کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عکسهایی که هرگز پخش نخواهند شد
۲:۱۶, ۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۰ ۲:۱۷ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
امروز دوست خوبم محمد جواد یه سایت بسیار با عشقی رو به من معرفی کردند که بسیار ممنونم از ایشان
این موضوع سوالیست بزرگ
از همه ی مسئولین
دلیل اینکه چرا این عکسها پخش نمیشود ، من هم هر چه فکر کردم نفهمیدم
شاید به علت شغل کثیف سیاست است
و شاید به خاطر تعصب ماست
شاید هم به خاطر ............
[تصویر: 11966232342054891.jpg]
[تصویر: 11966232342442605.jpg]
[تصویر: 11966232349242841.jpg]
[تصویر: 11966232341518484.jpg]
[تصویر: 11966232341215206.jpg]
[تصویر: 1196623234thumb2_8029111.jpg]
[تصویر: 11966232341270792.jpg]
[تصویر: 11966232343434080.jpg]
[تصویر: 11966232344196820.jpg]
[تصویر: 11966232345005420.jpg]
[تصویر: 11966232345215338.jpg]
[تصویر: 11966232345316054.jpg]
[تصویر: 11966232345915335.jpg]
[تصویر: 11966232347052668.jpg]
[تصویر: 11966232348074762.jpg]
[تصویر: 11966232348670488.jpg]
[تصویر: 11966232349242841.jpg]
[تصویر: 11966232349835371.jpg]
و اینهم سخن اخر از گرد اوردنده ی این مجموعه عکس بی نظیر (انی کاظمی) :
من نه از تلویزیون ایران حمایت می کنم که اخبار درستی به ما ارائه نمی دهد و نه از آمریکایی ها.قضاوت رو به عهده خودتون می گذارم.
Heartیا حقHeart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، fereydun ، yamin ، zahra11 ، aghah ، mohammad74 ، یاران مهدی ، Resistance ، bagheri4 ، علمدار133 ، said_siraj ، اکبر.ع ، vahrakan ، a.l.? ، hadiboro ، F_R ، blue.blood ، Havbb 110 ، یا صاحب الزمان

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۴۷, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
من اصلا کاری به سربازان آمریکایی ندارم
هیچ کس هم کار انها را تایید نمیکنه . و فکرکنم منظور آقای محمد با گذاشتن این عکس ها این بود که ممکنه حتی 1 درصد انسانیت هم در وجود سربازان آمریکایی پیدا بشه .
اما این تاپیک برای من فرصتی بود تا نفرت و انزجار خودم رو از مردم ایران آنهایی که نژاد پرست هستند را اعلام کنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، a.l.?
۱۱:۵۷, ۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۰ ۱۱:۵۹ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #22
آواتار
بسم الله النور
با دیدن این عکس ها اولین چیزی که به ذهنم رسید حرف های ناب حضرت زینب سلام الله علیها با مردم گریان کوفه بود:
ایشان رو می کنند به مردان وزنان گریان و می فرمایند:

(( خاموش ای اهل کوفه! مردانتان ما را می کشند و زنانتان بر ما گریه می

کنند؟ خدا میان ما و شما قضاوت کند در روز جزا و فصل قضا. )) گریه ها

شدت می گیرد و ضجه ها به صیحه بدل می شود. حضرت می فرمایند

(( ساکت! )) نفس ها در سینه حبس می شود. سکوتی سرشار از وحشت و

افعال و عجز، همه را فرا می گیرد. نه فقط زنان و مردان بلکه زنگ

شتران از نوا فرو می افتد. سکوت محض. و ایشان آغاز می کنند:

بسم الله الرحمن الرحیم

ای اهل کوفه! ای اهل خدعه وخیانت و خفت! گریه می کنید؟! اشک هایتان

نخشکد و ناله هایتان پایان نپذیرد. مثل شما مثل آن زنی است که پیوسته

رشته های خود را به هم می بست سپس از هم می گسست. پیمان ها و

سوگندهایتان را ظرف خدعه ها و خیانت هایتان کرده اید.

چه دارید جز لاف زدن، فخر فروختن، جز کینه ورزیدن، جز دروغ گفتن،

جز چاپلوسی کنیزکان و جز سخن چینی دشمنان؟! به سبزه ای می مانید که

بر مزبله و سرگینگاه روییده است و نقره ای که مقبره های عفن را آذین

کرده است.

وای بر شما که برای قیامت خود، چه بد توشه ای پیش فرستاده اید و چه بد

تدارکی دیده اید. خشم و غضب خداوند را برانگیخته اید و عذاب جاودانه

اش را به جان خریده اید.

گریه می کنید؟! به خدا که شایسته گریستنید. گریه هاتان افزون باد و خنده

هاتان اندک.
البته وجه تشابهش برای من سربازانی بود که عراق رو به خاک و خون میکشن و این کودکان بی گناه را به این روز می اندازند و بعد بهشون محبت میکنن و به حالشون گریه میکنن........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soldier ، shakiba ، Ahmad-A.R.M ، چشم به راه ، hosein.kh
۱۵:۳۵, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
بچه ها بیاید از یک منظر دیگه عکس ها رو تماشا کنیم .اون چیزی که این وسط قربانی شده انسانیته !که ربطی به ملت و نژاد و این جور چیزا نداره ظلم قلب همه را درد میاره ! اون که بغل جنازه قربانیش هم عکس میگیره خودش قربانی یک نظام استکباری و بی رحمانست نظامی که سعی در جهانی سازی قانون تنازع بقا داره و پذیرفته که میتونه جای قربانی باشه !!!!
لطفا لبخند سرباز زن آمریکایی رو جدی نگیرید!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۵:۵۴, ۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۰ ۱۵:۵۶ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲/دی/۹۰ ۱۱:۴۷)m.shirazi80 نوشته است:  من اصلا کاری به سربازان آمریکایی ندارم
هیچ کس هم کار انها را تایید نمیکنه . و فکرکنم منظور آقای محمد با گذاشتن این عکس ها این بود که ممکنه حتی 1 درصد انسانیت هم در وجود سربازان آمریکایی پیدا بشه .
اما این تاپیک برای من فرصتی بود تا نفرت و انزجار خودم رو از مردم ایران آنهایی که نژاد پرست هستند را اعلام کنم

با سلام . . .

اصلا بحث بر سر جامعه ی آمریکا نیست!!!!!!!!!!!!!!!

یحث بر سر سرباز آمریکایی است!!! سربازی که به یک کشور دیگر حمله می کند و به جای جنگ با نظامیان آن کشور به مردمان بی گناه حمله ور می شود عملش به هیچ وجه توجیه پذیر نیست!!!!!!!!!!!!!!!! حتی اگر این سرباز در لشگر اسلام و مسلمین باشد!!!!!!!!!!!

حتی اگر فرض کرده باشیم که برخی از آنها فریب خورده باشند و یا مجبور شده باشند به خدمت ارتش در بیایند باز هم حق حمله به غیر نظامیان را ندارند!!!!!!!!!!!!!

اگر هم که حمله به غیر نظامیان نداشته باشند ولی در برابر این حملات توسط همرزمانشان سکوت کرده باشند باز هم محکوم هستند!!!!!!!!!!!!!

پس با این اوصاف بعید می دانم که کسی باقی بماند تا تبرئه شود . . . . البته فرض محال، محال نیست!!SmileSmileSmile

می تونید فرض کنید که هیچ کدوم از حالات بالا اتفاق نیفتاده باشد و این سربازان از برگ گل به کسی نازک تر نگفته باشند! و این رفتارها رو هم هیچ گاه توسط کسی ندیده باشند تا سکوت کنندWink

از این به بعد هر گاه کسی خواست حرف روشنفکری بزند کمی به چارچوب گفته هایش و حالات مختلف ممکنه بیاندیشد! ( البته منظورم کس خاصی نیست . . . )

یا حق

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin
۱۶:۲۰, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
واقعا متاسفم براتون HuhHuh
به جای خوشحالی باید اینگونه صحبت کنید ؟؟؟؟؟
شک چیز بدیست
حتی در نماز هم اگر شک کردی خداوند خیلی اسان از شما میگذرد
حال :
سناریو سازی امریکا مبنی بر اینکه بن لادن دشمن اصلی مردم امریکاست
سناریو سازی دولت امریکا مبنی بر وحشی بودن مسلمانها
سناریو سازی امریکا مبنی بر حفاظت از مردم عراق
سناریو سازی امریکا مبنی بر اینکه اگر مخالفان که بن لادن باشند اگر کشته نشوند ، دوباره حادثه ی 11 سبتامبر رخ میدهد
ما از سربازان امریکایی با عشق داریم صحبت میکنیم نه از سربازان وحشی
اگر استاد رائفی اینجا بودند من مطمئنم که صددرصد این حرف را میزدند :
سربازان امریکایی به هر دلیلی امکان داره وارد جنگ عراق بشن
یکی مسئله ی عشقی یکی هم مسئله ی خونخواری یکی هم مسئله ی فقر یکی هم بصورت تصادفی یکی هم بخاطر حفاظت از مردم امریکا و ......
مسئله اینست که حالا شدن
به کارهایشان بنگرید نه به لباس و پوتین و تفنگشان
ببینید دوستان تمام سربازان امریکایی فقط برای خونریزی وارد عراق نمیشن

دلیل های مختلفی دارن
و شاید دلیل پاکی داشته باشن
شاید هم دلیل زشت
امام علی روزی با یک جنگجو پیش حضرت محمد مقایسه میشود
ان جنگجو میگوید یا حضرت محمد من اینقدر دشمن را تارو مار میکنم حتی از حضرت علی (علیه السلام) هم بیشتر دشمنان را میکشم
اما چرا شما علی را از من بیشتر دوست دارید ؟
حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با یک جمله ی مشابه این مفرمایند :
حضرت علی (علیه السلام) اگر بداند که ان سرباز در میدان نبرد خوب است و یا خوب خواهد شد (در اینده) ، هرگز انرا نمیکشد
ولی شما بدون دلیل تمام دشمنان را تارو مار میکنید
این داستان منبعش میرسد به اخوند بسیار عالم محله ی ما
دقیق سخن را حفظ نکردم ولی موضوع همین بود
یک بار دیگر میگویم به اشکهای پشیمانی این سرباز بنگرید
[تصویر: 11966232342054891.jpg]
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، mohammad74 ، yamin
۱۷:۵۸, ۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۰ ۱۸:۰۱ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #26
آواتار
با این خبر میخواستم خوشحالتون کنم Sad
که هنوز انسانیت حتی در دل دشمن یافت میشود
ولی بر عکس بسیار ناراحت شدید SadSad
من نمیدونم مگه خبر عشق ورزیدن یه عده سرباز به مردم چنگدیده خبر بد و ناراحت کننده ایست ؟؟؟

این عکسها و خبر رو هم ببینید دوستان خوبم :
[تصویر: namaz.jpg]
[تصویر: 158497_m.jpg]
به گزارش خبرگزاری اهل بیت (علیه السلام) ـ ابنا ـ "ریک وومیک" سناتور جمهوری‌خواه کنگره آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری "راشاتودی" مدعی شد: «مسلمانان بر اساس اعتقاداتشان قصد کشتن ما را دارند و خطری برای ما محسوب می‌شوند.»

وی در ادامه ادعای خود افزود: «من شخصا حتی به یک مسلمان در ارتش آمریکا نیز اعتماد ندارم چرا که به آنها دستور داده شده که به ما دروغ بگویند. اگر آنها [سربازان مسلمان] واقعا معتقد و پیرو قرآن و سنت باشند، در نتیجه به آن‌ها فرمان داده شده تا ما را بکشند و من از این بابت احساس خطر می‌کنم.»

بر اساس این گزارش، اظهار‌نظر این سناتور جمهوری‌خواه واکنش شدید جامعه مسلمانان آمریکا را به دنبال داشته است، اما وومیک با پافشاری بر اظهارات خود مسلمانان را دشمن شماره یک آمریکا قلمداد کرد.

وی با منتسب کردن طالبان و القاعده به جامعه مسلمانان مدعی شد: «ما در حال جنگ با طالبان و القاعده هستیم و آن‌ها نیز مسلمان هستند و غیر ممکن است که مسلمانان ارتش آمریکا با برادران مسلمان خود بجنگند و آن‌ها را به قتل برسانند.»

بر اساس این گزارش، شورای روابط مسلمانان و آمریکا سناتور جمهوری‌خواه کنگره را مورد انتقاد شدید قرار داده و تأکید کرده است که هزاران سرباز مسلمان در ارتش آمریکا خدمت می‌کنند و ایجاد اختلاف میان سربازان مسلمانان و غیر مسلمان به ضرر منافع این کشور خواهد بود.

گفتنی است بیش از ۶ میلیون مسلمان در آمریکا زندگی می‌کنند و طبق آخرین آمار بیش از ۳۵۰۰ سرباز مسلمان در ارتش این کشور مشغول به خدمت هستند.
6 میلیون انسان(مسلمان) در امریکا ساکنند
و 3500 سرباز مسلمان در ارتش این کشور خدمت میکنند
امار جالبیست Big Grin
حال علامت سوال روی سرهایتان را از همین الان احساس میکنم Big Grin
بله میرسیم به حرف من
شست و شوی مغزی
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، bagheri4
۱۹:۲۱, ۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۰ ۱۹:۲۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #27
آواتار
بزارید یک مثال بزنم

شما(بلانسبت) میتونید برید توی خونه یک نفر دزدی چند نفرشپن رو هم بکشید و شکنجه کنید به ناموسشون هم ... اونوقت همدستتون وایسه نماز و یه شکولات بده دست یه نفر ؟

بعد اسم کار همدستتون چیه؟!!

۱٫۵ میلیون نفر کشته شده اند چقدر تجاوز و جنایت ... حالا ۴ تا سرباز عکس تبلیغاتی گرفته اند شد دلیل خوب بودن امریکا!

خدایی یه مقدار دیدتون رو وسیع کنید!!

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، ترنم ، yamin ، چشم به راه ، hesam110 ، zahra11 ، a.l.? ، rastin
۲۰:۰۳, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲/دی/۹۰ ۱۹:۲۱)وحید110 نوشته است:  بزارید یک مثال بزنم

شما(بلانسبت) میتونید برید توی خونه یک نفر دزدی چند نفرشپن رو هم بکشید و شکنجه کنید به ناموسشون هم ... اونوقت همدستتون وایسه نماز و یه شکولات بده دست یه نفر ؟

بعد اسم کار همدستتون چیه؟!!

۱٫۵ میلیون نفر کشته شده اند چقدر تجاوز و جنایت ... حالا ۴ تا سرباز عکس تبلیغاتی گرفته اند شد دلیل خوب بودن امریکا!

خدایی یه مقدار دیدتون رو وسیع کنید!!

یا حق

خیلی ممنون.کوتاه و خوب جواب دادیدHeart

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، hesam110
۲۰:۲۶, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
به نظر من این عکسها به هیچ وجه نشان نمیدهد که امریکایی ها خوب هستند یا بد هستند.
ولی بالاخره هر انسانی یک وجدان و عاطفه ای داره دیگه...
این سربازی که وایستاده داره گریه میکنه(شاید ظالمترین انسان دنیا هم که باشه) یه وجدان داره و از کرده ها و دیده های خود ناراحت هست...
به نظر من در بین انسانها هم خوب هست هم بد و با دیدن این عکسها نمیشه گفت که همه ی امریکایی ها خوب هستند یا همه ی امریکایی ها بد!
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، محمد667 ، mrfarzadj
۲۰:۴۲, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
(۲/دی/۹۰ ۷:۰۱)m.shirazi80 نوشته است:  اما حالا نمیدانید علت ملحق شدن بسیاری از آمریکایی ها به سربازی چیست؟ خیلی ها به خاطر به دست اوردن پول به سربازی ملحق میشوند.بعضی هاشون هم اجباری .دلیل هایی که آقای محمد برای پیوستن مردان به سربازی هست کاملا درست بود.و البته خیلی هاشون هم برگشتند آمریکا.
این دقیقا عین یک جمله سرباز آمریکایی بود که به وطنش برگشته و سربازی رو ترک کرده : اکثر مردم و ملت ها خوب هستند اما اکثر دولت ها بد "
دقیقا همین طوره . به خاطر پول!
ولی موضوع جالب برای بنده اینه که شما جوری از سرباز آمریکایی صحبت می کنید که انگار با یه بچه 7 ساله طرف هستیم!!!
یعنی این جناب سربزا نمی دونه می خواد بره عراق برای چه کاری؟؟!!
این همه کلیپ و فیلم توی اینترنتو ندیده؟؟!!
یعنی فکر کرده بعد از 10 سال هنوز قراره بره با نیرو های نظامی بجنگه؟؟!!
بنا بر این من نتیجه می گیرم ملت آمریکا ، مردمی هستند شدیدا گاگول!!!!
اما واقعیت اینه که توی این کشور حرف اول رو پول میزنه، و شما برای پول در آوردن به خودت اجازه هر کاری رو میدی.
من باز هم روی حرفم تاکید دارم!
یک سرباز آمریکایی خوب یک سرباز مرده اس!!
دلیلش هم اینهکه اگه کسی ذره ای انسانیت در وجودش مونده باشه توی این ارتش باقی نمی مونه! مثل بعضی از نظامی ها که ارتش رو ترک کردن.

نقل قول:و دو جمله رو هم من به شما میگم ان شاالله همیشه یادتان بماند . خطاب به کاربران بیداری اندیشه:
انقدر که
شماها برای شناسایی سیاست غرب تلاش کردید اما برای سیاست داخلی نه .امیدوارم یک روزی بیاد که بدون تعصب این کار رو انجام دهید . ان شاالله
راجب دین و شخصیت های دینی تعصب داشته باشید اما راجب سیاست و سیاست مردان نه ."
اگر همه مردم دنیا این بدون تعصب این کار رو انجام بدهند نتیجه اش میشود اتحاد سراسری بین کل مردم دنیا علیه سیاست زنجیر ه ای استکبار جهانی.

البته من بعضی از نظرات شما در مورد سیاست داخلی رو می دونم(توی تالار نوشته بودید) ولی فراموش نکنید این ها فقط نظریه است. افراد دیگه ای هم هستن که نظرات متفاوتی دارن. بنا بر این نباید این طور فکر کنید کسی که نظر مخالف شما داره متعصبانه به قضایا نگاه می کنه.

نقل قول:از نظر من مردم آمریکا اکثرا انسان های خوبی هستند به خصوص در رفتارهای اجتماعی .
خوب این نظر شماست.شاید اطرافیان شما انسان های خوبی بودن. باید دید آمار چی میگه. اونم آماری که خودشون ارائه می دن .
نقل قول:اتفاقا همین امروز داشتم با یکی راجب مردم ایران صحبت میکردم .با توجه به صحبتهای قبلی بهش گفتم ؛فکر نکنم میدونستی که مردم ایران مردم خیلی نژاد پرستی هستند . گفتش نه ,میدانستم . گفت میدانم که ایرانی ها چه طور به افغانی ها همانند یک سگ نگاه میکنند !!!
گرچه همه مردم ایران اینطوری نیستند ولی واقعا اکثر مردم وقتی در جامعه یک افغانی رو میبینند انگار که موجودی پست دیده اند و با دیده حقارت و یا بیچارگی بهش نگاه میکنند. اما در آمریکا اکثر مردم اینطور نیستند بهم احترام میگذارند حتی اگر در درونشان نژاد پرست باشند؛ اجباری احترام رو میگذارند . گرچه در آمریکا هم نژاد پرست پیدا میشود .

میشه از شما بپرسم آمریکایی ها از کدوم نژاد هستن؟؟!! با قدمت حدود 200 سال !!!!
کشوری که تعداد بچه های بی پدر و مادرش روز به روز در حال افزایشه!! طرف نمی دونه باباش کیه چه اهمیتی براش داره نژادش چیه!!!
از نژاد پرستی دفاع نمی کنم(اگه پستهای بنده رو بخونید میبینید که توی همین تالار با خیلی ها سر این مسالهه درگیریم!!)
منظورم اینه که اگه مردم آمریکا نژاد پرست نیستند از خوبی و انسانیت نیست بلکه این موضوع اصلا در اون کشور مطرح نیست و موضوعیت نداره!!

نقل قول:یک نکته رو بگم آمریکایی ها اصلا قابل مقایسه با اروپایی ها نیستند .اروپایی ها خیلی خیلی نژاد پرستند.
ببینید همانطور که ما راجب دیگران و ملتهای دیگر میدانیم انها هم راجب ما میدانند.همانند همین شخص که میدانست که دید ایرانیان به افغانیان چگونه است . این برای ما شرمه . خجالته .آیا غیر از حقیقت به گوشش رسیده ؟
نژاد پرستی گناه بزرگی است که شیطان اول بار مرتکبش شد . از عرش انسان رو به فلاکت میاره . و یک جامعه رو بر باد میده هرچند که ملتشان نادان و جاهل باشند.همین گناه تکبر و خود برتر بینی بود که شیطان رو بدبخت کرد. این " خود " که اینجا به کار بردم میشه بسطش داد. مثلا از یک فرد بشه یک خانواده . به عنوان مثال یکی بگوید خانواده من برتر است چون ما از نسل پیغمبریم.یا یک نژاد بگوید ما از نژاد دیگری برتریم .همانند اسرائلیان . برتر بودن ربط به هسته اولیه و موجودیت در بین انسان ها نداره . چون موجودیت همه ما انسانها یکی است . این اعمالمان هست که ملاک برتری است.حواستان به این گناه باشه دچارش نشیم . این گناه از گناهان مورد علاقه شیطانه .گناهی که نه یک فرد بلکه ممکنه یک امت رو بدبخت و هلاک کنه . حتی صرف شیعه بودنمان بازهم نمیتوان گفت برتریم که در عمل اصلا شیعه نیستیم و در بعضی از رفتارهای اجتماعی حتی انسانی هم نیستیم ! ( معذرت میخوام که این رو گفتم . ولی بدبختانه حقیقت داره)
ما خودمان هیچی نداریم همش از لطف 14 معصوم است .در عمل است که مشخص میشود چه کسی و چه امتی برتر است و خداوند هم بهترین قاضی است.

ملت ایران رو یک طرف می ذارم
ملت آمریکا رو هم یک طرف
حالا دوست دارم بگید کدوم برتر هستن از نظر دین وخدا و قرآن؟
منظور من از نظر انسانی هست نه بهاین دلیل که شیعه هستیم.
آیا جامعه ی آمریکا انسانیت بیشتری از جامعه ی ایران دارن؟
واقعا به نظر شما اینطوره؟

نقل قول:اکثر ایرانیا از پاکستانی ها بدشون میاد همینطور از عرب ها - ترک ها - اروپایی ها - در داخل کشورمان هم با یکدیگر مشکل داریم با آذری ها - لر ها و کردها....
ایرانیان - رومیان و یونیان 3 نژاد قدیمی جاه طلب بوده و هنوز هم هستند . نگویید نیستیم .که فقط کلاه گذاشتن سر خودمان هست .
این واژه ((اکثر)) رو از کجا اوردید؟
آماری دارید؟ روی چه حسابی میگید اکثر ما از هم بدمون میاد؟

نقل قول:حس برتر بودن دردرومان هست ؟ آیا غیر از این هست؟
بدترین فحش ها رو به عرب ها میدهیم .درسته بعضی از عرب ها ادم هایی بدی هستند ولی چرا این باید باعث بشه که نژاد پرست بشیم .
اولا بنده شخصا با عرب ها مشکلی ندارم، کما این که یک قسمت از مردم کشور ماهم اصالتا عرب هستن.
جالب اینه که خود شما هم دارید عرب ها رو جدا می کنید و میگید درسته که بعضی از عربها آدم های بدی هستن!!!!

نقل قول:در ایران همه همدیگر رو مسخره میکنند اصلا شعونات اسلامی و اجتماعی رو رعایت نمیکنند .چه رفتارهای زننده ای که هر روز در جامعه ما صد ها بار و شاید هزاران بار تنها در یک جامعه و یا یک شهر رخ می دهد
رفتار اجتماعی ایرانیان ( به صورت کلی ) از نظر من بدون هیچ شکی زیر صفر است
.
بازهم گفتید همه!!! و باز هم از این دست آمار دادید.
و جالبه که رفتار اجتماعی آمریکایی ها رو خوب می دونید.
کشوری که اگه توش در طول روز بیشتر از دو بار با یکی دست بدی(مصافحه!!) ممکنه به دید یک هم جنس باز بهت نگاه بشه!!
من نمی دونم شما چطور رفتار اجتماعی اونجا رو بهتر از ایران می دونید. مثلا به خاطر نوع برخورد؟
آیا این برخورد خوب که باید اجبارا انجام بشه ارزشی داره؟
نمی گم بده ولی بی ارزشه چون به اجباره.

نقل قول:بحث کلی این تاپیک راجب سربازان آمریکایی و اتفاقات درون زندان ها بود .در بسیاری از جاهای دنیا از اینگونه سرباز ها و زندان ها هست . من این بحث رو به دلیل اینکه اینجا سیاسی نیست بازش نکردم!
این رفتار ها در هر جای دنیا که باشه درست نیست. این که این رفتار در خیلی جاها وجود داره دلیل بر تبرئه سرباز آمریکایی نیست.

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد667 ، ترنم ، حسن عزتي ، zahra11 ، rastin
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا