|
درجات فراماسونری و اعداد مورد علاقه آنها
|
|
۶:۴۵, ۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و خسته نباشيد
از دوستان و اساتيد بزرگوار خواهشمندم كه در صورت امكان تصاويري مثالي از كساني كه داراي درجات بالاتر هستند بگذارند مثلا كسي كه داراي درجه 3 هست دستش را در زير كتش ميذاره... كسي كه داراي درجه مثالي 13 باشه چه حركت يا نمادي را در يك تصوير انجام ميده.؟ از مديران و عزيزان خواهشمندم كه تمامي اين درجات را با نمادهايشان را به عنواني الگويي مهم به كاربران اين سايت بياموزند تا آگاهي آنان از اين برنامه شوم و شيطاني كامل تر گردد. با تشكر خداوند منان نگهدارتان باد |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۹, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
اقا سید راست میگه....دیگه بحث سر فراماسونری جایز نیست
باعث گمراهی میشه....وقتت رو سر تحقیقات مهدویت و مهدی شناسی صرف کن باور کن همه ی ما پشیمونیم که چرا کلی از وقتمون رو برای شناختن این حرومزاده ها صرف کردیم...تو اشتباهات مارو تکرار نکن (برادر کوچکترتم...ببخشید که تو کارت دخالت کردم) یا حق new PopupMenu("profilelink_72402"); |
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۱۶/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۰ ۲۰:۴۳ توسط iman-s.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
با یاد و نام خدا
بنده از تمامی دوستان به خاطر راهنمایی های خوبشون تشکر می کنم من به دلیل اینکه اطلاعاتم در مورد فراماسونری منظم و دقیق نبود این یکی دو ماه گذشته سعی کردم با جمع آوری اطلاعاتی ( به خصوص جمع آوری سخنرانی های استاد رائفی پور ) این اطلاعات رو کامل کنم دلیلش هم این بود که تا به امروز چند موقعیت برای صحبت در مورد این افراد با دوستانم پیدا شده بود ولی چون اطلاعات منظم نبود و تاریخ ها ( به طور مثال تاریخ اسارت فراماسونها در بابل ) رو هم نمی دونستم و دلیل وجودی خیلی از نمادها هم برایم آشکار نبود نمی تونستم بحث دقیق و علمی ارائه بدم ولی الان به لطف شما دوستان گل و سایت بیداری اندیشه و سخنرانی های آقای رائفی پور تقریبآ با موارد اصلی این گروه و دلایل استفاده آنها از نمادها آشنا شدم و تقریبآ سیر تاریخیشان نیز مشخص شده است به خاطر همین الان اگر در جایی صحبت از این افراد بشود تقریبآ می توانم با دلایل محکمی بحث رو به پیش برم که تا الان در یک مورد موفق بوده ام ![]() در جواب آقا سید هم باید بگم که کاملآ با ایشون موافقم البته نباید دست از رصد کردن آنها برداشت و می دونم که صرف دنبال کردن نمادهاشون کمک زیادی به انسان نخواهد کرد بنده نمادهایی رو در بعضی از فیلم هاشون دیدم که جایی مطرح نشده ولی چون صرفآ نماد بوده و جزو نمادهای مهم و پر کاربردشون هم نبوده زیاد پیگیر نشدم ولی این اواخر عدد 72 زیاد به گوشم می خورد که من هیچ اطلاعی در موردش نداشتم و دونستنش واسم جالب شد از طرفی یکی از دوستان تالار زحمت کشیدن و اطلاعات دقیقی در مورد تعداد یاران امام حسین (علیه السلام) قرار دادند که بنده بسیار ازشون ممنونم ; لینک تاپیکشون رو در پایین قرار می دهم : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10540.html اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
۱۲:۵۵, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
والا.. به خدا چرا وققتو صرف شناخت فراماسون و نمادهاش میکنی ؟؟؟؟ چرا دوستان از کنکاش خسته شدن ؟ چرا دیگه نمیخان بیشتر بدونن. ؟؟؟؟ همون بهتر سرمون رو مثل کبک تو برف کنیم خودمون رو با مسایلی دیگه سرگرم کنیم ...هر چی بیشتر میگردی توش بیشتر دچار شک و تردید میشی . چرا ؟؟؟ به خودت به دینت به اعتقادادتم شک کردی نه ؟؟؟ پس بهترین روش : ولش کن ادامه نده یه مهدویت بچسب ...... بچسب
|
|||
|
۱۳:۰۵, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سلام
درمود 72 نکات جالبی هست . اول این که سوره جن سروه 72 در قرآن هست که جای تامل داره (با توجه به این که قرآن بر اساس شان نزول آن کنار هم قرار نگرفته است ) . دومین مسئله این که در برخی از فیلم های آخرالزمانی دارا بودن سن 72 از نشانه های قدرت و منجی بودن فرد حکایت داره. سوم یک مسئل جالب اخیرا در مستند برج ایفل دیدم که معمار اون که یک فرد ماسون بود، اسم 72 تن از معماران ارشد ایفل رو بر روی برج درج کرده. |
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
72 تن كه طي بمبگذاري شهيد شدن چي؟
ولي در كل با دنبال نماد گشتن تا حدودي مخالفم و به نظرم بايد روي اهداف اونا فكر كرد نه نمادهاشون.چون شايد يكي از هدفاشون فرستادن ما دنبال نمادها باشه! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پاورپوینت جامع تبار ابلیس،در مورد فراماسونری و کابالا و ... | منتظر امام | 6 | 3,634 |
۱۴/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۹ آخرین ارسال: منتظر امام |
|