کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خداحافظی !
۶:۵۳, ۲۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۰ ۶:۵۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
رک و راست بهتون میگم

فرض کن اصلا چون ولایتی هستی و مذهبی بهت ایراد گرفتن ... بر خورد بدی باهات شده ....

تا حالا به خاطر عقایدت بهت تیکه انداختن؟

فحش خوردی؟ از نوع رکیکش؟

کتک خوردی؟

زندان رفتی؟

با کارد ش دور از جون زدن اش و لاشت کنن؟

مال دادی؟

جون دادی؟

ابرو دادی؟

اگر ندادی پس شاید لازم شد همه اینها رو بدی . اگر رهروی و اعتقاد داری . اگر لازم بشه همش رو باید کف دستت بگیری.

ناراحت هم نشی به خاطر خودت که غرورت خورد شده . به خاطر این که چرا بیشتر نتونستی خدمت کنی باید ناراحت باشی

اگر هر کدوم از مراحل بر سرت اومد فقط خوشحال باش و از ته دل بخند .
خریدار دل ما عجب کسی است

چرا روحیه رو از بعضیا یاد نمیگریم . خودم رو میگم . طرف اومده توی همین تالار . ایده میده که به قول مسافر مرغ پخته میخنده اشکالش رو میگیریم . کاربرا مسخرش میکنن . باز از رو نمیره تاپیک بعدی (کاربرای اسلام ستیز)

من بچه مذهبی و مسلمون بهم بگن بالای چشمت ابرو میزارم میرم

خدایی چند بار اومدم همه چی رو ول کنم . اما گفتم مگه دست خودته . ادعا داری سرباز مولایی تحمل نداری یه برخورد رو؟!!

به خدا من خیلی ناراحت میشم اینها رو میبینم

مولا دست یکی رو قطع کرد معاویه گفت کی این کار رو کرده . گفت بهترین خلق خدا . بنده عادل خدا و کلی تعریف کرد !!

میثم رو زبان بریدند و کوتاه نیومد.

قربانش برم حضرت عباس دست نداشت با دهان مشک میگرفت .دست مبارک ایشون رو قطع کردند ول کن نبود . به معنای واقعی تا اخرین توان تا اخرین خون ایستادگی کرد .

الله اکبر

عاشورا فقط گریه کردن نیست درس گرفتنه .عمل کردنه . اگر کم هستی و در اقلیتی . وظیفه ازت ساقط نشده . تکلیف داری . با دست با زبان . با فکر با مطالعه ....
دوستانی که عشق شهادت دارید الان جهاد برقراره .جهاد اکبر شهادت اکبر

یه روزی با یکی بحث میکردیم . بجای منطق مسخره میکرد . توی جمع بود باید جواب میدادم . اخر کار گفتم فقط یه جمله ... قرارمون صحرای محشز ببینم کی اونجا میخنده ...

برادر من خواهر من اگر فلانی باهات بد بر خورد کرد میزاری میری؟!!!

منظور من فقط تالار نیست . تو جامعه هم هست

یادمون باشه چرا و برای کی؟

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، میلاد.م ، مسافر ، yamin ، shafagh_mah ، N.Mahdavian ، saloomeh ، اکبر.ع ، دیدگاه نوین ، أین المنتظر ، Admirer ، jkb ، Mohammad Trust ، Havbb 110 ، Islam ، Ramin_Ghn ، hesam110 ، somayeh ، idea ، میثاق ، انصارالمهدی ، ترنم ، چشم انتظار ، MohammadSadra ، fereydun ، MAHDI59 ، meshkat ، آزرم‌شاه ، iman-s ، mohammad727 ، shakiba ، تازه مسلمان ، حسن عزتي ، Hadith ، MohammadMeraj ، stranger00 ، خادمة الزهرا ، Maysam-1st ، ANTI satan ، فرهاد ، t.kam67 ، خیبر110 ، fandogh ، Abasaleh ، EMPERATOR ، رهیافته ، mahdi_haji ، soldier ، rastin ، bagheri4 ، a.l.? ، فدک زهرا ، aghah ، fazel ، Agha sayyed ، ali73 ، ساقی ، black ، vahrakan ، ساجد ، SARV ، M03TAFA ، pop110 ، هدهد ، tyujhgfd ، خادم الامام ، K-1 ، رضا میزانی ، sogiii ، یا صاحب الزمان ، ترنم وحیدی ، only_y2d ، انتصـار ، حلما ، mahdy_mir ، Amirsaeed ، در جستجوی سختی ، نسیم ، boghz ، hsmoa ، mohammad reza ، ali.khm ، najmeh ، سجاد313 ، abas_341 ، آرین (الهه.ع) ، میرزا احمد ، behzad-jn ، peimane ، fateme_313 ، یاران مهدی ، seyed313 ، محمود ، AMINI ، ZaHrA110M ، m.hossein ، blue.blood ، taleb ، Seyed Mohsen ، بیداری اندیشه ، مجید املشی ، عبدالرحمن ، help me ، السا

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۴۸, ۲۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۱۶:۵۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #31
آواتار
برادرم Anti Gods قسمت عمده حرف هایی که زدید درست بود و متین. بله، یکی از مشکلات افراد مذهبی، الان اینه که یه چندتا تحلیل یاد گرفتن، توی فن مجادله هم استاد شدن، اون وقت با آیه و حدیث خدا می دونه چه چیزهایی رو توجیه می کنند.

یه وقت یه عزیزی گفت اسلام من اسلام این بچه پنج ساله است و اگر شما هم اون رو داشته باشید رستگار میشید. اسلام یه بچه پنج ساله ساده است در عین حال صادق. راست بگو، کسی رو اذیت نکن، غیبت نکن و چندتا قانون ساده ولی صادقانه، اصلیش اینه راست بگو.

برادرم چنان پیچیدگی هایی از اسلام رو میارن، آدم فکر می کنه طرف ملاست. آخر سر می بینی وقتی به پستو می روند آن کار دیگر می کنند، برادرم دور از جون بچه های سایت، ولی هستند افرادی در بیرون، که اینطوریند.

اما بخشی از فرمایش شما که با اون خیلی موافق نیستم،

برادرم نیازی به ترک اینجا نیست. باشید و بهتر عمل کنید. شما خوب باشید. ضمناً خیلی از اتفاقاتی که شما فرمودید ناشی از یک سری رفتارهای خام و نپخته بوده نه غرض ورزی، به همین دلیل اونهایی که کمی سن بیشتری دارند باید بیشتر تحمل کنند و صبر داشته باشند. بچه های تالار واقعاً گل هستند و ارزش زیادی دارند.

مسئله دوم هم اینکه وقتی کسی حرف خوب میزنه حرفش رو بشنوید به عملش نگاه نکنید، یه بزرگواری می گفت اشتباه من رو به پای خودم بنویسید نه به پای دینم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، saloomeh ، yamin ، pop110 ، shafagh_mah ، یاران مهدی ، mhvvhm
۱۶:۵۴, ۲۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۱۷:۴۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #32
آواتار
فقط یه جمله

صاحب دین و مذهب خداست .

نه من مذهبی و نه هیچکس دیگری .

طرف حساب شما خداست . نه منی که ان تا پست دارم ریشم 10 سانته انگشتر عقیقم این هوا بزرگه و ...

ولی یک نکته رو نباید فراموش کرد

ایا اون چیزی که ما فکر میکنیم طوطی وار بیرون میاد و مطالب دیکته شده هست ایا واقعا همینه ؟
یا بهترین نوع فرار فکری تلقینیست؟
یا بعد از مطالعه و شناخت ایجاد شده
و یا اصلا مطالب دیکته شده نا صحیحه .
در کل منظور من این نیست . فقط هم تالار نیست .

به نظر من اینی که شما میگید خیلی برای اسلام ضرر داره اما این اسلام روشن فکری به نظرم به مراتب خطر ناک تره .

کسانی که سعی میکنند به قول خودشون اسلام رو بهینه در جهت اسان شدن بکنند!

یا علی (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، yamin ، خادمة الزهرا ، pop110 ، یاران مهدی ، mhvvhm
۱۶:۵۵, ۲۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۱۶:۵۸ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #33
آواتار
محمد صدرا عزیز
بله درست میگید.اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیبی وجود داره از نوع اسلامی هست که ماها ارائه میدیم.من میگم خیلیا توانایی تشخیص این دورو از هم ندارن.وبه خاطر همین همه چیز رو از دید اسلام میبینن.اتفاقا به نظر من اگه یه شخصی که از نظر اعتقادی زیاد قوی نیست تالار رو ترک کرد ما باید بیشتر ناراحت شیم تا شخص مذهبی(البته به قول خودشون).چون اینجا باید جایی باشه وفرصتی باشه برای کج شدن راه کج به سمت راه راست.بعضیا با رفتاراشون این دسته از افرادو به قول معروف زده میکنن.وبه نظر من اگر اونها تالار رو ترک کردن کاملا حق دارن.وما نباید بریم یقه انو بگیریم.چون ازش انتظاری نمیره.ما باید یقه اون کسی رو بگیریم که به قول خودش از دین همه چیزو میدونه.ولی خوب توی این مبحث هم ماها بازم همیشه دوست داریم سریعترین کارو انجام بدیم.وتقصیرو گردن اون کسی بندازیم که معلول این کاره.ولی هیچوقت دنبال علت نبودیم

آقا وحید منظورم از طوطی وار اینه که اسلام رو نشناخته و فقط یه سری مسائل رو تکرار میکنه.این کار اصلا ضرری نداره ولی در بعضی مواقع شخص مورد نظر رو گیر میندازه.جا ووقتش نیست تا مسئله رو بیشتر باز کنم.یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، pop110 ، یاران مهدی
۹:۴۸, ۲۶/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۰ ۹:۴۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲۶/دی/۹۰ ۲:۱۳)محمد667 نوشته است:  اینجا بحث فرق میکنه عزیز من
اینجا نادان حرف میزنه بعد عاقل صداشو یواش میکنه تا به گوش هیشکی نرسه
من میگم افرین کار خوبیه اسم سایتو گذاشتین بیداری اندیشه اما سعی کنین حتی سخنان یک دیوانه را پاک نکنید
من از هرچی بگذرم از حقم نمیگذرم چون مسلمونم
البته اگر ضرری برای دینم داشته باشه خواهم گذشت
اینجا ضرر را ناظران پاک کننده ی پستهای یک دیوانه به اسلام وارد میکنند
دموکراسی دموکراسی دموکراسی
یا حق

آقا محمد گل من سلام
من دیر رسیدم و آقا مهدی همه مطلب رو فرمودند. برادر گلم بعضی از ارسالها شامل توهین میشه که باید حذف بشن و بعضی احتمال فی*ل*تر شدن سایت رو بوجود میارن که مدیران مجبور به حذف میشن. بحث قوانین رو هم که آقا مهدی فرمودند.

برادرم خارج از این سه حالت من با شما موافقم نباید ارسالها پاک بشن، حتی اگر با نظر ما موافق نباشند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، Anti gods ، zahra11 ، bagheri4 ، pop110 ، mhvvhm
۱۰:۴۷, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #35
آواتار
با کمال احترام این تاپیک محل اعتراض نیست

میتونید اعتراض های خودتون را در بخش مربوطه مطرح کنید

با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Admirer ، yamin ، عاشورايي ، Havbb 110 ، Anti gods ، pop110 ، یاران مهدی ، mhvvhm
۱۵:۱۵, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #36
آواتار
(۲۴/دی/۹۰ ۱۵:۱۹)Mahdy2021 نوشته است:  
(۲۴/دی/۹۰ ۱۵:۱۴)aeroshariati نوشته است:  با ما باش پستتون بقا داره با ما نيستي پستتون سريعا حذف ميشه
به كجا اعتراض بايد كرد؟
من از آبان 89 داخل اين انجمن بودم اوايل خيلي خوب بود اما الان اينجا هم جنگ نرم از اون طرفش!
امام زمان دربست خيال مي كنيد مال شماست!
منم بسيجي بودم منم خانواده ام كتك خورده انقلاب و نظام هستند، جانبازم داديم
نمي گم كه بخوام حق بيشتري از شما بگيرم،
شما همه خوابيد انگار همه چيز آرومه، اول فكر مي كردم اينجا بيداري انديشه است اما بايد اصلاح كنم اينجا بيداري انديشه با نگاه خودتونه
خلاف باشه پست حذف ميشه!
ديگه چي بگم
درآخر مي خواستم بگم كاربري منو حذف كنيد اين آقاي منتقم زهرا هم اسمشون به منتقم .... تعويض كنند شايد بهتر باشه
سلام دوست عزیز
ببخشید ولی توهم نفرمایید Smile بنده پستهای شما رو نگاه کردم و مورد حذف شده ای توش نیست
پستهای خودتون رو از اینجا پیگیری کنید: http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...er&uid=536

این درست نیست که بدون پیگیری به کسی اتهام بزنید که پست پاک کرده

سلام اگه پست رو جابجا مي كنيداطلاع بديد كه جابجا شده تا داخل فروم از اين كوچه به اون كوچه دنبال پست نگردم
در ضمن رسيديم به ايستگاه آخر، پاشيد لطفا، پستهايي داشتم كه پاك شده احتمالا آمار اونهام پاك شده!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، ANTI satan
۲۳:۱۸, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
الان اصلا منظورتون از اسلام ستیز به من نبود دیگه...نه؟Big Grin
(با چشمای دوخته شده به سقف توام با سوت ها مکرر)
از من یاد بگیرید...روزی توی پی ام هاتون از ده بیستاتون فحش می خورم هنوز بار و بندیلم رو نبستم برم!!!Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مبينا ، Anti gods ، وحید110 ، MohammadSadra ، pop110 ، N.Mahdavian ، حلما ، mhvvhm
۱:۳۳, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #38
آواتار
(۲۸/دی/۹۰ ۲۳:۱۸)dark.knight نوشته است:  الان اصلا منظورتون از اسلام ستیز به من نبود دیگه...نه؟Big Grin
(با چشمای دوخته شده به سقف توام با سوت ها مکرر)
از من یاد بگیرید...روزی توی پی ام هاتون از ده بیستاتون فحش می خورم هنوز بار و بندیلم رو نبستم برم!!!Angel

اگر کسی به شما توهین کرده من از شما عذر می خوام . هرکسی یک عقیده ای داره و کسی نمیتونه عقیدش رو به فرد دیگه

ای تحمیل کنه .

آقا وحید برای بچه مذهبی ها اصلا سخت نیست که از غریبه بد بشنوند ولی وقتی از خودی ضربه میخوری و چیزی میشنوی فرق

میکنه . خیلی دوست دارم مثالش رو در این تالار بگم ولی حیف که نمیشه . ( خدایا به هممون جنبه و صبر و تحمل بده )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، pop110
۴:۰۳, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #39
آواتار
نه برادر اسلام ستیز شما نیستید .
خیالتان کاملا راحت
هر کسی هم بهتون توهین کرد برای من بفرستید تا برخورد کنم
یا علی (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، pop110 ، Anti gods ، ELENOR ، ANTI satan ، Havbb 110 ، حلما ، mhvvhm
۲۱:۰۶, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #40
آواتار
چه جالب قضیه من درست برعکس همه من نه زیاد دنبال دین مذهب وبسیج (با اینکه میدونم همه ی مزایا برای اونهاست)هستم و در عوض اصلا دنبال قرطی بازیو دخترو تیپ این چیزا هم نیستم ولی پارسال یه پسر بسیجی به من گفت کمونیستو نمیدونم بی دینو کافر و به قول دوستمون اسلام ستیزو این چیزا بالاخره دوستان عزیز شما هم کم از تیکه ها به ما ها ننداختیدWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مبينا ، پارمیس
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا