کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رویکرد متقارن (یا هر چیزی که اسمشو بگذاریم)
۲۳:۳۳, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۵/اسفند/۹۰ ۱۷:۴۴)emadm نوشته است:  
mahdy_mir نوشته است:من در مورد تزکیه مرد و زن فقط گفتم که >>>>> بهش میخندن ! نگفتم که >>>>> در دافا هست .
سلام
لازم دونستم این قسمت رو بازگو کنم تا سوء تفاهم پیش نیاد.
موفق باشید

خوب صحبت شما درسته . البته ممکنه که در فرقه دافا ( که اطمینان کامل دارم شیطانیه و منحرفه ) تزکیه مرد و زن نباشه اما این دلیل بر مثبت بودن روش دافا نیست .

در پست قبلی منظور من این بود که برخی صحبتها در برخی فرقه ها و ادیان میشه که دیگه واقعا خنده داره . مثلا در فرقه دافا در نظر داشتم سوالاتی رو مطرح کنم و جملاتی از کتاب رو بیارم که متوجه بشی چقدر خنده داره . و یا غیر ممکن و با هیچ دلیلی نمیشه اثباتش کرد .

اما شما زمان خواستی تا بیشتر در مورد اعتقاداتت فکر کنی . بنابراین بحث ادامه پیدا نکرد . در ضمن اگر قراره طرف دافا باشی تا بهش تهمت زده نشه شاید بهتره تهمت ها و شبهه هایی که به شیعه زدی رو هم تصحیح کنی .

لااقل میتونی متقارن برخورد کنی .Wink

از نظر من چنان مطالب پوج و بی اساسی در دافا و چنان رفتارهای نفرت انگیزی بین رهروانش هست که ..... از خدا میخوام مجبور نشم مطرح کنم .

هدف کلی از مباحثات من و دوستان و شما این بود که حقیقت دین و تشیع و دلائل برامون آشکار بشه .

برای شما دعا میکنم که خدا هدایتتون کنه . فعلا تو مرحله اول بهتره از توبه شروع کنی .Wink
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، DRiVeR
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: رویکرد متقارن (یا هر چیزی که اسمشو بگذاریم) - mahdy_mir - ۱۵/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۳

پرش در بین بخشها:

بالا