کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اولین بمب اتم آزمایش یا....
۱۶:۲۵, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان خسته نباشید
این موضوع به هیچ عنوان به روز نیست ولی شاید اطلاعات عمومی دوستان را بالا ببره
من تحقیق کوچی در مورد بمب های اتمی داشتم که با توجه به حرف و حدیث هایی که امروزه هست می خواستم بخشی از فعالت هایی که تا به حال شاید به گوشتون نخورده رو براتون بیان کنم:
در این جا به چند موضوع تاریخی اشاره می کنم :

در سال 1939 آلبرت انیشتین نامه ای به رئیس جمهور وقت آمریکا نوشت که واکنش زنجیره ای کشف شده است که می تواند با استفاده از اورانیوم نیروی عظیمی آزاد کند وی بر این باور یود که آلمان ها در تلاش برای تولید بمب با استفاده از این تکنولوژی هستند در اکتبر همان سال روزولت جواب نامه ی انشتین را داد که در آن به او اطمینان داده بود که کمیته ای برای تحقیق در این مورد ترتیب داده است با این منظور که ایالات متحده نباید به هیتلر اجازه بدهد که به این سلاح دست پیدا کند به این منظور این اقدام دو جانبه بود :
1- تشکیل گروهی موسوم به ALSOSکه در واقع گروهی جاسوسی به منظور رسد کردن فعالیتهای اتمی آلمان بود که در سال 1944 گزارش داد که فعالیت های اتمی المان متوقف شده و بعدها مشخص شد گروهی از دانشمندان آلمانی جاسوس آمریکا بوده اند که پیشرفتهای هسته ای آلمان را مخابره می کرده اند( دم سیستم گرم واقعا)

2- تشکیل محدوده ی آزمایشگاهی منهتن
[b]در تمام این فعالیت ها انگلستان هیچ نقش واضحی نداشت فقط هم فکری می کردو دانشمند می فرستاد آمریکا...

با شدت گرفتن جنگ جهانی در سال 1940 این کمیته یک کمیته ی ملی شد و Bush مسئول آن شد و تمام دانشمندانی را که در خارج به دنیا آمده بودند را از محدوده ی تحقیقاتی اخراج و را ههای نشریاتی را مسدود کرد در سال 1942 مسئولیت پروژه به ارتش ایلات متحده داده شد.30 ملیون بودجه برای تحقیقات در این زمینه در دانشگاه ها اختصاص داده شد و در نهایت پس از کلی مراحل علمی شامل بررسی کلی روش برای غنی سازی و غیره در ساعت 5:29:45 روز 16 جولای 1945 اولین بمب اتمی جهان در محدوده ی تست ترینیتی که الان یکی از مراکز ملی آمریکاست منفجر شد که نتیجه ی تلاشهای دانشمندان در پروژه ی متهتن بودقدرت آن 20 کیلو تن تی ان تی براورد شد
در پرانتز عرض می کنم که قدرت بمب های اتمی بر حسب وزن TNT که همان مقدار انرژی را تولید می کنن گزارش می شود به عنوان مثال این بمب حداکثر 20 کیلویی پلوتونیوم که در این تست بوده و با حدود بازده ی 20 درصد یا کم تر منفجر شده اندازه ی 20 کیلو تن TNT انرژی آزاد کرده....

آگوست سال 1945 ساعت 8 و پانزده دقیقه ی صبح آمریکا به بهانه ی پایان دادن به جنگ جهانی دوم که ژاپن هم چنان درگیر آن بود بمب اتمی little boy را به روی هیروشیما انداخت در این انفجار80,000 تا 140,000 نفر کشته و 100,000 نفر هم زخمی شدند
سه روز بعد بمب هواپیمای حامل بمبی پلوتونیومی به سمت هدفی پرواز کرد که به خاطر ابری بودن هوا بمب(!!!!!) را روی ناکازاکی انداختند که در آن زمان 280,000 نفر جمعیت داشت که 70,000 نفر مردند و در همین حدود هم زخمی شدند
من در تعجبم به نظر شما یک سری اتفاقات پیاپی نیافتاده است؟

در مقدمه ی یک کتاب جالب نکته ی جالبی توجه منو به خودش جلب کرد کتاب در مورد فعالیت های صلح آمیز هسته ای بود ولی در مقدمه ناشر در مورد نویسنده توضیحاتی را ارائه داده بود در آن نوشته بود که نویسنده ی این کتاب یکی از محققان در زمینه ی تولید بمب اتم در طی بوده که پس از آن تخصص خودش رو در اختیار فعالت های صلح آمیز قرار داده...

نویسنده در مقدمه نوشته بود با این مضمون که :در آن زمان ما معتقد بودیم که انرژی که در هسته ی اتم وجود دارد می تواند به سرعت مشکلات بشر را حل کند و در واقع منتظر ماندن برای آن که آگاهیی ها به تدریج در این زمینه زیاد شود با توجه به این موضوع که هر نوع فعالیت در این زمینه نیازمند سرمایه گذاری های زیادی بود ممکن به نظر نمی رسید در نتیجه پیشنهاد دادیم که به صورت نمایشی این انرژی در یک انفجار اتمی به جهانیان نشان داده شود ولی هرگز به دنبال این نبودیم که این بمب را در یک منطقه ی مسکونی مورد آزمایش قرار دهیم.....
خوب حالا به چند واقعیت تاریخی دیگر توجه کنید
بلافاصله بعد از تولید بمب و آزمایش موفقت آمیز آن در تست ترینیتی این بمب روی هیروشیما آزمایش شد تکرار می کنم آزمایش و بعد روی ناکازاکی برای این حرف چند دلیل دارم
1- نوع بمب پرتاب شده به هیروشیما و ناکازاکی متفاوت بوده است در واقع هر دو نوع بمب موجود در آن زمان مورد آزمایش قرار گرفتند
2- بلافاصله پس از تسلیم شدن ژاپن نیروهای امدادی آمریکا برای کمک ارسال شدند ( نمونه برداری) به طوری که 20 در صد از عمل های سوختگی آن حادثه توسط آمریکایی ها انجام شد!!!....
3-هیچ تاملی پس از آزمایش موفقیت آمیز بمب نشد در واقع با نزدیک شدن به پایان جنگ یک جامعه آماری خوب داشت از دست می رفت
دوستان اتفاقات حیرت انگیزی پس از انفجار بمب رخ میده که این جا نیازی نیست به اون ها اشاره کنم البته اگر تمایل داشته باشید در این مورد هم یک تاپیک مجزا خواهم گذاشت ولی فقط در این حد بدونید که علت این که آمار کشته ها دقیق نیست این است که در شعاع مشخصی از محل انفجار امکان باقی ماندن ترکیبات کربنی به هیچ عنوان وجود ندارد در واقع افراد به نوعی تبخیر می شوند
برای مطالعه ی بیشتر در این زمینه به سایت زیر مراجعه کنید :
http://www.atomicarchive.com
منو از نظرات خودتون بی بهره نگذارید
التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F_R ، MAHDI59 ، MohammadMeraj ، amin015 ، دیدگاه نوین ، M03TAFA ، MohammadSadra
۲۰:۰۰, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
مشتاقانه منتظر ادامشم...
خوب بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۲۰:۴۷, ۳۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۰ ۲۰:۴۷ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #3
آواتار
بعد از همین اتفاق ناهنجار ، انیشتین به فکر فرو رفت و سخن زیبا و در عین حال انتقادی خود را بیان کرد :
اگر روزی دوباره متولد بشوم یک لوله کش میشوم تا یک فیزیکدان
روحش شاد خداوند بیامرزش
استاد بزرگ که اخر عمر بعد از اتفاق هیروشیما و ناکازاکی ، بهش تهمت جنون زده شد
انیشتین هم که دیگر طاقت نداشت و مخالفتهای خود را با ارتش امریکا مطرح میکرد ولی اورا هرروز بیشتر به دیوانگی متهم میکردند و این تلنگری بود در زندگی این دانشمند بزرگ تا به اسلام روی بیاورد زیرا فقط علمای اسلام بودند که از وی دفاع میکردند (خداوند بیامرزش)
به امید روزی که از این دانشمند اسلامی فیلمی توسط فیلمسازان ایرانی ساخته شود
یا حق
۰:۱۸, ۴/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۰ ۱۵:۱۹ توسط mahabno_247.)
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام من نشنیده بودم انیشتین مسلمان شده باشه
به هر حال نظیر چیزی که شما دوست عزیز فرمودید را شنیده ام ولی در مورد شخص دیگر
در مورد آقای اپنهایمر پدر بمب اتم و مسئول پرژه ی منهتن زمانی که به نتیجه رسید بود ایشان به نظر نمی یاد خیلی از انفجار هیروشیما و ناکازاکی ناراحت بوده باشه البته همه یک جورایی گفتن ناراحتن ولی نه واقعا در ادامه به این موضوع اشاره می کنم
آقای اپنهایمر بعد از آغاز پروژه های مطالعاتی در زمینه ی بمب های گداخت اتمی در سالهای جنگ سرد بود که گفت با این قضیه موافق نیست علت مخالفتش با بمب های هیدروژنی عدم توانایی بشر برای کنترل واقعی اون هاست به عنوان مثال تستی به نام براوو انجام شده است در سایتی که در پست اول دادم به این تست هم اشاره شده است خودم انشا الله اگر بتوانم در مورد جنگ سرد هم مطلب می گذارم به هر حال در این تست پیشبینی روی یک بمب حدودا 5 مگاتونی بود ولی بمب بعد از انفجار حدود 13 مگاتون انرژی داشت که جزیره ای را در نزدیکی استرالیا خراب کرد و یک قایق ژاپنی را هم در 120 کیلومتری گرفت که بد بختا اکثرا مردن و در بازه ی حدود 300 کیلومتری هم دو تا جزیره ی مسکونی بود که همه بچه های زیر 12 سالشون تقریبا سرطان گرفتن آمریکا مسئولیت قبول نمیکنه ولی بعد ده دوازده سال یک خسارتی به جفت این گروه ها پرداخت می کنه قرض این که این آقای اپنهایمر کلا از زندگی کنار گذاشته می شه سال ها سکوت می کنه تا این که زبان به سخن می گشاید و یک افتضاح تاریخی برای آمریکا به بار میاره
و اما در مورد اون هایی که همه تقریبا شنیده اند که بعد هیروشیما خود کشی کرده اند و دارند از عذاب وجدان می میرند از این خبرا نیست دوستان در این مورد بی بی سی مستندی داره به نام هیروشیما که با تک تک اون آقایون از خلبان و نقشه خوان و حتی اونی که بمبو فعال کرده مصاحبه داره در واقع خیلی خوشحال به نظر می رسند خلبان در بخشی از صحبتش میگه من اهمیت نمی دم به اون ها که بهشون آسب زده ام ولی به اون ها که ازشون حمایت می کنم فکر می کنم !!!
به هر حال اینم تفکریه !!!!
در پشت سر یکی از خدمه ی هواپیما یک عکس از هواپیمایی که بمب را روی هیروشیما انداخت نصب شده همه به محض برگشت مدال شجاعت دریافت کردن وکلی هم تحویلشون گرفتن همه تقریبا میدونستن بعد انداختن بمب قراره چه اتفاقی بیافته
در اولین فرصت مطلب را ادامه خواهم داد
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، M03TAFA
۱۸:۴۴, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
نه مسلمان که نشدن ایشون
اما فکر کنم پذیرفتن اینکه شیئه بهترین دین است در تمام دین ها ، با مسلمان شدن هیچ فرقی ندارد
يكی از روحانیان منبری تهران می گوید: انيشتين دانشمند بزرگ جهان توسط آيت الله بروجردي مسلمان و شيعه شده بود، اما ايشان اجازه بيان آن را به وي نداده بود.

به گزارش البرز، او که از وعاظ بنام تهران است گفت: از خدمات بزرگ آيت الله بروجردي مجتهد بزرگ شيعه اين بوده كه انيشتين را به اسلام فراخواند و او هم با آغوش باز مسلمان و شيعه شد.

وي با اعلام اينكه اين خبر را از قول فرزند پروفسور حسابي شنيده است، افزود: من براي دريافت صحت و سقم اين خبر، نزد یکی از مراجع تقلید در قم رفتم و ايشان نيز با تاييد اين خبر گفتند، آيت الله بروجردي ايشان را از اظهار علني مسلماني منع كرده بودند، چون احتمال قتل وي را مي دادند.
گفتني است، پرفسور محمود حسابي از بزرگترين شاگردان انيشتين فيزيكدان مشهور جهان به حساب مي آيد.
فاتحه ای برای روح این بزرگوار که بسیار تنهاست را بخوانیم
فقط یهودیا میرن سر مزار این مسلمان
چه غمناک است تقدیر
یا حق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]