کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظر شما چیست؟
ماسونی
ضد ماسونی

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 23 رای - 4.48 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟
۱۸:۴۱, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #168
آواتار
سلام امام جان
تفسیر جالبی بود.
یک سوال ، در این فیلم و داستان تا اونجایی که من متوجه شدم ، در ابتدا یک جادوگر سفید وجود داره به نام سارومان ، یک جادوگر خاکستری به نام گاندالف ، یک جادوگر قهوه ای به نام راداگاست (در بازی آخر این سری این جادوگر به خوبی نمایش داده می شه ، جادوگری که با حیوانات همراهی شدیدی داره ، بسیار ساده لوح هست و ضعیف هم هست از نظر شخصیتی) و ظاهرا دو جادوگر آبی (که در فیلم ها و بازی ها ظهور ندارند) ، به نظر من بیا به این ها هم فکر کنیم.
نکته این جا است که سارومان به وضوح در ابتدای کار بالاتر از گاندالف قرار داره و مقامش بالاتره ، طوری که گاندالف در فیلم زیر دست او محسوب می شه ، اما گاندالف پس از این تولد دوباره میاد و از سارومان پیشی می گیره. این نکته اول
دوم این که سارومان تنها جادوگری است که به دنبال قدرت حلقه است ، این هم خودش جای بحث داره.
سوم این که راداگاست تا حدودی مشابه خضر نبی علی نبینا و آله و علیه السلام دیده میشه.آخه می دونید که ظاهرا خضر نبی علی نبینا و آله و علیه السلام هر جا رد می شه با خودش سر سبزی میاره (البته تام بومبادیل هم اگر گیرفن جان کمک کنند شاهرا شخصیتی مشابه داره)
راستی یک چیزی ، من فکر می کنم آراگورن ، در اصل از نسل سلیمان باشه (سلیمان در دیدگاه اون ها به عنوان پادشاه جادوگر) ، نه فرعون ، چون یک این که خیلی شباهت بیشتری داره ظاهرش به ظاهر شرقی و آسیایی ، دو این که از سپاهی از ارواح (فقط یک بار) بهره می گیره که به پدرش خیانت کردند (حضرت سلیمان تنها انسانی بود که علنا به غیر بشر تسلط داشته).
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: twelve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
گندالف کیست؟ - مهدی - ۳۰/آبان/۸۹, ۴:۴۳
RE: ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟ - دل خسته - ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۴۱
چشمان آبی ، موهای زرد - دل خسته - ۷/شهریور/۹۰, ۲۰:۲۱
ارباب حلقه ها - seven.attar - ۹/اسفند/۹۰, ۱۰:۵۲