|
خادم معنوی امام رضا (علیه السلام)
|
|
۱۱:۵۳, ۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۲ ۱۷:۱۰ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم اَللّهُمَ صَلِّ عَلي عَلي ابنِ موسَي الرِّضَا المُرتِضي
الاِمامِ التَّقي النَّقي وَ حُجَتِكَ عَلي مَن فَوقَ الاَرضِ وَ مَن تَحتَ الثَّري الصِّدّيق الشَّهيدِ صَلوهً كَثيرَهً تامَهً زاكِيهً مُتِواصِلَهً مُتَواتِرَهً مُتَرادِفَهً كَافَضلِ ما صَلّيتَ عَلي اَحَدٍ مِن اَوليائِك با سلام خدمت دوستان آیا شما هم دوست دارید به جمع خادمین معنوی امام علی بن موسی الرضا علیه السلام بپیوندید ؟ به دلهای صاف و بی ریای بسیاری از مردم ایران که نگاه میکنی شوق و ارادتی ویژه به حضرت امام رضا علیه السلام ، تنها یادگار شجره طیبه امامت در خاک ایران می یابی که این مهر و شوق و ارادت را با دنیا عوض نمیکنند . برنامه تلوزیونی سمت خدا که از شبکه سه سیما پخش می شود به لطف و یاری حضرت حق و عنایات حضرت امام رضا علیه السلام این بار می خواهد پایه گذار حرکتی باشد که در آن خدمت به امام رضا و زائرانش محدود به محدوده حرم رضوی در مشهد نباشد . هر دوستدار امام رضا می تواند خادمی باشد که در محل کار یا منزل یا محل تحصیل خود در یک روز به صورت نمادین وظیفه خادمی حضرت را بر عهده بگیرد به عنوان مثال یک پزشک در این روز که خود را خادم آن حضرت نامیده ، بیماران را به دید زائرین و محبین آن حضرت ببیند ، با محبت و عطوفت بیشتری با آنان برخورد کند ، دستمزدی از آنها دریافت نکند و یا کمتر دریافت کند و یا اگر دریافت میکند عوائد آن روز را به مصرفی که حضرت رضا علیه السلام می پسندد برساند . یک تعمیرکار ، یک کاسب ، یک کارمند ، یک دانش آموز ، یک روحانی ، یک معلم ، یک دانشجو ، یک خانم خانه دار ، ... میتوانند با این نگاه برای خود در آن روز خدمتی شایسته تعریف کنند .اگر واقعا کاری ندارند حداقل رفتار خود را در آن روز مرضی حضرت رضا بگردانند . مثلا یک خانم خانه دار و یا یک فرد بازنشسته میتواند در روزی که با خود عهد خادمی حضرت را بسته مثلا مقداری قرآن و یا نماز بخواند و یا کار خیری دیگری انجام دهد به نیت تمام محبین و زائرین امام رضا (علیه السلام) که اکنون در خاک آرمیده اند و دستشان از دنیا کوتاه است و شاید وارثی که به یاد آنها باشد نداشته باشند و یا به قولی بد وارث باشند . متن بالا قسمتی از متن اصلی است که در سایت montazermahdi.ir نوشته شده است ولی به نظر من ما می توانیم در هر هفته یک روز را خادم امام رئوف باشیم در آن روز برای او کار کنیم از او سخن بگوییم و سخنان او را بگوییم. انشاالله مورد مهربانی و عنایت ایشان و لطف حق قرار بگیریم. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۸, ۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۰ ۲۱:۵۹ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
راستی دو نکته؛
اول این که: گویا روز چهارشنبه متعلق به امام رضا(علیه السّلام) است، پیشنهاد می کنم این روز رو برای خدمت قرار بدیم.. ![]() و نکته دوم؛ توی نظر سنجی،به نظرم با توجه به پستی که یکی از دوستان راجع به املای صحیح "ان شاءالله" قرار داده بودند، بهتره املای این کلمه توی گزینه دوم،اصلاح بشه..
|
|||
|
|
۰:۱۴, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۴/خرداد/۹۰ ۲۱:۵۸)mehrnaz نوشته است: 1: ... گویا روز چهارشنبه متعلق به امام رضا(علیه السّلام) است... اینکه فرمودید روز چهارشنبه متعلق به آقا علی بن موسی الرضا (علیه السلام) است، باعث شعف بنده شده. چون من دقیقا همین روز را انتخاب کرده بودم بدون اینکه بدانم. (ان شاءالله که همینطور باشه) و اما درباره نکته دوم باید بگم که نظرسنجی فعلا قابل ویرایش نیست، تا بعد بینیم که چه می شود. |
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
من هم هستم
یادمه پنجشنبه ها برای خدا نامه ای می نوشتم و در وبلاگم می گذاشتم این عادت کوچیک خیلی روی من تاثیر گذاشت و امروز که پنجشنبه است من با این پیشنهاد بسیار مفید محمد عزیز مواجه شدم من از امروز سعی می کنم آنطوری باشم که در مدینه و مکه بودم وقتی در آنجا بودم سعی میکردم ذره ی مثبتی باشم و خطایی نکنم حس عجیبی داشت چطور می توانستم در شهر پیامبر و در کنار خانه ی خدا غیر از این باشم حس عجیبی داشت ذره ی مثبت بودن و همکاری گروهی و صمیمیت ذره مثبت= H+ اخلاق مثبت حسن نیت اعمال نیک می خواهم از امروز کل دنیا را شهر پیامبر ببینم و خادم وارث او ، امام رضا (علیه السلام) باشم |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3531.html
مطمئن شدم که چهارشنبه روز متعلق به امام رضا(علیه السّلام) هست.. |
|||
|
|
۱۷:۴۷, ۱۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
امام رضا (علیه السلام) : پنج چیز است که در هر کس نباشد امید چیزی از دنیا و آخرت به او نداشته باش :
کسی که در نهادش اعتماد نبینی کسی که در سرشتش کرم نیابی کسی که در خلق و خوی اش استواری نبینی کسی که در نفسش نجابت نیابی و کسی که از خدایش ترسناک نباشد. و همچنین می فرمایند: عبادت پر روزه داشتن و نماز خواندن نیست ، و همانا عبادت پر اندیشه کردن در امر خداست. و همچنین می فرمایند: هر کس به رزق و روزی کم از خدا راضی باشد ، خداوند از عمل کم او راضی باشد. |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۱۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ويژگيهاى دهگانه عاقل
عن الرّضا عليه السلام : لا يتـم عَقل إمـرء مُسلـم حتـّى تكونَ فيه عَشر خِصـال: - اَلخيــرُ مِنـهُ مـأمــُول - وَ الشّر منهُ مأمـُون - يَستكثِر قليلُ الخير مِن غيره - وَ يَستقل كَثيرُ الخير مـِن نفسه - لا يسام من طلب الحـوائج اليه - ولا يمل مـن طلب العلـم طول دهره - الفقرفى الله احبّ اليه مِن الغنى - و الذّل فى الله احب اليه مـن العز فى عدوه - و الخمـول اشهى اليه من الشهره ثـم قال عليه السلام العاشرة و ما العاشرة؟ قيل له: ما هى؟ قال عليه السلام: لايرى احدا إلا قال: هو خير منى و اتقى.تحف العقول، ص 443. امام رضا عليه السلام فرمود : عقل شخص مسلمـان تمـام نيست، مگر ايـن كه ده خصلت را دارا بـاشـد : ـ از او اميد خير باشد ـ از بدى او در امان باشند ـ خير اندك ديگرى را بسيار شمارد ـ خير بسيار خود را اندك شمارد ـ هـر چه حـاجت از او خـواهنـد دلتنگ نشـود ـ در عمر خود از دانش طلبى خسته نشود ـ فقـر در راه خـدا از تـوانگـرى محبـوبتـر بـاشــد ـ خـوارى در راه خـدا از عزت بـا دشمنـش محبـوبتـر بـاشــد ـ گمنـامـى را از پـر نـامـى خـواهـان تـر بـاشـد ـ سپس فـرمـود: دهمين چيست ؟ پس فـرمـود: كسي را ننگـرد جز ايـن كه بگـويـد او از مـن بهتـر و پـرهيزكـارتـــر است . |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
