|
ما كاربراي تازه وارد چطوري اين همه مطلب رو مطالعه كنيم؟
|
|
۱۹:۱۵, ۱۴/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان خسته نباشيد مطالب تالار خيلي زياد هست و خيلي جالب و خواندني اما خب اين امكان وجود نداره كه ما كاربراي تازه وارد بتونيم همه اين مطالب رو بشينيم پشت كامپيوتر و بخونيم با توجه به اين كه توي خوندن همه ي مطالب جديد هم مونديم. اينكه مي خواستم در خواست كنم كه اگه اشكال نداره كم كم مطالب رو به صورت كتاب هاي موبايل در بياريم تا در هر زمان ممكن و هر وقت خالي بتونيم آنها را مطالعه كنيم. در صورتي كه موافق بودين من خودم اين كار رو شروع مي كنم البته با كمك دوستان عزيز. |
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۱۴/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت شما دوست عزیز
باید بدونید که در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست - اگه می تونید بسم الله - اجرتون هم با عزیز زهرا در مورد مقدار مطالب هم باید عرض کنم که این خودش یکی از بهترین نکات انجمن است که تقریبا در تمامی امور دینی در حال فعالیت می باشد و بزودی تبدیل به یک مرجع میشه انشاء ا... شما سعی کنید مطالبی رو که باید در مورد مسائل روز (خصوصا مسائل و وظیفه های شرعی روز ) بدونید اول مطالعه بفرمایید موفق باشید و خوش اومدید دوست عزیز |
|||
|
|
۰:۴۳, ۱۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
پيشنهاد حقير به شما اين هست كه در هر انجمن به بخش موضوعات مهم مراجعه بفرمايد و موضوعات مهم رو ابتدا مطالعه بفرمايد
در صورت تمايل براي بخش مهدويت هم ميتونم به طور پيام خصوصي پيشنهادم رو تقديم ميكنم |
|||
|
|
۱:۱۴, ۱۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به غیر از مطالب مهم هر بخش می توانید مطالب ارسالی از طرف دوستانی چون بیداری اندیشه، علی 110 را مطاله کنید
البته سایر دوستان نیز مطالب بسیار ارزنده ناب و نایابی را در این تالار درج کرده اند. و من این دو عزیز را برای مثال عرض کردم. تیم تالار و یک نکته جالب درباره امضای شما: فَبِأَيِّ آلَاء رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ ﴿۱۳﴾ پس كدام يك از نعمتهاى پروردگارتان را منكريد (۱۳)
به نظر من بجای آیه 13 از آیه 77 استفاده می کردید بهتر بود.چون آیه 13 اولین "فَبِأَيِّ آلَاء" در سوره الرحمن و آیه 77 آخرین "فَبِأَيِّ آلَاء" در این سوره است. یعنی با تغییر شماره آیه از 13 به 77 شما همه نعمات برشمرده شده در این سوره بسیار زیبا و عمیق را در امضای خود مد نظر قرار خواهید داد. |
|||
|
|
۱:۱۹, ۱۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
دوست عزیز عصر کنونی ، عصر انفجار اطلاعات است.به قدری علوم در تمام زمینه ها گسترش یافته که دیگر کسی در دنیا پیدا نمی شود که ادعا کند در مورد فلان علم همه چیز را می داند ، چه برسد به عالم به علوم مختلف باشد! (شاید استنثنائاتی باشد) در این تالار هم مطالبی از زمینه های مختلفی طرح شده که به نظر بنده اکثریت آنها (حتی 1 خطی ها) دارای بار علمی است و ارزشمند! اما اینکه یک نفر بخواهد همه مطالب را مطالعه کند خوب کار راحت و عادی نیست. راحت نیست از این جهت که هر مطلبی در موضوعی مطرح شده و الان ما نزدیک 800 موضوع داریم. عادی نیست چون اصولا هر کسی به دنبال مطالب مورد علاقه خود در اینترنت و سایتها می رود. اگر قرار باشد کسی علاقه مند به اسلام باشد ، سایت hawzah.net یکی از بهترین منابع فارسی و شیعی موجود است.اما من نشنیدم کسی دنبال خواندن همه مطالب آن رفته باشد!!!! اما در هر صورت از نشر مطالب تالار به هر نحوی که باشد حمایت می کنیم و اگر شما قصد pdf کردن موضوعات را دارید می توانید از چنین سایتی استفاده کنید: pdfmyurl.com |
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
یه پیشنهادی هم داشتم در مورد آپلود سنتر سایت .
بهتر نیست به فکر یه دیتا سنتر برای سایت باشیم تا از رابط برای آپلود استفاده نکنیم چون با مرور زمان خیلی از این اطلاعات حذف میشوند و پست های قدیمی اکثر شون فقط متن میارن و بقیه قسمت هاش خالی ! و اگه بخوایم این سایت به نوعی حالت مرجعیت رو داشته باشه این مشکل یک ضرورت هست . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |