کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حکایت مسلمان شدن یک مانکن
۱۱:۵۳, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
این خبر مربوط به 3ماه می باشد،ممکن است تکراری هم باشد ولی لازم دیدم تا این مطلب را بیان کنم.

«فا بیان» دختر ۲۸ ساله فرانسوی است تا چندی قبل مدل لباس بسیار معروفی بود که شرکت‌های بزرگ به خاطر زيبايي‌اش با او قراردادهای کلان می‌بستند.
به گزارش مشرق، عکس او در مجله‌ها و شبکه‌های مختلف تلویزیونی به نمایش در می‌آمد ولی حالا در روستاهای دور دست افغانستان به درمان بیماران می‌پردازد و از زندگی خودش بسیار راضی و خوشحال است چرا که او حالا اسلام را پذیرفته و یک مسلمان است.

فا بیان با اعتماد به نفس کامل گفت: «اگر لطف و رحمت خداوند شامل من نمی‌شد، هیچ گاه نمی‌توانستم مسلمان شوم و تا آخر عمرم مانند یک حیوان زندگی می‌کردم. من در آن زندگی فقط به دنبال سیراب کردن هوس و شهوت‌های خود بودم و هیچ اصول و ارزشی برای خود نداشتم. از کودکی آرزو داشتم پرستار شوم، اکنون که مسلمان شده‌ام به آرزوی خود رسیده‌ام

بله او به آرزوهای خودش رسیده است و حالا راه هدایت را پیدا کرده است. او تا دیروز همه خواسته‌های دنیایی را داشت، ثروت و شهرت و … اما حالا حقیقت را داشت، آرامش را داشت، اعتماد به نفس را داشته چیزی را داشت که قبلاً هیچ‌گاه نداشته، «ایمان».

[تصویر: 77645_112.jpg]

او گفت: «در حال و هوای کودکی همواره خودم را در حالت کمک به کودکان بیمار تخیل می‌کردم اما وقتی بزرگ‌تر شدم، به دلیل زیبایی ظاهری که دارم ناخودآگاه به سمت دنیای مدل کشیده شدم و از شکل من استفاده ابزاری می‌شد، دقیقاً مانند یک وسیله مدت دار که بویی از انسانیت در آن نبود

این دختر تازه مسلمان شده، همچنین گفت: «تا اینکه برای شرکت در یکی از برنامه‌ها به بیروت پایتخت لبنان دعوت شدم. وقتی به آنجا سفر کردم، صحنه‌هایی دیدم که در همه عمرم مانند آن را ندیده بودم. در آنجا پیش از گذشته از خودم منفور شدم و کم کم به سمت متحول شدن حرکت کردم تا اینکه در نهایت به اسلام که انسانیت واقعی در آن وجود دارد، رسیدم. پس از مسلمان شدن در بیروت به پاکستان سفر کردم و از مرز این کشور به افغانستان رفتم و با کمک به کودکان و مجروحان یکی از آرزوهای دیرینه و کودکی خود را محقق ساختم.»

وقتی فا بیان مسلمان شد خیلی‌ها تلاش کردند او را از راهی که انتخاب کرده بود منصرف کنند. «فا بیان» در این باره گفت: «شرکت‌های مدل پس از اینکه از مسلمان شدن من با خبر شدند، سعی کردند مرا به راه قبلی باز گردانند از همین رو هدایای بسیار زیادی برایم فرستادند و پیشنهاد دستمزد سه برابری نسبت به قبل را به من دادند اما من که تازه راه اصلی را یافته بودم، هدایا را پس فرستاده و همه پیشنهادات آنان را رد کردم و اکنون احساس می‌کنم که در خوشبختی کامل به سر می‌برم.”

خانواده او هم تلاش زیادی کردند جلوی کار او را بگیرند و اما فا بیان برای راهی که انتخاب کرده بود مصمم بود. حالا او زندگی‌اش را صرف کمک به دیگران می‌کند تا به ما هم یاد بدهد که مهم‌ترین داشته یک انسان ایمان اوست، به خاطر ایمان حتی می‌شود از ثروت و شهرت هم گذشت.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، وحید110 ، محمود ، Hadith ، bagheri4 ، Agha sayyed ، أین المنتظر ، am_po ، amir72 ، help me ، MohammadSadra ، mahdyshr ، رهگذر.
۱۲:۳۰, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #2

کمی تامل که شاید این موضوع حیله ی تبلیغات باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۱۲:۵۲, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #3

با عرض سلام.
چرا همیشه طرف منفی قضیه را نگاه می کنیم.چرا همیشه باید با سوءظن به دیگران نگاه کنیم.اگر حیله ای پشت قضیه باشد خداوند آن را برملا و عاملان آن را رسوا خواهد کرد.ولی اگر نباشد تمام کسانی که به ایشان تهمت ناروا زده اند در آن دنیا باید جواب گو باشند.
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdiyar ، am_po ، help me ، MohammadSadra ، mahdyshr
۱۳:۱۶, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
چقد قشنگ !Heart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علیرضا110 ، MohammadSadra
۱۳:۴۵, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
دوستان عزیز کسی میتونه لینک خارجی این خبر رو بفرسته؟
یعنی بجز سایتهای ایرانی؟

و هر گونه خبری در مورد این فرد قبل و بعد از مسلمان شدنش؟!

برام پیام خصوصی بدید
با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، علیرضا110 ، Hadith ، ترنم وحیدی ، فاطمه خانم ، saloomeh ، MohammadSadra
۱۴:۰۱, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
خبر صحیح است .
اگه یکم از انگلیسی سر در بیارید. می تونید بفهمید چی نوشته شده. لینک اصلی خبر

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علیرضا110 ، وحید110 ، أین المنتظر ، Hadith ، MohammadSadra
۱۴:۰۴, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
این خبر رو من دو سال پیش شنیدم خیلیم غبطه خوردم اجر این بنده خدا رو هم ضایع نکنید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، علیرضا110 ، وحید110 ، Agha sayyed ، help me ، MohammadSadra
۱۴:۱۷, ۲۲/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۰ ۱۴:۱۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #8
آواتار
آخه اینجوری که نقل خبر نمی شه . اول از صحت خبر مطمئن بشوید . باقی خبر ها رو چک بفرمایید . منابع رو سبک سنگین بفرمایید .
بعدش تاپیک بزنید.
منبع هم که نگذاشتید .
اسم ایشون رو اگر هجی مناسبش باشه ، شاید بشه عکس دیگری از ایشون یافت .
(۲۲/مهر/۹۰ ۱۴:۰۴)رمز شب نوشته است:  این خبر رو من دو سال پیش شنیدم خیلیم غبطه خوردم اجر این بنده خدا رو هم ضایع نکنید...

این هم که قدیمی از آب در اومد!
اگر خبره باید جدید باشه.
اگر شرح حاله پس ناکافیست! :s

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علیرضا110 ، Mitsonary ، وحید110 ، MohammadSadra
۱۴:۲۳, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
اسمشون فکر کنم Fabian باشه.