|
وقتي كه مهدي بيايد
|
|
۱۸:۲۱, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
۱- ثروت ها به طور مساوی تقسیم می شود : هنگامی که به واسطه ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دنیا پر از عدالت شود َ ثروت های جهان به طور مساوی تقسیم خواهد شد ؛ چنانچه امام محمد باقر فرمودن : وقتی قائم ما اهل بیت قیام کند ٬ ثروت را به طور مساوی تقسیم می کند و عدالت را در میان مردم پیاده می نماید.
۲- رضایت و خشنودی همگانی است : رسول اکرم می فرمایند : ساکنان آسمان ٬ مردم زمین ٬ پرندگان هوا ٬ درندگان صحرا و ماهیان دریا همه و همه از او خشنود خواهند شد. ۳- فقر و بینوایی ریشه کن خواهد شد : در پرتو عدالت حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ٬ عموم مردم بی نیاز خواهند شد. چنانچه در حدیث آمده است : زمانی برای مردم پیش می آید که انسان صدقات از طلا را با خود بر می دارد ؛ تا آن ها را در راه خدا انفاق کند ٬ ولی نیازمندی را پیدا نمی کند که این صدقه را قبول نماید. ۴- همه مردم در امنیت به سر خواهند برد : چنانچه امیر المومنین (علیه السلام) می فرمایند : دشمنی از دل ها زدوده می شود ؛ درندگان و چهر پایان با یدیگر سازش می کنند ٬ یک زن طبقی بر سر گذارده از عراق تا شام (از شرق تا غرب) تنها سفر می کند ٬ همه جا قدم بر سرزمین سبز و خرم می گذارد ٬ در حالی که درنده ای او را نمی آزارد و دچار ترس و وحشت نمی شود. ۵- برکات آسمانی نازل می شود : چنانچه در حدیث آمده است : زمین چیزی از بذرهای خود را نگه نمی دارد ٬ جز این که آن را بیرون می فرستد و آسمان چیزی از باران رحمتش را نگه نمی دارد جز این که سیل آسا بر بندگان خود فرو می ریزد. ۶- همگی در رفاه به سر می برند : رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند : امت من در زمان حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) آن چنان متنعم می شوند که هرگز چنین بهره مند نشده اند. ۷- زمین گنج های پنهان خود را آشکار می کند: پیامبر اکرم در این باره می فرمایند : در آن زمان چهارپایان در امان هستند و درندگان با هم سازش می کنند. زمین پاره های جگرش (گنج های پنهان و با ارزش خود ) را بیرون می ریزد ... پاره هایی جگر زمین ستون های طلا و نقره است. ۸- دام ها و چهارپایان زیاد می شوند : چنانچه در روایتی از پیامبر گرامی اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آمده است : مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خارج می شود ٬ خداوند باران رحمتش را می فرستد ٬ زمین گیاهش را می رویاند و دام در جهان زیاد می شود. او ثروت را به طور مساوی تقسیم می کند و امت اسلام بزرگ و شکوهمند می گردد. ۹- رفع مزاحمت ها و ایجاد آسایش برای عموم مردم است : چنانچه امام محمد باقر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند : مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) راه های اصلی را توسعه می دهد ٬ بالکن هایی را که خارج جاده ها آمده و از دیگران سلب آزادی کرده است و ناودان هایی را که به کوچه می ریزد ٬ از بین می رود. ۱۰- پرده های ظلمت کنار می رود : امام صادق (علیه السلام) در این باره می فرمایند : وقتی قائم ما قیام کند ٬ زمین به نور پروردگارش نورانی می شود و مردم از نور خورشید بی نیاز می شوند و شب و روز از بین می رود و یکی می شود. ۱۱- ایجاد برادری و مساوات میان انسان ها است : چنانچه امام محمد باقر (علیه السلام) می فرمایند : هنگامی که قائم ما قیام کند ٬ دوران برابری و برادری فرا می رسد. در آن زمان یک مسلمان آنچه نیاز داشته باشد ٬ از جیب برادر مسلمانش بر می دارد و او مانع نمی شود |
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۵۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
درسته که همه ی این موارد با ظهور حضرت حجت محقق می شود
اما: به نظر شما مهمترین کاری که حضرت حجت با ظهور خود در عالم انجام میدهند چیست؟ و مهمترین هدف امام زمان و یاران ایشان از نهضت خودشان چیست؟ ومهتمترین تغییری که در عالم محقق میشود بدست امام زمان چه خواهد بود؟ در این تاپیک شأن امام زمان تا حد یک شهردار نمونه پایین آورده شده! |
|||
|
|
۲۰:۵۸, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
مهمترین هدف شاید جاری ساختن 3 چیز در دنیا باشه:
1_عدل الهی 2_محبت الهی 3_ولایت مهمترین تغییر: در فرازهایی از دعای ندبه میخوانیم "این سبب متصل بین العرض و السماء" که به نظر من از مهمترین "این؟"های دعاست برقرار میشه و روابط مردم با عالم غیب تغییر میکنه و به نحوی پرده ها کنار میره و دلهای مردم نسبت به خداوند بصیر میشه ضمنا دو موردی که عرض کردم پس ریشکن کردن شجره ملعونه صورت میگیره(بازم رائفی گوش کردم جوگیر شدما ![]() )
|
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۵۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام، ببخشید که اینها رو می گم ولی با عقل ناقصم فکر کردم لازمه ...
![]() به نظر من این کارتون اشتباهه، این رو بگم من در حدی نیستم که در مورد کسی قضاوت کنم و فقط نظر شخصیمو می گم و نظر شخصیم حکم الهی نیست که درست باشه شاید اشتباه فکر می کنم؟! شما می تونستین به جای اینکه این چیزا رو بنویسین، اون جهات دیگه ی ظهور مولی رو بیان کنید . تمام این احادیث درسته و گفتنشون هیچ جا نهی نشده، نکته ای که هست اینه که فقط این مبحث ناقص بود؛ شما می تونستید با اطلاعاتتون هم دیگران رو بهره مند کنید و هم نگاه صحیح به ظهور مولی رو بیان کنید . حرف زدن از امام زمان با هر حدیث معتبر و دید منطقی به نظر من خوبه ، مگه نه اینکه خود مولامون و ائمه گفتند از موعود ما سخن بگید . در این زمان هرکسی به خاطر یه چیزی منتظر موعوده،یکی برای مشکلات مالی ، یکی برای عدالتو ... این متن هم می تونه از غربت مولی کم کنه و من می پسندمش و از ایجاد کننده اش ممنونم که به قدر توان خودشون قدمی برای کم کردن این غربت برداشته اند.... |
|||
|
|
۲۱:۴۶, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام
من هم قبول دارم مطلب ناقصه و باید کامل بشه چون چیزی که ناقص باشه نه تنها به فهم مطلب کمک نمی کنه بلکه بیشتر سوال ایجاد می کنه. با یه مقدمه شروع می کنم فکر می کنم تایپک رو با موضوع هدف از قیام امام زمان چیست ادامه بدیم بتونیم به یه جواب واحد برسیم. موجودات در عالم دوگونه اند. یکی موجوداتی که هدایت آنها از روی جبر صورت می پذیرد و دیگری از روی اختیار. با توجه به زندگی تمام موجودات تنها موجودی که از راه اختیار هدایت می گردد انسان است. حال می بینیم که تمام موجودات به جز انسان در زندگی خود به کمال دست یافته اند. کافیست به زندگی مورچه یا زنبورعسل بنگریم که چطور با نظم خاصی زندگی می کنند و کمال را در زندگی آنها به عینه مشاهده می کنیم زیرا کمال برای (به طور مثال) زنبورعسل تولید عسل است و این نهایت چیزی است که از زنبورعسل انتظار می رود. با این مقدمات آیا انسان در این چند هزار ساله توانسته است با اختیار خود راه هدایت (و صراط مستقیم) را طی کند و آیا توانسته به کمال خود برسد؟؟؟ برای این منظور کافیست مشخص کنیم که کمال انسان در چیست؟ و انسان کامل به چه انسانی اطلاق می گردد؟ آیا انسان کامل، انسانی است که تنها به جنبه مادی زندگی (همانند سایر موجودات) بپردازد و در این جنبه اگر به کمال رسید، کامل می شود؟ در این صورت چه تفاوتی با سایر موجودات دارد؟ آیا این همان اشرف مخلوقاتی است که قرار بود باشد؟ برای اینکه بدانیم انسان کامل کیست توصیه می کنم کتاب انسان کامل شهید مطهری را مطالعه کنیم. اما فقط این قسمت از کتاب را می گویم که شهید مطهری می فرماید: علی انسان کامل است. برای اینکه همه ارزشهای انسانی در حد اعلی و به طورهماهنگ در او رشد کرده است. و مجموعه چنین انسانهایی می تواند یک جامعه کامل را بسازد که همان تحقق هدف قیام است. پس امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای تحقق این ارزشها قیام خواهند کرد. اما اینکه ارزشهای انسانی چیست و چطور به حد اعلی می رسد و چگونه می توان آنها را به طور هماهنگ رشد داد از دوستان تقاضا دارم در بحث شرکت کنند. با تشکر التماس دعا |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۲۲:۲۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
ببینید دوستان
مهم این است که ما تصور درستی از حضرت حجت و رسالت ایشان داشته باشیم وتا این اتفاق نیافته حلقه یاران ایشان که لازمه ی محقق شدن امر ظهور است به وجود نمیان بسم الله الرحمن الرحیم برادران و خواهران ایمانی من یک بار دیگر به دقت همه موارد ذکر شده را مرور کنید: (۲۴/آذر/۹۰ ۱۸:۲۱)iman33 نوشته است: ۱- ثروت ها به طور مساوی تقسیم می شود : خدا کوش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یک قرائت مادی از آثار مادی واقعه ی ظهور به ترسیم کشیده شده!!!!! ببینید رفقا هیچ یک از اینها انگیزه ظهور نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از آثار ظهور است اما انگیزه ی ظهور نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کسانی هم که با این انگیزه ها بخواهند بروند در رکاب حضرت دیر یا زود جلوی خود حضرت ممکن است قرار بگیرند چه اینکه در روایات داریم در مواردی سرداران سپاه حضرت حجت به تصمیمات حضرت حجت اشکال وارد میکنند! و در مقابلش خواهند ایستاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (البته 313 نفر نه ها!!!!!) قصه ی خضر و موسی به عنوان نمونه در این دو پست http://forum.bidari-andishe.ir/thread-39...ml#pid3066 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10...l#pid72953 بارها گفته ام فکر نمیکنم نیاز به تکرارش باشد ببینید رفقا یکی از دلایلی که تأخیر در امر ظهرو رخ میدهد این است که همه آقا را برای حل مشکلاتشان می خواهند مشکلاتشان هم در حد همین مسائل مادی است که یک شهردار نمونه هم میتواند انجام دهد در برخی کشورها مانند سوئیس شاید خیلی از این موارد محقق شده باشد پس اگر اینها محقق شد دیگر نیازی به امام زمان نیست؟ وقتی تمام این موارد ذکر میشه با عنوان وقتی امام زمان می آید گویی اصلی ترین کارها و دغدغه ها همین است همین نگاه ناقص میتواند هم انحراف ذهنی ایجاد کند و هم ما با این افق نگاه نمیتوانیم در امتحانات سخت پیش رو ایشان را یاری کنیم چون هدف و انگیزه ی قائم با یاران قائم باید یکی باشد انگیزه ی اصلی قیام و ظهور و حرکات جهانی حضرت حجت اقامه ی توحید و عبودیت و ربوبیت است در تمام شئون زندگی فردی و اجتماعی انسانها و تحقق وعده های الهی و غلبه ی حزب الله بر حزب طاغوت!!!!!!! توحید آن چیزی است که اگر در مراتب عبودیت و ربوبیت در عالم بر قرار شد تمام آثار بالا هم محقق میشود اما شعار قیام امام زمان چیست؟ یا لثارات الحسین در شأن این آیه شریفه 33 سوره ی اسرا داریم امام باقر علیه السلام درباره قول خداوند: « و من قتل مظلوماً فقد جعلنا لولیه سلطاناً فلا یسرف فی القتل انٌه کان منصوراً »سوره : الاسراء آیه : 33* فرمودند: کسی که مظلوم کشته شده است حسین بن علی علیه السلام است و ما اولیاء او هستیم و قائم ما هنگامی که به خونخواهی حسین علیه السلام بپا خیزد آن قدر می کشد تا بگویند در کشتن اسراف کرد؛ و فرمودند:مقتول حسین است و ولی او قائم است و اسراف در قتل این است که غیر قاتل او را هم بکشند (زیرا به قتل حسین راضی است. )، و مراد از « انه کان منصوراً» این است که از دنیا نمی رود تا این که به وسیله مردی از آل رسول خدا علیهم الصلوة والسلام که زمین را پر از قسط و عدل می کند چنانچه از جور و ظلم پر شده باشد، نصرت می شود. ترجمه آیه: « و کسی که مظلوم کشته شده برای ولیش سلطه « و حق قصاص » قرار دادیم، اما در قتل اسراف نکند چرا که او مورد حمایت است! » خوب انگیزه های اصلی قیام اینهاست و مسلماً اینها باید تبیین شود ما تا امام زمان را و حرکت ایشان را با این مختصات و ویژگیها نشناسیم و انگیزهایمان انگیزهای امامان نشود نمیتوانیم ایشان را یاری کنیم ببینید اشکال این موارد این است که یک دید بسیار یک بعدی و دنیوی به واقعه ی ظهور داده و اینکه ما تا امام زمان را برای خودشان و اهدافشان نخواهیم حلقه ی یاری کنندگان ایشان شکل نخواهد گرفت و در امتحانات از خیل یاری کنندگان ایشان بر طبق روایات نه تنها جدا میشوند بلکه مقابل ایشان هم قرار خواهند گرفت دقیقاً همان طور که به مرور از دور امام حسین علیه السلام خیل عظیم کسان که با ایشان از مکه خارج شدند منزل به منزل کم شد این همان نکته ی کلیدی است اگر افق دیدمان ، افق دید امام زمانمان نشد انگیزه ی ما از قیام انگیزه امام زمان ما نشد و امام زمانمان را برای خودش و هدفش نخواهیم کربلایی دیگر رخ خواهد داد!!!!!!!!! و چون قرار نیست رخ دهد تأخیر در امر ظهور رخ میدهد تا آنقدر حلقه ی یاران با آن صفات ایجاد شود که کربلایی دیگر در تاریخ رخ ندهد!! اما یک بحث لازم است انجام شود در باره ی این که چرا اینقدر امام زمان برای مبارزه با کفر و فساد آدم میکشد ریشه کفر و فساد کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اول بگوییم امام زمان مظهر رحمت خدایند بارها و بارها استدلال خواهند کرد با مخالفان خود و مبارزه آخرین مرحله ی منازعه ی ایشان است با کسانی که در مقابل حضرت خواهند ایستاد مثل کاری که مولا امیرالمومنین با خوارج انجام دادند اما ریشه فساد در عالم کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ریشه ی فساد خود انسانها و ائمه ی کفر هستند یعنی به این علت که مولد فساد در عالم خود انسانها و پیشوایان هستند آنهم کسانی که به هیچ استدلالی قانع نمیشوند و اساساً فطرت انسانی آنها دگرگون شده و به تعبیر قرآن در عین فساد خود را اهل اصلاح میدانند و منکر خود را معروف میدانند و اساساً هدفی جز فساد در حیات زندگی خود ندارند لذا مانند یک قطعه از بافت بدن میشود که قاقاریا گرفته و چاره ای ندارد جز قطع بافت فاسد شده!!!!!!!!!!!!! خواستید میتوانیم بیشتر بحث کنیم و گفتگو کنیم در این زمینه اگر عمری بود و توفیقی در حد وسع اندکم در خدمت خواهم بود |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۴/آذر/۹۰ ۲۰:۴۷)علی 110 نوشته است: درسته که همه ی این موارد با ظهور حضرت حجت محقق می شودبسم رب الحسین سلام علیکم السلام علیک یا ثار الله علی جان ، فکر کنم دوست خوبمان ایمان تقصیری ندارند. آیا با خود اندیشیده اید، چرا ما سفره های مختلف از قبیل سفره حضرت ابوالفضل (روحی فداه) و یا نذری های مختلف میدهیم ،در موقعیت های مختلف ؟ آیا نه اینکه در تمامی آنها ،تمامی ، حوائج دنیوی و مادی ما نهفته است ؟ یکی پسرش را میخواهد زن دهد و دیگری برای دخترش که بچه دار گردد ، آن یکی برای فرزند پشت کنکوریش و دیگری برای خانه دار شدنش و .. همه باز شدن گره های مادی زندگی را با واسطه کردن معصومین (سلام الله علیهم اجمعین) خواستارند ، که قطع به یقین صحیح است. آیا تا به حال پرسیدی از آنان که به جمکران میروند برای چه میروند؟ آیا غیر شفا گرفتن و رهایی از گرفتاری و سختی های زندگی است؟ چند نفر را دیده ای که از امام (روحی فداه) خواسته باشند که ایشان کمک نمایند تا دیگر دروغ نگویند؟ تا دیگر خیانت در امانت ننمایند؟ حسد نداشته باشند؟ دزدی نکنند؟ با تکبر سخن نگویند ؟فخر فروشی نکنند؟ تا دیگر از رذایل اخلاقی بدور گردند؟ تا آدم گردند؟ آیا اگر ما نیر به فکر معنویت بودیم ،بمانند آنانی که در همین دوران نزدیک اینگونه بودند ، امام (قدس سره) و یا آیت الله بهجت (رحمت االه علیه) و یا دیگران ملکوتیان ، خداوند ظهور مولا را نزدیک نمی فرمود؟ دوستان عزیز ، آنچه ما را درگیر خود کرده همین خواسته های زودگذر مادی است که اگربه آن معنویات دست یابیم ، این خواسته ها خود به خود برطرف گردد. البته از ایمان عزیز بخاطر این پست ممنونم ، شاید باعث شود تا بازهم ، بازهم تلنگری بخوریم و بزنیم تا بدانیم فلسفه ظهور و فلسفه حضور و فلسفه تاخیر در ظهور چیست و اینکه ظهور با حضور معنا می یابد آنهم حضوری معنوی. اللهم الرزقنا شفاعة الحسین موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱:۲۴, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
علی آقا ترسوندیم داداش
حالا منی که ادعا دارم شیعه ی امام زمانم چطوری بفهمم که خدایی نکرده رو به روی امام زمان می ایستم یا نه؟ خدا اون روز رو نیاره داداش بد جور ترسوندیم |
|||
|
|
۶:۰۵, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم . درسته خیلی ها برای حوائج دنیایی شون امام زمان رو می خوان ولی خیلی ها هم هستند که به وضع موجود راضی اند و پیش خودشون فکر می کنند که چه نیازی به موعود هست ماکه داریم زندگیمونو می کنیم و بیشتر اینها هستند که مانع ظهور و باعث به تاخیر افتادنش هستند.می خواستم توو این تاپیک راجع به این بحث بشه که نتونستم ارسالی انجام بدم ولی خدا رو شکر که مطالب مفیدی بیان شده.ممنون. غیبت برا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) مثل همون ریسمانیه که به دست و گردن مولامون علی(علیه السلام) انداختند، مابا هر قدمی که بر می داریم -قدم مفید البته- می تونیم تاری از ریسمان رو پاره کنیم و از خدا همیشه فرج آقا بخوایم که فرج و گشایش همه ی امور ما در اونه. . به امید روزی که توو مسجدالاقصی همه با هم نمازجماعتی رو به اقتدای امام زمانمون بخونیم...
|
|||
|
|
۱۰:۰۳, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده تاپیکی با مضمونی نزدیک به همین موضوع داشتم. دوستان بزرگترین نتیجه ظهور امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) تحقق وعده الهی است. ان الارض یرثها عبادی الصالحون همین یه جمله.البته چند آیه دیگر هم هست که الان باید از روی قرآن بنویسم که اشتباه ننویسم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |