کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
+ارزش هایی که به ضد ارزش تبدیل می شوند+
۲۲:۲۷, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

ارزش هایی که به ضد ارزش تبدیل می شوند.

تو این زمان دیگه نباید امر به معروف و نهی از منکر کرد چون مخل آزادی افراد تلقی می شود.

البته این تفکر بین افراد روشنفکر نما بیشتر رواج دارد.

برای مثال من نمی توانم به شمایی که آلودگی بصری ایجاد کردی به وسیله پوششی نا مناسبتون تذکر بدهم زیرا مخل آزادی فکری و رفتاری شما می شوم.

من نمی فهمم شمایی که این طوری لباس پوشیدی در ابتدا حق من را که آلودگی را نمی خواهم نادیده گرفته ای یا منی که به وضعیت شما تذکر می دهم مخل آزادی شما شدم.

متاسفانه امر به معروف و نهی از منکر امروز مخل آزادی تلقی می شود.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، Hadith ، MohammadSadra ، paradise ، yamin ، only_y2d ، alitalebi ، در جستجوی سختی ، Mohammad Trust ، N.Mahdavian
۲۲:۳۲, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #2

مشکل اینه که از اول سکوت کردیم و گذاشتیم تا این غده رشد کنه باید همون اول با یه عمل برش می داشتیم تا نذاریم بدخیم بشه ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: moje12.ir ، MohammadSadra ، alitalebi
۹:۴۱, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
حیا و عفاف امروز در بین قشر به اصطلاح روشنفکر رفتاری سنتی و نوعی بی احترامی تلقی می شود.

امروز متاسفانه هرچه ولنگه باز تر باشی روشنفکر تر به نظر می رسی اصلا یکی از واحد های اندازه گیری روشن فکری ولنگه بازی و به حیایی شده است.

این افراد تا یک فرد معتقد به حیا و عفت رو می بینند او را سنتی و عقب افتاده تلقی می کنند . او را انسان خاموش و بسته تلقی می کنند در حالی که شخص با حیا و عفیف به حقیقت انسانیتش رسیده است و این راه را برگزیده.

حال آنکه دوستان به اصطلاح روشنفکر همانند حیوانات برای خودشان حیا و عفت قاعل نیستند.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Hadith ، yamin ، alitalebi ، در جستجوی سختی ، N.Mahdavian
۹:۴۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #4

داداش من روشنفکر ها زیر خاک خوابیدند و دارند افسوس می خورند الانم که یکی دو تا روشنفکر واقعی داریم مثل دکتر عباسی می کوینش تا صداش در نیاد چرا چون واقعیت ها رو بیان می کنه...
جامعه امروزی هم بیشترین لطمه رو از وزارت های علوو و آموزش و پرورش خورده و خدا به سر دمداران این دو نهاد کمک کند که چه جواب جوانان این مملکت را می دهند.
صدا و سیما هم که ماشاالله ترکونده با اون روشنفکر بودنش اولین نهادی که بد حجابی رو باب کرد همین نهاد نفرین شده است...
ببخشید شاید نباید خیلی چیز ها رو بگیم ولی ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Hadith ، yamin ، only_y2d ، alitalebi ، Mohammad Trust ، N.Mahdavian
۱۱:۴۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
دوستان اگه با ارزشی بر خوردید و متوجه شدید که به ضد ارزش تبدیل شده تو جامعه بیایید بگید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi
۱۲:۱۳, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #6

شايد برخي مطالبي كه فرموديد از ديد شما يه ارزش باشه!

کد قالب بندی شده:
[align=RIGHT][size=medium][color=#0000cd]این افراد  تا یک فرد معتقد به حیا و عفت رو می بینند او را سنتی و عقب افتاده تلقی  می کنند . او را انسان خاموش و بسته تلقی می کنند در حالی که شخص با حیا و  عفیف به حقیقت انسانیتش رسیده است و این راه را برگزیده. [/color][/size]
[size=medium][color=#0000cd] [/color][/size]
[size=medium][color=#0000cd] حال آنکه دوستان به اصطلاح روشنفکر همانند حیوانات برای خودشان حیا و عفت قاعل نیستند.[/color][/size][/align]
اونا: خاموش تلقي كردن انسان با حيا و عفت (كه والا ما نديديم!)
شما: فردي كه بد حجاب يا ... است رو حيوان ميبينيد!
ميبيني! اينقدر ازادي هست كه هركي حرف خودش رو بزنه! Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: moje12.ir ، alitalebi
۱۲:۲۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
می دونی برادر نهی داریم تا نهی الان ما یاد گرفتیم با جبر طرفمونو بیارم تو راه, در صورتی که خدای تبارک و تعالی برای تماز جبر نکرده است . نهی منکر باید با موعظه دلنشین باشد تا جبر . اگر طرف اصلاح شد که خدارا شکر وگرنه شما اگر با جبر وارد شوید اثرات سوئ بیشتری دارد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: moje12.ir ، alitalebi ، Mohammad Trust
۱۴:۱۴, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۱/دی/۹۰ ۱۲:۱۳)Vblock نوشته است:  شايد برخي مطالبي كه فرموديد از ديد شما يه ارزش باشه!

کد قالب بندی شده:
[align=RIGHT][size=medium][color=#0000cd]این افراد  تا یک فرد معتقد به حیا و عفت رو می بینند او را سنتی و عقب افتاده تلقی  می کنند . او را انسان خاموش و بسته تلقی می کنند در حالی که شخص با حیا و  عفیف به حقیقت انسانیتش رسیده است و این راه را برگزیده. [/color][/size]
[size=medium][color=#0000cd] [/color][/size]
[size=medium][color=#0000cd] حال آنکه دوستان به اصطلاح روشنفکر همانند حیوانات برای خودشان حیا و عفت قاعل نیستند.[/color][/size][/align]
اونا: خاموش تلقي كردن انسان با حيا و عفت (كه والا ما نديديم!)
شما: فردي كه بد حجاب يا ... است رو حيوان ميبينيد!
ميبيني! اينقدر ازادي هست كه هركي حرف خودش رو بزنه! Wink

دوست من حیوانات برای خودشان حیا و عفت قاعل نیستند یعنی هر کاری را هر جایی می کنند. برایشان فرقی نمی کند که دیگران آن ها را می بینند . شرایط و زمان و مکان برایشان فرقی ندارد. عریان بودن برایشان ایرادی ندارد و برای ما هم مهم نیست که لباس ندارند.

به نظر بنده شخص بی حیا و بی عفت خیلی شبیه یک حیوان رفتار می کند.
من کی گفتم بد حجاب ها حیوانند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi
۱:۰۳, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام
خدا نکنه یه شبهِ روشن فکر یه جمله یا یه پیامک ادبی دریافت کنه دیگه این جمله می شه اعتقادش اصلا کاری به معنی و مفهومش نداره.
آنقدر این جمله رو برای همه می خونه و می فرسته که اصلا وقت نمی کنه یه خورده روش فکر کنه.
بهش می گیم آقا این جمله مسائل رو با هم قاطی کرده هر چیزی سر جای خودش. نمونش همون پیامکی که در محرم می گفت بیایید سینه نزنیم گریه نکنیم فلان کار را نکیم ولی زنجیر از پای اسیری باز کنیم نمی دانم به فلان کس کمک کنیم و از این جور حرفها.
یا مثلا یه جمله از نیچه که می گه حقیقتی وجود ندارد آنچه که هست تفسیر است و ... این میشه اعتقادش و به همه میگه.

حضرت علی (علیه السلام) بی جهت نمی فرمایند چون عقل کامل گردد سخن کوتاه می شود.

این شبهِ روشن فکر هی جمله نیچه رو برای همه می خونه و فکر نمی کنه.
می گیم آخه بنده خدا اگر حقیقتی وجود ندارد تو بچه پدر مادرت نیستی تو رو یه بز با یه گوسفند زاییدن. می مونه چی بگه.
می گیم عزیزم راجع به مسائل نسبی هم مثل رنگ ها زیبایی و غیره که سلیقه ای است بله تفسیر ماست که می گوییم فلان چیز زیباست.
خلاصه در اکثر اوغات این شبهِ روشنفکران مسائل رو قاطی می کنند.
۱۲:۴۶, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
هنر برای هنر

این تفکر بعضی از هنرمندان روشنفکر امروز جامعه ایران است.

یعنی من هنرمند هنر را استفاده می کنم فقط برای خلق یک کار هنری و اصلا برایم مهم نیست که چه پیامی دارد.

فلان هنرمند فیلم می سازد بهش می گیم خب منظورت چی بود حرفت چی بود. بعد می گه راجع به اثر هنری این چیزا رو نمی پرسن.

این شیوه که هنرمند هنر را فقط و فقط برای هنر انجام می دهد مثل اینه که شما بری چکش بخری و بگی من این چکش رو برای قشنگیش خریدم به دلم نشست قیافش خریدمش. در صورتی که چکش استفاده اصیل دیگری دارد.

حرفم این است در پشت هنر اگر اندیشه و فکر نباشد آن هنر وبال گردن جامعه است.

بهتر است هنر در خدمت اندیشه اصیل الهی باشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا