|
بد حجابی در شهر مقدس قم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
۱۳:۱۳, ۱۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۰ ۲۰:۳۳ توسط paradise.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اختصاصی 598
سلام دوستان گرامی به نظر شما ایا نباید مسئولین فرهنگی ما بیدار شوند و بفهمند که چه بلایی بر سر جامعه ما می اید با این اوضاع فرهنگی ؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۰۷, ۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۹/تیر/۹۱ ۱۹:۴۹)peimane نوشته است: [ یعنی منظور شما این هست که با آرایش کرده ها کلا کاری ندارند و اجازه ورود بی شرط بهشون میدن!؟ |
|||
|
|
۲۰:۱۲, ۹/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۱ ۲۰:۱۴ توسط peimane.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
اگر اجازه ورود نمی دادند این افراد تو حرم چی کار می کردن ؟ چه طور اومدن داخل ؟ بحث تذکر نیست ؛ مسئله این است که نباید اجازه داخل شدن به اینها داده بشه ! اینجا که هر جایی نیست . حرمت داره
|
|||
|
۲۰:۲۷, ۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام.........
![]() ![]() اوه ...اوه....نویسنده تاپیک بیاد تهران ......فکر کنم هنگ کنه....(جسارت نشه)..... متاسفانه .....متاسفانه......تهران به اینا نمیگن بی حجاب.....(شاید محجبه هم بگن ) به قول شاعر اینجا تهرانه یعنی شهریکه................................... ولی خوب در همین حد هم نباید باشه.......همین تهران اگه بدونید چی شده....LA شده شاید هم بد تر...... جوونا کلی فاسد شدند...(نه همه).... خدا عاقبتمون رو بخیر کنه |
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۹/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۱ ۲۰:۵۶ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
شما به این عکسا میگید بد حجابی؟؟
ببینید این تهرانی های شما تو شمال ما چه کارا که نمیکنن! ![]() تازه من فقط تو شهر خودمونم،برین بقیه شهرا ببینین چه وضعیه! ![]() نقل قول:جوونا کلی فاسد شدند...(نه همه)....همه که نه.حدودا 99 درصد !
|
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
راست میگه اینا بدحجابن به نظر شما؟!!
|
|||
|
۲۱:۲۶, ۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
البته سو تفاهم نشه ها.من نمیگم این ها با حجاب هستن!
من خودم هم سه چهار روز پیش قم بودم.بعد از دو سه سال رفتم.و انصافا وضع دو سه سال پیشش با حالا خیلی فرق کرده! قم داره مثل منطقه ما میشه.عده زیادی از توریست های بد حجاب میومدن اینجا.اما مردم خود شهر با حجاب بودن.یواش یواش افکار اون توریست ها هم به مردم شهر انتقال داده شد و این شد که بعد از دوسه سال،شهر و استانمون وضعش با قبل،قابل مقایسه نیست! به نظر من یه فکری باید واسه مردم کل کشور کرد! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |