|
پاسخ به شبهات بی بی سی درمورد رهبری
|
|
۱۷:۳۰, ۱۶/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۵۴ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چندي پيش شبكه بي بي سي يك برنامه 60 دقيقه اي را با عنوان خط و نشان رهبري پخش كرد كه در آن به همان شيوه روباه صفتانه مخصوص انگليسي ها شبهاتي عليه مقام معظم رهبري مطرح شد. آقاي اميرحسين ثابتي از دانشجويان فعال انقلابي جزوه اي ارزشمند را در پاسخ به اين برنامه بي بي سي تهيه نموده اند كه مي توانيد آن را از لينك زير دانلود نماييد.خاک پاشی برآفتاب مطالعه وترویج این جزوه رو به تمام دوستداران ولایت توصیه میکنم. منبع:وبسایت اندیشه وبصیرت یاحق |
|||
|
|
۱۸:۳۴, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خیلی خوبه که به این شبهات پاسخ داده شده است.ورفع شبه شده است.
ولی اگر خاطرتون باشه اون روزی که قرار بود این مستند پخش بشه تمام خطهای اینترنت وشبکه های ماهواره ای قطع شد.که به نظر بنده حرکت درستی نبود چون بیشتر بر شایعات دامن زد.و خودتون خوب میدونید که در بین عوام مردم ما چه دیالوگهایی مطرح میشود.ای کاش این عمل قطعی شبکه های ارتباطی وماهواره انجام نمیشد.تا هم تهمتهای دیگری زده نمیشد وهم شایعات دیگری به وجود نمی آمد. |
|||
|
|
۲۱:۴۷, ۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۲۲:۱۵ توسط paradise.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان
این مطلب قبلا توسط یک دوست دیگر کار شده بود. اما هیچ توجهی نشده بود.من هم یکبار 5 آذر با دادن نظر آوردمش بالا اما باز هم توجهی نشد. من لینک مطلب قبلی رو هم میزارم. چون ایشون خیلی زحمت کشیده بودن. نقد های زیادی رو به صورت های مختلف از جمله صوت و pdf و لینک وبلاگ گذاشتن. لینک مطلب قبلی توصیه میکنم حتما یه سر بزنید. فایل تصویری این به اصطلاح مستند رو هم فکر کنم در آرشیو 26 شهریور 90 آن بنگاه دروغ پراکنی می توانید دانلود کنید.(تو قسمت فیلمش سرچ کنید هم میاره) لینک دانلود نذاشته(اون موقع من ندیدیم) اما اگرمثلا در اینترنت دانلود منیجر در صفحه مذکور راست کلیک بکنید. و دانلود تمام لینک های صفحه را زده و و فقط لینک فکر کنم یک فایل wmv باشه را تیک زده و با کیفیت بالاتر دانلود کنید. معمولا دانلود منیجر یک دکمه دانلود فایل تصویری بالای تصویر در حال پخش ایجاد میکنه که با فرمت flv و کیفیت پایین تر حدودا 74 مگابایت قابل دانلوده.(ترجیحا دو می رو دانلود کنید.چون راه اول حجمش دوبرابره) البته اسراری به دانلودش ندارم. چون alitalebi عزیز خواستن گفتم. البته مسلما به یک وی پی ان یا فی*ل*تر شکن نیازمندید. (خودم هم برای احتمال مفسده و سوء استفاده آپلود نمیکنم. عذر میخوام. تازه حجم اینترنتم و میزبانم رو هم الکی میگره ) دوباره توصیه میکنم به اون مطلب برید در سایه امن محبوب یکتا پایدار و موفق باشید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

نیازمندید. (خودم هم برای احتمال مفسده و سوء استفاده آپلود نمیکنم. عذر میخوام. تازه حجم اینترنتم و میزبانم رو هم الکی میگره
)