|
ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟
|
|
۱۸:۴۱, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
سلام امام جان
تفسیر جالبی بود. یک سوال ، در این فیلم و داستان تا اونجایی که من متوجه شدم ، در ابتدا یک جادوگر سفید وجود داره به نام سارومان ، یک جادوگر خاکستری به نام گاندالف ، یک جادوگر قهوه ای به نام راداگاست (در بازی آخر این سری این جادوگر به خوبی نمایش داده می شه ، جادوگری که با حیوانات همراهی شدیدی داره ، بسیار ساده لوح هست و ضعیف هم هست از نظر شخصیتی) و ظاهرا دو جادوگر آبی (که در فیلم ها و بازی ها ظهور ندارند) ، به نظر من بیا به این ها هم فکر کنیم. نکته این جا است که سارومان به وضوح در ابتدای کار بالاتر از گاندالف قرار داره و مقامش بالاتره ، طوری که گاندالف در فیلم زیر دست او محسوب می شه ، اما گاندالف پس از این تولد دوباره میاد و از سارومان پیشی می گیره. این نکته اول دوم این که سارومان تنها جادوگری است که به دنبال قدرت حلقه است ، این هم خودش جای بحث داره. سوم این که راداگاست تا حدودی مشابه خضر نبی علی نبینا و آله و علیه السلام دیده میشه.آخه می دونید که ظاهرا خضر نبی علی نبینا و آله و علیه السلام هر جا رد می شه با خودش سر سبزی میاره (البته تام بومبادیل هم اگر گیرفن جان کمک کنند شاهرا شخصیتی مشابه داره) راستی یک چیزی ، من فکر می کنم آراگورن ، در اصل از نسل سلیمان باشه (سلیمان در دیدگاه اون ها به عنوان پادشاه جادوگر) ، نه فرعون ، چون یک این که خیلی شباهت بیشتری داره ظاهرش به ظاهر شرقی و آسیایی ، دو این که از سپاهی از ارواح (فقط یک بار) بهره می گیره که به پدرش خیانت کردند (حضرت سلیمان تنها انسانی بود که علنا به غیر بشر تسلط داشته). |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شواهدی بر ماسونی بودن کارتون اقای بادی و شرمن | یا حسین | 2 | 2,908 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۹ آخرین ارسال: میثم.ح |
|
| نقد و بررسی علامت های ماسونی کارتون BEN10 | Hadith | 30 | 38,643 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۴:۴۳ آخرین ارسال: A.E |
|
| تحلیل نمادها در کاور فیلم های ماسونی | Amir | 22 | 30,876 |
۵/آبان/۹۲ ۱:۰۹ آخرین ارسال: jef.tolstoy |
|
| نقد صحبت های آقای رائفی پور در باب هری پاتر و ارباب حلقه ها | ehsanagiyan | 75 | 57,498 |
۲۰/تیر/۹۲ ۰:۳۴ آخرین ارسال: مسافر |
|
| نماد های ماسونی در فیلم جدید فانوس سبز (Green Lanthern) | mobarez 1 | 4 | 7,023 |
۲۹/مرداد/۹۱ ۱۸:۴۴ آخرین ارسال: محمود |
|
| .::حلقه ی نقد دسته جمعی : فیلم به موقع - In Time ::. | Admirer | 48 | 29,650 |
۲۵/تیر/۹۱ ۱۹:۱۳ آخرین ارسال: DOROOD |
|
| شواهد ماسونی بودن انیمشن ” The Ant Bully “ | Amir | 6 | 7,316 |
۴/خرداد/۹۱ ۱:۲۹ آخرین ارسال: seiied |
|