|
ماهواره دختران جوان را هدف گرفته است!
|
|
۱۳:۴۸, ۱۹/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۲۰:۲۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کد خبر: ۲۰۹۰۴۶ تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۶ روزنامه تهران امروز نوشت:
موج جديد شبكههاي ماهوارهاي فارسي زبان در به دام انداختن طعمههاي جديد آغاز شده است. موجي كه بسياري از آسيبشناسان نسبت به آن هشدار ميدهند. كارشناساني كه ميگويند مشاهده شبكههاي ماهوارهاي آثار نامطلوب فردي واجتماعي بر روي شهروندان گذاشته است. چرا که اغلب برنامههاي پخش شده در اين رسانهها در تضاد با ارزشهاي ايراني - اسلامي وهنجارهاي عمومي جامعه و مروج فرهنگ و ارزشهاي سازندگان و گردانندگان اين شبکه هاست. همچنين آنها معتقدنداگر چه سبک زندگي تبليغ شده در اين برنامهها مخاطبان عام را مدنظر دارد، اما هر برنامه به طور اختصاصي هم به پيام رساني و الگوسازي براي مخاطبان خاص خود ميپردازد. يکي از اين گروهها که اهميت بسياري براي گردانندگان اين شبکهها دارند، زنان جوان و دختران هستند که يکي از بيشترين مخاطبان اين شبکههارا تشکيل ميدهند. اين گروه از جهات مختلف ميتوانند داراي اهميت باشند؛ چه از نظر اقتصادي – بهدليل خريداري اجناس تبليغ شده در اين شبکهها – و چه از نظر فرهنگي با ترويج مدهاي ارائه شده. همين امر هم باعث ميشود تا کارشناسان جامعهشناسي و روانشناسي اجتماعي نسبت به افزايش مخاطبان اين شبکهها و بخصوص افزايش مخاطب در بين گروه زنان و دختران ابراز نگراني کنند. ناهنجاريهاي اجتماعي، سوغات برنامههاي ماهوارهاي زماني که صحبت از برنامههاي ماهوارهاي و الگوپذيري زنان و دختران از آن به ميان ميآيد، بيشتر نگاهها متوجه نوع پوشش و مدهاي مورد استفاده اين قشر در انظارعمومي و سطح شهر ميشود. يک مدرس آسيبشناسي اجتماعي در اين مورد اظهار ميکند: «زماني که صحبت از شبکههاي ماهوارهاي و نقش آنها در به انحراف کشيدن جوانان ميشود، بايد اين نکته را در خاطر داشت که دشمن بعد از اينکه نتوانست در جنگ نظامي بر ما پيروز شود با بهره جستن از تکنولوژيهاي نوين، از جمله ماهواره قصد دارد با شبيخون فرهنگي، نظام اسلامي را به چالش بکشد. از طرف ديگر زنان و دختران جوان، با ديدن فيلمها و سريالهاي پخش شده از شبکههاي ماهوارهاي و بخصوص شبکههاي فارسي زبان و با حس همذاتپنداري با بازيگران و هنرپيشگان اين فيلمها، به تقليد از نوع پوشش و آرايش آنان، سعي در هرچه شبيهتر کردن خود با اين افراد دارند.» دکتر مهيار گلرويي در باره تبعات اين همذات پنداري با برنامههاي ماهوارهاي به تهران امروز ميگويد: «پوششها و مدهاي ناهنجاري که اين دسته از افراد در جامعه و در انظار عمومي به کار ميبرند، در دراز مدت سبب ازبين رفتن کرامت و شرافت در ميان افراد جامعه و برچيده شدن پردههاي حيا در ميان دختران و پسران ميشود. امري که با گذشت چندين سال، باعث نمود انواع ناهنجاريها اجتماعي از جمله افزايش فساد و بالارفتن آمار طلاق ناشي از بدبيني همسران نسبت به يکديگر ميشود.» اين استاد دانشگاه همچنين تصريح کرد: «اغلب سريالهاي به ظاهر خانوادگي اين شبکهها حاوي داستانهايي از عشقها و روابط نامتعارفي است که بيننده را بعد از مدتي به طور غير ارادي و ناخودآگاه وادار به همسانسازي با زندگي واقعي و شخصياش ميکند. امري که در جامعهاي مثل کشور ما بسيار ناپسند و خلاف عرف و اخلاق عمومي است. موضوعي که اگر گسترش بيشتري بيابد در ساليان نه چندان دور باعث بروز بيگانگي فرهنگي و شکاف فرهنگي در کشور خواهد شد.» داروهاي ماهوارهاي، قاتلاني که همچنان طرفداردارند به غير از اين مبا حث مطرح شده درباره مضرات اجتماعي که برنامهها و سريالهاي شبکههاي ماهوارهاي به همراه دارند، تبليغات داروها و لوازم آرايشي در اين شبکهها هم زاويه ديگري از مضرات اين شبکهها براي مخاطبانشان و بخصوص زنان و دختران هستند. داروهاي چاقي و لاغري، افزايش قد، ترک اعتياد و همچنين انواع لوازم آرايشي وبهداشتي همه روزه در اين شبکهها با شدت هرچه تمامتر تبليغ ميشوند و مخاطبان را تشويق به مصرف ميکنند. کالاهايي که به دليل نداشتن نشاني فروشنده و اينکه تنها با يک شماره تلفن همراه شناخته ميشوند و توسط پيک به خريدار تحويل داده ميشوند و در صورت ايجاد مشکل براي مصرف کنندگان، قابل پيگيري قانوني نيستند. مشکلات و عوارض وخيمي که گاهي باعث بروز خسارات غيرقابل جبران به سلامت افراد مصرف کننده ميزنند. دكتر فريده جهان،پزشک پوست درباره عوارض استفاده از کرمها و لوازم آرايشي تبليغ شده در شبکههاي ماهوارهاي به تهران امروز ميگويد: «من بيماري داشتم که به دليل استفاده از کرم پودرهاي تبليغ شده در يکي از شبکههاي ماهواره دچار تورم و قرمزي در پوست صورتش شده بود. لوازم آرايشي که از اين نوع به صورت غيرمجاز به فروش ميرسند، داراي ترکيباتي هستند که برخي از آنها ناشناخته است و اغلب به قصد آزمايش در کشورهاي جهان سومي، صادر ميشوند.» چندي قبل هم دکترمرضيه وحيددستجردي وزير بهداشت درگفتوگو با خبرگزاريها درباره داروها و لوازم آرايشي تبليغي در ماهوارهها اظهارداشت که:«برخي از اين محصولات که در آزمايشگاههاي بسيار مجهز وزارت بهداشت مورد آزمايش قرار گرفتهاند داراي موادي هستند که يا اثرات سوء داشتند و ايجاد بيماري و عارضه ميکردند يا هيچ ماده موثري داخل آنها نبوده است و فقط پول مردم را هدر ميدهند. او همچنين درمورد وجود برخي موادغيرمجاز در اين کالاها افزود: «در بررسيهاي آزمايشگاههاي وزارت بهداشت از برخي اقلامي که توسط مراکز مبارزه با قاچاق کشف شده بود، متوجه شديم که بعضي از آنها ايجاد سرطان ميکنند و حتي در برخي از آنها مواد راديواکتيو بود که واقعاً براي سلامت مردم خطرناک است.» اما با در نظر داشتن اظهارات اين پزشک و با در نظر گرفتن هشدارهايي مشابه که بارها از سوي متخصصان گوناگون و مقامات وزارت بهداشت کشور، تاكنون انجام گرفته است، بايد پرسيد اصلا کدام نهاد مسئوليت مقابله با اين موضوع را برعهده دارد؟ هرچند که چندي پيش دکتر احمد شيباني رئيس سازمان غذا و داروي وزارت بهداشت درجمع رسانهها از هماهنگي و همکاري اين وزارتخانه با نيروي انتظامي و قوه قضائيه براي مقابله با فروشندگان اين اقلام خبرداد، اما تنها مجازاتي كه براي اين افراد مقررشده، قطع کردن سيمکارتشان است. مجازاتي که در مقايسه با ضرري که اين افراد به سلامت مردم ميزنند، ناچيز به نظر ميرسد. انسداد ماهوارهها و انهدام ديشها راهکار مناسبي است؟ با در نظر گرفتن موارد بالا که تنها گوشهاي از مضرات استفاده از برنامههاي شبکههاي ماهوارهاي، براي عموم مخاطبان و به طورخاص براي گروه زنان و دختران جوان که هدف اين برنامهها هستند، بايد به اين پرسش جواب داد که آيا تنها با پارازيت انداختن برروي امواج ماهوارهها يا با تخريب ديشهاي ماهواره، ميتوان از گسترش اين ناهنجاريها جلوگيري کرد يا بايد به فکر راهکارهاي ديگري بود؟ زيرا تجربه نشان داده است که راهکارهاي ضربتي و قهري نه تنها نتيجه مطلوبي در پي ندارد بلکه باعث گسترش پنهاني هر پديدهاي خواهد شد. راهکارهايي مانند بالا بردن سطح سواد رسانهاي و فرهنگي افراد جامعه و البته بالا بردن سطح کيفي برنامههاي صداوسيماي کشور تا به آن حد که قادر به رقابت با اين کانالها باشد. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۵, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
صدا و سیما ؟
حرفش رو هم نزنید.اون خودش دستش تو یه کاسه است. اونقدر برنامه های مرخرف پخش کرد تا مردم زده شدن. |
|||
|
|
۰:۲۶, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
حالا جدا از این مشکلات ، الکی سطح توقعات خیلی از دخترها بالا میره.
|
|||
|
۲:۰۴, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
مشكل اصلي ما خانواده ها هستن .
شايد به خيليا بر بخوره ولي وقتي من خانواده هاي مختلف رو نگاه ميكنم ، ميبينم تربيت فرزندان 90% به خانواده ها مربوط ميشه . مثال : خانواده اي كه پدر توش به يك گوشه پرت شده و براش احترامي قايل نيستن ، فرزندان دچار بحران هويتي ميشن ! خانواده ي مؤمني كه به بچشون زياد گير ميدن ، معمولا بچه هاشون از دين و ايمون زده ميشن ! خانواده اي كه معمولي هستن ، پدر جاي خودش رو به عنوان تكيه گاه داره و مادر به عنوان تسكين دهنده و محرم راز هست ، خانواده ايه كه مشكلات كوچيك و خيلي كمي توش اتفاق مي افته . خانواده اي كه اهل كتابن بچشون كتاب خون ، اهل نماز بچشون نماز خون و ... . من بسيار بسيار به تربيت خانواده ايمان دارم . دو تا دختر عمه دارم ( از خانواده هاي مختلف ) ، با اين كه شرايط محيطيشون يكسانه ولي زمين تا آسمون با هم فرق ميكنن ، چون نوع محيط خونشون ( تربيتشون ) فرق ميكنه . ما بايد اول خودمون تغيير كنيم ، و بعد خونوادمون رو درست تربيت كنيم . انشاالله اگه همه خانواده ها درست بشن ، كشورمون هم ( كه از خانواده ها تشكيل شده ) درست ميشه ! |
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۲۰/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۰ ۱۳:۲۸ توسط omoridi.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
خانم باقری،