امام رضا (علیه السلام) فرمودند:
مَن رَضى عن الله تعالى بالقَلیل مِن الرّزق رضَى الله منه بالقَلیل مِنَ العَمل
هر کـس به رزق و روزى کم از خدا راضى باشد ، خداوند از عمل کم او راضى خواهد بود . (بحـارالانـوار،ج 78،ص 357) |
|||
|
|
۱۲:۳۳, ۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
صحبت گنجشك با امام رضا (علیه السلام) راوى: سليمان (يكى از اصحاب امام رضا(علیه السلام) حضرت رضا(علیه السلام) در بيرون شهر، باغى داشتند. گاهگاهى براى استراحت به باغ مى رفتند. يك روز من نيز به همراه آقا رفته بودم. نزديك ظهر، گنجشك كوچكى هراسان از شاخه درخت پركشيد و كنار امام نشست. نوك گنجشك، باز و بسته مى شد و صداهايى گنگ و نا مفهوم از گنجشك به گوش مى رسيد. انگار با جيك جيك خود، چيزى مى گفت. امام عليه السلام حركت كردند و رو به من فرمودند: «ـ سليمان!... اين گنجشك در زير سقف ايوان لانه دارد. يك مار سمى به جوجه هايش حمله كرده است. زودباش به آنها كمك كن!. .. با شنيدن حرف امام ـ در حالى كه تعجب كرده بودم ـ بلند شدم و چوب بلندى را بر داشتم . آن قدر با عجله به طرف ايوان دويدم كه پايم به پله هاى لب ايوان برخورد كرد و چيزى نمانده بود كه پرت شوم... با تعجب پرسيدم: «شما چطور فهميديد كه آن گنجشك چه مى گويد؟» امام فرمودند: «من حجت خدا هستم... آيا اين كافى نيست؟!» منبع: تبیان سه ويژگى برجسته مؤمن مؤمن، مؤمن واقعى نيست، مگر آن كه سه خصلت در او باشد: سنّتى از پروردگارش و سنّتى از پيامبرش و سنّتى از امامش. امّا سنّت پروردگارش، پوشاندن راز خود است، امّا سنّت پيغمبرش، مدارا و نرم رفتارى با مردم است، امّا سنّت امامش، صبر كردن در زمان تنگدستى و پريشان حالى است. منبع |
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
امام رضا (علیه السلام) می فرمایند:
شکیبایی بر بلا، زیبا و پسندیده است ولی برتر از آن، صبر در برابر محّرمات است.
|
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
ای امام غریب من کمکم کن تا بتوانم سنگینی این نامی
که قبول کرده ام را بر دوش خود بکشم یا امام رضا حاجتی دارم ای امام غریب این حاجتم رو تو روا می کنی ای امام حبیب |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) ) | boghz | 46 | 16,889 |
۳۱/مرداد/۹۶ ۶:۵۸ آخرین ارسال: ماحی |
|
| توسل ویژه به حضرت اباالفضل علیه السلام | مجنون الحسین | 218 | 76,912 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۸:۲۲ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| ویژه نامه ی ولادت خزانه دار علم الهی امام باقر علیه السلام | آفتاب | 6 | 4,352 |
۲۰/فروردین/۹۵ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ولادت امام حسن عسکری علیه السلام-اباالامام المنتظر | mahdy30na | 13 | 6,102 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: ماحی |
|
| ◆۩◆۩◆ ویژه نامه شهادت امام محمد باقر علیه السلام ◆۩◆۩◆ | mahdy30na | 24 | 8,124 |
۳۰/شهریور/۹۴ ۲:۵۰ آخرین ارسال: نورالسادات |
|
| اللهم العن قتله امیرالمومنین (علیه السلام) | سدرة المنتهی | 5 | 4,092 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۷:۳۴ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| ویژه نامه شهادت امام کاظم علیه السلام | mahdy30na | 9 | 3,404 |
۲۴/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۳۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|