...
یادمون باشه شیطان دشمن قسم‌خورده ماست! نوع بشر، انسان؛ نه مسلمان! شیطان قصد داره ما رو وادار کنه جلوی خدا سجده نکنیم و از دستورات و اوامر خدا سرپیچی کنیم! او همیشه برای نابودی ما تلاش میکنه از هر راهی و هر شیوه‌ای ...
قرآن کریم: "ما شما را خلق نکردیم مگر برای عبادت ما" !
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 208 ، Reza2035 ، محب الزهرا ، yashar1374
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - راه عروج - ۲/اسفند/۹۰ ۱۶:۳۶

[-]