|
جادوگرهای مدرن
|
|
۱۹:۱۱, ۴/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۸۹ ۱۹:۱۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
یه روز در زمان امام صادق کسی میاد و میگه من از غیب اطلاع دارم و ذهن شمارو میخونم از پنهان شما خبر میدم و راست هم میگفته
بعد امام صادق یه روز داشتن رد میشدن میرسن بهش مردم میگن آقا شما هم امتحانش کنید امام صادق علیه السلام میان جلوی این شخص و دستشون رو میبرن پشت سر این آدم و بعد مشتشون رو میارن جلوش و میگن بگو تو دست من چیه اون شخص هر کاری میکنه نمیتونه بگه توی دست امام چیه بعد میگه یه لحظه صبر کنید بعد از یه مدت میگه تخم یک پرنده هست که مال هندوستان هست امام میگه درسته مردم حیرت میکنن بعد خودش میگه من نتونستم توی دست شما رو بفهمم مجبور شدم ببینم در عالم چه چیزی جابه جا شده امام ازش میپرسند که چه جوری این توانایی رو کسب کردی (البته امام خودشون از این مسئله مطلع بودند و برای دادن درس به حضار میپرسن) شخص جواب میده هر چه نفسم خواست مخالفش عمل کردم امام بی درنگ میگه نفست در مقابل پذیرش اسلام چی میگه میگه مخالف امام میفرمایند پس مخالفش عمل کن و به این ترتیب اون شخص رو مسلمان میکنند بعد از یه مدت کوتاه شخص میاد پیش امام و با گله و شکایت میگه من تمام توانایی هام رو از دست دادم و این چه وضعی هست بعد امام توضیح میده میگن که خدا عادل است و نتیجه هر تلاشی رو میده اون زمان تلاشت در راه باطلی بود لذا اثرش رو در همین دنیا خدا بهت داد که فانی هم بود و روز قیامت و برای ابدیتت هیچ سودی نداشت و وجهه الهی نداشته اما الان که مسلمان شدی اعمالت رو خدا نگه میداره برای ابدیتت و روز قیامتت و خیر دنیا و آخرت رو برات محقق میکنه ببینید دوستان قبلاً هم گفتم که مخالفت با نفسی هم که برای رضای خدا نباشه سودی نداره ولو کشف و کرامات توش باشه تازه این غیر رو آوردن به سحر و جادو و ارتباط با شیاطین و اجنه هست که حرام است و خسران دنیا و آخرت رو به دنبال داره سخت ترین کار بندگی خداست برای رضای خدا و این کار خارق العاده هست در ضمن برای وارد شدن به وادی شناخت خدا فقط و فقط به قرآن و اهل بیت مراجعه بفرماید نه کسانی که به اسم عارف معروف شدند و در آثارشون پر است از مطالب سلیقه ای درباب بندگی خدا که به اسم راه عرفانی گفته شده یکی از اینهاتذکرة المتقین عطار نیشابوری سعی کنید از منابع خلل ناپذیر شیعه استفاده کنید راه بندگی خدا و هر آنچه مورد نیاز بندگی و معرفت و قرب خدا هست در دین خدا آمده و توسط قرآن و اهل بیت ارائه شده اصلاً شما میدونید که چرا در شیعه ما به اون شکل کتاب عرفانی نداریم مثل این کتاب عرفانی اهل سنت که امثال ابن عربی و عطار و ... دارند و سیر وسلوک رو منزل بندی کردن و.... اصولی دارد که با توبه شروع میشه و مراتبی که خود اهل بیت فرمودند و مهم ترین رکنش بر طبق آیات و روایات وجدان فقر ذاتی و توکل و توسل هست و.... مهم ترین علتی که در شیعه کتب عرفانی به اون صورت نداره وجود کتاب صحیفه سجادیه هست که هر آنچه در باب معرفت خدا وسلوک لازم هست در اون هست اما بد بختانه در میان ما شیعیان هم این کتاب مهجور هست خداوند همه ی مارو با معرفت خودش آشنا کنه یا علی مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |