|
گروه مرموز j street
|
|
۱۸:۵۹, ۱۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۰ ۲۱:۰۱ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در حال چرخ زنی تو سایتهای مختلف بودم که به این گروه برخوردم که به نظرم خیلی خوب هست اگه کسایی که میتونن این گروه رو هم زیر نظر داشته باشن و حتی بتونن با این گروه مقابله کنن !
با توجه به تحقیقاتی که من کردم این یک گروهی هست آمریکایی صهیونیستی که علاوه بر تربیت رهبران سیاسی وظیفه رفع شبهات (ماس مالی کردن ) و خوب جلوه دادن کارهایی که صهیونیستا علیه مردم فلسطین میکنن و البته عنوانشون برپا کردن صلح و دوستی در خاورمیانه هست ! - من تو سایتهای فارسی چیز زیادی پیدا نکردم اما قسمتی از مطالبی که تو یه سایت فارسی پیدا کردم رو براتون میذارم ( توجه مطالب نقل شده از سایت ویکی پدیا می باشد ، ویکی پدیایی که با سران صهیونیستی ارتباط تنگاتنگی دارد .) - - - صد تن از شخصیتها یهودی مشهور آمریکایی لابی یهودی جی- ستریت J-Street را تأسیس کردند که برخلاف لابی صهیونیستی فعال در واشنگتون در جهت صلح و آشتی با فلسطینیها میکوشد. دهها چهره اسرائیلی آشنا از جمله نظامیان عالیرتبه قدیمی و مقامات سیاسی وزارت امور خارجه با پشتیبانی از این حرکت در جابهجایی انتقال لابی یهودی واشنگتون از عرصهی سیاست «راست افراطی» به «میانه» تلاش میکنند. تا به حال (AIPAC) «کمیتهی صهیونیستی آمریکایی اسرائیلی برای روابط عمومی» سخنگوی یهودیان در واشنگتون بود. در ارتباط با تأثیر در کنگرهی آمریکا فقط لابیکنسرنهای تسلیحاتی قدرتی بیش از آیپک دارد. روزنامهنگار آمریکایی Jim Lobeجیم لب مینویسد: «با وجود اینکه یهودیان تنها ٢٪ از جمعیت ایالات متحده را تشکیل میدهند ٤٠٪ هزینههای انتخاباتی دمکراتها و ٢٠٪ هزینه انتخاباتی جمهوریخواهان را تأمین میکنند» اگر به خواست جی- استریت باشد، وقت آن رسیده است که روابط تبهکارانه با نومحافظهکاران و مسیحیان انجیلی پایان یابد، زیرا ٧٠٪ یهودیان آمریکا آیپک را نماینده خود نمیدانند. هدف «جی – استریت» روشنساختن این واقعیت برای سیاستمداران آمریکایی است که طرفداری از اسرائیل به معنای پشتیبانی از سیاست خشونتآمیز و اشغالگرانهی حاکمان لیکودی اسرائیل نیست، که تنها شانس اسرائیل در درازمدت زندگی صلحآمیز با همسایگان عرب خویش است. به گفته مقامات و مسوولان گروهJ Street نظریه پرداز اصلی پشت سرگروه، دانیل لوی پسر لرد لوی بریتانیایی است که تامین کننده مالی اصلی حزب کارگر در زمان نخست وزیری تونی بلر بود. جرمی بن- امی مدیر اجرایی این پروژه متهورانه تازه، در مصاحبه ای اظهار داشت: «شمار بسیاری از یهودیان آمریکایی و همفکران شان صرفاً به دلیل نداشتن یک جایگاه و تشکل سیاسی از بحث مربوط به چگونگی برقراری صلح میان اسرائیل و همسایگانش کنار گذاشته شده و به دور مانده اند و نظرات شان به هیچ وجه مورد توجه قرار نگرفته است.» او تاکید کرد نیاز شدیدی به وجود آلترناتیوی برای سازمان ها و گروه های سنتی که می گویند «هرگونه مخالفتی با سیاست های اسرائیل به معنای ضداسرائیلی بودن است»، احساس می شد. نام این گروه تازه با استفاده ظریف و هوشمندانه از کلمات، انتخاب شده است.نخست اینکه حرف «J» که حرف اول واژه Jewish است، نشانگر یهودی بودن گروه است. دوم اینکه از آنجا که به دلیل قرار داشتن دفاتر بسیاری از گروه های لابی کننده در خیابان «k» (k street)، این نام تبدیل به نام مستعار صنعت لابی واشنگتن شده است و اینکه در کمال تعجب و حیرت به رغم نامگذاری خیابان های مرکزی واشنگتن با حروف الفبا، میان خیابان «I» و خیابان «k» هیچ خیابانی با نام «J» وجود ندارد، می توان «J Street» را نامی مناسب و معنی دار تلقی کرد. "J street " معتقد است که آمریکا باید مذاکرات مستقیم سطح بالا با ایران را جهت طرح همة نگرانیهای متقابل در دفتر کار دیپلماتیک خود قرار دهد و از عراق عقبنشینی کند. PAC لیستی از حامیان اسراییل از جمله دالیا رابین (Dalia Rabin)، آبراهام بورگ، رئیس سابق کنست و آمنون لیپکین- شاهاک (Amnon Lipkin- Shahak) رئیس سابق ستاد ارتش اسراییل (IDF) در دست دارد. PAC علاوه بر تهیة پول لیستی از تأکیدات خود را به نامزدها ارائه خواهند داد که اعضای آن معتقدند برای همة سیاستمداران مهم خواهد بود زیرا چشماندازهای گوناگونی از آنچه برای اسراییل بهترین است برای آنها فراهم خواهد آورد. «اری نیر» (ori Nir) رئیس گروه «صلح اکنون» آمریکا از تشکیل این لابی جدید استقبال کرد. اما برخی از رهبران جامعة یهودی معتقدند که این گروه حامی اسراییل نمیتواند دیدگاههای یهودیان را به درستی منعکس کند. مساله اي که موسسه جي استريت اخيرا درباره آن تلاش مي کند سعي براي متقاعد کردن " جو ليبرمن " عضو يهودي کنگره و حامي جان مک کين نامزد جمهوريخواهان در انتخابات رياست جمهوري براي دوري از اسقف مسيحي "جان هگي" است. هگي اعلام کرد هولوکاست نازي ها اراده خداوند براي کشاندن يهوديان به اسرائيل بود که بر اساس نظر گروه جي استريت حمايت هاي هگي از اسرائيل به ضرر اسرائيل است. «جی- استریت» باید فعلا با بودجه یک و نیم میلیون دلار در مقابل آیپک با بودجه سالانه پنجاهمیلیون دلار، مبارزه کند. جدالی مانند مبارزه داوود (ضعیف) علیه جالوت (قدرتمند). برای بسیاری از آنهایی که روند شدید و پیچیده لابی کردن در مورد مسائل خاورمیانه در واشنگتن را پیگیری می کنند، شک و تردیدی نسبت به نقشی که گروه امیدوار به ایفای آن در سیاست آمریکاست، وجود ندارد و آن چیزی نیست جز تضعیف یا بر هم زدن و خنثی کردن نفوذ گروه هایی مانند «کمیته آمریکایی امور عمومی اسرائیل» یا AIPAC قدرتمندترین لابی ای که مدت هاست صدای مسلط و برتر یهودیان آمریکا در رابطه با سیاست ایالات متحده در خاورمیانه است.ساموئل روسنر رئیس دفتر خبری روزنامه اسرائیلی هاآرتص در ایالات متحده اظهار داشت: «آنها تلاش می کنند بر ضد AIPAC عمل کرده و در جهت مخالف سیاست های آن حرکت کنند.» موسسان این گروه می گویند آنها اقدام دیگری را نیز در دستور کار قرار خواهند داد که تاکنون سابقه نداشته و آن عبارت است از پشتیبانی مالی یهودیان آمریکایی از کاندیداهای سیاسی که دیدگاهی متفاوت با AIPAC و مستقل از آن دارند. يکی از رقابت هایی که به طور بالقوه می تواند فرصت این ابراز وجود و اظهارنظر را پدید بیاورد، مبارزات انتخاباتی سنا در ایالت مینه سوتا که در آن نورم کالیمان سناتور کنونی که از حامیان سرسخت اسرائیل به شمار می رود، احتمالاً رقابت شدید و تنگاتنگی را با آل فرانکین از حزب دموکرات که شاید مواضعی نزدیک به مواضع گروه «J» اتخاذ کند، خواهد داشت. این گروه برپایه و اساس پرسشی بنیادین تشکیل شده است که مدت هاست ذهن جامعه یهودیان آمریکا را به خود مشغول ساخته و آن این پرسش است: بهترین و موثرترین راه برای حمایت از اسرائیل چیست؟ یکتور کاونر حقوقدان سرشناس نیویورکی و مشاور حقوقی اسبق فرمانداری نیویورک که یکی از تامین کنندگان اصلی منابع مالی موردنیاز برای تشکیل گروه J بوده است، گفت هدف گروه مذکور این است که این تصور باطل را که «AIPAC» صدای یهودیان آمریکایی و بیان کننده نظرات آنان در مورد مسائل مرتبط با اسرائیل و خاورمیانه است، زائل کرده و از بین ببرد. به گفته مقامات و مسوولان گروهJ Street نظریه پرداز اصلی پشت سرگروه، دانیل لوی پسر لرد لوی بریتانیایی است که تامین کننده مالی اصلی حزب کارگر در زمان نخست وزیری تونی بلر بود. - (البته این تقریباً ترجمه فارسی ویکی پدیا در مورد این گروه هست هست و مطالبی رو که من نوشتم تقریباً نظری از رو واقعیت مشاهده شده خودم هست !) و یه مسئله ای که منو مجاب کرد تا این اطلاعات رو اینجا بذارم این هست که اینا هر چندوقت یک بار مجله ای رو تهیه میکنن از مقالاتی که به نظر من هدفشون تولید خط فکری ضد فلسطینی و هم صدا کردن جوانای اسرائیلی با خودشون هست اگه دوستان اطلاعات تکمیلی دارن بگن و اگه هم شد سعی میکنم یکی از مجله های ماهانه شون رو که برای دانش آموزان و دانشجوهای اسرائیلی مینویسن رو براتون ترجمه کنم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| TRIPTYCH سبک معماری مرموز باستان | عـلـی | 0 | 2,708 |