کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در بارگاه معبود
۱۴:۲۴, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام اين يه انشايي هست كه در سال 1389 در مسابقات انشاي نماز نوشتم . ( البته با كمك بابام تصحيحش كرديم)
خوشبختانه تونستم با اين انشاء مقام اول رو در منطقه به دست بيارم . اما لازم به ذكر هست كه اين مسابقه فقط شامل انشاء نميشد بلكه مسابقه ي نماز خواني هم داشت كه اونرو داداشم يعني آقاي ema1392 زحمتش رو كشيد و بازهم فكر كنم مقام اول رو كسب كرد .
در بارگاه معبود حجم : 2.202 كيلوبايت
دانلود
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، یا ثارالله ، Islam ، Mohammad Trust ، Agha sayyed ، MAHDI59 ، N.Mahdavian ، سیمرغ ، zahra11

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۲۳, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11

(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۲:۵۳)غریب نوشته است:  یه سوال

خب اگه قضیه نیت رو میفرمایید .
پس گفتن الصلاه خیر النوم هم در اذان سنی ها اگه اعتراف کنن که ما هم این رو جز اصلی اذان نمیدونیم . و فقط برا انذار بیشتر این رو میگیم مشکلی نداره دیگه..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درسته؟

چه بسا ایه قران هم داریم در مورد کسایی که خواب رو رها میکنن و به عبادت خدا میپردازن Huh

خواهر محترم بنده برای شما دو حدیث در مورد عملکرد حضرت سلمان فارسی رضی الله عنه و حضرت ابوذر رضی الله عنه آوردم که چنین کاری کردند و پیامبر هم تایید کرد و خوشحال هم شد.پس شهادت ثالثه تاییدیه ی پیامبر رو داره ولی اهل سنت اگر میتونن یک حدیث معتبر بیارن که بدعت هاشون در اذان از پیامبر تاییدیه داشته باشه؟!

نه تنها ندارن بلکه عکسش رو هم دارن! مثلا ابن حزم آندلسی از علما و فقهای بزرگ اهل سنت در المحلی میگه که من الصلاة خیر من النوم رو قبول ندارم چون از پیامبر صادر نشده است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، aboutorab
۱۳:۳۷, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۲:۵۳)غریب نوشته است:  یه سوال

خب اگه قضیه نیت رو میفرمایید .
پس گفتن الصلاه خیر النوم هم در اذان سنی ها اگه اعتراف کنن که ما هم این رو جز اصلی اذان نمیدونیم . و فقط برا انذار بیشتر این رو میگیم مشکلی نداره دیگه..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درسته؟

چه بسا ایه قران هم داریم در مورد کسایی که خواب رو رها میکنن و به عبادت خدا میپردازن Huh

سلام بر شما
یقین دارم اساتید به شما جواب کافی و درست و مستند خواهند داد ان شاءالله

اما جواب من بیسواد :

مشکل داره اساسی هم مشکل داره ،

گفتن اشهد ان علیاً ولی الله با قصد قربت تحت نظر بزرگان دینی و حتی معصومین علیه السلام تصدیق شده و عدم بدعت آن در تمام فریقین و علمای بزرگ ثبت شده و حال موردی را که فرمودید برای اثبات و عدم بدعت آن چه دارید ؟ رو کنید ؟ رو کنند ؟

تذکر " فقط خواهشاً از آیات قرآن سهواً و یا عمداً طوری برداشت و یا تفسیر ننمایید که فردا دامن گیر خواهد شد

موفق و سلامت باشید
یا علی علیه السلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم
۱۴:۳۷, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
خب دقت کنید به این نقل قول

نقل قول:
در یکی از منابع اهل سنت اومده که روزی یکی پیش پیامبر اومد و گفت که ابوذر - رضی الله عنه - چیزهایی در اذان میگه و به ولایت علی بن ابی طالب شهادت میده! پیامبر این کار ابوذر رضی الله عنه رو تایید کرد!
[تصویر: wink.png]
پس میبینید که در منابع اهل سنت هم اومده!
[تصویر: wink.png]
به علاوه ما شیعیان شهادت ثالثه رو جزء اذان نمیدونیم و هیچ بدعتی رو هم مرتکب نشده ایم! بدعتگذاران کسان دیگری هستند!