در ابتدا بگم برای زدن ویرگون shift+t را بزنید. بعد یک نکته شاید شما برای دخترتان این فیلم را حذف کردید و نگذاشتید ببینه، چی جایگزینش کردید؟ میگن از بچه اگر چاقو را گرفتی یک اسباب بازی بده به دستش. حالا نکته چند بار میتونید این چاقو را بگیرید؟ تا کی میتونید؟ مشکل اینه که جایگزین مناسبی که بتونه اوقات فراغت را پر کنه نداریم. این فیلمها جذاب هستند، ما چه چیز جذابی داریم که در اختیار فرزندان بزاریم؟ موسیقی؟ گردش؟ سینما؟ تلوزیون؟ سریالهای بی محتوای ایرانی؟ چی داریم؟ (۱۹/آذر/۹۰ ۲۳:۰۲)ali.khm نوشته است: البته فراموش نکنیم که پدران عزیز خانواده خیلی تو این امر مقصر هستند. عزیز من حرفت خیلی قدیمیه این که نشد حرف! مگر همه کانالهای ماهواره بد هستند! آلان شبکه 20 است، شبکه Iran ATV است که داره فیلمهای خوب و دوبله پخش میکنه، شبکه National Geagraphi هم هست که مطالب علمی پخش میکنه، من تا حالا از این شبکه چیزی ندیدم. من هم یک پسر دارم، اون بیشتر از اینکه کارتون نگاه کنه مطالب علمی را 100 دفعه نگاه میکنه. میدونید چرا؟ چون وقتی کارتون نگاه میکنه تنهاست. ولی وقتی داره اون فیلم علمی را نگاه میکنه میرم پیشش میشینم و با هم نگاه میکنیم، این حس خوبی است که به فرزند دست میده. اگر برنامه های خوبو با هیجان با هم نگاه کنیم، فرزند به ندرت دنبال برنامه های غیر اخلاقی میره. جناب هاوبب، هر گردویی، گردویی نیست ها. بهتر نیست کمی مادبانه تر بگید! من خودم 3 تا جهت را دارم. در ضمن ماهواره نشد پخش آنلاین را چه میکنید؟ درسته کسی که بخواد میره دنبالش، بحث اونها نیستند. بحث اونهایی هستند که نادانسته اسیرش میشن. ------- فاطمه خانم، مطلب شما کاملا درسته، هیچ سازمان، ارگان، رسانه عمومی برای مردم کاری نمیکنه، هیچ برنامه ای بدون هدف پخش نمیشه، حتی در رادیو و تلوزیون خود ما، پس ببننده باید عاقل باشه، فکر کنه چرا یک رسانه خارجی برای پر کردن اوقات فراغت ما این همه هزینه میکنه و حالا برای رد گم کنی 2 3 تا تببلیغ هم وسطش میکنه، کی میتونه این همه هزینه کنه، با این کیفیت تصویر، کانال بزاره؟ هدفش چیه؟ هدف اونها که معلومه، زن بنیان خانواده است، اگر خانواده بنیانی نداشته باشه، خانواده ای نیست، وقتی خانواده ای نباشه، غیرتی نیست (منظور غیرت ناموسی نیست)، و وقتی غیرت نباشه مملکتی نیست! |
|||
|
|
۱۴:۲۱, ۲۰/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۰ ۱۴:۴۷ توسط mahanm.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
آقا گیرم فارسی وان و زمزمه و ... دشمن خانواده و همچنین منشا فساد و بد آموزی (که هستن البته). ولی آخه مردم اینا رو نگاه نکنن چی رو نگاه کنن. برنامه صدا و سیما و فیلم های سینمایی که اکثرا بدترن و بدآموزی بیشتری دارن در ضمن شما میگی برنامه های ماهواره دختران جوان رو هدف گرفته خب پس پس دختران جوان بشینن و کانال 1 و 2 و .... رو نگاه کنن (یعنی واقعا کسی نگاه میکنه . شما نگاه میکنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی که نگاه کرده چی دستش اومده و یا وقت تلف کردن نیست.) پس بین بد و بدتر صد در صد بد رو انتخاب می کنن. چون صدا و سیما هیچ جذابیتی نداره واسه دختران جوان و فکر کنم شنیدین این اصطلاحی رو که الان چند ساله بین مردم جا افتاده که میگن یک رو میزنیم آخوند دو رو میزنیم آخوند و.... .خب به نظر شما کی میشینه نگاه کنه. ونکته بعدی اخبار و دروغ نحویل دادن مردم هستش.و ....
منم کلا فقط یه نود رو نگاه می کردم که جدیدا اونم دانلود می کنم . و همچنین مسئله بعدی دین گریز شدن جوانان که به خاطر اقدامات نادرست و غلط حکومت صورت گرفته . که نمونه اش هم این است که کی الان میشه برنامه های دینی و ... رو ببینه. در پایان شک نکن دختران جوان بین بد و بدتر انتخاب می کنن. ( مثل همه مردم ایران در اکثر ضمینه ها) و شک نکنین که. بد = ماهواره ![]() بدتر = صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران که جای تعجب زیر نظر رهبری هم هست.!!!!!!!!!!!!!! ![]() اخبار دروغ = بی بی سی فارسی ![]() اخبار دروغ تر = واحد مرکزی خبر ![]() در ضمن من تا حالا توی عمرم که صدا و سیما رو دیدم ولی چیزی یاد نگرفتم ولی همین مستند های من و تو خیلی بهترن و مفیدترن.(حالا هر چی که هستن) و آهان یادم رفت شنیدم نشنال جغرافی هم شبکه فارسی زده امروز برم ببینم چه طوره ولی واقعا اگه این طور باشه یک میلیون نفر هم میرن به خاطر این دیش میزارن. مثلا کی میاد شبکه نمایش یا مستند رو نگاه کنه یا مثلا بازار رو در کل تلویزیون ملی سال هاست که مخاطبش رو از دست داده. نقل قول:ببخشید مگه 18 گیگ هم داریم. ![]() ![]() ![]() نقل قول:خب این تقریبا داره یه زندگی از شیوه ی زندگی رو بیان میکنه و مشکلی در کره نداره و باعث بد آموزی نمیشه . ولی مشکل از ماست که فضا رو اینقدر میخوایم ببندیم که این چیزا بد آموزی ایجاد می کنه و در ضمن پاک کردن این ها یه محدوده ای داره . قبلا من صدا و سیما رو نگاه می کردم ولی بعضی اوقات مثلا می دیدم که خیلی بد سانسور می کنن به طوریکه به فهم و شعور آدم بر میخوره و مثل یه پتکی که می خوره برسر جوان. شرایط طوری شد که رفتم از اینور و اونور دو سه تا فیلم آمریکایی بی سانسور دیدم. دیدم فیلمش بدرد نمی خوره . تا جایی که بعدا ماهواره گرفتیم هم کمتر فیلمی رو نگاه کردم که بدرد بخور باشه بعد اومدم نت و 250 تا از برترین فیلم های IMDb رو دیدم . ایا واقعا بداموزی داشت جز اینکه با شیوه ی زندگی دیگر کشور ها آشنا شدم و فهمدیم این رفتار ها که واسه اونا عادیه تو مملکت ما ناهنجاری محسوب میشه و این منو به فکر برده تا بد آموزی داشته باشه . در پایان اینکه محدود کردن و برخورد هایی از قبیل این چیزا آدم رو کنجکاو میکنه. |
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام..
جناب mahanm درسته صدا و سيما كم كاري ميكنه . اما چون برنامه خوبي نداره آدم بايد هر چيزي و نگاه كنه. اگه يه نانوايي نون خوب درست نكنه شما ازش خريد ميكني ؟ ميري ميگردي تا نون خوب پيدا كني . هر نوني نميخوري . چطور غذاي خوب بايد بره تو شكم آدم ، اما چون تلويزيون برنامه خوب نميده بايد روحمون هر چيز بدي رو ببينه؟؟؟؟ نميخوام مسئوليتي كه صداسيما و جامعه بايد داشته باشند و در انجامش كوتاهي ميكنند رو ناديده بگيرم اما دليل مناسبي نيست. من خيلي اطلاعاتي در باره ماهواره ندارم كه چي نشون ميده خوب يا بد . اما تا حالا زياد چيز خوب نشنيدم . ناراحتي من از تاثيراونه رو خانواده نه فقط آرايش و مد و..از هم پاشيده شدن خانواده ها فعلا بيشتره كه هر روز شاهدش هستيم. نميدونم شايد شبكه خوب هم داشته باشه. در ضمن من شبكه دو رو نگاه ميكنم مشكلش چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يعني 24 ساعته داره اخوند نشون ميده ؟؟؟!!! پس چرا من نميبينم ؟؟ اگه هم نشون بده من حرف بدي ازشون نشنيدم . |
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۲۰/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۰ ۱۵:۴۲ توسط omoridi.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
جناب ماهان وا عجبا!
میدونی چیه؟ شما فیلم را میبینی، هیچ صحنه جنسی هم توش نیست! ولی، بطور ناخودآگاه ذهنتو شستشو میده. یک مثال میزنم. یک فیلم بدون صحنه و حتی زنی که عریان باشه ولی دیدنش .... یک خانم متاهل در آفریقای جنوبی به وکالت میپرداخت، با یک آقایی که از اون 20 سال بزرگتره و سیاه پوسته همکار میشه و برای کاری میرند به یکی از روستاها، کار نداریم ماشین خراب میشه، اونها مجبور میشن برن هتل و ..... در آخر فیلم این خانم که حدود 30-40 سالش هست میاد پیش مادرش و میگه من به فلانی علاقه مند شدم و با اون بودم. مادره بهش جواب میده اشکالی نداره تو که بچه بودی، من عاشق یک نفر شدم و با اون بودم، طرف رفت ولی همیشه عشقش توی دلم مونده، و صحنه بعدی پدر خانواده را نشان میده که با یک پیپ روی صندلی به آرامی داره استراحت میکنه. خوب به نظرت این یعنی چی؟ کل اتفاقات فیلم یک طرف و همین دیالوگ آخر یک طرف! میدونی اگر مادر و خواهر آدم، زن، پدر و برادر آدم هی از این فیلمها ببینند این براشون باور میشه که هر کاری بخوان بکنند میتونند بکنن و فقط کافیه بصورت یک راز نگه دارندش و چیزی نگن. بعد اینها میان توی جامعه و با اولین نه 100 امین جرقه، بالاخره این کار رو میکنند. |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
به نظر من ماهواره سر منشا تمامی بی بند و باریها در ایران هست.
یه سفری بکنید به قدیم ببینید جوانهای ما چه بودند و چه شدند؟!
|
|||
|
|
۰:۳۰, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۰/آذر/۹۰ ۲۲:۳۲)mohammad74 نوشته است: به نظر من ماهواره سر منشا تمامی بی بند و باریها در ایران هست. نه عزیزم من اصلا موافق نیستم. قدیم، اینقدر دروغ توی دین نبود، قدیم، اینقدر تجملات نبود، قدیم، خرج ها با دخلها هم خوان بود، قدیم، تفریحات برای هر قشری بود، قدیم، انسانیت بود ولی آلان اونها نیست حالا ما هی بگیم، ماهواره، اینترنت، موبایل، تلفن و ... خوب اگر دوست دارید توی عصر حجر زندگی کنید همین آلان سوکت ارتباطی خودتو با اینترنت بکن و دیگه از این تکنولوژی های شیطانی استفاده نکن. شاید از شر بی بند و باری در امان بمونی چیزی که آدمها را بی بند و بار میکنه افکار اونه، پس اگر هم ماهواره میبینیم، بدونیم با چه هدفی داره پخش میشه، داریم توی اینترنت میریم، بدونیم هدف خیلی ها چیه. موضوع اینه که ما نمیدونیم. موضوع اینه که ما نمیدونیم. موضوع اینه که ما نمیدونیم. |
|||
|
۱:۲۳, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۱/آذر/۹۰ ۰:۳۰)omoridi نوشته است: قدیم، اینقدر دروغ توی دین نبود، در دین هیچ وقت دروغ نبوده ، همین الان هم نیست . فقط عده ای دروغگو خودشون رو در لباس دین مخفی کرده اند ! که این مسئله به دین برنمی گرده! همین الان هم دنبال تفریحات خوب باشی هست . البته بستگی دارد دنبال چه نوع تفریحاتی باشید! انسانیت هم هست . خوبش هم هست . نگران این مسائل نباشید ! (۲۱/آذر/۹۰ ۰:۳۰)omoridi نوشته است: خوب اگر دوست دارید توی عصر حجر زندگی کنید همین آلان سوکت ارتباطی خودتو با اینترنت بکن و دیگه از این تکنولوژی های شیطانی استفاده نکن. جناب مریدی ، یک دفعه هست 99 درصد یک چیز رو فضولات تشکیل داده و یک درصدش سالم هست . دقیقا مثال ماهواره کنونی همین هست . می تونی دستت رو بندازی توی کثافت و اون یک درصد سالم رو برداری . ولی اینترنت الحمدالله اینطوری نیست . (اینترنت تکنولوژی شیطانیه؟؟؟؟! فکر نکنما! )چیزهای خوب زیادی هست همین تالار از برکت اینترنت دایر شده . معارف دینی ، مسایل عقیدتی ، تحقیقات علمی پژوهشی ،خلاصه اینکه اگر دنبال چیز مثبت باشی هست . خلاصه خلاصه ها اینکه بستگی داره آدم دنبال چی باشه!!! خیلی این مسئله مهمه . خیلی! امیدوارم این دفعه دیگه فکر نکنید ، حرف شما رو متوجه نشدم!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)