|
ارتباط اعضا، خارج از فضای مجازی
|
|
۱۳:۱۷, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۵/اسفند/۸۹ ۱۲:۲۵)InsomniAc نوشته است: شما یه نگاهی بکن پستای قبل از خودتو میفهمی روی صحبت من با چه کسی بود... می دونم منظور شما کیه. اما باور کنین ایشون هم بسیار پسر گلی هستن مثل خودتون. یه وقت آدم حوصله اش کمه یه وقت زیاده. آدم همیشه احوالات یکسانی نداره. من یقین دارم حرف ایشون از ته دل نیست. بچه های این تالار تقریبا همشون خیلی خوبن. آدمهای سالم البته با سلایق مختلف. کسی اینجا بی ادب نیست. برای گفته هایی که ممکنه کمی تند باشه گذشت لازمه. کوچک و بزرگ هم فرقی نداره. اگه از دوستان شیعه عاشق اهل بیت و دشمن صهیونیست و شیطان دلگیر بشیم و خدایی ناکرده، کینه به دل بگیریم، دیگه اشداء علی الکفار و رحما بینهم که معنایی نداره. خیلی خوب میشه اگر زود از همدیگه بگذریم حالا میخواد حق با هر کسی باشه. (۵/اسفند/۸۹ ۱۲:۵۹)amir abroft نوشته است: همه اعضا که نظر دادین نظرتون محترم ولی اگه ما خودمونو حبس کنیم بعد بگیم گناه نمی کنیم هنره نه خیر این هنره مثل حضرت یوسف تو شرایط باشی ولی کاری نکنی این هنر نیست خودتو حبس کنی با هیچ جنس مخالف ارتباط نداشته باشی چون گناه نکنی نه این هنر نیست این هنر تو شرایط خودتو سالم نگه داری ببخشید اگه به کسی توهین کردم من با پسر 19 ساله هم موافق آفرین ولی این بدون تو کارت خدایی باشه نباید کوتاه بیای من خودم خیلی فشار دارم از بعضی ها تو سایت من خودم 18 سالمه امیر جان، حالا چرا اینقدر اصرار؟ مگه حضرت یوسف علیه السلام خودشون رفتن توی محیط گناه که خودشون رو امتحان کنن؟ به اجبار اونجا برده شدن و بسیار به خدا پناه بردن، اونهم یک پیامبر خدا. گناه عزیزم فقط بحثهای این نوعی نیست. بدبختانه اینقدر غرق گناهان مختلف هستیم که نیازی به این نوع گناهان نیست. زبان شما خودش به تنهایی می دونین چقدر می تونه گناه کنه؟ از شکستن دل پدر و مادر و دوست و اعضای خانواده و اعضای فروم و ... بگیر تا غیبت و بدگویی و ریختن آبروی دیگری و لغو گفتن و ... چرا نیروی خودمون رو صرف گناهان دیگه نکنیم؟ کلی حدیث هست که میگه خودتون رو از محیط گناه دور کنین. نگفتن بشین سر سفره شرابخواران و جهاد با نفس کن. گفتن اصلا چنین جاهایی نرو. به هر حال مختارین که نپذیرین. من هم اصراری ندارم. گفتم شاید اظهار نظر من براتون مفید باشه. انشاءالله که مفید بوده باشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |