|
بخش جدید رشته تحصیلی
|
|
۱۴:۵۴, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان میخواستم ببینم اگه یه بخش بذاریم واسه اینکه ، هرکسی بیاد و رشته تحصیلی خودش رو بگه ، خوبه یا نه ؟
خیلی استفاده های مفید میشه ازش کرد. مثلا خودم برق قدرت میخونم. البته میدونم ممکنه دوستان بگن ارتباطش با این تالار چیه . ولی فقط یه سوال بود ببینم خوبه یا نه. |
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
با وجود برخی مخالفتها هنوز این موضوع پابرجاست: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1847.html به نظرتون این کافی نیست؟ |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
این که چه رشته ای درس میخونیم که به کار بقیه نمیاد
تو بخش معرفی اجمالی کاربران و در چه زمینه هایی میتوانید به بیداری اندیشه کمک کنید کسانی که تخصص مرتبط با اهداف تالار دارند میتونند از قابلیت های هم با خبر شوند البته من نظر خودمو گفتم.تو کار مدیریت دخالت محسوب نشود خدای ناکرده
|
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من فکر کنم منظور دوستمون آقا محمد رو اینجوری فهمیدم ایجاد قسمت برای اینکه به دوستان کمک کنیم در زمینه ی تحصیل مثل یک یری سئوالات و مقالات و... در بخش مورد نظر قرار بدیم تا به دوستان و همسنگران از نظر تحصیلی هم کمک کرده باشیم نظر خوبی هستش من خودم هم چند بار یه این فکر افتادم که پیشنهاد بدم ولی نگفتم!! چون خیلی ایده داده بودم قبلنا!!!!
البته فکر نکنم بشه چنین کاری رو انجام داد اگه بشه من به شخصه استقبال می کنم! |
|||
|
|
۱۸:۰۸, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان اشتباه نگیرید لطفا.
من فقط گفتم رشته ی تحصیلی ، که اگه کسی کتابی ، جزوه ای ، سوالی چیزی داشت بتونه کمک بگیره. البته فقط نظر دادم. ممنون نظرتون رو گفتید. |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان،
به نظر منم دوستمون پیشنهاد خوبی داده اینجوری هر کاری یا راهنمایی لازم باشه از دست هر کدوممون بر بیاد می تونیم انجام بدیم. رشته تحصیلی من علوم آزمایشگاهیه (تشخیص طبی) کارشناسی. زمینه کارمم تجهیزات آزمایشگاهی- پزشکیه. خیلی ربطی به تالار نداره ولی اگر کسی نیاز به راهنمایی یا کتاب.... داره و کاری از دست من بر میاد دریغ ندارم. التماس دعا در همه حال. |
|||
|
|
۲۱:۴۵, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
یا تواب
برای کارهایی از این دست می توان یک تابلو اعلانات برای سایت ایجاد کرد . البته تابلو اعلانات میتونه در یک صفحه جداگانه یا در صفحه اصلی باشه . تا دوستان برای هر پیشنهاد و تقاضایی تاپیک ایجاد نکنند موفق باشید |
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۱۷/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۰ ۲۲:۰۰ توسط jkb.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۷/دی/۹۰ ۲۱:۴۵)انصارالمهدی نوشته است: یا تواب سلام موافقم در مورد مطالب تکراری کم لطفی از خود ماست. اگر قبل از ایجاد موضوع جدید یک جستجو انجام بدیم(بالای صفحه سمت چپ) مطالب تکراری ایجاد نمیشه. البته گویا این دوستمون هدف دیگری به غیر از معرفی دوستان را دنبال می کنند. اگر اشتباه نکنم منظورشون برقراری هم فکری برای هم رشته ای هاست . |
|||
|
|
۱۳:۴۷, ۱۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اگر در مورد رفع اشکال تحصیلی باشه موافقم.
خیلی مفید میشه ولی یه مشکلی هست که به تالار ربطی نداره و فضای تالار رو از موضوع اصلی منحرف میکنه! |
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۱۹/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۰ ۱۴:۴۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
ما قبلا در مورد بحث کمک درسی و علمی بین مدیران یک بررسی کردیم.خوب دوستان موافق بودن و از طرفی خیلی هم نمی خوایم این موارد زیاد بشه تا دلتون بخواد تالار در زمینه کامپیوتر و اینترنت و درسهای دانشگاه و .... وجود داره.پیدا کردنشون هم فقط زحمتش سرچ در گوگله اما اگر دوستان بازم اصرار دارن که اینجا مشکلشون حل بشه، یک موضوع در بخش سایر موضوعات ایجاد کنن و شرح کامل مشکلشون رو بگن! نیاید بنویسید من یه سوال ریاضی دارم، کی بلده؟ دقیق و کامل شرح بدید بعد از ایجاد موضوع توسط شما، وضعیت از 2 حال خارج نیست: 1-کسی بعد از گذشت چند روز پاسخش رو نمی دونه(طبیعیتا باید حذف بشه) 2-پاسخی داده میشه و مشکل شما حل میشه اگر احساس کردیم که اون مشکل شما چیزی هست که به درد دیگران بخوره، در تالار باقی می ماند و برای هر رشته اینطوری یک موضوع شکل میگیری مثلا: سوالات درباره ریاضی فیزیک سوالات در مورد کامپیوتر و اینترنت در همین حد کلی و نه ریزتر و بیشتر............. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |