|
ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟
|
|
۲۳:۵۸, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
|
خب من هم وارد این تاپیک میشم. با اساس این تاپیک مشکل دارم. چرا باید فیلمی یا ماسونی و یا ضد ماسونی باشه؟ چرا این نظرسنجی فقط دو گزینه داره و گزینه هیچکدام توش نیست؟ این حرف شما با حرف جورج بوش که میگفت "یا با ما هستید یا علیه ما" چه فرقی داره؟
یه نکته رو هم بگم که من تا به حال بیش از 30 بار نسخه اکستند فیلم رو دیدم و بارها تمام کتابهای تالکین رو خوندم. (۱۰/اسفند/۹۰ ۱۰:۲۳)Imam12 نوشته است: روحان=آمریکا (که به کمک شهر سفید{اسراییل} میرود)دوست عزیز که اسم کاربریت رو گذاشتی امام دوازدهم{!}. میشه بگی چه دلیلی برای اثبات این فرضیه ات داری؟ بر اساس چه دلیلی انقدر محکم و قاطعانه نظر میدی؟ گرمای عربستان بیشتره یا صحرای آفریقا یا صحرای نوادا یا صحرا تاکاهاری؟ گرمای موردور به دلیل وجود آتشفشانه. کجای عربستان آتشفشان وجود داره؟ چه دلیلی داری که میگی روهان=آمریکا است؟ صرف اینکه روهان به کمک گوندور میره این نتیجه رو گرفتی؟ آیا توی تاریخ هیچ کس دیگه ای به کمک هیچ کس دیگه ای نرفته که شما بلافاصله به این نتیجه رسیدی؟ شهر سپید= اسراییل؟؟ قدمت شهر سپید 6000 ساله اما قدمت اسرائیل 70 سال هم نمیشه. امام زمان= نزگول؟؟!!!!!! این دیگه از همه نامربوط تره. چه وجه شباهتی بین این دو هست؟ یه نکته رو هم باید روشن کنم. نزگول به 9 سوار سیاه گفته میشد و اون کسی که شما داری ازش اسم میبری ویچ کینگ(شاه جادو پیشه) آنگمار هست. آنگمار نام سرزمین های یخ زده شمالیه نه موردور گرم و سوزان که به مکه تشبیهش میکنی!! شما گندالف رو که در هیئتی سفید از طرف نیرویی بالاتر برای کمک به مردم آزاد فرستاده شده رو شیطان میدونی اما ویچ کینگ که برای چشم بزرگ کار میکنه و قصد نابودی جهان رو داره امام زمان تلقی میکنی. این همه نشانه واضح رو نادیده میگیری و صرفا به این دلیل که قبول کردی "همه فیلمهای هالیوود ماسونی هستن" دقیقا برعکس همه اینها رو برعکس جلوه میدی. ضربه ای که افراط و تفریط به اسلام وارد کرده هیچ دشمنی وارد نکرده. اینکه تمام افراد یک قشر رو به یک چشم ببینیم و یک حکم یکسان برای همه صادر کنیم بزرگترین اشتباهه. درباره تمام ابهاماتی که وارد میکنید جواب دارم اما چون اینها ریشه اصلی بود و بقیه رو بر این مبنا گفته بودید فعلا به همین ها اکتفا میکنم. موفق باشید LordM |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شواهدی بر ماسونی بودن کارتون اقای بادی و شرمن | یا حسین | 2 | 2,908 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۹ آخرین ارسال: میثم.ح |
|
| نقد و بررسی علامت های ماسونی کارتون BEN10 | Hadith | 30 | 38,643 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۴:۴۳ آخرین ارسال: A.E |
|
| تحلیل نمادها در کاور فیلم های ماسونی | Amir | 22 | 30,876 |
۵/آبان/۹۲ ۱:۰۹ آخرین ارسال: jef.tolstoy |
|
| نقد صحبت های آقای رائفی پور در باب هری پاتر و ارباب حلقه ها | ehsanagiyan | 75 | 57,496 |
۲۰/تیر/۹۲ ۰:۳۴ آخرین ارسال: مسافر |
|
| نماد های ماسونی در فیلم جدید فانوس سبز (Green Lanthern) | mobarez 1 | 4 | 7,023 |
۲۹/مرداد/۹۱ ۱۸:۴۴ آخرین ارسال: محمود |
|
| .::حلقه ی نقد دسته جمعی : فیلم به موقع - In Time ::. | Admirer | 48 | 29,649 |
۲۵/تیر/۹۱ ۱۹:۱۳ آخرین ارسال: DOROOD |
|
| شواهد ماسونی بودن انیمشن ” The Ant Bully “ | Amir | 6 | 7,315 |
۴/خرداد/۹۱ ۱:۲۹ آخرین ارسال: seiied |
|