کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حفظ ادب در مصاحبت با دیگران
۱۸:۵۱, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام علیکم و رحمة الله و برکاته
اول این که شک داشتم این مبحث رو کجا مطرح کنم ، دنبال مطالب مشابه هم گشتم ، اما متاسفانه چون کی ورد "ادب" بسیار گسترده استفاده می شد نتیجه ای در بر نداشت ، این بود که شخصا به ایجاد تاپیک در این مورد پرداختم.
اول از همه باید بگم که حفظ ادب در مکالمات یک شیعه جدا از قوانین سایت ، یک قانون الهی هست ، و از دوستان خواهش می کنم به این بحث توجه داشته باشند.
امروز در یک بحث با چند تا از دوستان مباحثه ای داشتیم ، من نمی گم درست گفتم ، شاید واقعا صد در صد اشتباه کرده باشم و در گمراهی باشم ، اما این که دو نفر هنگام بحث به یکدیگر توهین داشته باشند ، آیا واقعا صحیحه؟ مثلا در مورد من و امثال من ، چون نظر مخالف داریم ، لفظ متحجر یا رادیکال رو به کار می برند ، اصلا بالفرض که من متحجر باشم ، رادیکال باشم ، اما این نوع برخورد اشتباهه ، حتی اگر مطمئن باشیم شخص مخاطب ما واقعا در اشتباه به سر می بره.
ما به عنوان جوانان شیعه نباید به هیچ وجه ، حتی در مقابل دشمنان مون در مباحثات چنین الفاظی رو به کار ببریم ، نمونه اش رو می تونید در داستان مفضل بخونید ، که با مخالفین ابا عبدالله ثانی ، حضرت امام صادف علیه السلام بحث می کرد ، نتونست جواب اون ها رو بده ، به اون ها توهین رد ، مخالفین حضرت (ملحدین) گفتند ، ما وقتی با امام صادق (علیه السلام)صحبت می کنیم این گونه جواب ما رو نمی دهند ، تو چه جوری خودت رو پیرو ایشون می دونی و این گونه بحث می کنی.
یا می تونم کتاب المراجعات رو نام ببرم ، بحث معقول و منطقی و سرشار از ادب دو عالم بزرگ شیعه و اهل تسنن (رئیس الازهر) که واقعا از بحث دو تا شیعه کنونی هم بیشتر توش ادب حکم می کنه و همین ادب باعث می شه شیخ الازهر شیعه بشه و بسیاری هم به واسطه ایشون شیعه می شن و ظلم حکومت مصر به شیعیان متوقف می شه و شیعه رو به رسمیت می شناسند.
خواهشا اگر به خاطر من نمی پذیرید ، به خاطر شیعه هم که شده ، حتی اگر با ملحدین هم بحث می کنید (چه برسه به یک برادر شیعه) رعایت ادب رو فراموش نکنید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، rastin ، مجید املشی ، noorebasirat ، Havbb 110 ، سرباز سید علی ، mahdyshr ، شیدا ، heaven ، mohammadhadi
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
حفظ ادب در مصاحبت با دیگران - دل خسته - ۹/اسفند/۹۰ ۱۸:۵۱

پرش در بین بخشها:

بالا