در اذان جمله ای اضافه شد که پیامبر تاییدش کرد... یعنی چون جمله خوبی بود و همون طور که اقای ابوتراب با دلایل قرانی هم تاییدش کرد ... موردی نداشت و وارد اذان ما شد و پیامبر هم بعد از شنیدن همچین تغییری در اذان ایرادی نگرفتن.

خب حالا شما سندی دارید که کسی اذان رو با الصلاه خیر النوم گفته باشه و پیامبر ایراد گرفته باشن؟؟؟؟؟

چه بسا که این جمله مشکل معنایی هم نداره و در قران نیز بهش اشاره شده

[align=-WEBKIT-RIGHT]«و الذين يبيتون لربهم سجدا و قياما».[/align]
[align=-WEBKIT-RIGHT]آنانكه در حال [/align]
سجود و قيام، براى خدا شب زنده

‏دارى
[align=-WEBKIT-RIGHT] مي‌‏كنند. [/align]

[align=-WEBKIT-RIGHT]«كانوا قليلا من الليل ما يهجعون‏».[/align]
[align=-WEBKIT-RIGHT]مردان خدا، مقدار كمى از شب‏ را مي‌‏خوابيدند.[/align]
[align=-WEBKIT-RIGHT]
[/align]

[align=-WEBKIT-RIGHT]
[/align]

چه لزومی داره که ما فکر کنیم اگر اذان به این صورت به گوش پیامبر خدا میرسید ایشان از اینکار نهی میکردن؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab
۱۴:۵۴, ۱۲/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۳ ۱۵:۰۶ توسط al-shia.)
شماره ارسال: #14

(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۴:۳۷)غریب نوشته است:  خب دقت کنید به این نقل قول

در اذان جمله ای اضافه شد که پیامبر تاییدش کرد... یعنی چون جمله خوبی بود و همون طور که اقای ابوتراب با دلایل قرانی هم تاییدش کرد ... موردی نداشت و وارد اذان ما شد و پیامبر هم بعد از شنیدن همچین تغییری در اذان ایرادی نگرفتن.

خب حالا شما سندی دارید که کسی اذان رو با الصلاه خیر النوم گفته باشه و پیامبر ایراد گرفته باشن؟؟؟؟؟

[align=-WEBKIT-RIGHT]«و الذين يبيتون لربهم سجدا و قياما».
[align=-WEBKIT-RIGHT]آنانكه در حال
سجود و قيام، براى خدا شب زنده

‏دارى
[align=-WEBKIT-RIGHT] مي‌‏كنند.

[align=-WEBKIT-RIGHT]«كانوا قليلا من الليل ما يهجعون‏».
[align=-WEBKIT-RIGHT]مردان خدا، مقدار كمى از شب‏ را مي‌‏خوابيدند.
[align=-WEBKIT-RIGHT]

[align=-WEBKIT-RIGHT]

چه لزومی داره که ما فکر کنیم اگر اذان به این صورت به گوش پیامبر خدا میرسید ایشان از اینکار نهی میکردن؟؟؟

کل ما لم یخرج من هذا البیت فهو باطل ...

هر چه که از جانب پیامبر و اهل بیت صادر نشده باشه باطل هستش.بطلان الصلاة خیر من النوم و بدعت بودنش به قدری واضحه که خود علمای اهل سنت مثل ابن حزم هم به این موضوع اعتراف کرده اند!دقیقا همون چیزی که در مورد بدعت صلاة تراویح هستش که حتی خود ابن عمر که فرزند خلیفه ی دوم هم هست به بدعت بودنش اعتراف کرده!

عقیده ی شیعه و سنی این هست که هر حکم و مساله ای که باید برای سعادت بشر میومد با اتمام رسالت پیامبر اومد و ابلاغ هم شد.

حالا در این بین ما میبینیم احدی از اهل بیت و خود پیامبر به هیچ وجه چنین چیزی رو تایید نکرده اند و الصلاة خیر من النوم بدعتی هستش که خلیفه ی دوم وارد اذان کرد.

دقیقا مثل بدعت تکتف که اهل سنت حتی یک روایت با سند صحیح در مورد تکتف در کتب خودشون ندارن!

به علاوه ما احادیث معتبر متعددی داریم که این مضمون و شهادت ثالثه رو تایید میکنه در حالی که اون ها یک دونه هم ندارن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، aboutorab
۱۶:۲۳, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۴:۳۷)غریب نوشته است:  خب دقت کنید به این نقل قول

«و الذين يبيتون لربهم سجدا و قياما».

آنانكه در حال سجود و قيام، براى خدا شب زنده‏دارى مي‌‏كنند.

«كانوا قليلا من الليل ما يهجعون‏».

مردان خدا، مقدار كمى از شب‏ را مي‌‏خوابيدند.

سلام بر شما

ببينيد خواهر من ، اين استدلال شما و حتي سوال شما داراي اشكالات فراواني هست . نمي خوام روي اين اشكال شما اسم بگذارم .

اما فقط براي اينكه خيال شما راحت بشه و هم خودم

يه حساب 2*2 تا چهار تايي بكنيم و تفاوت بين اون زمان و اون افراد باهمديگر و بقيه ماجرا

يكي پاك و معصوم
يكي بت پرست و اب...
يكي يار و برادر و انتخاب شده از طرف خدا
يكي غاصب و جبار و زورگو و بدعت گذار در دين

يكي شجاع و بي باك و قهرمان و فاتح
يكي ترسو و فراري و ...
يكي صادق و مظلوم و حبيب وخدا
يكي كذاب و ظالم و دشمن خدا

بعد استدلال شيعه به قرآن و روايت و بزرگان دين و ديگر اشخاص دليل بر اين نيست كه هر جمله قرآني را هر كس و ناكسي بتواند وارد اذان كند .

لزومي نداره فكر كنيد بلكه يقين داشته باشيد اگر دوران پيامبر چنين جسارتي مي كردند پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به شدت مقابله مي كردند و آنها هم جرأت چنين كاري را نداشتند .
كما اينكه دومين ملعون زماني از يهوديان نقل قولي داشت كه با مخالفت شديد پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مواجه شد .تمام بلاهايي كه بر سر اهلبيت عليهم السلام آوردند همش بعد از شهادت حضرت رسول اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)بوده و الا تا زماني كه حضرت در قيد حيات بودند كسي جرءت جسارت به اين خاندان عصمت و طهارت را نداشت و بدعتي را وارد دين ننمود .

پايه گذار بدعت در دين دومي بود كه به اين بدعتش هم اعتراف نموده
و طبق بيانات بزرگان اهل سنت بدعت گذار در دين كافر است پس بدعت گذار كافر است و بدعت گذار كافر است

بيشتر دقت كن خواهرم

مبادا بدعت يك كافر را با نيت و قربه الي اللهي يك مومن به خداوند اشتباه بگيري

برخي اشكالات اساساً داراي اشكال مي باشد

موفق باشي
يا علي عليه السلام
۱۶:۵۹, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۶:۲۳)aboutorab نوشته است:  سلام بر شما

ببينيد خواهر من ، اين استدلال شما و حتي سوال شما داراي اشكالات فراواني هست . نمي خوام روي اين اشكال شما اسم بگذارم .

اما فقط براي اينكه خيال شما راحت بشه و هم خودم

يه حساب 2*2 تا چهار تايي بكنيم و تفاوت بين اون زمان و اون افراد باهمديگر و بقيه ماجرا

يكي پاك و معصوم
يكي بت پرست و اب...
يكي يار و برادر و انتخاب شده از طرف خدا
يكي غاصب و جبار و زورگو و بدعت گذار در دين

يكي شجاع و بي باك و قهرمان و فاتح
يكي ترسو و فراري و ...
يكي صادق و مظلوم و حبيب وخدا
يكي كذاب و ظالم و دشمن خدا

بعد استدلال شيعه به قرآن و روايت و بزرگان دين و ديگر اشخاص دليل بر اين نيست كه هر جمله قرآني را هر كس و ناكسي بتواند وارد اذان كند .

لزومي نداره فكر كنيد بلكه يقين داشته باشيد اگر دوران پيامبر چنين جسارتي مي كردند پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به شدت مقابله مي كردند و آنها هم جرأت چنين كاري را نداشتند .
كما اينكه دومين ملعون زماني از يهوديان نقل قولي داشت كه با مخالفت شديد پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مواجه شد .تمام بلاهايي كه بر سر اهلبيت عليهم السلام آوردند همش بعد از شهادت حضرت رسول اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)بوده و الا تا زماني كه حضرت در قيد حيات بودند كسي جرءت جسارت به اين خاندان عصمت و طهارت را نداشت و بدعتي را وارد دين ننمود .

پايه گذار بدعت در دين دومي بود كه به اين بدعتش هم اعتراف نموده
و طبق بيانات بزرگان اهل سنت بدعت گذار در دين كافر است پس بدعت گذار كافر است و بدعت گذار كافر است

بيشتر دقت كن خواهرم

مبادا بدعت يك كافر را با نيت و قربه الي اللهي يك مومن به خداوند اشتباه بگيري

برخي اشكالات اساساً داراي اشكال مي باشد

موفق باشي
يا علي عليه السلام

خیلی تند میرید تو جواب دادن ...
کل استدلال شما اینه که چون اونا ادم بده ماجرا هستن پس دیگه حالا هرکاری کردن یه خط قرمز برداریم روش بکشیم.

منطق جوابای شما رو قبول نمیکنه.اصلا منطق من که نوع جواب دادن شما رو هم قبول نمیکنه.

رو سوالای من اسم بزارید؟؟؟؟ خودم میدونم چی میخواید بگید و منظورتون چیه.

همه کاراتون تنده Sad اون از مهمان نوازیتون . اینم از مدل جواب دادانتون که وقتی چیزی به مذاقتون خوش نیاد میخواید از پایه خوردش کنید و در واقع خفش کنید.

من هنوز توجیه نشدم ...
من به عنوان یه شیعه دوست دارم برای انذار برای قشنگی حالا بر هرچی تو اذانم بگم الصلاه خیر النوم . اصلا هم جز اصلی اذان نمیدونمش. پیامبر هم که رو اذان مثل ارکان نماز حساس نبودن که نباید هیچی پس و بیش بشه...
خب الان مشکل کار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا من یه شبهه بزرگتر دارم

همه میدونیم که پیامبر و امام علی (علیه السلام) نمونه هایی از خوش اخلاق ترین انسانها بودن.

چرا سادات و کسایی که از نسل شریف این معصومین هستن به تند خلقی معروفا... ؟؟؟؟
یعنی یجوری سید بودن شده مجوز بذ اخلاقی و تند اخلاقی و ... اصلا معروف شده میگن رگ سیدیش اومد ...

اگه قرار به ارث رسیدنه، سادات باید ارامترین و خوش اخلاقترین میشد نه نماد تندی و...
SadSadSad
۱۷:۲۶, ۱۲/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۳ ۲۲:۰۴ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۶:۵۹)غریب نوشته است:  خیلی تند میرید تو جواب دادن ...
کل استدلال شما اینه که چون اونا ادم بده ماجرا هستن پس دیگه حالا هرکاری کردن یه خط قرمز برداریم روش بکشیم.
منطق جوابای شما رو قبول نمیکنه.اصلا منطق من که نوع جواب دادن شما رو هم قبول نمیکنه.
رو سوالای من اسم بزارید؟؟؟؟ خودم میدونم چی میخواید بگید و منظورتون چیه.
همه کاراتون تنده Sad اون از مهمان نوازیتون . اینم از مدل جواب دادانتون که وقتی چیزی به مذاقتون خوش نیاد میخواید از پایه خوردش کنید و در واقع خفش کنید.
من هنوز توجیه نشدم ...
من به عنوان یه شیعه دوست دارم برای انذار برای قشنگی حالا بر هرچی تو اذانم بگم الصلاه خیر النوم . اصلا هم جز اصلی اذان نمیدونمش. پیامبر هم که رو اذان مثل ارکان نماز حساس نبودن که نباید هیچی پس و بیش بشه...
همه میدونیم که پیامبر و امام علی (علیه السلام) نمونه هایی از خوش اخلاق ترین انسانها بودن.
یعنی یجوری سید بودن شده مجوز بذ اخلاقی و تند اخلاقی و ... اصلا معروف شده میگن رگ سیدیش اومد ...
اگه قرار به ارث رسیدنه، سادات باید ارامترین و خوش اخلاقترین میشد نه نماد تندی و...
SadSadSad

سلام بر خواهر گرامی
بابا من کی باشم رو سوالاتتون اسم بذارم - فقط خواستم بگم سوالاتت ......نگفتم حالا اگه اینطور فهمیدید حق با شما والا طور دیگه برداشت نمودید حق با من .
باشه من تسلیمم - من تندروی کردم هم تو مهمون نوازی هم اینجا - دعا کن خدا هدایتم کنه
یکی می تونه سوالی رو خفه کنه که علمی داشته باشه نه مثل منی که سوادی ندارم و از روی احساس قلبی و ایمانم حرف می زنم
شما هرگز چنین کاری نمی کنید - البته احتمالش هم هست ولی نه بازم از شما بعیده - من که مشکلی ندارم چون فقط حیدر امیرالمومنین علیه السلام است .
خوب همشون که مثل من ناخلف نیستند . بچه های خلفی دارند که شاید اسماً سید نباشند ولی فرزندان آن مادر پهلو شکسته هستند . تازه یه چیزی یادم اومد
هر محب و دوستداری می تونه ادعا کنه از فرزندان مادر و آن پدر مظلومه و این نسب مختص سادات نیست .
چون خود مادر هم این اجازه رو به همه داده با خطاب کردنشون در آخرین لحضات حیات مبارکشون که فرمودند: « به فرزندانم تا روز قیامت سلامم را برسان »

بازم عذر می خوام اگه تندروی کردم
ببخشید تا بخشوده شوید
موفق و سلامت باشید
یا علی علیه السلام
۱۷:۲۷, ۱۲/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۳ ۱۷:۳۲ توسط al-shia.)
شماره ارسال: #18

(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۶:۵۹)غریب نوشته است:  من هنوز توجیه نشدم ...

SadSadSad

بر اعصاب خودتون مسلط باشید و ناراحت هم نشید! Wink از آقای ابوتراب هم میخوام یه کم پیاز داغ رو کمش کنن! Big Grin

خب استدلال های بنده که خیلی مستند و محکم و اتفاقا بر اساس خود کتب اهل سنت بود که خودشون هم بدعت میدونن این رو! ما هر کاری که در دین انجام میدیم باید از قرآن و اهل بیت تاییدیه گرفته باشه خواهر محترم! اگر یه چیزی به مذاقمون خوش اومد دلیل نمیشه که انجامش بدیم! مثل برخی کارهایی که بعضی ها به اسم شیعه انجامش میدن در حالی که هیچ تاییدیه ای از معصوم نداره!

اگر هم قراره کسی با یه بدعت به دین جذب بشه یا اعتقادش مستحکم تر بشه همون بهتر که چنین کسی اصلا دین رو قبول نکنه! دین شارع داره و پیامبر و امام داره و جای وارد کردن سلیقه های شخصی نیست!

(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۶:۵۹)غریب نوشته است:  اصلا من یه شبهه بزرگتر دارم

SadSadSad

معروف شده که بی خود معروف شده! Big Grin

شما نگاه کنید به رهبری، به حضرت آیت الله حسینی قزوینی ( که حقیقتا فخر الشیعه هستن)، امام خمینی و ...

هم سید و از نسل پیامبرند و هم در اخلاق از کم نظیر های دوران ما هستند.

به علاوه اگر کسی از نسل ائمه باشه دلیل نمیشه که قطعا خوب باشه! ما جعفر کذاب هم داریم ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، مرهم
۱۷:۴۸, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
ابوتورا نوشته است:ببينيد خواهر من ، اين استدلال شما و حتي سوال شما داراي اشكالات فراواني هست . نمي خوام روي اين اشكال شما اسم بگذارم .

(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۷:۲۶)aboutorab نوشته است:  بابا من کی باشم رو سوالاتتون اسم بذارم - فقط خواستم بگم سوالاتت کمی بوی فلسفه و عرفان میده که نگفتم حالا اگه اینطور فهمیدید حق با شما والا طور دیگه برداشت نمودید حق با من .

مگه سوالی اگه بوی فلسفه و عرفان داشته باشه اشکال اون سواله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۷:۵۴, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #20

(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۷:۴۸)غریب نوشته است:  مگه سوالی اگه بوی فلسفه و عرفان داشته باشه اشکال اون سواله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صلوات بفرستن همه ی دوستان بحث تفکیک و عدم تفکیک راه نیفته! Wink

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، yashar1374
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا