کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
واقعیت هایی در مورد شهید پلارک - شهیدی با عطر بهشتی
۱۶:۲۱, ۱۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۲ ۱۳:۰۵ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان باعرض سلام

بنده اول زندگی نامه کوتاهی از شهید سید احمد پلارک در اختیارتان قرار میدهم و سپس دست نوشته ای از این شهید بزرگوار:

شهید سید احمد پلارک
فرزند سید عباس،متولد 1344 تهران و اصالتاً تبریزی است؛در سال 66 در عملیات کربلای 8 ،شلمچه، به شهادت رسید.
در 6سالگی پدر را از دست داد و چون تک پسر خانواده بود علاوه بر تحصیل، بار مسئولیت خانواده نیز بر عهده او افتاد و تن به کار داد و توانست خواهرانش را در ازدواج یاری دهد.

او در خیابان ایران میدان شهدا و در محله‌ای مذهبی زندگی می‌کرد. مسجد حاج آقا ضیاء آبادی (علی بن موسی الرضا(علیه السلام) ) مأمن همیشگی‌اش بود. اگر چه او از بچگی نمی‌شناختم اما از سال 63رفاقتمان شدیدتر شد. وی دائماً به منطقه می‌رفت و من از سال 65به او ملحق شدم و از نزدیک همراهیش نمودم.

او فرمانده آ ر پی جی زنهای گردان عمار در لشکر 27 حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بود. احمد مثل خیلی از شهدای دیگه بود. به مادرش احترام می‌گذاشت، به نماز اول وقت اعتقاد داشت،نماز شبش ترک نمی‌شد. همیشه غسل جمعه می‌کرد. سوره‌ی واقعه رو می خوند و...

اما این که چرا مزارش خوشبو شده و دو سه بار هم که سنگش رو عوض کردن باز هم خیلی از نیمه شب‌ها خصوصاً تابستون‌ها فضا رو معطر می‌کند به نظر من یه دلیلی داره... سید احمد یه مادر داره که هنوزم زنده است. خدا حفظش کند. خیلی مؤمنه واهل دله. معروف بود که تو قنوت نماز از لباش آبی می‌ریخت که معطر بود.

بعضی از زن‌ها می‌گفتند ما با چشم خودمون این مسئله رو دیدیم. امّا یه عده اونقدر با طعنه و کنایه‌ها شون پیرزن رو اذیت کردن که بنده‌ی خدا گوشه‌نشین شده ... فکر می‌کنم خدا خواست با خوشبو کردن مزار احمد قدرتش رو به اون‌ها نشون بده ... تازه خیلی‌ها هم از احمد حاجت می‌گیرن.(برگرفته از کتاب ننه علی)

دوستان اینکه ایشون حاجت هم میدن هیچ شکی نیست بنده خودم چندین بار حاجتم رو از این شهید بزرگوار گرفتم وبه همین دلیل مطمئنم که حاجت میدن واقعا.....

[تصویر: pv7xvklulq4i7kl5kc.jpg]

"بهشت زهرا، قطعه 26، ردیف 32، شماره 22، مزار شهید سید احمد پلارك"

.به قول یکی از روحانیون ،شهید پلارك هم مثل یكی از سربازان پیامبر در صدر اسلام، «غسیل الملائكه» بوده است.

غسیل الملائكه یعنی كسی كه ملائكه غسلش داده‌اند. در تاریخ اسلام آمده كه حنظله غسیل الملائكه كه از یاران جوان پیامبر بود، شب قبل از جنگ احد عروسی كرد و در حجله خوابید. فردا صبح كه لشكر اسلام به سمت احد حركت می‌كردند او هم عجله كرد و نرسید غسل كند. بعد رفت و شهید شد و ملائكه از طرف خدا آمدند و او را با آب بهشتی غسل دادند. بعد پیامبر بالای جنازه او آمد و از این واقعه خبر داد. حالا شهید پلارك یا همان شهید عطری خودمان هم این چنین است و برای همین است كه همیشه قبر او خوشبو و نمناك است.

شهید پلارک به گفته ی مادرش از 13 سالگی تا 23 سالگی که به شهادت رسید،
نماز شبش ترک نشده بود...
شبهای بسیاری سر بر سجده ی عبادت
با خدای خود نجوا میکرده و اشک می ریخته....

مادرش اینطور نقل کرده که پسرش در مدت عمرش چهار کار را هرگز ترک نکرده:
(1) نماز شب
(2)غسل روز جمعه
(3)زیارت عاشورای هر صبح
(4)ذکر 100صلوات در هرروز و100 بار لعن بنی امیه

اشکهای شهید پلارک امروز رایحه معطری است که انسانها را تسلیم محض اراده و قدرت آفریدگارش می کند.....

نقل از بستگان شهید
( كتاب خاطرات شهید پلارك-قسمت شفاعت)
در قسمت شفاعت این کتاب به نقل از یکی از آشنایان شهید سیداحمد پلارک می خوانیم، شبی شهید سیداحمد را در خواب دیدم از او خواستم مرا شفاعت کند که سیداحمد گفت: نمی توانم تو را شفاعت کنم تنها وقتی تو را شفاعت می کنم که نماز بخوانید و به آن توجه و عنایت داشته باشید، همچنین زبانتان را از غیبت نگه دارید درغیر این صورت هیچ کاری از دست من برنمی آید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، parisan ، MAHDI59 ، oO DaViD Oo ، iran67 ، yektasepas ، MohammadMeraj ، EMPERATOR ، chista3 ، Ramin_Ghn ، FOADG ، خادمة الزهرا ، Abasaleh ، حسن عزتي ، ali73 ، KABOOTAREHARAM ، mahabno_247 ، nasimesaba ، sahel ، peimane ، یاران مهدی ، یا ثارالله ، انتصـار ، علمدار133 ، hajiali.m ، taleb ، Farzaneh ، عبدالرحیم ، شهیدطیبه واعظی ، آفتاب ، fiftynine ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه
۱۶:۵۵, ۲۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

این متنی رو که می بینید ، روش فکر کنیدو جواب بدهید. دوستان

لابد بسیاری از دوستان شهید سید احمد پلارک رو می شناسند و جدا از مقام این شهید و خدماتش مسئله معطر بودن فضای قبر ایشون رو می دانند،

حال یه سوال چقدر مطمئنید که عطر استشمام شده از مزار این شهید، واقعی باشد؟
یعنی اینکه این شهید واقعا بوی عطر می دهد؟

و اگر جوابتان مثبت است چه امتیاز خاصی این شهید نسبت به دیگر شهیدان آسمانی اسلام داشته که ایشان را صاحب این درجه کرده؟

پیشاپیش ممنون از پاسخهای بدون شتابتان.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، خادمة الزهرا ، یاران مهدی ، شهیدطیبه واعظی ، آفتاب ، عبدالرحمن
۱۷:۲۴, ۲۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3

(۲۳/تیر/۹۰ ۱۶:۵۵)mosafer نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

این متنی رو که می بینید ، روش فکر کنیدو جواب بدهید. دوستان

لابد بسیاری از دوستان شهید سید احمد پلارک رو می شناسند و جدا از مقام این شهید و خدماتش مسئله معطر بودن فضای قبر ایشون رو می دانند،

حال یه سوال چقدر مطمئنید که عطر استشمام شده از مزار این شهید، واقعی باشد؟
یعنی اینکه این شهید واقعا بوی عطر می دهد؟

و اگر جوابتان مثبت است چه امتیاز خاصی این شهید نسبت به دیگر شهیدان آسمانی اسلام داشته که ایشان را صاحب این درجه کرده؟

پیشاپیش ممنون از پاسخهای بدون شتابتان.
اونقدر که به قداست ومعنویت شهدا اعتقاددارم به معطر بودن مزار ایشان هم مطمئنم.
ولی درمورد دلیلش اول باید سیره این شهید روبررسی کنیم بعد.(البته دلیل اصلی که فقط برای مقربین مشخصه ).
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، یا ثارالله ، hajiali.m ، آفتاب ، fiftynine ، عبدالرحمن
۱۸:۱۱, ۲۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
دو نکته در مورد شهید پلارک

ایشان ملتزم به غسل جمعه بودند
و تحت هر شرایط این عمل که فضیلت بسیاری در روایات براش ذکر شده و از سنتهای مهم پیغمبر و اهل بیت هست رو همیشه انجام میدادند

نکته ی دیگه

ایشان شدیداً اهل ایثار بودند

یعنی حاضر بودند دیگران در آسایش باشند و خودشون در رنج

نمونه:
در یکی از عملیاتها که در زمستان قرار بوده برگزار بشه مجبور بودند افراد تحت سرپرستی ایشون از یه رودخونه رد بشن
ایشون به افرادشون دستور میدن که دونه دونه برن روی دوش ایشون و ایشون اونها رو از توی رودخونه ای که آبش تقریبا آب یخ هست رد کنن
وقتی سرباز ها علت کار رو میپرسن ، ایشون میگه یکی باید اینکار رو بکنه تا عملیات روی زمین نمونه و من از همه سزاواراترم

میگن بعد از اینکه آخرین نفر رو رد میکنه و از رودخونه میان بیرون از شدت سرمای آب ،رگهای پای ایشون ترکیده بوده و خون ازش جاری بوده

به این میگن فرمانده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، parisan ، rastin ، najmeh ، خادمة الزهرا ، حلما ، peimane ، یاران مهدی ، یا ثارالله ، انتصـار ، hajiali.m ، taleb ، Farzaneh ، Ali#59 ، شهیدطیبه واعظی ، آفتاب ، fiftynine ، MANI110 ، عبدالرحمن ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه
۲۱:۲۴, ۲۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
با تشکر از علی 110 و راستین عزیز
البته که ایشان شهید والا مقامی بودند و از جایگاهی در پیش خدا برخوردارند که خدا میدونه.
و البته دلایلی که از خصوصیاتشان ابراز کردید ، خلوص و خدایی بودنشان را بیشتر اثبات می کند ولی دلیلی بر معطر شدن فضای قبر ایشان نبوده و نیست. چرا که این خصوصیات بر فرماندهان و دلاورمردان بسیار دیگر نیز صدق میکند.

بهرحال بازهم منتظرم که شما یا عزیزان دیگر اگر لطف کنند و جواب این حقیر رو بدهند متشکر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، rastin ، netlog36 ، حسن عزتي ، یاران مهدی ، taleb ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، آفتاب ، عبدالرحمن
۱۷:۳۳, ۱۹/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۰ ۱۷:۳۴ توسط فرید.)
شماره ارسال: #6
آواتار
واقعیت هایی در مورد شهید پلارک
در گفتگویی که با همرزم شهید داشتیم متوجه اطلاعاتی شدم که در کمتر جایی به آن اشاره شده است.
حاج حسین اسدالهی همرزم شهید احمد پلارک که تا چند ساعت قبل از شهادت سید احمد با شهید بود میگوید شهید پلارک رزمنده بود وجانشین فرمانده گردان بود در آخرین عملیاتی که شرکت میکنند سید احمد اطلاعات مربوط به عملیات را به همرزمان میدهد و میگوید که تا کجا در کنارشان هست و در همان عملیات در گردان عمار شهید میشود در میدان نبرد .مطالبی که مربوط به عطری بودن مزار شهید هست از نظر حاج حسین خیلی عادی است چون هم سید است فرزند حضرت زهرا وهم با اخلاص ومرامی که سید احمد داشت این مسئله چیز غیرعادی نیست عنایتی از خدای قادر .
شبی ولادت بود گفت باهم جمع شیم ومولودی بخوانیم گفتیم آخه کسی نیست که برای ما بخواند گفت حالا شما بچه هارا جمع کنید .پشت خاکریز یودیم نمیشد بیشتر از 4-5نفر جمع شد.جمع شدیم و شروع کرد به خوندن مولودی فکرش را هم نمیکردیم سید بخواهد برای ما مولودی بخواند.همه فکر ودغدغه اش این بود که چه کاری میتواند برای کمک به بقیه انجام دهد اخلاص خاصی داشت عطری بودن مزار شاید جواب یکی از اخلاص های سید باشد ،اگر فطمه زهرا یه لحظه برای دیدن فرزندش آمده باشد بعید نیست بوی عطری از خود به جا گذاشته باشد .به هرحال دلیل این مسئله را فقط خدا میداند وبس .
خیلی وقت ها بهتره دنبال چرایی مسائل واتفاقات نباشیم بهتره روی تاثیر آنها متمرکز بشیم .همانطور که میگویند رو ذات خدا تفکر نکنید روی صفات خدا تفکر کنید که راه گشا ست.

اگر دنبال برکات شهدا در زندگی روز مره خودمون باشیم یا از برکاتی که نسبت به خانواده شون دارند خبردار بشیم شاید عطری بودن مزار شهید چیز غیر عادی نباشه.

شهید سید احمد پلارک در یکی از پایگاه های زمان جنگ ، به عنوان یک سرباز معمولی کار میکرد . او همیشه مشغول نظافت توالت های آن پایگاه بوده و همیشه بوی بدی بدن او را فرا میگرفت . تا اینکه در یک حمله هوایی هنگامی که او در حال نظافت بوده ، موشکی به آنجا برخورد میکند و او شهید و در زیر آوار مدفون میشود .

بعد از بمب باران ، هنگامی که امداد گران در حال جمع آوری زخمی ها و شهیدان بودند ، متوجه میشوند که بوی شدید گلابی از زیر آوار می آید .
وقتی آوار را کنار میزدند با پیکر پاک این شهید روبرو میشوند که غرق در بوی گلاب بود .
هنگامی که پیکر آن شهید را در بهشت زهرا تهران ، در قطعه 26 به خاک میسپارند ، همیشه بوی گلاب تا چند متر اطراف مزار این شهید احساس میشود و نیز سنگ قبر این شهید همیشه نمناک میباشد بطوریکه اگر سنگ قبر شهید پلارک رو خشک کنید ، از اونطرف سنگ خیس میشه و گلاب ازش بیرون میاد.
خدایا مارا با شهدا محشور بفرما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، SARV ، soshiant ، mohammad1369 ، peimane ، taleb ، Farzaneh ، Aryha ، شهیدطیبه واعظی ، آفتاب ، fiftynine ، عبدالرحمن ، حسن عزتي
۲۰:۰۹, ۲۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
«آنها جوانانى بودند كه به پروردگارشان ايمان آوردند و ما بر هدايتشان افزوديم» سوره مبارک کهف آیه 13

[تصویر: polarak2.jpg]
از شهید سید احمد پلارک بارها گفته شده و روایت ها شنیده ایم
ولی حکایت زیر را بنده از سید جواد هاشمی(بازیگر سینمای دفاع مقدس) شنیده ام؛اینطور نقل فرموده اند:
سید احمد عادت عجیبی به تلاوت زیارت عاشورای با توجه داشت و در کنار ساده زیستی و خدمت به رزمندگان در شرایط سخت هیچگاه توسل و ارادت خود به ساحت مقدس اهل بیت (سلام الله علیها) را ساده نمی شمرد.
سید احمد همیشه از عطر بسیار خوب و دلپذیر و خوشبویی استفاده می کرد که شامه همرزمان و دوستان ایشان در شکار همنشینی و در کنار بودن با ایشان بود.
از خواسته های و تقاضاهای همیشگی دوستان او این بود که :سید جان،اگه عطرت رو نمی دی ما بزنیم ،لاقل اسمش رو بگو که از یه جا تهیه کنیم،ولی کو گوش شنوا...مگر سید میگفت اسم عطرش رو...
سید احمد پلارک در عملیاتی به شهادت رسید و پیکر مطهرش بعد از چندین روز همراه با برخی دیگر از شهدا پیدا شد...
بوی عجیبی از پیکر ها بلند شده بود.شهدا را تقسیم کرده و به شهر هایشان منتقل نمودند و بوی خوش سید احمد همچنان رفیق جدایی ناپذیر این مرد خدایی بود.
دوست صمیمی سید احمد در جمع دوستان و خانواده شهید اینطور گفت که سید قسم داده بود من رو تا زنده ام احدی ازین راز مطلع نشه و من الان براتون بازگو می کنم:
یک شب که سید احمد پلارک کلیه کارهای مورد نظرش رو رسیده بود و از خواب بودن همه بچه ها مطمئن شده بود شروع کرد به تلاوت زیارت عاشورا...میگفت حس عجیبی بهم دست داده بود...هر فرازی از زیارت رو می خوندم اینگار بیشتر تشنه معرفت و نیازمند توسل به امام حسین (علیه السلام) می شدم که ناگهان بی حال شدم و روی زمین افتادم...
در همین حال و هوا بودم که دیدم حضرت امام حسین (علیه السلام) وارد خیمه شد...با هول و هراس بلند شدم
نفسم بند اومده بود و حتی قدرت پلک زدن هم نداشتم...
حضرت فرمود: سید احمد اینهمه توسل و ارادت به ما داری به جاش چی از ما می خوای؟؟؟
زبانم بند اومده بود...لال شده بودم.دوباره و سه باره حضرت تکرار کرد و وقتی جوابی نشنید عزم رفتن کرد.
به خودم جرات دادم و گفتم : آقاجان؛بوی خوبی دارید...این بو رو می خوام!!!
حضرت سید الشهدا فرمود:هروقت خواستی معطر به این بو باشی،وضو بساز و به ما سلام بده...
سید احمد پلارک فقط میگفت : " السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)"... و معطر می شد
و تا حالا که بر سر مزارش رویم ...این بوی خوش که هدیه است از جانب اربابش را به شامه ما ارزانی می دارد.
و این واقعیتی است که بر جان عاشقان می نشیند و مدعیان دنیای مدرن و عقلانیت وتکنومدرنیته ها... آن را درک نخواهند کرد.
یا علی (علیه السلام) مدد است.

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاران مهدی ، rastin ، یا ثارالله ، علمدار133 ، hajiali.m ، taleb ، Farzaneh ، Aryha ، شهیدطیبه واعظی ، آفتاب ، عبدالرحمن
۲۲:۵۸, ۲۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
برادرم که از مادر ایشون علت این ماجرا رو پرسیده بود

جواب میگیره

سید بعد از هر نوبت نماز زیارت عاشورا میخونده

حالا اگر دلیلی دیگه ام داره من نمیدونم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، حسن عزتي ، hajiali.m ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، آفتاب ، عبدالرحمن
۱۷:۰۱, ۲۶/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۲ ۱۹:۴۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان حتما بهشت زهرا که تشریف میبرند به قطعه 26 هم بیایند که قطعه خواص است

اونجا که میرید اکثر بازدید کننده ها نشانی شهید پلارک رو می گیرند

و بیشتر این افراد هم شاید ظاهرشون شبیه بعضی ها نباشه ولی دنبال حقیقت هستند

قبر شهید پلارک حتما بوی عطر میده و کافیه دستتون رو مستقیما به سنگ بزنید و این بو رو کاملا درک میکنید

اما نکته ای که هست اینه که این نشانه ایست برای اهل جستجو

اینطور نیست که قبر شهدای دیگه این عطر رو نده

من که نابینا هستم ولی افرادی گفته اند که قبر همه شهدا معطر است بالاخص اگر آن شهیدی که به زیارت آقا سید الشهدا
Heart رفته باشه یا آقا به دیدارشون آومده باشن که اون قبر حتما بوی سیب میده

مثلا قبر شهید طالب طاهری(قطعه 26-ردیف33-شماره27) بوده که در یکی از روزها بوی فوق العاده ای می داده

در واقع برای اهل جستجو یک نشانه کافیست و برای اهل بهانه 1000 نشانه هم کم است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، Night moans ، N.Mahdavian ، آفتاب ، Farzaneh ، fiftynine ، حسن عزتي
۱:۰۲, ۲۲/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۲ ۱۵:۰۲ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #10
آواتار
بهشت زهرایی ها به او شهید عطری می گویند.
خیلی‌ها سر مزار شهید سید احمد پلارک نذر و نیاز می‌کنند و از خداوند یکتا حاجت می خواهند.
او معجزه خداست.
آدرس : بهشت زهرا، قطعه ۲۶، ردیف ۳۲، شماره ۲۲، مزار شهید سید احمد پلارک

[تصویر: 1_1.jpg]

[تصویر: 74268_646.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian ، حسن عزتي ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]