کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مذهبی باشید تا بیشتر عمر کنید !
۱۳:۰۲, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: dx7g880s6gftdrczkfz.jpg]
یک آسیب‌شناس اجتماعی با اشاره به اینکه میان اطاعت از دستورات دینی، نیکوکاری و طول عمر رابطه مستقیمی وجود دارد، گفت: اطاعت از دستورات دینی با ترشح هورمونی خاص در بدن موجب بالا رفتن سیستم دفاعی، سلامتی و طول عمر می‌شود.

به گزارش فارس مجید ابهری اظهار داشت: یک پژوهش علمی که توسط گروه آسیب‌شناسی بنیاد علوم رفتاری بر روی 4 هزار 600 نفر از افراد دارای باورهای دینی و 3 هزار و 250 نفر از افرادی که دارای سوابق بزهکاری و جرم بودند صورت گرفت،‌ مشخص کرد سیستم دفاعی بزهکاران و گناهکاران ضعیف‌تر از نیکوکاران است.

وی افزود: گناهکاران و مجرمان نه تنها از نظر روانی و رفتاری دچار اضطراب،‌افسردگی و پشیمانی می‌شوند بلکه از نظر جمعی نیز به خاطر ترشح هورمون ایموگلوبولین سیستم دفاعی بدنشان کاهش یافته و در معرض ابتلا به بیماری‌های جسمی قرار می‌گیرند.

این آسیب شناس اجتماعی با بیان اینکه اعتماد به نفس و آرامش روحی و روانی ناشی از اطاعت از دستورات دینی علاوه بر اینکه از ترشح این هورمون در بدن جلوگیری می‌کند و باعث بالا رفتن سیستم دفاعی بدن می‌شود باعث سلامتی و طول عمر نیز می‌شود.

ابهری ادامه داد: با انجام این پژوهش مشخص شد طول عمر و سلامتی در میان افراد نیکوکار به دلیل رعایت موارد اخلاقی بیشتر است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، میلاد.م ، انصارالمهدی ، رهجو ، N.Mahdavian ، فاطمه خانم ، ELENOR ، ANTI satan ، یا ثارالله ، أین المنتظر ، حسن.س. ، Mohammad Trust ، saloomeh ، Agha sayyed ، zarati313 ، خاک

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۳۴, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
نقل قول:
یه مثال بزنم. یه جا گفته اطاعت از دستورات دینی با ترشح هورمونی خاص در بدن موجب بالا رفتن سیستم دفاعی می شود. یه جای دیگه گفته اعتماد به نفس و آرامش روحی و روانی ناشی از اطاعت از دستورات دینی علاوه بر اینکه از ترشح این هورمون در بدن جلوگیری می‌کند و باعث بالا رفتن سیستم دفاعی بدن می‌شود باعث سلامتی می شود!

یه بار دیگه پاسخ خودت رو بخون ، متوجه میشی کجا پارادوکس داشته حرف هات ... دو نوع هورمون رو گفته که با هم فرق میکنند ،‌امیدوارم متوجه کلمه " فرق" شده باشی ...

فرق = تفاوت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Blank Mind
۳:۴۳, ۲۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۳:۴۷ توسط Blank Mind.)
شماره ارسال: #22

(۲۵/دی/۹۰ ۳:۳۴)zohur12.ir نوشته است:  
نقل قول:
یه مثال بزنم. یه جا گفته اطاعت از دستورات دینی با ترشح هورمونی خاص در بدن موجب بالا رفتن سیستم دفاعی می شود. یه جای دیگه گفته اعتماد به نفس و آرامش روحی و روانی ناشی از اطاعت از دستورات دینی علاوه بر اینکه از ترشح این هورمون در بدن جلوگیری می‌کند و باعث بالا رفتن سیستم دفاعی بدن می‌شود باعث سلامتی می شود!

یه بار دیگه پاسخ خودت رو بخون ، متوجه میشی کجا پارادوکس داشته حرف هات ... دو نوع هورمون رو گفته که با هم فرق میکنند ،‌امیدوارم متوجه کلمه " فرق" شده باشی ...

فرق = تفاوت
نه راستش متوجه نمی شم نصف شبی! من فقط یه هورمون می بینم که ظاهرا از کشفیات حضرت آقاست! خودت مجبوری توضیح بدی ببینم کجا راجع به هورمن دوم صحبت کرده؟!Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Vblock
۳:۴۷, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #23

(۲۵/دی/۹۰ ۳:۲۹)mohebALI نوشته است:  نه دیگه
آخه شما بر اساس اعتقاداتت میای توی یه سری پستا اظهار نظر میکنی
اگه اظهار نظر نمیکردی اون یک حرفی
اما حالا که اظهار نظر میکنی
و نظرات ما روی دیگران هم میتونه تأثیر بگذاره
و اصلاً فلسفه ی اینکه ما نظر میدیم این هست که دیگران نظرمان را بدانند
این هست که نمیشه خیلی بی خیال شد جناب vblock
راستی انگیزه ی بازگشت شما به تالار چی بوده
شما که رفته بودی و گفته بودی که برنمیگردی؟
خوب شما الان فكر كن برنده ي ديگه!
حق با شماست من هم نظر ميدم كه بقيه اندر احوالات ذهن من و تفكراتم اشنا بشن. همين.
فري تايم پيدا كرديم گفتيم يه مقدار سربه سر هم بذاريم اينجا. Wink
فردا طرفاي ظهر پيغام خصوصيت رو چك كن. يه مطلبي هست كه دوست دارم اونجا ادامش بديم.

حرف اين دوستمون بلانك مايند هم خيلي پر مغز بود! خصوصا پاراگراف اولش.
۱۴:۰۱, ۲۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۱۵:۴۷ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۵/دی/۹۰ ۳:۰۵)Vblock نوشته است:  شايد ما انرژي منفي داريم و افراد نابسامان و خونه خراب رو اكثرا دور خودمون جمع ميكنيد اما من تا جايي كه به عمرم ديدم (حالا موندم به كي قسم بخورم! ) به جان خودم. خراب شه سقف رو سرم اگه دروغ بگم. دين رو وسيله كارشون قرار داده بودن حتي ادمي كه من ميگفتم اين طرف نورانيه و فلان و فلان. به تعداد انگشت هاي يك دست هم كمتر تو زندگيم ادم درست درمون مذهبيه درست و همچنين ادم غير مذهبيه درست ديدم.

دوست عزیز. یک اصل مهم تو بحث دین شناسی اینه که دین رو با پیروانش تطبیق بدی. نه هر فردی رو با اصل دین. هر کسی که کارهاش مطابق دین بود، که هیچ. و هر کی که کاری مخالف دین انجام داد، (حتیّ تو لباس دین و توسط یک آدم بظاهر دینی)، بندازش دور.
یکی اومده بود پیش امام (رحمة الله علیه) گفت که فلان طلبه دزدی کرد.
امام گفت نگو این طلبه دزده. بلکه این دزدیه تو لباس طلبه.
در ضمن شاید شما داری تو مکانی زندگی میکنی که افراد مذهبی کم هستن. ولی شما که جاهای دیگه رو ندیدید. فقط محیط خودتونو دیدید. من هم میتونم بگم دوروبرم پر از افراد مذهبیه و من اصلا آدم غیر مذهبی نمیبینم. این دلیل میشه چون جایی که من زندگی میکنم آدم غیر مذهبی نداره، پس نتیجه استقرایی بگیرم که همه جا آدم غیر مذهبی کمه؟
شما گفتی که من خیلی ها رو میشناسم که نماز نمیخونن و روزه نمیگیرن و... ولی هیچ وقت دروغ نمیگن و دلشون پاک پاکه. در جواب شما:
1- من خدا رو دوست دارم. ( خب آفرین...
Big Grin)
2- اگه خدا رو دوست دارم پس باید به حرفای خدا و فرستادش گوش کنم دیگه. نه؟
پس محبت و دوست داشتن خدا در گرو اطاعت از خداست.

قرآن کریم:

ای پیامبر؛ به مردم بگو: اگر خدا را دوست دارید، پس از من پیروی کنید تا خدا هم شما را دوست بدارد. آل عمران/31
بگو اطاعت خدا و اطاعت پيامبرش كنيد، و اگر سرپيچي كنيد پيامبر مسئول اعمال خويش است و شما مسئول اعمال خود، اما اگر از او اطاعت كنيد هدايت خواهيد شد، و بر پيامبر چيزي جز ابلاغ آشكار نيست. نور/54
حالا یکی دروغ نمیگه و تهمت نمیزنه و... ولی نماز هم نمیخونه. خب امر خدا رو تمام و کمال و اونطور که خدا گفته انجام نداده. پس مطمئنا اون دنیا بازخواست میشه.
تو بحث افزایش عمر باید بگم:
صله رحم رو مثال میزنم با استناد به حدیث پبامبر:
چیزی را نمی شناسم که عمر را زیاد کند به اندازه صله رحم، تا آنجا كه اگر سه سال به مرگ كسى باقیمانده باشد و صله رحم كند، خداوند سى سال بر عمر او بیفزاید و زندگى او سى و سه سال گردد، و اگر قطع رحم كند، سى سال زندگى او را خداوند به سه سال تبدیل فرماید.
خب. صله رحم رو اگه آدم مذهبی و غیر مذهبی انجام بدن، شک نکن به هر دوتاشون عمر اضافه میشه. نه فقط صله رحم. بلکه تمام کار های خوب ثواب داره.

امّا امّا امّا... میدونی فرق آدم مذهبی و غیر مذهبی چیه؟
اگه توجه کرده باشی، گفته ترک صله رحم هم عمر رو 30 سال کاهش میده. صله رحم یه مثاله. هر گناهی اگه بشه، مثل دروغ و ... عمر آدم رو کاهش میده.

حالا اگه شخصی صله رحم کنه ولی در کنارش گناه کنه، خوب همینطور که افزایش عمر داره، کاهش هم داره.
ولی آدم مذهبی که صله رحم میکنه و در کنارش کنارش گناهی هم مرتکب نمیشه، عاملی نیست که از عمرش بکاهه.
این داستان رو بخونید:
پیامبر به همراه یارانش داشتند در کوچه ای عبور میکردند که شخصی را دیدن که کیسه ی سنگینی رو حمل میکرد. یاران پیامبرگفتن: چه آدم قوی و خوش هیکلیه!. پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: همین شخص فردا عمرش به اتمام میرسه.
شد فردا. اومدن دیدن این شخض هنوز زنده هست. به پیامبر گفتن: پس این چرا نمرد؟
پیامبر به اون جون گفت: ای جوان؛ کیسه ای حمل میکنی رو بیار پایین و بازش کن.
جوون کیسه رو باز کرد دید ماری تو اون کیسه هست که مرده.
پیامبر به جوون گفت: از دیروز تا حالا چه کار خوبی کردی؟
جوون گفت: به مادر پیرم سر زدم.
پبامبر فرمود: این مار مأمور کشتن تو بود. ولی بخاطر صله رحمی که انجام دادی، 30 سال به عمرت اضافه شد.

کلام آخِر:
دوست من، ذات انسان پاکه یعنی پاک آفریده شده. مولکول های بدن هم همه درک و شعور دارن و خدا رو تسبیح میکنن. تمام اعضای بدن خدا رو تسبیح میکنن و پاک و بیگناه آفریده شدن. نسبت عوامل خارجی هم واکنش نشون میدن. همونطور که تو میگی ظلم بده، اون ها همینو میگن.
اگه آدم کار خوبی کنه، چون مطابق با شرایط مولکول های بدنشه، بدنش هیچ آسیبی نمیبینه. و حتّی بهتر از قبلش میشه.
ولی اگه خدایی نکرده انسان دچار گناه بشه، اون مولکول ها طاقت این چیز های بد رو ندارن. سریع واکنش نشون میدن و تغییر شکل مولکول ها توبدن، به بدن آسیب میزنه. و این راز افزایش و کاهش عمر و شاید بیماری و سلامتی هست.
قبول کن که در پس چیز های ظاهری که ما میبینیم، چیز های باطنی وجود داره که ما قادر به درکشون نیستیم.
قرآن کریم:
و نیست موجودی (در جهان هستی) مگر این که خدا را تسبیح میکند، ولي شما تسبيح آنها را نمي‏ فهميد.
اسراء / 44

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، N.Mahdavian ، Admirer
۱۶:۴۷, ۲۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۱۹:۳۰ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #25
آواتار
ضمن تشکر از نظرات سازنده دوستان و طرح موضوع
بچه ها فقط یک نکته:

حواسمان باشد مذهبی نباشیم تا بیشتر زندگی کنیم!!!
مذهبی باشیم تا بیشتر بندگی کنیم، تا بیشتر تقرب پیدا کنیم
در این میان یکی و تنها یکی از فواید مذهبی بودن طول عمر و سلامت جسمی و روانی
بهتر است.

مهمتر از طول عمر، برکت عمر است، یعنی تاثیرگذاری، یعنی نور پراکنی
مثال بارز آن امام خمینی ره می باشند. ایشان حدود 80 سال عمر کردند و چه بسیار انسانهایی که
80، 90 و 100 سال عمر کردند اما خداوند در این عمر امام برکتی قرار داد که هنوز پس از گذشت سالها
ثمر و برکت این عمر در جهان ساری و جاری است. برکتی که اگر عمرهای 1000 ساله هم داشتیم به آن دست
نمی یافتیم!!!

مثال ها بسیارند...

چه بسیار شهدای جوانی که عمر کوتاهی داشتند اما مشعل فروزانی شدند برای کوردلانی چون من در تاریکی شب!!!

پس مهمتر از طول عمر، برکت عمر است!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، Admirer ، أین المنتظر ، N.Mahdavian
۲۲:۲۱, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #26

(۲۵/دی/۹۰ ۱۴:۰۱)منتقم زهرا نوشته است:  

دوست عزیز. یک اصل مهم تو بحث دین شناسی اینه که دین رو با پیروانش تطبیق بدی. نه هر فردی رو با اصل دین. هر کسی که کارهاش مطابق دین بود، که هیچ. و هر کی که کاری مخالف دین انجام داد، (حتیّ تو لباس دین و توسط یک آدم بظاهر دینی)، بندازش دور.
یکی اومده بود پیش امام (رحمة الله علیه) گفت که فلان طلبه دزدی کرد.
امام گفت نگو این طلبه دزده. بلکه این دزدیه تو لباس طلبه.
در ضمن شاید شما داری تو مکانی زندگی میکنی که افراد مذهبی کم هستن. ولی شما که جاهای دیگه رو ندیدید. فقط محیط خودتونو دیدید. من هم میتونم بگم دوروبرم پر از افراد مذهبیه و من اصلا آدم غیر مذهبی نمیبینم. این دلیل میشه چون جایی که من زندگی میکنم آدم غیر مذهبی نداره، پس نتیجه استقرایی بگیرم که همه جا آدم غیر مذهبی کمه؟
شما گفتی که من خیلی ها رو میشناسم که نماز نمیخونن و روزه نمیگیرن و... ولی هیچ وقت دروغ نمیگن و دلشون پاک پاکه. در جواب شما:
1- من خدا رو دوست دارم. ( خب آفرین...
Big Grin)
2- اگه خدا رو دوست دارم پس باید به حرفای خدا و فرستادش گوش کنم دیگه. نه؟
پس محبت و دوست داشتن خدا در گرو اطاعت از خداست.
مشت نمونه خرواره!
وقتي ميگين دين تك و فلان و فلان نبايد اينارو داشته باشه. نبايد دست كسي باز باشه ازش سوء استفاده كنه ولي ميبيني كه هست.
اگرم الان ميخواين مثال چاقو و طرز استفادش رو بگيد كه بايد بگم نبايد اصلا چاقو دست اون شخص بيوفته كه بتونه همچين كاري كنه.
همون ديگه با استفاده از لباس طلبگي دزدي كرده. همون لباس شرايطش رو فراهم كرده.
مثلا كجا؟ قم؟!
در جواب من؟ چه ربطي داره به حرف من؟ در ثاني اين بحثش جداست.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]