کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تراوین یا آخرالزمان؟!!!!
۱۷:۰۸, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان . راجع به تراوین ابتدا یه مقاله از سایت مصاف (masafportal.com) براتون میذارم بعد نظر خودمو راجع به این بازی شیطانی میگم...

اما راز تراوین چیست؟
خوب این بازی دقیق نمونه ای از آخر زمان است که همه وحشی هستند و نمی گزارند دیگری قوی تر شود
و همچنین در این بازی غیر یهودیان (که در کتاب خودشان آمده آدم نیستند و باید ویران شوند) از جمله مسلمانان به ناتار ها و یا حیوانات تشبیه شده اند
عمارت جادو نیز در تراوین همان عمارت بابل است .
اما در این بازی چند عمارت جادو می توان ساخت ( همان شگفتی جهان ) چند تا
این جا خود را فاش کرده اند
چند تا 13 تا
عدد 13 نیز از اعداد آنهاست
اما این عمارت جادو باید تسخیر شود و این یک اشاره به چیه آره به بیت المقدس و قدس
اما آبادی ها می دونیم اگه تسخیرشون کنیم منابع بیشتر تولید می کنیم و این همون خاور میانه هست که اگه تسخیر بشه تولید نفت می ره بالا
اما اگر نگاه کنیم روی نقشه می بینیم که عمارت جادو روی مختصات 33 - 33 به وجود میاد که اینم نشونه ی دیگه ای هست
من خودم 13 سالمه و از حرف های استاد علی رائفی پور اینو پیدا کردم
امروزه جوانان و حتی افراد 30 ساله هم تراوین بازی می کنند و دشمن اینگونه دارد ....
اما این تراوین و یا خیلی چیز های اطرافمون هستن ما باید چشمامونو بیشتر باز کنیم
یه صلوات بفرست و زندگیتو تغیر بده و مراقب باش یا علی
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
[تصویر: travian-game-image-05.jpg]
عمارت جادو
همونجوری ک در تصویر میبینین شباهت زیاد برج بابل و عمارت جادو که نکته ی جالب اینه ک تا موقعی ک برج شما (عمارت جادو) تموم نشده این برج ناقص و موقعی ک تموم میشه سرور از آن شما میشه یا به اصطلاح این بازی سرور رو فتح میکنین خب بر اساس تفکر اومانیسم همه ی انسان ها باید با هم برای ساختن بلند ترین برج همکاری کنن تا به ملکوت و درخت حیات دست پیدا کنند و اون موقع است ک انسانها (نعوذ بالله) جایگزین خدا میشن... و اون موقع است که دنیا (همانند سرور) از آن انسان ها میشه... حالا توی این بازی تنها با همکاری همه ی اعضای یک اتحاد هست ک شما میتونین یک عمارت جادو بنا کنین...
جالب اینجاست ک برای بنای شگفتی جهان یا عمارت جادو شما نیاز به نقشه ی قدیمی دارین و این نقشه ی قدیمی رو شما فقط میتونین از ناتار ها (جنیان) بگیرین البته من بر خلاف عقیده ی نویسنده ی این مقاله اعتقاد دارم ک در این بازی ناتار ها نماد جنیان و یا فرشته های سقوط کرده هستند و بازیکن ها نماد اومانیسم ها که همه با هم برای ساخت بلند ترین برج رقابت میکنن.
جالبه که اومانیسم ها عقیده دارن ک جنیان و شیطان فقط برای کمک به انسان ها به اونها طرز رسیدن به ملکوت اعلی رو نشون دادن و به اونها قدرت انسان ها رو نشون دادن و بعدا زیر سلطه ی انسان ها در میان (!!!) و اما در این بازی ناتار ها تنها زمان خاصی قدرت دارن که زمان پخش کتیبه هاست ( کتیبه ها لوح هایی هستند ک شما تنها از ناتار ها میتونین بگیرین و در اون قدرت های خاصی نهفته است) و شما در زمان قدرت اونها کتیبه ها رو از اونها میگیرین و طبق عقیده در زمان قدرت جنیان شما از اونها طرز قدرتمند شدن رو یاد میگیرین...
و جالب تر موقعی است که در این بازی موقع ساختن WW ( شگفتی جهان یا عمارت جادو) ناتار ها دیگه قدرتی ندارن و قدرت ازآن انسان ها میشه و در آخر سرور شما هستید ( انسان ها) که قدرت دارید و تمام سرور(دنیا ) از آن شماست ( شما دیگر خدا شدید)...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، یاســین ، oO DaViD Oo ، mohammad74
۱۷:۴۹, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #2

مدتی بود میخواستم این مبحث رو کامل باز کنم ولی خوشحال شدم دیدم شخص دیگری گذاشت چون فرصت تهیه متن و عکسش رو نداشتم.خوشحالم که گذاشتی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، fandogh
۱۸:۰۳, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
بازی تراوین فکر کنم یه بازی انلاین استرانتژیکه انلاینه که یه شرکت آلمانی اون رو درست کرده
راستش سرعت اینترنت من نکشید بازی کنم اگه می کشید حتما بازی می کردم
در مورد بازیش هم می تونید تو ویکی پدیا مطلب پیدا کنید
۱۸:۵۸, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #4

اصلا این بازی به سرعت اینترنت نیازی نداره بازی تحت اینترنت است و برای بازی کافی است لینک های مرتبط به دهکدتون رو باز کنید و تغییرات رو اعمال کنید که حداقل اینترنت رو هم شامل میشه و مشکلی ایجاد نمیکنه.
یادش بخیر چه جوونی هایی میکردیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع
۹:۰۳, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
من خودم کلی این بازی رو میکردم تا اینکه به این مطلب پی بردم بازی فقط جای برنده هاست !!!! من که هر چی تلاش میکردم بالاخره آخر سرور مزرعه میشدم(!!!!) البته این بازی نمونه ی کامل وحشی گری به نظر من توی این بازی فقط تو رحم نکردن رو یاد میگیری مخصوصا اینکه فارم کردن یکی دیگه ( یعنی اینکه انقدر به یکی حمله کنی و غارت کنی که انگار اون تولید کننده و تو مصرف کننده باشی) جز افتخارات تو حساب میاد منم توی این بازی در حال غول شدن بودم تا اینکه وارد مباحث مهدوی شدم و سعی کردم بفهمم این بازیم از اون سری بازی هایی با ساخت هدفدار هست یا نه که فهمیدم هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، یاســین ، oO DaViD Oo
۱۱:۲۸, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #6

تا حدود 4-5 سال یا شایدم 3سال پیش این بازی در بین جوانان و حتی بزرگسالان و نوجوانان طرفداران زیادی داشت تا حدی که جزو 5 سایت برتر و پربازدید ایران بود.
خوشبختانه با مشخص شدن اهداف و کمتر شدن جذابیت این بازی مخاطبان آن ریزش کردن.
نکته ای دیگه در این بازی اقدام به کسب درآمد کرده.امتیاز این بازی در ایران به ثبت رسیده و به صورت قانونی کسب درآمد میکنن با فروش طلا در بازی.این پول حجم عظیمی رو شامل میشه دوستانی که بازی میکنند یا میکردند میدونند.
من خودم دیدم در بعضی سرورها اتحادهای تاپ حدود 1 میلیون تومان در یک ماه یا کمتر خرج میکنند فقط برای سرگرمی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo
۱۲:۳۴, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
آره من خودم در جریانم بدبخت گلد ساپورترا!!!!!!
۱۵:۱۴, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
والا من به عنوان یه تراوین باز ، نمیگم معتاد کننده نیست ، نمیگم وال اخر زمان نیست ، ولی یکی از تفریحات سالمه. اگه ادم حواسش باشه.

بازی هم جای برنده ها نیست. میتونی با همه دوست باشی، میتونید با هم همکاری داشته باشید.

در کل بازیه جالبیه واسه سرگرمی نه بیشتر
۲۳:۲۴, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #9

به نظر من این غلطه که هر چیزی رو به فراماسون ها ربط بدین.
به نظر من این بازی هیچ ربطی به این مسائل نداره.Angry
۱:۱۹, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
جناب پرینس
اینطور نیست، برای مثال توی جنگ خانها، شما میتونستی 10 تا قلعه بگیری، بعد توی نسخه بعدی، حالا سر شرکت چی اومد! شما وقتی قصر را به سطح 4 که آخره میرسوندی میتونستی 11 تا قلعه بگیری! خوب این یعنی چی؟
یعنی دقیقا میتونی حس کنی که چه بلایی سر این شرکت بلغاری اومده! تا قبل از این اتفاق بازی های این شرکت مشکلی نداشت ولی از یک دوره تا به آلان داستانها تغییر کرده.
مثلا همین آخرین بازی که این شرکت داده بیرون.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10858.html
توی همین بازی شما میتونید قربانی بدید فقط کافیه به تصاویر این قربانی کردن ها نگاه کنید.

[تصویر: priest01.jpg] [تصویر: priest02.jpg] [تصویر: priest03.jpg]
شاید بگید توی تصویر آخر که چیزی نیست ولی اسمش چیه؟ خدایان!

هر چند در نسخه 3 این بازی تصاویر زیادی وجود نداره ولی همینا بسه.

اینم تصاویر مربوط به نسخه 4
[تصویر: t06p8bcu1h8u5qomjh.jpg]

کلا این بازی تصاویر زیادی نداره ولی، همه را به جون هم میندازه.
که این اثرات سوء داره.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]