|
جاهلیت هموطنان
|
|
۱۹:۳۸, ۱۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۳ ۱۹:۲۲ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
نیازی به توضیح کمبود آب شیرین نیست. همه مون می دونیمدر کشورمون، هم کمبود آب شیرین داریم (البته با بهبود فرهنگ مصرف، این مورد، برطرف خواهد شد). هم عدم آبرسانی با لوله به برخی مناطق. این تصویرو ببینید : ![]() این تانکرها هر روز کیلومترها راه را از شهر تا روستا برای رساندن آب آشامیدنی به روستا طی می کنند. به علت شدت گرمای هوا و طولانی بودن مسیر آب داخل تانکر گاهی جوش می آید./MEHR
و می دونیم برخی شهروندان پولشونو در آب شیرین کن های پروژه ی شهر افسانه ای کیش سرمایه گذاری کردن.چرا پروژه ی آبرسانی به این مناطق با حضور پرشکوه مردم انجام نمی شه؟ آب که مایه ی حیاته چرا به مردم زحمتکش روستا نرسه و آب دریا شیرین بشه برای مردمی که چند روز برای خوش گذرونی به شهر افسانه ای ساخته شده با پول خودشون بره؟ ![]() من اهل انتقاد کردن و بیان مشکلات نیستم. اما به این موضوع ها توجه دارم و این موضوع رو مطرح کردم تا نظر شما رو در مورد این موارد بدونم تا چیز جدیدی یاد بگیرم یا متوجه چیزی بشم اگر نیستم. ببینید ما می تونیم ایثار کنیم و پولمونو هدیه بدیم برای پروژه های آبرسانی و آب شیرین کن ها. یا می تونیم قرض بدیم تا پروژه انجام بشه و بعد، اهالی اون جا، کم کم قرض هارو پرداخت کنن. (البته قرض هم ایثاره و ثواب بسیار داره). اما پول های ما داره می ره صرف ساخت محلی می شه که به خدا قسم همه ش زندگی دنیوی و عیاشی و فساد خواهد شد. ما مردم ایران داریم با پول خودمون این کارارو می کنیم. می خواید نظرتونو بگید می خواید ریشه یابی کنید یا هر چیزی من به این موضوع فکر می کنم و می خوام از شما چیزی یاد بگیرم در این مورد. با تشکر |
|||
|
|
۹:۵۶, ۲۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۳ ۹:۵۹ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
مرسی از دغدغه مندی تون،کاش بقیه ادما(من جمله مسئولین) به این موارد فقط گاهی فکر میکردن. تو هفته هایی که گذشت تو تی وی مشابه همین صحنه ها رو در خمین و یه جای دیگه که اسمش یادم نیست دیدم. در برنامه در استان هم یکی از روستاهای صفادشت استان تهران رو نشون میداد که اب نداشتن،تانکر هم هر روز نمیرفت،بنده های خدا یا میرفتن از روستاهای مجاور میگرفتن،یا اب نداشتن .بعد نشون داد یه اقایی تو فرغون چندتا دبه گذاشته بود داشت با عجله میومد و تانکری بدون توجه گازش رو گرفت رفت. یه اقای مسنی هم میگفت این روستا فلان سال قدمت داره و جزو روستاهای سرسبز بود و حاصلخیز بوده.اکثرا هم بخاطر نبود اب رفتن. زنانشون هم لباس و ظرفشون رو در یه رود کوچیک میشستن که ابش تمیز نبود .... من باهاتون موافقم،بخاطر تفریح یه عده از دهن کیا داریم میزنیم،هیچ کس اینا رو نمیبینه حتی مردم،هرزگاهی که فلسطین جنگ شه،فقیرای ایران به طرز عجیبی در فیس و رسانه های غربی و ....بلد میشن. این حدیث رو شنیده بود الان سرچ کردم نتونستم پیدا کنم. که یه شخصی به پیامبر رجوع میکنه که میگه من میخوام فلان مقامو در بهشت داشته باشم.پیامبر صلوات الله علیه هم میفرمایند،یه مشک بگیر دستت به مردم اب بده. حالا من بد تعریف کردم .اما سقا بودن و اب رسوندن به ادما کلی ثواب داره اما یه افتی که گریبان گیر ما ایرانیا شده اینه که چون حکومت اسلامیه همش منتظریم اونا یه حرکتی انجام بدن. در کوتاهی مسئولین اصلا شکی نیست،تو همون برنامه در استان رفتن سراغ بخشدار صفادشت طرف حاضر به مصاحبه هم نشد.اما اون دنیا به ما نمیگن خوب مسئولینشون بد بودن شما مبرا شدید.مسئولین گناه خودشون و ماهم گناه خودمون،شاید حالا به نسبت اونا کمتر باشه. اما این راه بعد دیدن تاپیک شما به ذهنم رسید. حالا اسم اون روستا یادم نیست.اما ادما با هم جمع شن،چون کار یه نفر نیست،یه تانکر اجاره کنن و اب بفرستن. حالا اون جاهایی هم که نمیشه اب شیرین کن تهیه شه. حتی از مساجد هم میشه پول جمع کرد کافیه روحانی محل یه منبر بره بالا ذکر مصیبت بخونه،واقعا اون کسی که حضرت ابوالفضل علیه السلام رو دوست داره از خداشم باشه که موقعیتی داره تا کمی شبیه اون حضرت شه. یا مثلا سایتی زده شه به اسم سقا بعد با هزار تومن (دوتا بطری اب معدنی) به هموطنانمون اب بدیم.مثل همون کلیک های محک که با لگو در سایتهای دیگه ام میاد. کار فرهنگی میخواد. خودمون باید پاشیم و یا علی بگیم،از اینا ابی گرم نمیشه(البته ببخشیدا منظورم بعضی مسئولین هستن و نه همه) |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۲۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
و این فقط یک مصداقه
ما تکلیف داریم دست همدیگه رو برای زندگی خداپسندانه بگیریم. این متن رو بخونید : نقل قول:چفیه اش را از گردن باز کرد و گفت:«بچه ها هر چی تخمه و آجیل دارید بریزید این جا .... » چفیه پر شده بود از تخمه و آجیل از اول اتوبوس شروع کرد به تقسیم کردن به هرکس به اندازه ی یک لیوان تخمه رسید. این رو یکی از دوستان در این نوشته، قرار دادن که همین چند دقیقه ی قبل خوندم. خیلی ساده از کنارش نگذرید. سبک زندگی ما باید همین طوری باشه، باید همه با هم برای هم، دست به دست هم بریم به سوی کمال. هموطنان ما بد نیستن، بلد نیستن. سوادشون کمه، آگاه نیستن. و این باید تغییر کنه. باید همه بدونن که چه طور باید خداپسندانه زندگی کرد. سال ها قبل، جهاد سازندگی ایجاد شد و می رفتن در روستاها و ... به کشاورزی و دامپروری ها سر و سامان می دادن. باید امثال این کارها و اردوهای جهادی و بسیج سازندگی بیشتر بشه. یادتونه در برخی فیلم های انتخابات ریاست جمهوری دولت یازدهم، برخی مناطق مسجد نداشتن؟ چی شد؟ ساخته شد؟ یادتونه می گفتن که آبادانی و سازندگی نمی خوان و فقط می خوان صدای اذان رو بشنون؟ باید خجالت بکشیم. خیلی از ماها قلبا دوست داریم وارد این کارهای جهادی بشیم، اما زندگی و خانواده رو شاید بهانه کنیم. در پاسخ به این دوستان باید گفت که همسری که همراه شما در این راه ها باشد و فرزندانی که در اون شرایط تربیت کنید را به هیچ شکل دیگر نمی تونید داشته باشید و به دست بیاورید. سبک زندگی یک انقلابی و جهادی و ایثارگر، مطمئنا فرق می کنه با عموم جامعه. مطمئنا هزینه های کمتر دارد. از خودمون دریغ نکنیم |
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
غیرتت اجازه می ده این تصاویرو ببینی و به فکر سود سهامت باشی؟
![]() ![]() ![]() ![]() این موضوع، یک موضوع صرفا اقتصادی نیست؛ اتفاقا ابعاد فرهنگی و اجتماعیش مهم تره. تصاویر فوق، متعلق به روستایی در استان زنجان هستن. |
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۲۳/آبان/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
عاقبت
![]() سهامدار مظلوم؟ ![]() واقعا با نیت سازندگی، سهامدار شدید؟ یعنی فکر می کردید دارید سازندگی می کنید؟ وای بر ما |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۲۳/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۵ ۲۱:۳۲ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
آبرسانی به مناطق دورافتاده تنها راه حل نیست. راه حل دیگه مهاجرته ... آبرسانی و برقرسانی به یک روستا با مثلاً 20 خانوار جمعیت در یه منطقه صعب العبور کار خیلی سختیه. اما میشه این افراد رو در یک منطقه بهتر اسکان داد تا خدمت رسانی ساده تر بشه. شاید گفته بشه که با از بین رفتن روستاها، کشاورزی اونها از بین میره و این به ضرر کشوره. خب باید دید آیا سودی که این کشاورزی به کشور می رسونه کفاف هزینه های خدمت رسانی رو میده یا خیر؟ اگر توجیه اقتصادی داشته باشه که سرمایه گذار برای سود خودش هم می تونه وارد کار بشه و اگر نداره، خب روستا رو جابجا کنند و در یک منطقه بهتر کشاورزی کنند. این روستایی که عکسش رو میبینید بهترین جا برای ساکن شدن نیست. |
|||
|
|
۰:۱۱, ۲۴/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۵ ۰:۱۲ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول: کشاورزی و دامداری نیازمنده یه تجهیزاتیه که باید کنار زمین باشه و چون یه کار وقت و ساعت داری نیست کشاورز باید همیشه کنار زمینش باشه و از اونجا که یه خانواده کشاورز به تنهایی میتونن تا صد برابر مصرف خودشون تولید کنن پس میصرفه برا یه روستای 20 نفره هم برق و آب ببری.کشاورز که نمیتونه هر روز بره شهر رو برگرده مثلا تراکتورشم ببره تو خونش.اصلا غیر ممکنه |
|||
|
|
۰:۴۸, ۲۴/آبان/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام محسن جان
منظورم اینه که توی یه روستای دیگه ساکن بشن. یه جایی که آب داشته باشه و هم بشه کشاورزی کرد و هم زندگی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جاهلیت | علی املشی | 51 | 14,605 |
۱۶/بهمن/۹۳ ۱۴:۱۳ آخرین ارسال: رکن الهدی |
|

![[تصویر: resized_407678_190.jpg]](http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news_albums/424371/12894/resized/resized_407678_190.jpg)
![[تصویر: 20140215115513gb-Day1-.jpg]](http://www.eghtesadonline.com/PooyaSoftPublisher/Storage/Images/20140215115513gb-Day1-.jpg)

![[تصویر: 139305121159535173334774.jpg]](http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1393/05/12/139305121159535173334774.jpg)
![[تصویر: 139305121159541413334774.jpg]](http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1393/05/12/139305121159541413334774.jpg)
![[تصویر: 139305121159512713334774.jpg]](http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1393/05/12/139305121159512713334774.jpg)
![[تصویر: 139305121159543603334774.jpg]](http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1393/05/12/139305121159543603334774.jpg)
![[تصویر: 139508221059079699182184.jpg]](http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1395/08/22/139508221059079699182184.jpg)
![[تصویر: 139508221059084229182184.jpg]](http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1395/08/22/139508221059084229182184.jpg)