|
لطفا راهنماییم کنید
|
|
۱۶:۳۶, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام یگانه بی همتا یا الله
دوستان من مدیر یک مجموعه هستم . کارفرمای من یک ادم ظالم است . در عین حال که فکر میکند که ادم خداپرسنی میباشد . مثلا به ایتام کمک کی کند ولی حق کارگرش را می خورد . بماند من مشکل خودم را بازگو کنم او مرا مجبور میکند که به کارگر ها زور کنم و کاری که اصلا در وظیفه ان شخص نیست به او اجبار کنم و من در عین حال که میدانم وظیفه اش نیست و به او صدمه میرسد اورا زور میکنم . حال که زمان فرعون هم همین گونه بود ان شخص شلاق بدست هم مامور بوده و معذور . لطفا کمکم کنید کار من وظیفه است یا ظلم |
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چند کار می شود کرد که بستگی به شما و روحیات آن فرد دارد:
1- خیلی منطقی با ایشان صحبت کنید و دلایلتان را بگوئید. 2- به طور تلویحی و غیر مستقیم موضوع را به او انتقال بدهید. مثلا :فلانی شنیدی زمانی یک شخصی بود که چنین رفتار می کرد و ... و این جور رفتار خیلی بد است؟ 3- می توانید کارگران را از حق و حقوقشان آگاه کنید تا آنها یا از شما بخواهند یا از کارفرما. و اگر از شما خواستند قضیه را نه از جانب خود که به صورت مطالبه ایشان مطرح کنید. 4- خیلی محکم با ایشان صحبت کنید و اگر گوش نکردند از او تمکین نکنید و اگر تهدید کرد استعفا دهید. روزی دست خداست. اگر هدفتان اصلاح حقیقی باشد همین هم برای شما کافی است و هم در او تاثیر می گذارد. به هر حال سکوت به نظر بنده قابل قبول نیست. موفق باشید |
|||
|
|
۱:۱۷, ۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
شاید اگر من به جای شما بودم استعفا می دادم .بالاخره خدا خودش روزی رسان هست!استادمون می گفتند خدا هیچ سود و منفتی را در حرام قرار نداده!البته شرایط شما را نمی دونم ولی زمانه به گونه ای نیست که همه جا ظلم باشه و شما مجبور باشید که زیر دست یک ظالم کار کنید.مگر این که بتونید در کارش تاثیر گذار باشید مثلا به ظاهر کاری که می خواد را انجام می دین ولی با یک زیرکی خاص آن کار ظالمانه را انجام ندید.و به نحوی از زور گویی هاش بکاهید!!!!!!! توکلت علی الله |
|||
|
|
۱:۴۹, ۷/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۱ ۲۰:۱۵ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام به عزیز دلم
باید سعی کنید در رفتار کارفرما تاثیر بگذارید ، امر به معروف و نهی از منکر. بعضی ها رو نمیشه از راه حرف راضی کرد ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دوستان لطفا توجه کنید(آثار مخرب زخم زبان و نیش و کنایه) | افشین | 0 | 1,384 |