کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بد حجابی و راهکار
۱۱:۲۸, ۵/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۰ ۱۱:۳۱ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
صبح آدینه خوبی داشته باشید . فوری میرم سر اصل مطلب
بنده حقیر با سطح اطلاعات و تحلیلی که دارم میخوام به تحلیل بدحجابی بپردازم و از دوستان میخوام که در این مورد راهکارهای ارائه بدهند که
1- به نظر شما دلیل بدحجابی امروز چیست ؟ (بدحجابی آقایان و خانوم ها )
2- راهکار شما برای امر به معروف و نهی از منکر برای بدحجابی چگونه است ؟
3-به نظر شما بدحجابی به طریقی غیر از امر به معروف رفع می شود ؟

به نظر شما چرا بدحجابی این شکل گسترده شده ؟ آیا مردم جامعه ما عوام هستند که یک روز با حجاب و چند سال بعد بی حجاب می شوند ؟ یعنی ایرانی آگاه به فرهنگ سازی غربی ضربه فنی می شود ؟
شاید شما در جواب بنده بگید که . . . نه . . ایرانی یعنی مغز . .ایرانی رو برو بشناس ببین چقدر پیشرفت و فلانو . . .
برای اینکه منظور منو از اون جمله ایرانی یعنی عوام بدونید این هستش که همون مردمی چند سال پیش ( سال های قبل از 82) اکثریت چادری و محجبه تشکیل می دادند مانتوهای بلند می پوشیدند حالا بیا ببین وضع جامعه به کجا کشیده . به نظرتون چرا اینجوری شده ؟
شاید بگید اینها به حجاب علاقه خاصی ندارند و با توجه به عرف جامعه حرکت می کنند الان هم هرکی بیحجاب تر , راحت تر .
البته نمیشه یه طرفه به قاضی رفت . سطح کم اطلاعات افراد جامعه ما اونها به این سمت سوق داده و شاید به صورت یک آمار بدبینانه 51 درصد افراد ندانسته به سمت بیحجابی می روند و مطمئنا خیلی ها در صورت آگاهی تجدیدنظری در وضع زندگی خود خواهند کرد.
چرا بدبینانه ؟شما در جامعه زندگی می کنید و میبینید که بیحجابی روز به روز گسترده تر و طیف بیشتری از افراد در خودش غرق می کنه و من تنها 51 درصد افراد در این دسته جای دادم و شاید آمار واقعی بیشتر از این باشه !
در شزایط امروزی مثل گذشته نمیشه به امربه معروف و نهی از منکر به شکل گذشته پرداخت چرا که اگه این کار به صورت گسترده فرضا با همکاری بسیج یا گشت امنیت اخلاقی پلیس اجرا بشه نارضایتی مردم را به دنبال داره .
اگه توجه کرده باشید در اولین فعالیت های گشت امنیت اخلاقی با بدحجاب های زیادی برخورد شد و در مواردی هم کار به زد و خورد کشیده شد و با شانتاژ رسانه های غربی و معاندین نظام وجهه بدی از پلیس به جای موند و این یعنی شکست یک طرح !!!
تقریبا همه کاربران این انجمن , قشر تحصیل کرده این جامعه هستند و مطئنا دارای نظراتی پیرامون این موضوع .
به نظر شما چگونه باید در مورد فرهنگ سازی کنیم و به چه شکل ؟ با ساخت تیزر یا انیمیشن ؟ ساخت فیلم و سریال ؟ سخنرانی ؟آموزش در مدارس فرضا کتابی به عنوان حجاب ؟ کرسی آزاد اندیشی حجاب ؟ فرضا تشکیل ستادی از دل پلیس به عنوان مبارزه با بدحجابی با لباس های فرم فرضا آبی برای اینکه به وجهه پلیس هم خدشه ای وارد نشه ؟
منتظر نظرات شما دوستان عزیز
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، mahdy_mir ، یاران مهدی ، تازه مسلمان ، یاســین ، mhvvhm ، fatemehsadat
۱۳:۳۳, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
ما ز دوستان چشم یاری داشتیم ***خود غلط بود آنچه میپنداشتیم
شاید دلیل شخصی برای شرکت نکردن در مبحث داشته باشید
اما توجه کنید که
وقتی قشر مذهبی میانه رو ایرانی که اندکی از اون در این انجمن عوض هستند چیزی برای گفتن ندارند یا تمایلی برای شرکت در بحث نمی بینند . . .

نکنه بحث اصلا در اون حدی نیست که دوستان شرکت کنند ؟ تبعات بی حجابی گسترش گناهان کبیره را به دنبال داره
فکر کردید چند سال دیگه با چه جامعه ای روبه رو هستید !!!!!!!؟؟ جامعه داره رو به سمت سکولاریسم حرکت می کنه الان که دخترهای پسر های جامعه ما که تربیت شده پدر مادر های مذهبی هستند اینجوری مقابل حجاب قد علم کردند فردا پس فردا این ها ازدواج کنند بچه های این ها چی میشن ؟
دوستان عزیز من سقوط خیلی راحت هست . دیدید که در چند سال اخیر چه تهاجم فرهنگی وارد کشور شد و چه زود این سیل بی حجابی وارد خانه های هموطنان ما شد اما هیچگاه فکر نکنید که مذهبی کردن جامعه هم همین مدت طول خواهد کشید .

راه پنهانی میخانه نداند همه کس * * * چز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر

اگه گفتم بیاید در مورد این مسائل یحث و تبادل نظر کنیم و با تحلیل دوستان خوبی که مطمئنا از نظراتشون بهره کافی خواهیم برد , استفاده کنیم, برای این هست که ایده ذهنیتون ساخته بشه . یه مدل برای مبارزه نرم یا سخت با بدحجابی تو ذهنتون داشته باشید و این خیلی مهم هست .
در عجبم دوستان برای مباحثه حجاب سرو دست میشکونن در صورتی که پله قبلش همین موضوع هست . اول باید شرایط تحلیل کرد که چگونه چادر را به سر یه دختر کنیم یا یک پسر را با حیا کنیم . اگه کردیم که فقط خدا میدونه پاداشمون در چه حده .
تا امروز که عضو این انجمن بودم , درصد کمی از انتظاراتم برآورده شده شاید چیزی در حد 25% و فقط به خاطر بعضی از دوستان اینجا هستم .قبلا خیلی خوشبین تر بودم نسبت به انجمن !!!
شاید فکر کنید چون من مبحث زدم یه خورده دلخور شدم اما وقتی به مسائل مهم بها داده نمیشه در نتیجه این بیداری اندیشه در حد شعار باقی مونده و هیچ فرقی با دیگر انجمن ها نمی کنه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، یاســین ، اکبر.ع ، یاران مهدی
۱۳:۵۲, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
ناراحت نشید خیلیا مثل من شاید پست شما رو ندیده باشن .
کسایی که امروزه بد حجاب هستند با امر به معروف زبونی تحت تاثیر قرار نمیگیرند اولا باید عمل قشر مذهبی ما واقعا درست باشه ثانیا با خوش اخلاقی باید این افراد و راهنمایی کرد وگرنه به حرف آدم گوش نمیکنند و متاسفانه تعدادشون هم زیاده با طرز فکرای عجیب و غریب .
ولی اگر ما بخوایم میتونیم کم کم تاثیر گزار باشیم برای دور و اطرافیانمون .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy_mir ، mhvvhm ، انصارالمهدی
۱۴:۱۷, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
به نام خدا

با سلام

دوستان بهترین راه حل استفاده از همان حربه هالیوودی است .

الگو

ببینید اگر فردی موفق و خوب و جوان پسند و مودب و تحصیلکرده میومد الگو میشد , ازش تبعیت هم میشد .

اما الان الگوهای ما ......بازیکن فوتبال ......هنر پیشه سینما ........و رقاصه و بازیگران خارجی هستند.

معلم قرآنی داشتم که همیشه سر کلاس بخاطر اشتباه خواندن بچه ها , بهشون توهین میکرد ! میبینید ما قران رو چطور آموزش گرفتیم ؟

اونایی که مدیر اجرایی هستن نباید فقط سوار ماشین 500 میلیونی بشن و تو جلسات شرکت کنند و سفر خارجی برن !

باید به جوان امروزی , الگوی امروزی داد. مسلمان قرن بیستم .

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، یاســین ، somayeh ، انصارالمهدی
۱۷:۲۳, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام دوست عزیز
موضوعتون عالی فقط همونطور که گفتین یکم بچه ها تو تحیلیل و بسط و ....می لنگن!
موضوعات و بحث هایی که انجام میشه خوبه مخصوصا بعضی عضو ها و بعضی مسئولان سایت هم خوب تحلیل و نقد تو مسائل مختلف دارند!شما نباید از این چند هزار عضو توقع خاصی داشته باشی!!
چون
اگه می شد با یه تالار و چند جلسه حضوری سمینار و این حرف ها جواب و راهکار خوبی برای مسئله بی حجابی بدست اورد خیلی خوب بود اما بزرگتر و قوی تر از ما هم تا الان به نتیجه نرسیدن!!!!!!! وراهکار قطعی و قابل انجام وبسطی وجود نداره!!!!منظورم ناامیدی و عدم پرداخت به این مسئله نیست بلکه اگه ما بتونیم سوال های سنگین تحلیلی رو به چند سوال جزئی تر مرتبط تقسیم کنیم هضم و جذب مسئله برای جواب گویی دوستان و ارائه به دیگران راحت میشه!!
بهتره سوالاتون تو چند بخش از دوستان بپرسید بعد خودتون با جمع بندی جواب های مختلف تکنیک حله این مسئله رو می یابید!!!!!
یکی از دلایلی هم شاید خیلی ها جوابی نمی تونند بدن اینه که واقع این دوره 10 ساله هرکسی یه نظر و مشکلی با حجاب داره و جامعه به ثبات فکری نرسیده که بشه با 2 سوال و جواب بشه مسئله حجاب رو حل کرد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، انصارالمهدی
۱۸:۵۶, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
به نظر من کلمه بدحجابی اشتباهه (این رو چند سال پیش از یک روحانی شنیدم و پسندیدم).حجاب مثل صفر و یک می مونه ، یا هست یا نیست.یا خانم (مرد) حد کافی حجاب ذکر شده در احادیث رو رعایت می کنه ، یا نمی کنه ، حالا اگر تمام بدنش پوشیده شده باشه ، گردنش بیرون باشه ، باز هم این جا حجاب رعابت نشده،پس می شه بی حجاب (حجاب شرعی نه لغوی).
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انصارالمهدی
۱۹:۰۱, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
مشکل دقیقا توی راه حل هایی هست که شما میگید، امر به معروف این نیست که یه سری رو مامور مردم کنی هرکی بی حجاب بود بگه خانم شما چرا بی حجابی و خب بگذریم از گشت ارشاد که کاراش واقعا...Big Grin والا واکنش در مقابل این چیزی جز «به شما چه؟» نیست و فک نکنم بد جوابی باشه بازBig Grin یه چیزی نیاز داریم ما به اسم فرهنگ سازی، که خب من چیزی نمیبینم جز اعمال زور و کارهای بعضا خنده دار. یه عکسی یه جایی بود یه بنری بود که تو یه استخری بود:«خواهرم، فضای استخر را با چادرت معطر کن».Dodgy سختگیری و برخورد محتجرانه چیزی رو حل نمیکنه.

چرا این همه جوون علاف تو خیابون ریخته؟ چون بیکارن طبیعتا! چرا بیکارن؟ اگه برای مثال دولت یه جو ارزش برای اینا ارزش قائل بشه اینا بیکارن؟ هروقت جامعه اونقدر زن رو باارزش به حساب آورد که خودش و دیگران بهش مثل یه کالا نگاه نکنن، خودش رو جزئی از اجتماع به حساب آورد که دیگه فردیت واسش معنایی نداشته باشه، اونوقت تازه میشه یه چیزی گفت.

مشکل از پایه ست! نباید اونو ماست مالی کرد. مثل اون داستانی که احتمالا همتون شنیدید، کسی صدای یه نفرو شنید که تو آب داره غرق میشه پرید نجاتش داد، باز هی یه سری دیگه میفتادن تو آب این میپرید نجاتشون میداد! غافل از اینکه یه دیوونه اون بالا داره این کارو میکنه!

همه چیو سطحی نگیریدWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انصارالمهدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا