کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بخش جدید رشته تحصیلی
۱۴:۵۴, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان میخواستم ببینم اگه یه بخش بذاریم واسه اینکه ، هرکسی بیاد و رشته تحصیلی خودش رو بگه ، خوبه یا نه ؟

خیلی استفاده های مفید میشه ازش کرد.

مثلا خودم برق قدرت میخونم.

البته میدونم ممکنه دوستان بگن ارتباطش با این تالار چیه . ولی فقط یه سوال بود ببینم خوبه یا نه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، fereydun ، saloomeh ، am_po ، ario65 ، عبداللهی ، t.kam67 ، Abasaleh ، m.hossein ، در جستجوی سختی ، azade ، mhvvhm ، فانوس *7* ، nasimesaba ، یاران مهدی ، black ، boghz ، hessam ، لبخند خدا ، Patriot ، اولولالباب ، حوریه سادات ، علی امینی ، Bamdaad ، رهجو ، ساقی ، السا ، مجنون العباس ، فدايي ولايت ، رهگذر. ، help me ، انتصـار ، sadegh313
۱۵:۰۱, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
با وجود برخی مخالفتها هنوز این موضوع پابرجاست: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1847.html
به نظرتون این کافی نیست؟

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian ، emadm ، saloomeh ، mohammad74 ، rastin ، azade ، فانوس *7* ، nasimesaba ، یاران مهدی ، netlog36 ، ساقی ، السا
۱۶:۱۰, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
این که چه رشته ای درس میخونیم که به کار بقیه نمیاد
تو بخش معرفی اجمالی کاربران و در چه زمینه هایی میتوانید به بیداری اندیشه کمک کنید کسانی که تخصص مرتبط با اهداف تالار دارند میتونند از قابلیت های هم با خبر شوند
البته من نظر خودمو گفتم.تو کار مدیریت دخالت محسوب نشود خدای ناکردهSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، فانوس *7* ، جویای حقیقت ، nasimesaba ، فدايي ولايت
۱۷:۱۶, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
من فکر کنم منظور دوستمون آقا محمد رو اینجوری فهمیدم ایجاد قسمت برای اینکه به دوستان کمک کنیم در زمینه ی تحصیل مثل یک یری سئوالات و مقالات و... در بخش مورد نظر قرار بدیم تا به دوستان و همسنگران از نظر تحصیلی هم کمک کرده باشیم نظر خوبی هستش من خودم هم چند بار یه این فکر افتادم که پیشنهاد بدم ولی نگفتم!! چون خیلی ایده داده بودم قبلنا!!!!
البته فکر نکنم بشه چنین کاری رو انجام داد اگه بشه من به شخصه استقبال می کنم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، Mohammad Trust ، am_po ، jkb ، عبداللهی ، Havbb 110 ، حلما ، t.kam67 ، mohammad74 ، فانوس *7* ، جویای حقیقت ، nasimesaba ، جبریل ، السا
۱۸:۰۸, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
دوستان اشتباه نگیرید لطفا.
من فقط گفتم رشته ی تحصیلی ، که اگه کسی کتابی ، جزوه ای ، سوالی چیزی داشت بتونه کمک بگیره.

البته فقط نظر دادم. ممنون نظرتون رو گفتید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، amin015 ، jkb ، Abasaleh ، فانوس *7* ، nasimesaba ، boghz ، السا ، sagheb
۲۱:۱۰, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام دوستان،
به نظر منم دوستمون پیشنهاد خوبی داده اینجوری هر کاری یا راهنمایی لازم باشه از دست هر کدوممون بر بیاد می تونیم انجام بدیم.
رشته تحصیلی من علوم آزمایشگاهیه (تشخیص طبی) کارشناسی. زمینه کارمم تجهیزات آزمایشگاهی- پزشکیه.
خیلی ربطی به تالار نداره ولی اگر کسی نیاز به راهنمایی یا کتاب.... داره و کاری از دست من بر میاد دریغ ندارم.

التماس دعا در همه حال.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: jkb ، Mohammad Trust ، saloomeh ، فانوس *7* ، nasimesaba ، السا
۲۱:۴۵, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
یا تواب

برای کارهایی از این دست می توان یک تابلو اعلانات برای سایت ایجاد کرد . البته تابلو اعلانات میتونه در یک صفحه جداگانه یا در صفحه اصلی باشه . تا دوستان برای هر پیشنهاد و تقاضایی تاپیک ایجاد نکنند

موفق باشید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، am_po ، nasimesaba
۲۱:۵۷, ۱۷/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۰ ۲۲:۰۰ توسط jkb.)
شماره ارسال: #8

(۱۷/دی/۹۰ ۲۱:۴۵)انصارالمهدی نوشته است:  یا تواب

برای کارهایی از این دست می توان یک تابلو اعلانات برای سایت ایجاد کرد . البته تابلو اعلانات میتونه در یک صفحه جداگانه یا در صفحه اصلی باشه . تا دوستان برای هر پیشنهاد و تقاضایی تاپیک ایجاد نکنند

موفق باشید

سلام
موافقم
در مورد مطالب تکراری کم لطفی از خود ماست. اگر قبل از ایجاد موضوع جدید یک جستجو انجام بدیم(بالای صفحه سمت چپ) مطالب تکراری ایجاد نمیشه.
البته گویا این دوستمون هدف دیگری به غیر از معرفی دوستان را دنبال می کنند.
اگر اشتباه نکنم منظورشون برقراری هم فکری برای هم رشته ای هاست .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انصارالمهدی ، am_po ، nasimesaba
۱۳:۴۷, ۱۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
اگر در مورد رفع اشکال تحصیلی باشه موافقم.
خیلی مفید میشه ولی یه مشکلی هست که به تالار ربطی نداره و فضای تالار رو از موضوع اصلی منحرف میکنه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، am_po ، nasimesaba
۱۴:۳۹, ۱۹/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۰ ۱۴:۴۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام
ما قبلا در مورد بحث کمک درسی و علمی بین مدیران یک بررسی کردیم.خوب دوستان موافق بودن و از طرفی خیلی هم نمی خوایم این موارد زیاد بشه
تا دلتون بخواد تالار در زمینه کامپیوتر و اینترنت و درسهای دانشگاه و .... وجود داره.پیدا کردنشون هم فقط زحمتش سرچ در گوگله

اما اگر دوستان بازم اصرار دارن که اینجا مشکلشون حل بشه، یک موضوع در بخش سایر موضوعات ایجاد کنن و شرح کامل مشکلشون رو بگن! نیاید بنویسید من یه سوال ریاضی دارم، کی بلده؟
دقیق و کامل شرح بدید

بعد از ایجاد موضوع توسط شما، وضعیت از 2 حال خارج نیست:

1-کسی بعد از گذشت چند روز پاسخش رو نمی دونه(طبیعیتا باید حذف بشه)
2-پاسخی داده میشه و مشکل شما حل میشه
اگر احساس کردیم که اون مشکل شما چیزی هست که به درد دیگران بخوره، در تالار باقی می ماند و برای هر رشته اینطوری یک موضوع شکل میگیری
مثلا:
سوالات درباره ریاضی فیزیک
سوالات در مورد کامپیوتر و اینترنت

در همین حد کلی و نه ریزتر و بیشتر.............
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian ، Hadith ، am_po ، mohammad74 ، یا ثارالله ، هاشم نقوی ، rastin ، saloomeh ، seyed313 ، azade ، فانوس *7* ، جویای حقیقت ، nasimesaba ، netlog36 ، boghz ، ساقی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا