کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 23 رای - 4.39 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اخبار درگیری و تحولات سوریه
۱۵:۵۸, ۲۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #106
آواتار
به گزارش سرویس دینی جام نیوز؛مفتی اعظم سوریه در دیدار با هیئت رسانه ای ایران که این روزها به سوریه سفر نموده است در پاسخ به سوال خبرنگار اعزامی پایگاه 598 به سوریه، در خصوص وجه تمایز اسلام ناب و اسلام آمریکایی اظهار داشت: هنگامی که قرآن، ما را در باره یک مجموعه اجتماعی آگاهی می دهد، می گوید منافقین بودند که اجتماع اول مسلمانان را نابود کردند و در مورد منافقین سوره کاملی نازل شده است و آنها بودند که در کنار پیغمبر با پیامبر جنگیدند ولی باطناً خواهان شکست ارتش اسلام بودند در حالی که اسلام محمدی ما را به هم وصل می دهد و تفرقه ایجاد نمی کند.
مفتی سوریه در ادامه افزود: همان چیزی که امام خمینی(رحمة الله علیه) در مورد اسلام ناب گفته اند همان چیزی است که پیغمبر در خطبه ی حجه الوداع فرموده اند و پیغمبر در آن خطبه از اسلام محمدی می گویند و این همان چیزی است که امام(رحمة الله علیه) در باره اش صحبت می کند.
شیخ بدر الدین حسون گفت: در اینجا یک گونه گمراهی در مورد مذاهب وجود دارد و من در صحبت هایم که در برابر آیت الله خامنه ای داشتم در مورد هفت جمله ای که گفتم ایشان خیلی مسرور شدند و من به ایشان گفتم که مسلمان هستم در عقیده ام و عربی هستم در قرآن ام و جهانی هستم در مورد انسانیت ام و سنی هستم در رویکرد خودم و شیعه هستم در مورد عشق و علاقه ام و سلفی هستم در ریشه های خود و صوفی هستم در عشق ام و من نهایت هر مذهبی را گرفته ام و نه اسم های شکلی و ظاهری را و ایشان گفتند این است اسلام محمدی.
مفتی ارشد سوریه در خصوص اقدامات عملی صورت گرفته از سوی علمای سوریه برای پایان دادن به مناقشات سوریه بیان داشت: آنچه که مجمع جهانی تقریب انجام داد خیلی بیشتر از آن است که یک فرد مانند من بخواهد انجام بدهد اما غرب و برخی از کشورهای عربی از این تقریب بیشتر از یک اسلحه هسته ای می ترسند زیرا تقریب، امت را جمع می کند ولی تفرقه امت را نابود می کند و الان 800 کانال ماهواره ای از غرب پول می گیرند تا ایجاد تفرقه کنند و 13 کانال برای تقریب مسلمانان کار می کنند و از آن 800 کانال 400 شبکه توسط علمای دینی مدیریت می شود.
شیخ بدر الدین حسون گفت: من و آیت الله تسخیری هنگامی که دیدار می کنیم در قطر و مغرب و دیگر کشورهای اسلامی و وقتی به ما هجوم می کنند من از آقای تسخیری دفاع می کنم و ایشان از من . مخالفان به آقای تسخیری گفتند ایشان سنی شیعیان است و به بنده هم گفتند که شیعه سنی ها هستم.
وی افزود: اکنون رسانه جایگاه مهمی دارد همچنان که در مورد تخریب دیگران هم رسانه ها نقش بالایی دارد و جنگ کنونی جنگ رسانه ای است و این جنگ رسانه ای علیه تقریب مذاهب می باشد حتی در مورد یک مذهب واحد و جامعه و الان آن چه که در سوریه و دیگر کشورها انجام می دهند اخوان مسلمین هستند و سلفیان در مصر و در جاهای دیگر بحث شیعه و سنی و همچنین ملی گرایان و مسلمین و لائیک ها و مومنان. چرا در کشورهای اروپایی این مسائل نیست؟
این عالم دینی سوریه بیان داشت: چرا سی کشور در اروپا مرزهای خودشان را از بین بردند با این که اختلاف در زبان، مذاهب و دین دارند در حالی که ما مسلمانان امت واحده هستیم و اصرار می کنند که با یکدیگر مرزبندی داشته باشیم در حالی که اروپا و سازمان ملل افرادی را برای ما می فرستند که مرز بندی بین ملسمین ایجاد کنند و ما هزینه آنها را هم باید بدهیم. آیا این از نادانی ما نیست؟ و تقریب راه حل نهایی است
[تصویر: IMAGE634668911912675480.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، حسن.س. ، Hadith
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
سوریه - m.shirazi80 - ۴/فروردین/۹۰, ۱۹:۰۰
RE: اخبار درگیری و تحولات سوریه - Hadith - ۶/اردیبهشت/۹۲, ۱۷:۱۴
اخبار درگیری و تحولات سوریه - K-1 - ۶/اردیبهشت/۹۰, ۲۱:۰۵
سوریه - rahbar - ۶/خرداد/۹۰, ۱۳:۵۸
سوریه - rahbar - ۱۰/تیر/۹۰, ۱۵:۴۹
سوریه - idea - ۱۷/تیر/۹۰, ۱۳:۳۱
سوریه - rahbar - ۱۷/تیر/۹۰, ۲۳:۴۳
سوریه - bagheri4 - ۳۱/تیر/۹۰, ۱۹:۵۶
سوریه - انتصـار - ۱۹/مرداد/۹۰, ۱۲:۵۳
سوریه - zaeim - ۲۷/مرداد/۹۰, ۲۳:۵۵
سوریه - علائم ظهور - ۱۲/مهر/۹۰, ۱۵:۴۲
سوریه - zaeim - ۲۲/مهر/۹۰, ۲۲:۲۳
سوریه - Hamid01 - ۳۰/مهر/۹۰, ۶:۱۱
سوریه - Hamid01 - ۱۶/آبان/۹۰, ۱۲:۲۵
سوریه - رهجو - ۱۷/آبان/۹۰, ۱۷:۰۲
سوریه - رهجو - ۱۷/آبان/۹۰, ۲۳:۰۹
سوریه - رهجو - ۱۹/آبان/۹۰, ۲۱:۵۵
سوریه2 - Hamid01 - ۲۱/آبان/۹۰, ۱۸:۳۴
سوریه - ali.khm - ۶/آذر/۹۰, ۲۱:۰۱
سوریه - mohammad1369 - ۱۵/آذر/۹۰, ۱۸:۰۵
سوریه - warior - ۲۹/آذر/۹۰, ۷:۴۰
سوریه - عاشورايي - ۲۹/آذر/۹۰, ۱۰:۱۱
سوریه - انتصـار - ۲/دی/۹۰, ۱۹:۳۶
سوریه - رهجو - ۴/دی/۹۰, ۲۱:۳۶
سوریه - ali.khm - ۱۰/دی/۹۰, ۲۳:۲۶
سوریه - peimane - ۱۲/دی/۹۰, ۱۰:۳۷
سوریه - انتصـار - ۱۴/دی/۹۰, ۱۸:۴۷
سوریه - رهجو - ۲۱/دی/۹۰, ۱۷:۳۰
سوریه - ali.khm - ۲۴/دی/۹۰, ۱۳:۱۸
سوریه 2 - t.kam67 - ۳۰/دی/۹۰, ۲۳:۴۱
مفتی‌اعظم‌سوریه: اسلام‌ناب امام‌خمینی خطبه‌ی حجه‌الوداع است - black - ۲۱/اسفند/۹۰ ۱۵:۵۸
ترور یک عالم شیعه در سوریه - Hadith - ۲۶/فروردین/۹۱, ۱۲:۵۳

[-]