|
پیشنهاد جدید
|
|
۴:۱۲, ۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۴:۳۴ توسط نویدیا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اینجا جایی برای یه ماجراجویی شده..
این جا منو یاد سال 1375 میندازه که هر کی کتاب پایولو کوییلو دستش بودو فکر میکرد آدم عجیبی شده... به جای فیلم ظهور که به نظر من یه پروزه ماسونی بیاید بزرگتر فکر کنیم... تو axford univercity ۲هفته هادر مورد eyes wide shutبحث شداونم نه به سبک مزخرفی که MATRIX’ ...devil advocate توی ظهور تفیسر شدن۰۰۰ ظهور یه طرح ماسونی یه مخدر قوی که اثرش به زودی از بین میره و مصرف کنندګانش و تباه میکنه۰۰۰ رسول باطنی خودمونو اګه بیدار کنیم به مرور مهدی درونمون بیدار میشه بعد شرایط ظهور مهدی آل محمد نه مهدی هاشم فیلم محقق میشه۰۰۰ به قول یکی میګفت: یه مطلب الکی با عنوان ورود به انجمن کابالا ویادګیری جادوګری درست کن ببین تا شب چند نفر میان ۰۰۰جوونای ایرانی و شرقی تشنه مطالب جدیدن تشنه مرموزیاتن۰۰۰۰ دوستون دارم خلبان بزشک نویدیا۰۰۰ |
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من دقیقا نفهمیدم طرحت چیه !!!
میشه بیشتر توضیح بدی ؟؟؟ |
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۱۸:۲۰ توسط Resistance.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد میکنید با یک راه کاره همه پسند برای تربیت و شناخت و آموزش جلو بریم تا همه گروهی جذب بشن ! این برداشت من بود ولی برنامه چیه باید چه کرد پیشنهاد شفاف چیه ؟؟؟
حرف زدن رو که بله همه خوب بلدیم ولی راه کار عملی چیه ؟ این تالار با ساخت ظهور هاشم ایجاد شد و دلیل آغاز به کارش ظهور بود درسته که هاشم مسیرش رو گم کرد و خیلی از دوستان همین تالار سعی کردن به هر طریق به هاشم بفهمونن که مسیرت اشتباهه ولی به نظر شحص بنده این تالار هدف بزرگی داره و با نیت الهی شروع به کار کرد . همکاری همه اعضا رو می خواد تا برخی تاپیک ها و مطالب انحرافی نشن و از هدف اصلی دور نشد . حداقل حداقل کاری که این تالار کرد و بچه مسلمونهای ولایت مدارش این بود که به شخص من کمک کرد از مسیر اشتباهیی که در اون بودم خارج بشم ...... برای اینکه بتونیم معنای واقعی انتظار رو درک کنیم باید از خودسازی شروع کنیم تقوا و ایمان رو بالا برد ، مهدی زمان رو شناخت و منتظر واقعی بود . یا علی مدد |
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسین
سلام علیکم السلام علیک یا ثار الله درود بر نوید عزیز، خوش آمدی به جمع ما. نوید جان ، قطع به یقین بوجود آمدن فیلم ظهور نه کار آقای هاشم عبدالله است و نه کسی غیر او. بدان که خداوند اگر بخواهد کلامش را به بندگانش برساند از طریقی میرساند که بس شگفت انگیز است. این بنده خدا هم باعث شد تا تلنگری به ما یاران کلامی مولا و نه عملی ایشان بخورد و از خواب غفلت بیرون آییم . مطمئن باش که خود جناب بیداری اندیشه (خود ایشان هم صحه بر این ادعا میگذارند) هم بطور کاملا الهی و خدایی مبادرت به ایجاد این محفل انس گرفته اند و خود فکر نمیکردند که هر روز بر تعداد اعضاء تالار آنهم به این سرعت اضافه گردد و تالار به این زیبایی تشکیل گردد. اگر زمان بیشتری با ما باشی میبینی که این تالار از مسیر ماسون یابی و گفتمان های ماسونی ،بسوی مسیر کاملا الهی و خدایی تغییر جهت داده و به یک پژوهشکده مذهبی - اجتماعی تبدیل شده است. منتظر ارسالات بیشترت هستیم. اللهم الرزقنا شفاعة الحسین موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |