|
حدیثی درباره حوادث سال ظهور
|
|
۱۱:۲۳, ۲۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ام سعيد اخمسيه به امام صادق(ع) عرض ميكند:« يابن رسولالله(ص) فدايتان شوم! نشانهاي از
خروج و قيام حضرت مهدي(ع) در اختيارم بگذاريد و به من مرحمت كنيد. » حضرت به من فرمودند: «امسعيد! وقتي ماه در شب بدر ماه رجب گرفته شود و خسوف رخ دهد، مردي پس از آن خروج كند و به دنبال آن حضرت مهدي(ع) قيام خواهند كرد. » (کتاب مهدي منتظر(علیه السلام)، ص 142 ) ۲۵خرداد سال جاري مصادف با 13 رجب ايرانيان شاهد طولانيترين ماه گرفتگي ۴۰ سال اخير بودند اين خسوف، اولين ماه گرفتگي در دهه ۹۰ بوده که مدت گرفت کامل آن، حدود ۱۰۰ دقيقه طول کشید. من کتاب فوق رو ندارم که منبع رو چک کنماگه کسی از دوستان در این باره اطلاعاتی داره ممنون میشم جواب بده (ببخشید که تاپیک جدید زدم ، تاپیک مرتبط پیدا نکردم) |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۲۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۰ ۱۲:۱۱ توسط ali.khm.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ممنون دوست عزیز که این بحث رو مطرح کردیدما از دوستان دعوت می کنیم که در این بحث شرکت کنند و اطلاعات خود رو در اختیار تالار قرار بدن بله در روایاتی این مورد آمده و ماه گرفتگی امسال تطبیق عجیبی با این روایت داشت!حال اگر شخصی (سفیانی ملعون) خروج کرده و فعلا مخفیانه فعالیت میکنه و یا هنوز خروج او رخ نداده چیزی است که فعلا بر ما پوشیده است و الله اعلم اما احتمال این میرود که اگر انشاءالله ما به زمان موعود نزدیک باشیم این شخص شاید خروج کرده اما در سال ظهور حضرت ،خروج خود را علنی خواهد کرد.
|
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۲۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اتفاقاً این روایت(حدیث) را من هم شنیدم ،وقتی ماه گرفتگی رو داشتم می دیدم همون لحظه به داداشم این روایت رو گفتم!!!! حالا اینکه روایت هر چقدر درست باشه یا نباشهبه نظر من مهم نیست! البته در اینکه ظهور نزدیک است!! جای بحثی نیست!!!چون اراده و تدبیر خداوند خیلی بالاتر از این هاست که با یک ماه گرفتگی پرده ی غیبت رو کنار بزنه این ما هستیم که می تونیم زمان ظهور رو خیلی نزدیکتر و نزدیکتر کنیم یه جایی خوندم اگر میلت بکشت جمعه که سهل است سه شنبه میایی!!
|
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۲۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۰ ۱۶:۴۰ توسط mohammad74.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
چون علایم ظهور یکی یکی در حال اشکار شدن هستند احتمال میرود که این ماه گرفتگی چندان بیربط به این موضوع نباشد...
به قول دوستمان شاید این مردی که در حدیث از ان سخن به میان امده مخفیانه خروج کرده است... |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۲۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۰ ۲۳:۴۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بهتره به جای اینکه گیر نشانه های آخرالزمان و ظهور باشیم ، به فکر خودسازی برای لیاقت پیدا کردن برای حکومت مهدوی باشیم....
|
|||
|
|
۱۲:۰۷, ۲۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بله خود سازی مهم است نه تنها خودسازی بلکه تلاش برای آگاه کردن دیگران اما یک مومن واقعی باید نسبت به حوادث اطراف خود حساس باشد همان طور که قرآن آیات ونشانه های خداوند را مثال و تذکری برای صاحبان عقل و اندیشه و بصیرت بیان می کند.
|
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۲۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۰ ۱۳:۰۳ توسط akhevi.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من این موضوع رو حتی قبل از ماه گرفتگی در اینجا http://forum.bidari-andishe.ir/thread-617.html با جزئیات کامل مطرح کردم
|
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۲۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دوستان شما به روایات دیگر توجه نکردید
مانند: 1-- بارش های شدید در 15 رجب و ماه مبارک رمضان 2- شنیدن صیحه ی آسمانی 3- کشته شدن نفس زکیه 4- و حضرت در روز جمعه ای که روز عاشورا است ظهور میکنند.(مطابق با ماه شهریور است) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مطلبی بسیار مهم درباره شبهه تطبیق ظهور | قلب | 0 | 1,161 |