کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شما چی فهمیدید؟؟؟!!!
۱۳:۴۰, ۸/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۰ ۱۶:۱۶ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #1
آواتار
توی زندگی فهمیدم:
1.فهمیدم که همیشه چیزای خوب وقشنگ و زیبامحاصره میشند وجلوی شکوفاییشون گرفته میشه.مثل:عکس یادگاری خاطره انگیزی که قاب شده و روی دیواره,یا پرنده زیبایی که توی قفسه ویا جملات زیبایی که توی پرانتزه

2.فهمیدم که هیچ چیزی در دنیا وجود نداره که آدما اونو فقط برای خودشون نخوان.خوبیارو فقط برای خودشون میخوان,وقت خودشونو فقط برای خودشون میخوان,پولشونو فقط برای خودشون میخوان,بهشتو فقط برای خودشون میخوان,حتی خدا رو هم فقط برای خودشون میخوان.

3.فهمیدم که هرکسی که آشپزخونش openنباشه,هرکسی که توی برج زندگی نکنه,,هرکسی که پیامکاشو فارسی بفرسته و یا هرکسیکه دستاش پینه بسته باشه دهاتیه وبرچسب بدبختی میگیره.در عوض هرکی که جای ((باشه))بگهok,هرکیکه ابروهاشو برداره,هرکی که لباس عجیبتری بپوشه,هرکسی که سگ نگهداره و خلاصه هر کیکه یه کار جدیدی هرچند بی ربط انجام بده به روزه وپیشرفتس.

4.فهمیدم که هیچوقت نمیشه توی مسیر راست حرکت کرد.و به چپ و راست منحرف نشد.چون مسیر راستی وجود نداره.همیشه باید مسیر چپ وراستو خراب کرد تا بتونی مسیر مستقیمو بسازی.

5.فهمیدم که هدف همه چیرو توجیه میکنه.و فقط هدف مهمه.مثل مدیری که سالها برای حفظ میزش زحمت میکشه وآخرشم اونو از دست میده چون مدیر مهم نیست بلکه میز مدیر مهمه وقدرتش.

6.فهمیدم که میشه توی کارام استعداد نداشته باشم ولی به موفقیت برسم.فقط کافیه به اون کار علاقه داشته باشم.مهم هم نیست جای بقیه رو تنگ کنم وحقشونو بخورم چون هدف مهمه. وهمه چیز رو توجیه میکنه.

7.فهمیدم که اگر با نظر کسی مخالفم. باید با بقیه نظرهاش وصحبتاش مخالف باشم چون اگر با نظرهای بعدیش موافق باشم نظر اولیش رو تایید کردم واین برای شخصیتم خیلی بده.راستی اشکال از منه یا از بقیه که اینطور فکر میکنن؟؟؟

8.فهمیدم که اگر سه نفر در مورد یک سوژه نظر یکسان بدن نفر چهارم هم حتی اگر نظر قبلیا اشتباه باشه با اونا هم نظره حتی اگر با اون سه نفر موافق نباشه.نمیدونم دلیلش چیه.

9.فهمیدم که دونفر تا زمانی باهم دوستن و خاطر همدیگرو میخوان که همش از هم تعریف کنن.یعنی کسی پیدا نمیشه که در عین حال که با دوستش رفیقه وحاظره براش بمیره ازش هم بتونه راحت انتقاد کنه.

10.فهمیدم که اگر دو گزینه برای انتخاب داشته باشم وگزینه سومی هم به نام هردو وجود داشته باشه.گزینه سوم رو انتخاب میکنم چون ذاتا همه چیزو با هم میخوام و نمیخوام تصمیمگیری کنم واحتمالا هم نخواهم خواست.

11.فهمیدم که نمیشه یک نفر بره بالا وپیشرفت کنه در حالیکه بقیه کمکش کرده باشن ویا حداقل کاری بهش نداشته باشند ونکشنش پایین.چون بالا رفتن اون به منزله پایین موندن بقیست.

من اینا رو فهمیدم.فهمیدم که فهمیدن ودونستن همیشه هم خوب نیست.
راستی شما ها چی از زندگی فهمیدید؟؟؟

دوستان عزیز توجه کنید این من که در این متن به کار گرفته شده منظور من نویسنده نیستم.منظورم یک فردی در این اجتماعه.در واقع بنده این من خودمو در غالب یک فرد دیگه جا دادم واز یک سری چیزا صحبت کردم.هرچند بعضیاشو از نزدیک لمس کردم وطعم تلخشو چشیدم.
اول از شما دوستان عزیز میخوام که بگید که کدوم از این دانسته های این فرد درسته وکدوم نادرست و ذهنیتهای غلط این فرد به دلیل چه ناهنجاریها ورفتارهای اجتماعی شکل گرفته.ودر آخر هم بگید که شما چی فهمیدید؟؟؟با تشکر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، مبينا ، Abasaleh ، Havbb 110 ، تازه مسلمان ، فرهاد ، fandogh ، shafagh_mah ، yamin ، محیصا ، sssadatifar ، مجید121 ، فدايي ولايت ، سدرة المنتهی ، zahra11 ، hesam110 ، Hadith ، mrfarzadj ، peimane ، یاشار ، SARV ، MohammadSadra ، ario65 ، najmeh ، عبداللهی ، Detector ، mohamad ، ضرغامیان ، حوریه سادات ، جوینده حق ، *منجی* ، سرباز ولایت ، مفقود الاثر ، مجید املشی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۵۶, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام
هرکس هر آنچه دریافت میکنه بلا فاصله اونو با مطالب فایل بندی شده تو ذهنش ترکیب میکنه و به یه نتیجه میرسه و اسم این درک نسبی رو فهمیدن از اون مسله میزاره!
در واقع همه ی مسایل پیرامون ما نسبیه و هرکس با توجه به شرایط خودش به نتیجه ای متفاوت با دیگران میرسه.
دوستان ما هرچه از عمرمون میگذره اطلاعاتمون بیشتر میشه ولی درستی یا نادرستی و سرعت دریافت این اطلاعات دست خودمونه. زمانی که تنبلی رو گذاشتیم کنار و برای فهمیدن مسایل زندگیمون تلاش کردیم و کوتاهی نکردیم میشیم شهید چمران!میشیم استاد مطهری! میشیم خودمون! خود رشد یافتمون،که از فهمیدنمون خیلیها استفاده می کنن،دست خیلی ها رو میگیریم ودست دیگمونو میدیم به خدا.
ای کاش بیدار شیم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، Hadith ، MohammadSadra ، najmeh
۱۶:۲۸, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
تو زندگی فهمیدم خدا چقدر منو دوست داره
تو زندگی فهمیدم چقدر ارزشمندم
تو زندگی فهمیدم خدا همه ی آدم ها رو دوست داره پس من هم باید دوستشون داشته باشم
تو زندگی فهمیدم اگه خطا کردم به خودم ضرر رسوندم و چون خدا دوستم داره تنهبیهم می کنه که بیشتر مواظب خوبی هام باشم...
تو زندگی فهمیدم که خدا چقدر قشنگه و چقدر دوست داشتنیه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، Anti gods ، Hadith ، MohammadSadra ، ضرغامیان ، جوینده حق
۲۳:۱۰, ۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
مايكل شوماخر چندين سال متوالي در مسابقات رالي در دنيا اول شد.
وقتي رمز موفقيتش را پرسيدند، در جواب گفت:

تنها رمز موفقيت من اين است كه زماني كه ديگران ترمز مي گيرند،
[b]من گاز مي دهم...
STUDY while [i][/b]others are sleeping[/b]
(مطالعه کن وقتی که دیگران در خوابند)

[b]DECIDE while others are delaying

(تصمیم بگیر وقتی که دیگران مرددند)
[/b]

PREPARE while others are daydreaming
(خود را آماده کن وقتی که دیگران درخیال پردازیند)

BEGIN while others are procrastinating
(شروع کن وقتی که دیگران در حال تعللند)

WORK while others are wishing
(کار کن وقتی که دیگران در حال آرزو کردند)

SAVE while others are wasting
(صرفه جویی کن وقتی که دیگران در حال تلف کردند)

LISTEN while others are talking
(گوش کن وقتی که دیگران در حال صحبت کردند)

SMILE while others are frowning
(لبخند بزن وقتی که دیگران خشمگیند)

[b]PERSIST while others are quitting

(پافشاری کن وقتی که دیگران در حال رها کردند)
[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، اکبر.ع ، Anti gods ، MohammadSadra ، ضرغامیان ، جوینده حق
۰:۴۹, ۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
من تا الان فهمیدم که "هیچی" نمی دونم و "بیشتر" از اون چیزی که فکر می کنم،محتاج و نیازمندم به "خدا"...

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، جوینده حق ، مجید املشی
۱:۴۸, ۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
به نام خدا
فهمیدم که بهترین کار عالم اخلاق نیک داشتن است ولی عمل نکردم.
نفهمیدم که عمل نکردم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، MohammadSadra ، جوینده حق
۲۰:۱۳, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
فهمیدم که باید مث دیگران باشی تا بگن خوبی ! نمیتونن متوجه متفاوت بودن آدما بشن
فهمیدم هر کاری کنی مردم یه چیزی میگن ، پس کاری رو که فکر می کنی درسته انجام بده .
فهمیدم بهترین راه برای در آرامش بودن ، فراموش کردن بدی های دیگرانه
فهمیدم بعضی وقت ها اصلی ترین خنجر ها رو از اونی میخوری که فکر می کنی خیلی باهات دوسته
فهمیدم هر وقت میخوایی تازه باشی و ابتکار به خرج بدی و از کلیشه دور بشی می زنن تو سرت میگن همین طوری بمون
فهمیدم تا آدم خودش نخواد کاری رو بکنه اون کار انجام نمیشه
فهمیدم که گاهی باید سکوت کرد و حرف حقت رو قورت بدی و به روی خودت نیاری !
میدونی چیه ؟ خیلی چیزا فهمیدم ولی تازه می فهم هیچی نفهمیدم . تازه می فهمم اونی خیلی راحت داره زندگیشو می کنه که چیزی نفهمیده . خیلی وقتا فهمیدن فقط باعث عذاب آدم میشه
فهمیدم که چیزی رو نمشه فهمید ، نمیدونم چرا حقیقت همیشه مخفیه ! عین یه تونل تو در تو
بیخیال
خیلی چیز ها هنوزم تو گلومه و نمیتونم به زبون بیارم . انگار همونجا توی مغزم موندی شدن و نمیخوام بیان بیرون . بذار همون جا بمونه . بیخیال . بیخیال
بیخیال
اصلا هیچی نفهمیدم ، بیخیال
Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، سجاد_ف ، مجید املشی
۱۷:۰۹, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #17

تا بدانجا رسید دانش من
که بدانم همی که نادانم ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۱۷:۲۴, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
فهمیدم یه زندگی خوب، شرافتمندانه، پر از روزی و ثروت، با عزت و سربلندی در دو کلمه خلاصه میشه.

گناه نکن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، گل مرداب ، najmeh ، Detector ، ضرغامیان ، جوینده حق ، مجید املشی
۱۱:۳۱, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #19

فهمیدم هر چی بیشتر کسی رو دوست داشته باشی
بیشتر اذیت میشی

فهمیدم هر چی فکر می کنم درست نیست ...
۱۱:۴۱, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
فهميدم كه هر چقدر بيشتر بفهمم، ميفهمم كه كمتر ميفهمم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، ضحی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا