کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاتوق گردان های بیداری اندیشه
۰:۵۷, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #67
آواتار
بسم الله النور
سلام آقا .آقا امروز از صبح دنبال این بودم که به مناسبت تولد پدرتون یه عیدی عالی ازتون بگیرم مثل بچه پررو ها میخواستم عیدیمم خودم تعیین کنم یه هو نمیدونم چی شد ناپرهیزی کردم و گفتم آقا هر عیدی که خودت دوست داری بهم بده و بهترین عیدی عمرم رو ازت گرفتم.
آقا جلسات پنج شنبه هامون رو که با نام شما شروع کردیم و که یادتونه با بچه های گروه تحقیقاتی که تو این مدت انقدر عاصیم کردن که گفتم کار رو تنهایی پیش میبرم.آقاجون یادته حس می کردم جلساتمون بی فایده س؟یادته میخواستم تعطیلش کنم؟
آقا بزرگترین عیدی من حرفای امروز بچه ها بود که دوست دارم همه عالم بفهمن من امروز چه عیدی از دستای مهربون شما گرفتم.
آقا میدونم خودت شنیدی ولی دوست دارم برات خودم تعریف کنم دوباره آقا جونم وقتی از بچه ها پرسیدم تغییراتی تو زندگیتون به وجود اومده یه نه باورم نمیشد که به یکی از بزرگترین اهداف زندگیم نزدیک شده باشم.دوست دارم جمله ها رو بنویسم تا دوستان عزیزم تو تالار که مقدمه ساز تشکیل جلسات ما شدن هم بخونن تو اوج نا باوری زیباترین جمله رو تو آخرین لحظه نرگس زد،بهم گفت میدونی مریم یه اتفاق بزرگ تو زندگی من افتاده و اونم اینه من منتظر شدم و دیگه پشت سر هم جملات نابی بود که میشنیدیم:

دیگه حرف مردم برام مهم نیست

عاشق شدم عاشق امام زمان...

با حجاب شدم چون عاشق شدم عاشق خدا...

نمازام رنگ و بو گرفته آخه عاشق شدم...

دعای ندبه و کمیلم ترک نمیشه...

تازه امام زمانو دارم میشناسم...

هر جا میرم از آقا حرف میزنم ...

دوست دارم همه ش از آقا بگم...

و زیباترین جمله رو که دلای همه مون رو هوایی کرد مرضیه گفت:

بچه ها خبر آمد خبری در راه است

خدایا به برکت دلای پاک همه این بچه ها که منت سرم گذاشتن و دعوت من کمترین رو پذیرفتن برای آغاز مطالعه و خود سازی منم آدم کن.

آقا امروز تو خونه مون همه ش حرف شما بود اونم چه حرفای ناب و عاشقانه ای...
عیدی بهتر از این؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شکرا لله...شکرا لله...شکرا لله
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، فدک زهرا ، یا ثارالله ، mhvvhm ، ساقی ، گل مرداب ، مسافر ، payam mahdi ، SARV ، EMPERATOR ، nasimesaba ، هدهد ، محیصا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: پاتوق گردان های بیداری اندیشه - meshkat - ۱۲/اسفند/۹۰ ۰:۵۷
RE: پاتوق گردان های بیداری اندیشه - Tolou - ۱۵/اردیبهشت/۹۱, ۱۹:۴۱
RE: پاتوق گردان های بیداری اندیشه - Hadith - ۱۸/اردیبهشت/۹۱, ۱۹:۰۳
RE: پاتوق گردان های بیداری اندیشه - Tolou - ۲۲/اردیبهشت/۹۱, ۲۰:۰۲
RE: پاتوق گردان های بیداری اندیشه - Tolou - ۲۳/اردیبهشت/۹۱, ۱۷:۴۵
RE: پاتوق گردان های بیداری اندیشه - Tolou - ۲۷/اردیبهشت/۹۱, ۲۱:۳۶
jamkaran.ir - حسین14 - ۲۰/مهر/۹۲, ۱۹:۵۴