|
با استدیو نشانه در بخش انیمیشن و بازی سازی همکاری کنید
|
|
۱۲:۳۵, ۲۳/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۰ ۲:۱۲ توسط vavp.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان
استدیو نشانه تصمیم گرفت تا دعوت از دوستان علاقه مند در بخش بازی سازی خود را علنی کنید . استدیو نشانه فعلا در بخش مستند سازی و بازی سازی با گروه های مجزا در حال فعایت است. که با گسترش فعالیت ها، افراد جدیدی را به شکل رصد به عضویت درآورد. اما چون افراد فعال در حوزه بازی سازی بسیار کم تر از افراد فعال در مستند سازی هستند؛ به همین جهت تصمیم گرفتیم که دعوت از افراد را علنا مطرح کنیم . دوستان میتوانند در بخش های زیر با ما همکاری کنند. 1- نوشتن سناریو برای بازی های 3 بعدی و دو بعدی 2- طراحی فضای بازی برای بازی های 3 بعدی و دو بعدی 3- طراحی کاراکتر برای بازی های 3 بعدیو دو بعدی 4 - آهنگسازی برای بازی های دو بعدی و 3 بعدی 5- (پیشنهاد شما) دوستان علافه مند توانایی خودشان را در زمینه های فوق با ذکر شماره (1 تا 5) ذکر کنند. نحوه فعالیت به دوستان با پیام خصوصی گفته خواهد شد . |
|||
|
|
۲:۰۸, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان گرامی
دوستان چند نکته دیگه به کار ما اضافه شده است. اول درمورد بازی سازی، ما از دوستانی که در زمینه بازی سازی فلش هم کار میکنند هم استقبال میکنیم و تمایل به همکاری با این دسته از دوستان هستیم. بخش جدید انمیشن سازی: استدیو نشانه در حال کار بروی یک پروژه بزرگ انییمشن سازیه که فعلا در حد پیش تولید قرار دارد . (موضوع یک انیمیشن آخرالزمانیه ). این پروژه قراره با سرمایه چند میلیونی ساخته بشه . که فعلا در حال رایزنی هستیم . دوستان گرامی که در مبحث انیمیش کار میکنند. میتوانند با ما هماکری کنند. این همکاری از مبتدی تا حرفه را شامل میشود. هر فردی که توانایی پایین ترین سطح ممکن انیمیشن را داراست ما از ایشان استقبال خواهیم کرد. . توجه داشته باشید که استدیو نشانه افراد را الزاما در گروه خود نگه نمیدارد بلکه ما به گروه بازی سازیمان قول دادیم که در آینده از گروه جدا شده و خود گروه تشکیل دهند و در ان هنگام با ما همکاری کنند. دوستان تمایل خودشون رو اعلام بفرمایند. |
|||
|
|
۱۰:۰۲, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
بنده در خدمتم من می خواستم یه گروه متحد برای انجمن بیداری اندیشه تشکیل بدم که خودمو در اون حد نمیبینم ولی در خدمت هستم در زمینه مدلینگ البته حرفه ای نیستم ولی برای کارهای ساده خوبم . انشاالله و اگه مشکلی پیش نیاد تا عید یه گروه تشکیل میدیم |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یا رحیم
زمینه فعالیت مدلینگ کارکتر البته میگم خیلی حرفه ای نیستم ولی خوب بستگی به پروژه داره . اگه انیمیشن ساده و سبک باشه می تونم ولی تا حالا مدل حرفه ای نزدم . به هر حال شما بگید چی میخواید بنده هم هستم |
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
به زودی خبرتون میکنم . |
|||
|
|
۲۲:۰۰, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من تو بخش انیمیت، ریگ و اسکین کاراکتر میتونم کمک کنم....البته فعلا سر یه پروژم و تعهد دارم اونجا....
|
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز با چی کار می کنید ؟ چه نرم افزارهایی ؟
همه این کارهارو با یک نرم افزار یا چند نرم افزار انجام میدید؟ |
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
مدلینگ، انیمیت با 3D Max
مدلینگ با Maya رندرینگ با V-Ray کلا با پروسه و روند تولید انیمیشن آشنایی دارم....از پیش تولید تا رندر و میکس و مونتاژ و تدوین |
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
در حال حاضر ما هم مشغول پیش تولید یک فیلم کلیپ آخر الزمانی هستیم استدیوی ما هم برای همکاری در زمینه مدل سازی و دموی اول بازی آمادگی دارد. در زمینه فیلم نامه نویسی و سناریوی بازی هم می تونیم کمک کنیم. |
|||
|
۲۳:۲۸, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|