(۱۳/اسفند/۹۰ ۱۶:۴۴)یا ثارالله نوشته است: بهتره برای ادامه این بحث موضع خودتون رو مشخص کنید...
بنده با حکومت اسلامی موافقم. ولی به نظرم جمهوری اسلامی ایران هنوز نتونسته اسلام رو به صورت صد در صد پیاده کنه و در خیلی جاها مثل صدا و سیما ، بانک ها و ... میلنگه
اگر شما با حکومت اسلامی مشکل دارید که در اینصورت این اشکالتان را نباید وارد این بحث کنید. تاپیک جدایی بزنید که چرا باید حکومت اسلامی باشد.
چون ما به بهترین بودن حکومت اسلامی ایمان داریم اما ایران فعلی را مجری کامل اسلام نمیدانیم.
یا حق
درواقع من اصلا به این موضوع که باید حکومت اسلامی باشه یا نباشه فکر نکرده بودم! فقط با دیدن اخبار این سوال تو ذهنم ایجاد شد که چرا اینطوریه؟ چرا حجاب در موقعیت های سیاسی مختلف موضع متفاوتی به خودش میگیره!؟ در روزهای عادی امکان نداره صدا و سیما همچین پوششی رو در تلویزیون به نمایش بزاره و خیلی راحت باهاش مصاحبه کنه!!! ولی در ایام بخصوص مثل انتخابات نمیدونم چرا همه چیز برعکس میشه!؟ این بود که برام این ذهنیت ایجاده شده که پس حجاب فقط یه بازیچه سیاسیه؟ یا چیز دیگه؟ برای روشن کردن اینکه من طرف کدومو میگیرم من قبلا هم گفتم محجبه ( کسی که پوشش اسلامی دارد) نیستم! فقط همین!