|
رویکرد متقارن (یا هر چیزی که اسمشو بگذاریم)
|
|
۲۳:۳۳, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۵/اسفند/۹۰ ۱۷:۴۴)emadm نوشته است:mahdy_mir نوشته است:من در مورد تزکیه مرد و زن فقط گفتم که >>>>> بهش میخندن ! نگفتم که >>>>> در دافا هست .سلام خوب صحبت شما درسته . البته ممکنه که در فرقه دافا ( که اطمینان کامل دارم شیطانیه و منحرفه ) تزکیه مرد و زن نباشه اما این دلیل بر مثبت بودن روش دافا نیست . در پست قبلی منظور من این بود که برخی صحبتها در برخی فرقه ها و ادیان میشه که دیگه واقعا خنده داره . مثلا در فرقه دافا در نظر داشتم سوالاتی رو مطرح کنم و جملاتی از کتاب رو بیارم که متوجه بشی چقدر خنده داره . و یا غیر ممکن و با هیچ دلیلی نمیشه اثباتش کرد . اما شما زمان خواستی تا بیشتر در مورد اعتقاداتت فکر کنی . بنابراین بحث ادامه پیدا نکرد . در ضمن اگر قراره طرف دافا باشی تا بهش تهمت زده نشه شاید بهتره تهمت ها و شبهه هایی که به شیعه زدی رو هم تصحیح کنی . لااقل میتونی متقارن برخورد کنی . ![]() از نظر من چنان مطالب پوج و بی اساسی در دافا و چنان رفتارهای نفرت انگیزی بین رهروانش هست که ..... از خدا میخوام مجبور نشم مطرح کنم . هدف کلی از مباحثات من و دوستان و شما این بود که حقیقت دین و تشیع و دلائل برامون آشکار بشه . برای شما دعا میکنم که خدا هدایتتون کنه . فعلا تو مرحله اول بهتره از توبه شروع کنی .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
رویکرد متقارن (یا هر چیزی که اسمشو بگذاریم) - emadm - ۵/بهمن/۹۰, ۰:۱۱
RE: رویکرد متقارن (یا هر چیزی که اسمشو بگذاریم) - Mohammad Trust - ۵/بهمن/۹۰, ۳:۰۰
RE: رویکرد متقارن (یا هر چیزی که اسمشو بگذاریم) - emadm - ۵/بهمن/۹۰, ۱۵:۵۳
RE: رویکرد متقارن (یا هر چیزی که اسمشو بگذاریم) - MohammadSadra - ۵/بهمن/۹۰, ۱۵:۵۴
RE: رویکرد متقارن (یا هر چیزی که اسمشو بگذاریم) - Mahdy2021 - ۸/بهمن/۹۰, ۱:۴۲
RE: رویکرد متقارن (یا هر چیزی که اسمشو بگذاریم) - انصارالمهدی - ۸/بهمن/۹۰, ۹:۲۷
RE: رویکرد متقارن (یا هر چیزی که اسمشو بگذاریم) - emadm - ۹/بهمن/۹۰, ۱۷:۱۶
RE: رویکرد متقارن (یا هر چیزی که اسمشو بگذاریم) - mahdy_mir - ۳/اسفند/۹۰, ۱۵:۵۲
RE: رویکرد متقارن (یا هر چیزی که اسمشو بگذاریم) - emadm - ۳/اسفند/۹۰, ۲۳:۲۷
RE: رویکرد متقارن (یا هر چیزی که اسمشو بگذاریم) - mahdy_mir - ۸/اسفند/۹۰, ۱۳:۵۴
RE: رویکرد متقارن (یا هر چیزی که اسمشو بگذاریم) - emadm - ۱۵/اسفند/۹۰, ۱۷:۴۴
RE: رویکرد متقارن (یا هر چیزی که اسمشو بگذاریم) - mahdy_mir - ۱۵/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۳
|