کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"گرشاسپ" یک بازی منحصر به فرد است
۲۲:۰۶, ۱/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۰ ۲۲:۰۷ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #1

[تصویر: files_news_1_(33)[91a963f734fb13418a7c93e91499a559].jpg]
زمانی که گرشاسپ با حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و استودیو فن افزار شریف تولید شد، کمتر کسی پیش‌بینی استقبال از آن را داشت. اما وقتی تولیدکنندگان این بازی با حمایت بنیاد در چند رویداد بین المللی بازی‌های ویدئویی حضور یافتند، با تحسین و شگفتی بازی سازان و دست اندرکاران این صنعت روبرو شدند.
بازی سازان بزرگی گرشاسپ را دیده‌اند و درباره‌اش حرف زده‌اند و سایتها و نشریات معتبر زیادی به نقد یا معرفی گرشاسپ پرداخته‌اند. آن چه در پی می‌آید، خلاصه‌ای از بازخوردهای بین المللی گرشاسپ به عنوان نماد بازی سازی ایرانی است.
سایت Gametrailers خبر عرضه گرشاسپ را منتشر کرده است. همچنین مجمع استفاده از نرم افزارهای متن باز (Open Source)، تیم گرشاسپ را برای استفاده از این نرم افزارها ستوده است. در سایت Gamesradar گرشاسپ به عنوان اولین بازی AAA ایرانی معرفی شده است. همچنین در سایتهای معروف IGN، Gamespy نیز مطالبی درباره گرشاسپ نوشته شده است. سایت France 24 در نوشتاری، گرشاسپ را قهرمان بازی‌های ایرانی معرفی کرده است.
همچنین در سایت‌های TNOL، Kotaku و تالارگفتگوی یوبی سافت از گرشاسپ به عنوان مهم‌ترین بازی ایرانی نام برده شده است. در نشریه واشنگتون پست نیز از تلاش سازندگان گرشاسپ برای خلق یک بازی رایانه‌ای استاندارد تقدیر شده است.

گرشاسپ می‌تواند جهانی باشد
"دیوید کیج"، مدیر عامل استودیوی "کوانتیک دریم" و کارگردان و خالق بازی‌هایی چون "فارنهایت" و "باران شدید" گفته است: من به فرهنگ غنی و تاریخ ایران علاقه‌مند بودم، اما با نصب و بازی کردن گرشاسپ، در مقابل دنیایی افسانه‌ای قرار گرفتم که شما را باخود به قدیمی‌ترین، هیجان‌انگیزترین و جذاب‌ترین ماجراها می‌کشاند و کهن‌ترین سرزمین‌ها را به تصویر می‌کشد. بازی گرشاسپ در صورت تقویت روایت داستانی و بالا بردن کیفیت تولید بازی می‌تواند در آینده به عنوان AAA کامل تبدیل شود و موفقیتی بین المللی به دست آورد.

گرشاسپ برای توزیع جهانی شایسته است
"جی ویلبر" نفر شماره دوم "اپیک" و مدیر توسعه بازار موتور "آنریل" می‌گوید: خوشحالم که سه سال است به نمایشگاه دبی می‌آیم و سال به سال از نزدیک شاهد رشد فنی و هنری و پیشرفت کیفی و کمی بازی گرشاسپ بوده‌ام. بازی گرشاسپ با وجود محدودیت‌هایی که تیم فن افزار در تولید بازی با آن رو به رو بوده‌ است، کاملاً از هر نظر شایستگی انتشار گسترده بین المللی را داراست.

گرشاسپ ویژگی‌های منحصر به فردی دارد
"کلیف بلزینسکی" طراح بازی و کارگردان سری "Gears of war" گفت: بعد از اینکه بازی را به من نشان دادند، کاملاً غافلگیر شدم و تصور چنین بازی اکشنی را که در ایران و در یک استودیوی کوچک تولید شده باشد، نداشتم؛ گرشاسپ ویژگیهای منحصر به فردی دارد.
گرشاسپ گرافیک بسیار بالایی دارد
"مکس شیفر"، خالق بازی "دیابلو" و "تورچ لایت" گفت: ما هم برای تولید بازی "تورچ لایت" از موتور گرافیکی Ogre 3D استفاده کردیم و جای تبریک دارد که تیم فن افزار خیلی زودتر از ما برای گرافیک گرشاسپ، این موتور را انتخاب کرده‌اند. شاید در نگاه اول بتوان گفت گرشاسپ بهترین گرافیک را در بین همه بازی‌هایی که از این موتور استفاده کرده‌اند، دارد. این بازی در خارج از ایران به خوبی به فروش می‌رود، پس توصیه می‌کنم خوب دقت کنید تا قرارداد خوبی برای انتشار بسته شود.

سازندگان گرشاسپ آینده درخشانی دارند
"راجر واکدن"، مدیر توسعه بازار و ارزیابی محصول "الکترونیک آرتز" گفت: گرشاسپ از پروژه‌هایی است که ما آن را زیر نظر داریم و در صورتی که رشد خوبی در زمان محدود داشته باشد، می‌تواند موفقیتی بین المللی را رقم بزند. ما با بهترین بازی سازهای دنیا کار می‌کنیم و هنوز گرشاسپ در سطح اول دنیا نیست؛ اما چون جذابیت‌های منحصر به فردی دارد، در صورت کار مداوم تیمش، راه چندان درازی تا تبدیل به یک عموان سوم شخص شناخته شده در جهان نخواهد داشت.

گرشاسپ محتوای هنری فوق العاده‌ای از اساطیر ایران دارد
"آدام بویس"، مدیر توسعه بازار و مدیر تولید شرکت "کپکام" گفته است: گرشاسپ ابتدا دمویی بود که در کلن آلمان دیدم، اما اکنون یک اکشن منحصر به فرد است که پتانسیل بالایی برای انتشار بین المللی دارد. محتوای هنری فوق العاده‌ای از اساطیر ایران باستان در این بازی قرار دارد که آن را از بازی‌های دیگر متمایز می‌کند.

گرشاسپ پر از طراحی‌های خاص است
"کارل جونز"، مدیر ارشد تجاری و توسعه بازار "کرایتک" گفت: بازی گرشاسپ خیلی متعجبم کرد. این بازی پر از طراحی‌های خاص است و حس می‌کنم با اینکه فعلاً فقط نسخه رایانه‌ای شخصی آن منتشر شده، اما مرزها را شکسته و همان ویژگی‌های یک بازی کنسولی را برای رایانه‌های شخصی مهیا کرده است. من به شخصه دوست دارم برای بچه‌های تیم سازنده گرشاسپ بودجه بیابم؛ چون آنها شایستگی لازم را دارندو اگر بودجه کافی به آنان داده شود، می‌توانند بازی اکشنی بر روی رایانه‌های شخصی تولید کنند که از نمونه‌های کنسولی بهتر باشد.

گرشاسپ بسیار حماسی و مهیج است

پیتر زتربرگ، مدیر تجاری شرکت مایکرو سافت گفت: گرشاسپ بسیار حماسی و مهیج است. البته برای رسیدن به کیفیت بین المللی باید گیم پلی آن از نظر گرافیکی با میان پرده‌ها یکی شود. اما بدون تردید از نظر محتوا، گیم پلی و اکشن جزو نمونه‌های فوق العاده‌ای بوده که من تا به حال دیده‌ام. ما امروز در مایکرو سافت به دنبال چنین بازی‌هایی برای ایکس باکس 360 هستیم و امیدوارم که در این شرایط تحریم‌ها علیه ایران، راه حلی برای همکاری پیدا شود.
منبع
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، amir72 ، InsomniAc ، sarallah ، ELENOR ، Amir ، arman mohseny ، xmontazer

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۵۸, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #21

چندتا عکس و Artwork از گرشاسپ جدید
[تصویر: 16343674180007389994_thumb.jpg]
[تصویر: 59495221034601523182_thumb.jpg]
[تصویر: 05799127968033325289_thumb.jpg]
[تصویر: 68896173910591363023_thumb.jpg]
[تصویر: 70498811323552304186_thumb.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir
۳:۲۶, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
[تصویر: w5h1ez6nq8oubnfe9k9b.jpg]
هنوز وقت نکردم این بازی رو بخرم ، مدت ها بود دنبال بازی مثل God Of Wat برای رایانه میگشتم ، اهل بازی کردن اصلا نیستم اما چون بازی God Of War رو یکبار کرده بودم و دوست داشتم الان هم که تعریف این رو شنیدم دوست دارم بازی کنم ...

میگم بازی رو کرک نکردند ؟Dodgy اگر نکردند جهت حمایت از عزیزان بریم این یکی رو هم بخریم ، فقط امیدوارم قیمتش مثل بقیه سرسام آور نباشه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۵:۵۱, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
قیمتش واقعا عالیه هم نسبت به بازی های داخلی هم خارجی . خارج که هر بازی بالای20000تومنه حد اقل که اگه بازی تازه باشه و نامی از 50 تا 100 دلارشم پیدا میشه .

بازی های داخل هم که همش کرکه و 2000-3000 قیمتشه اصلی های ایرانیش تا 6000-7000 تومنم میشه که نسبت به قیمت بازی اصل خارجی خیلی ارزونه .

ولی گرشاسبو فکر کنم 1سال پیش خریدم 3500 اینا واقعا قیمت مناسبی داشت
۱۳:۲۰, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
نقل قول: ولی گرشاسبو فکر کنم 1سال پیش خریدم 3500 اینا واقعا قیمت مناسبی داشت

مسئله پولش نیست بحث سر این که ارزش اونثدر پول دادن رو داره یا نه ؟ من برای حمایت از این گروه میخوام بخرم وگرنه الان یه سرچ کردم دیدم لینک دانلود بازی رو نامردها گذاشتند ...

آخه میری یه سی دی بازی بیخود میخری اورجینال قیمتش 10000 تومنه بعد یهفعال سازی میخوای بکنی 3 ساعت وقتت رو میگیره آخر به سر نه گرافیک داره نه HUD درست حسابی داره نه چیزی ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، محب الزهرا
۰:۳۰, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
این بازی تماما با اهداف ماسونی طراحی شده
به خودتو بیاید و از غفلت بیرون رویدConfusedConfusedConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ezio252
۲:۳۳, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
بازی رو انجام دادم تا یک مراحلی رو هم طی کردم ...
در یک کلام بگم ، اصلا انتظار نداشتم ،‌فوق العاده ساخته شده بود عیب و نقض هایی داشت که همش بخاطر کم لطفی مسئولان ماست ، خیلی جالب بود برام

فقط یه اشکال داشت : کنترل دوربین دست خود شما نیست ... انشالله در نسخه های بعدی بتونند موتور بازی رو بهتر بکنند و داستان رو کمی جلوه بیشتری بدهند خیلی بهتر میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Mohammad Trust ، fereydun
۱۴:۱۹, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #27

البته اینکه کنترل دوربین دست خود شما نیست ذاتا یک ایراد نیست بلکه یه جور مدله که خیلی از بازیا دارنش.ولی موافقم دوربینش ضعف داشت.
۲۳:۱۹, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
بابا نمیخواد اینقدر روی یه بازی بحث کنید که!!!!!!!!
من بهتون میگم.
بازی خیلی خوبیه ولی در سطح بازی های ایرانی.چون اگر بخوایم اونو با بازی هایی مثلassassin's creedمقایسه کنیم
با عقل جور در نمیاد.!
البته گرافیک نسبتا ضعیفی داره چون معمولا بازی های به این سبک گرافیک بسیار بسیار بالا و قشنگی دارن.
درکل ایران پیشرفت زیادی داشته در ساخت بازی ولی باید بازم تلاش کنه چون هنوز از کشورهایی مثل آلمان در ساخت بازی های رایانه ای خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی عقب تره!
۱۹:۴۵, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
بابا درسته بازی خیلی خوبیه و از بازی های دیگه که ایران ساخته مثل لطفعلی خان زند کمی بهتره
ولی خب این دلیل نمیشه که از عیب هاش چشم پوشی کنیم که؟
خب این بازی کلا تقلیدیه!!!!!!!!!!!!!!
گرافیکش خیلی ضعیفه!!!!!!!!!!!

بازی لطفعلی خان هم مثل همینه فقط فرقش اینه که اون به غیر از لطفعلی خان که شخصیت اصلی داستانه یه چند نفر هم به عنوان سربازان اون باهاشن ولی این یکی همش گرشاسپه!!!!![align=JUSTIFY]انشالله روزی بیاد که اینقدر خودمون بازی های جذاب و جالب بسازیم که دیگه بازی هایی که ماسون میسازه و همش کارش تبلیغه دیگه وارد ایران هم حتی نشه!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا