|
نقد استراتژیک "فصل ساحرگی-Season of the Witch"
|
|
۲۳:۲۹, ۲۵/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۱۶:۳۷ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() بسم الله الرحمن الرحیم امروز نوبت میرسه به بررسی فیلم فصل ساحره در حوزه ی سینمای استراتژیک با هنرمندی اقای نیکولاس کیج کسی که توی فیلم گنجینه ی ملی 1 و 2 در حمایت از ماسون ها اجرای نقش کرده و این بار در نقش بیهیمن در این فیلم بار دیگه از ماسون ها حمایت میکنه ... اینکه توی فیلم های حمایت از فراماسون ها از بازیگر مهمی و نام اشنایی مثه نیکولاس کیج استفاده میشه نکته ای که نباید از قلم بیفته .... حالا یا میتونه برای جلب تماشگر باشه یا اینکه اقای کیج ارادت خاصی نسبت به ماسون ها دارند !!! ..................... قصه در سال 1235 میلادی در شهر ویلاچ شروع میشه زمانیکه کلیسا زنان رو به جرم ارتباط با شیاطین و اجنه و جادوگری به اعدام سپس غرق محکوم میکرد ...اول فیلم سه ساحره اعدام میشن و سپس غرق میشن ...کشیشاز سربازها درخواست میکنه که بیارنشون بیرون تا قسمتی از کتاب مقدس رو بر جنازه ها بخونه تا شیطان کاملا از وجود این زنان خارج بشه...اما سرباز به تندی با کشیش برخورد میکنه و میگه: اینا اعدام شدن و غرق ... فکر کنم دیگه بسشونه . القایی که در این صحنه صورت میگیره اینه که داره نارضایتی مردم رو از اینکه زیر حکمرانی کلیسا باشن رو نشون میده از همین ابتدای فیلم ...البته این فیلم کلا یه فیلم ضد دینی در پوششی از دینه و کتاب مقدسه و از این صحنه ها توش کم نیست ... در ادامه ی فیلم ما شاهد جنگ های صلیبی هستیم و اینکه مسیحی ها بر مسلمون ها چیره میشن و در طی همه ی نبردها اونا رو به قتل میرسونن ...توی صحنه های جنگ های صلیبی اینقدر مسلمون ها رو خار و ذلیل نشون میدن در مبارزه که حد نداره ...توی این صحنه ها مسلمون ها یه مشت احمق (با عرض پوزش از برادران) هستن که اومد گوشت جلوی شمشیر مسیحی ها بشن ... بیهیمن(نیکولاس کیج) و فلسون از شوالیه هایی هستند که در این جنگ ها شرکت میکنند و نماد شوالیه های معبد روی لباس هاشونه . ![]() در جنگ اخر که در شهر سمیرا یا سامیرا یا همان ازمیر کنونی(جالبه بدونید ازمیر در اون زمان هم مرز با اورشلیم بوده) صورت گرفته میشه ...یه کشیش اعلام میکنه که تمام افراد داخل شهر رو بکشید چه زن چه بچه این ها همگی دشمنان خدا هستند و به پسر خدا (عیسی) تهمت زدند ... بعد از قتل عام مردم ازمیر و صحنه هایی که دل هر ادمی رو به درد میاره کشیش رو نشون میده که از این پیروزی خوشحاله اما بیهیمن میره بهش اعتراض میکنه میگه : من برای خدا میجنگم نه برای اینکه زن ها و بچه ها رو بکشم کشیش میگه : من صدای خدا هستم و اینها دشمنان خدا بودند قسمت دیگه ای هست که بیهیمن و فلسون رو توی شهر گرفتن (فهمیدن که اینا شوالیه های فراری از جنگ هستن) و بردنشون به کلیسا اونجا بیهیمن میگه : من کسی نیستم که به اسم خدا ادم بکشم اینجا چیزی که به تماشگر این فیلم القا میشه اینه : دین گرایان و افراد دینی ادم های بدی هستن و تابع حقوق انسانی (همون حقوق بشر) نیستن ...با توجه به اینکه الان هالیوود خیلی وقته وارد عرصه اسلام هراسی شده نمیشه از این قسمت به راحتی گذشت ...همه میدونیم که تنها کسانی که قبل از جنگ به اسم خدا میجنگند مسلمون ها هستند ...اینجا سوالی مطرح شده برای من که دوست دارم از کسایی که دم از حقوق بشر و این حرفا میزنند دوست دارم بپرسم ؟ ایا دین باید فدای مردم بشه ؟ یا مردم فدای دین ؟ در قسمت های بعدی فیلم که دختره ساحره رو میخوان برای محاکمه ببرن بیهیمن با دختره هم صحبت میشه و دختره میگه که اون کشیش با من رابطه جنسی داره (البته توی فیلم میگه منو لمس میکنه) چون یه کشیشی همراهمشون هست ... باز هم اینجا بنیاد مسیحیت رو میزنه توی فیلم چون همه میدونیم کشیش ها ازدواج نمیکنن تا اخر عمر (البته دلایلی دارند که مربوط به گناه اول حوا میشه که وارد اون حوزه نمیشم) تا اینجای فیلم این دو شوالیه ی جنگ های صلیبی که از راه دین در اومدند و ادم های ازادی هستند ادم خوبه ی قصه شدند و ادم های دینی فیلم یه مشت احمق خونخوار نشون داده شدند ... بعد اینکه به شهر مورد نظر میرسن متوجه میشن که کتابی که باید خونده بشه تا شیطان از وجود دختره خارج بشه کتاب سلیمان نبی است که حضرت سلیمان (علیه السلام) با اون شیاطین رو مسخر خودش کرده بود .... کشیش کتاب رو بر میداره متن کتاب رو بخونه واسه دختره اما با کمال تعجب هیچ اتفاقی نمیفته که هیچ بلکه اوضاع بدتر میشه و دختره از قفسی که براش ساختن بیرون میاد با یه نیروی ما فوق طبیعی ... ![]() با توجه به اینکه توی هالیوود هیچ چیزی اتفاقی نیست اینجا هم باز چون کشیش(یه فرد دینی) کتاب رو میخونه هیچ تاثیری بر اون دختر نداره و فرار میکنه از دستشون . در سکانس پایانی فیلم که نبرد بین شیطان و بیهیمنه دوباره کشیش شروع به خوندن کتاب حضرت سلیمان میکنه که وسط هاش کشته میشه و شوالیه جوانی دوباره کتاب رو بر میداره و میخونه . اینجا القا میکنه که یه فرد دینی هرگز نمیتونه شیطان رو شکست بده و حتما باید یه فرد ازاد از یوغ دین این کار میتونه انجام بده که اینجا یه شوالیه معبده . در همین سکانس اخر فلسون و بیهیمن به طرز شجاعانه ای توسط شیطان کشته میشن فلسون میسوزه ... ![]() و بیهیمن انقدر چنگال شیطان در بدنش میره که میمیره ...جالبه که در لحظه ی مرگ بیهیمن یکی از چشماش کور شده . ![]() این فیلم تنها هدفی که داشته این بوده : 1.همه میدونیم که شوالیه های معبد خون ریزی هاشون مربوط به خودشون بود و یک مشت وحشی بودن که اینجا این قتل عام ها رو میندازه گردن کلیسا و خودشون رو تبرعه میکنن 2. همه میدونیم که شوالیه های معبد کتاب هایی رو در معبد سلیمان پیدا کردن که به اونها ارتباط با شیاطین رو یاد داد و پاپ دستور قتل اونها رو به جرم همجنس بازی و ارتباط با شیاطین داده بود در حالی که توی این فیلم این وشوالیه های معبد هستن که شیطان رو نابود میکنن . به نظرم فیلم خوبی بود نسبت به جریان های ضد فراماسونری در دنیا که جدیدا اوج گرفته به خصوص داخل کشورمون . پایان برای سلامتی وجود مبارک امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلواتی عنایت بفرمائید |
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۱۹/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۰ ۱۵:۳۱ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
در یکی از جدیدترین بازیهای نیکلاس کیج و رول پرلمن با نام Season of the Witch 2011 به مفاهیمی از جمله جادوگری ، جن ، کتاب سلیمان و شوالیه ها بر می خوریم! ![]() داستان فیلم با تصاویری شروع می شود که چندین راهب ظاهرا در حال نگارش متنهایی هستند!!! پس از آن سه اسیر نمایش داده می شود که در حال بردن به محل اعدام می باشند.
اتهام انها جادوگری است و راهب مسیحی از آنها می خواهد ، برای آزادی اعتراف کنند و ... سپس آنها اعدام می شوند و در رودخانه انداخته می شوند(احتمالا برای اطمینان از مرگ آنها) سپس متصدیان اعدام آنها را به همان حال رها کرده ، اما راهب می گوید لازم است کلماتی پس از مرگ آنها از «کتاب سلیمان» خوانده شود! ![]() در ادامه نیز اشاراتی به جنگهای صلیبی می شود که در آن بهمن-Behmen (نیکلاس کیج) و فلسون (رول پرلمن) یکی از شوالیه های در خدمت کلیسا نشان داده می شود.پس از سالها جنگ نیز او از نبردهای طولانی مسیحیان و مسلمین خسته می شود و خدمت را رها می کند ![]() بعد از ترک خدمت به شهرها و روستاهای مختلفی سفر می کنند و متوجه می شوند که طاعون سیاه به شدت شایع و باعث مرگ هزاران نفر شده است! عامل این طاعون را دختر جادوگری می دانند که دستگیر شده. از طرف کاردینال امبرویز (که خود نیز به طاعون مبتلا شده) به بهمن و فلسون ماموریت داده می شود تا دختر جادوگر را به صومعه ی سوراک ببرند.زیرا در آنجا کتابی وجود دارد که می تواند سحر دختر جادوگر را باطل کنند و طاعون را ریشه کن! ![]() در طی این سفر حوادث مختلفی روی می دهد و برخی همراهان کشته می شوند تا وقتی که به صومعه می رسند! با رسیدن به صومعه متوجه می شوند که تمام راهب ها نیز از طاعون مرده اند و راهب همراه بهمن ، کتاب سلیمان را بر می دارد و می گوید این کتابیست برای مقابله با جادوگران و شیاطین و .... و تازه می فهمیم آن نوشته هایی که راهبها در ابتدای فیلم در حال نگارش آنها بودند ، در واقع کپی کردن کتاب سلیمان بوده ![]() بعد از آن شروع می کند مناسک ویژه جادوگران را برای دختر انجام می دهد.اما متوجه می شود تاثیری ندارد سپس دختر صدایش عوض می شود و ادای فرمانده بهمن در جنگهای صلیبی را در می آورد و عینا کلماتی که بهمن سالها پیش شنیده دوباره تکرار می کند! فلسون که به شدت متعجب شده بود از دختر می پرسد تو اینها را از کجا می دانی؟ در همین هنگام راهب با ترس می گوید اینکه جادوگری نیست! ![]() و به ناگاه دختر معصومی که در داخل قفس نگهداری میشد قفس را ذوب می کند و .. ![]() و نسخه جدیدی از جن گیر در سال 2011 ![]() ![]() از دیگر نکات جالب این فیلم این بود که پسری همراه بهمن بود و خواست در مقابله با این جن به او یاری دهد و بهمن او را رسما شوالیه کرد و مراسم ویژه را انجام داد ![]() در پایان فیلم نیز آن پسر شد محافظ کتاب سلیمان(کلید سلیمان) که ما را به یاد شوالیه های معبد می اندازد ![]() امیدوارم همه ابعاد فیلم رو تونسته باشم پوشش بدم |
|||
|
|
۱۷:۴۴, ۱۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز علائم ظهور مطمئن باش تمام ابعاد فیلم رو پوشش دادی اما یه ذره فکر کنم مشکلاتی تو فیلم هستش البته به نظر من این هم بگم من فیلم رو تا آخرش ندیدم:
1- سال 1300 حدودا همین موقعه ها در اروپای قرن وسطی جادو بیداد و راهب های کلیسا برای از بین بردن اون جادوگر ها و ساحره ها رو می کشن همون جور که اول فیلم که دیدیم اما در ادامه راهب کلیسا می خواد برای اون ها فکر کنم مثلا دعایی از کتاب مقدس برای مغفرت اون ها بخونه توجه کن موضوع مهم این جاست که در اصل راهب در افکار خودش به جادو گری اعتقاد پیدا کرده و کتابی هم که دستشه برای جادو گری در واقع اون می خواد نوشته های کتاب رو امتحان کنه که ببینه ایا جملاتی رو که برای زنده کردن اجساد نوشته درسته یا نه که این کار رو با بهونه کردن خوندن دعا برای اون سه نفر می خواد اجرا کنه که با مخالفت روبه رو می شه اما این کارو شبونه انجام می ده البته در این که اون کتاب کتاب حضرت سلیمان باشه تردید دارم چون فکر نکنم حضرت سلیمان کتابی داشته باشه در ضمن اگه هم باشه مسلما یه کتاب مقدس هیچ وقت نوشته های جادوگری نمی نویسه 2- یه مشکلی تو فیلم هست تو دقیقه 6 و 7 قبل از شروع جنگ لباس نیکلاس گیج ودوستش سفید اما زمانی که از جنگ برمی گرده لباس خاکستری می شه البته شاید این مشکل از کیفیت فیلم من باشه اما یه مشکله دیگه این جاست که فکر کنم 180 درجه با واقعیت فرق داره و روی همین موضوع تا آخر فیلم داره مانور می ده اونم اینه که راهب ها به دنبال جادو و کابالا و جن گیری بودن توجه کن یعنی یهودی ها می خوان جلوشون رو بگیرن ام چه جوری: 1- اگه ببینید می فهمید نیکلاس و دوستش به خاطر اینکه مسیحی ها " یه بهتر اون هایی که تو جنگ لباس سفید پوشیده بودن " شوالیه های هاسپیتال " مسلمون ها رو کشتن از جنگ خارج می شن دقت کنید که نیکلاس و دوستش حالا لباس خاکستری پوشیده بودن و به شوالیه های معبد شبه شده بودن 2- دلیل دوم هم اینکه تو اول فیلم این راهب های مسیحی هستند که به دنبال جادو و جن گیری هستند چون راهب شبونه از روی کتاب داره اجساد رو زنده می کنه " یا در اصطلاح داره اون ها رو به اینفری تبدیل میکنه " اجسادی که با جادوی سیاه زنده هستند " و تو اخر فیلم هم این راهب بود که داشت از روی کتاب جادوگری کپی میکنه و چندتا مسئله مثل همین موضوع 3- " بعد از آن شروع می کند مناسک ویژه جادوگران را برای دختر انجام می دهد.اما متوجه می شود تاثیری ندارد سپس دختر صدایش عوض می شود و ادای فرمانده بهمن در جنگهای صلیبی را در می آورد و عینا کلماتی که بهمن سالها پیش شنیده دوباره تکرار می کند ! فلسون که به شدت متعجب شده بود از دختر می پرسد تو اینها را از کجا می دانی؟ در همین هنگام راهب با ترس می گوید اینکه جادوگری نیست!" تو این جا فکر کنم داره میگه که راهب ها و مخصوصا این راهب با جادوه های پیش رفته تری اشنا بودن که این رو به حساب نمی آوردن یک چیز دیگه اینه که اسم نیکولاس گیج تو فیلم " بهمن " 4- به هر حال من فیلم رو کامل تا اخرش ندیدم ام چچیز هایی رو که دیدم براتون نوشتم البته فیلم رو تا اخرش دیدم اما برای تحلیل و برسی نگاش نکردم چون وقت نداشتم 5- راستی کسی این جا فیلم Twilight رو دیده؟ |
|||
|
|
۲۳:۵۴, ۲۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
۸:۲۵, ۲۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام من می خوام توجه دوستان رو به دو نکته جلب کنم یکی اینکه در آخر فیلم وقتی نیکلاس کیج داره می میره چشم راستش کور شده و فقط با چشم چپش می بینه!
دوما فرماسونی ها هیچ وقت نمیان یک چیزی رو الکی بسازن مطمئنا این فیلم ریشه ای در واقعیت داره پس بهتره عزیران محقق و آگاه برامون توضیح بدن. اما نکته کلی فیلم به نظر من همون جریان شیطان پرستی جدیده که در همه جا شاهدش هستیم بخصوص در اجرای جدید آرژانتین این که شیطان رو از اجنه جدا کنند. اجنه رو با همون فرمت تصویری که تو فیلم هست می بینیم و چهره شیطان رو عوض کنند. من صریحا معتقدم که هدف اصلیشون تبدیل کردن شیطان رجیم به یک موجود دوست داشتنی و حافظ حقوق بشر و در نهایت تبدیل به خدا هستش! همه ما می دونیم که شیطان از راه نماز هم فریب می ده حالا چه چیزی بهتر از این که خودش رو خدا بخونه؟؟ نمونه این کار توی فیلم برخورد از نوع چهارم هم دیده میشه. نکته دیگر فیلم که گفته میشه بیماری طاعونه که کشیش می گه این یک طلسم و نفرینه که باید از شزش خلاص بشیم. طلسمی که انسانمها رو قربانی می کنه مهترین هدف شیطان رجیم! راجع به فیلم تویلایت چه چیزی می خواید بدونید؟ |
|||
|
۱۵:۱۸, ۸/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۰ ۱۵:۰۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
این بیوگرافی فیلم Season of Witch به صورت خلاصه: Season of Witch (فصل جادوگری) ![]() ژانر : ماجرایی، درام، فانتزی کارگردان : Dominic Sena نویسنده : Relativity Media هزینه ساخت: 40میلیون دلار فروش افتتاحیه :10.7 میلیون دلار ناشر: Bragi F. Schut تاریخ اکران : 7 ژانویه 2011 زمان فیلم : 95 دقیقه زبان : انگلیسی درجه سنی : PG-13 بازیگران Nicolas Cage Ron Perlman Ron Perlman Stephen Graham Ulrich Thomsen Ulrich Thomsen موسم افسونگر فیلمی است آمریکایی و اکشن به کارگردانی دومنیک سنا و بازی شانه به شانه نیکولاس کیج و رون پرلمن . این دو بازیگر شوالیههایی هستند که از دوران جنگهای صلیبی بازگشته بودند و برای پیدا کردن سرزمین مادریشان که دچار مرگ سیاه شده بود، تلاش میکردند. اما نقد این فیلم اینجا قرن چهاردهم میلادی است، جایی در میان اروپا. سازنده فیلم "فصل جادوگری" همه چیز و همه کس را کثیف نشان داده و تمام صحنه های آن را تنها در شب و هوای غبار آلود انجام داده است. بعضی وقت ها، "فصل جادوگری" شبیه فیلم مانتي پايتن و جام مقدس است"، البته فقط در مورد شوالیه هایی که "نی" می و نه در مواردی دیگر! با شروع "فصل جادوگری"، ما متوجه می شویم که بهمن (نیکلاس کیج) و فلسن (ران پرلمن) دو نفر از مورد اعتماد ترین انسان های خداوند در زمان اروپا و جنگ های صلیبی آن هستند تا آنکه مانند عیسی مسیح ناگهان به آنها وحی و القا میشود که تمام این جنگ ها و کشته شدن ها بیهوده و بدون هیچ هدفی هستند!! به همین جهت آنها ناگهان تصمیم به ترک جنگ و همه چیز و بازگشت به خانه می گیرند. در هنگام برگشت آنها با کاردینال سالخورده ای به نام دامبرویس (با بازی کریستوفر لی که فکر نمی کنم کسی او را در این نقش بشناسد) مواجه می شوند. او از آنها می خواهد که به گروه چهار نفره ای ملحق شود که ماموریت دارند تا جادوگر مظنون به خیانتی را به شهری نزدیک ببرند تا در آنجا بتوانند از نیت اصلی جادوگر آگاه شوند. دامبرویس فکر می کند که این جادوگر مسول اصلی شیوع بیماری طاعون و جنگ و ویرانگری در اروپا است و مرگ او می تواند دوباره اوضاع را روبراه کند. مسیر این سفر بسیار سخت و دشوار می باشد و موانع متعددی از قبیل پلی متزلزل بر یک دره عمیق و دسته گرگ های وحشی انتظار آنها را می کشد که در نهایت موجب می شوند پایان این سفر آن طوری که انتظار داشتند نباشد. در نهایت تمام اینها به نبردی با یک شیطان که صدایش مانند پلیس های شهر نیویورک در پشت بیسیم است منجر می شود! در زیر این داستان نا امید کننده و بی هدف، چند ایده و توطئه کبی هوشمندانه تر هم وجود دارند که در هیاهوی داستان مجالی برای خود نمایی پیدا نمی کنند. مثلا اینکه در زیر تمام این تباهی ها و خشونت های اروپا، تماما رد پای کلیسا و نزاد پرستی های آن دیده میشود. این ایده ها هر چند خالی از مزیت و خوبی نیستند، ولی متاسفانه کمترین تاثیر ممکنه را بر روی داستان و سرنوشت کاراکتر های آن دارند. شبهه و معمای داستان درباره توطئه و نظریات مربوط به خود زن جادوگر که مظنون اصلی فیلم است می باشد. این زن زیبا و بسیار وحشت زده به نظر می رسد. آیا این زن واقعا نیروهای فراطبیعی و شیطانی دارد یا اینکه انسان بی گناه دیگری است که باید قربانی شود؟ به فرض اینکه او جادوگر هم باشد، آیا او واقعا تحت تسخیر شیطان در آمده است؟! متاسفانه باید بگویم که "فصل جادوگری" به ندرت وقت و زمان کافی برای پرسید این سوال ها می گذارد و قبل از شکل گرفتن هرگونه سوالی، با نمایشی کاملا قابلا پیش بینی و غیر قابل انتطار، خود، جواب سوال ها پیشاپیش به ما می رساند. |
|||
|
۳:۴۷, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه دوستان عزیز.....
اگه این فیلم کاملا ضد مسیح یا بهتربگم ضد خدا رو ملاحضه فرمایید می بینید که از تمام علامات ایلومناتی شبیه کتاب سلیمان استفاده شده.نکته جالب توجه اینکه خوا دجال هم به صراحت در فیلم نشان داده شده است در سکانس آخر فیلم.از نکات قابل توجه اینکه نیکلاس کیج نقش دجالو بازی می کنه. یا مهدی منتظرتیم |
|||
|
۱۱:۵۰, ۲۸/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۰:۱۷ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۶/فروردین/۹۰ ۲۳:۵۴)Palazior نوشته است:سلام من فیلم گرگ ومیش (twihignt )وماه نو وقسمت سوم ان را دیدم باور نمی کنید چقدر جذاب بود وموارد روانشناسی در ان رعایت شده بود با این که در مورد دخالت فراماسونی در سینما اطلاعات زیادی داشتم ( موارد ان با ظرافت وگاهی عیان دیده می شد )(۱۹/فروردین/۹۰ ۱۷:۴۴)Gryffen نوشته است: راستی کسی این جا فیلم Twilight رو دیده؟اره من همشو دیدم و قسمت ۴ هم در تاریخ ۱۱.۱۱.۱۱ اکران میشه. شرمنده فارسی نمیتونم زیاد بتایپم چندین بار این فیلم را تماشا کردم .عشق میان یک خون اشام و یک انسان را به حق باید یک حماسه عشقی نامید . از قضا خون اشام های امریکایی متمدن معرفی شده اند که برای زندگی انسانها ارزش زیادی قایل هستند که راهبر انها زیبارویی به نام کارلیزل کالن است که اخلاقیات بدون دین را تبلیغ میکند . در این فیلم نامی از خدا در میان نیست .عشق حکومت می کند ومو بور وچشم ابی های که نمونه انها را عالم لاهوت نمی توانی پیدا کنی چه برسد به امریکای جنگ طلب .مهد سکس دنیا .کشور بچه های نامشروع .خاستگاه ایدز . قتلگاه تمام ارزشهای انسانی . یک مطلب نظرم را خیلی به خود جلب کرد هیچ مورد سکس ویا جنسی در این فیلم نمی بینید از قضا خوشگل خون اشام امریکایی یک نجیب زاده واقعی از کار در امده وبدون ازدواج حاضر نیست بادختر مورد علاقه اش هم بستر شود .(راستی چرا )چی شده. چه خبره. قضیه چیه که کارگردان این فیلم پرفروش وجنجالی هنجار شکنی کرده و از خیر این صحنه های محبوب گذشته است. ایا این فیلم رسالت مهمتری از سکس دارد . من فکر میکنم رسالتش بسیار مهمتر است حتی می تواند فتح بابی بر یک اندیشه نو باشد که نسخه اش را برای دنیا پیچیده اند . یکی ازدلایلی که مورد سکس نداشت هدفشان دیده شدن این فیلم در جهان اسلام است (معمولا ایران فقط نسبت به موارد جنسی حساس است ولی به موارد تبلیغ بی دینی چندان سنسورش کار نمی کند ) بارزترین شاخصه این فیلم انسان خدایی ( اومانیسم )بود انسانهایی با قدرتهای ماورایی (صد البته خوشگله های امریکایی) که معلوم نیست چه تحولی در انها ایجاد شده است با داشتن طبیعت درندگی وهیولایی به انسان ضعیف ودر مانده کمک میکند وبعد در نهایت مناعت طبع بدون اینکه ردی از خود باقی بگذارد در تاریکی پنهان می شود .(از این دیگه تمام دنیا باید شاخ در بیاورند امریکایی ها واین کارها ) بعد از قتل عام سرخپوست ها نامی از انان در هالیود نبود لطف کرده این مردم را داخل ادم حساب کردند وخوشگل پسر جذابی را به خودشان راه دادند نامش جالب است جیکوب یا همان یعقوب خودمان (ای جان تازگی ها اسامی سرخ پوستی از ابر سفید یا گاو نشسته یا کرکس بزرگ به اسامی عبری ویهودی تغییر هویت داده اند ) همین جیکوب (گرگینه) رقیب زیر دست وپا مانده خون اشام امریکایی است که در نهایت در عشق به رقیبش می بازد (به کسی که سرزمین ابا واجدادیش را غصب کرده وهم نژاد هایش راقتل وعام کرده است.) من این فیلم جذاب خوش ساخت وشسته ورفته وصد البته با اهداف سیاسی را زنگ خطری می دانم . قبل از یازده سپتامبر سیگنالهایی از این واقعه به دنیا فرستاده شده بود ولی جهانیان ان را در نیافتند که دودش به چشم مردم عراق وافغانستان رفت . |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاهی به فیلم «جادوگر» (The Witch) | Silence | 5 | 2,203 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۲۳:۲۳ آخرین ارسال: قلب |
|

![[تصویر: watch-season-of-the-witch-online.jpg]](http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2010/12/watch-season-of-the-witch-online.jpg)
![[تصویر: 03151592818357824498.jpg]](http://myup.ir/images/03151592818357824498.jpg)
![[تصویر: 99434519688597784911.jpg]](http://myup.ir/images/99434519688597784911.jpg)
![[تصویر: 85746523421194340185.jpg]](http://myup.ir/images/85746523421194340185.jpg)
![[تصویر: 66439968687214959315.jpg]](http://myup.ir/images/66439968687214959315.jpg)

![[تصویر: Season_of_the_Witch.jpg]](http://downloadwatchmoviesonlinefree.com/wp-content/uploads/2010/12/Season_of_the_Witch.jpg)
![[تصویر: 1.jpg]](http://alaemezohoor.persiangig.com/Witch/1.jpg)
![[تصویر: 2.jpg]](http://alaemezohoor.persiangig.com/Witch/2.jpg)
![[تصویر: 3.jpg]](http://alaemezohoor.persiangig.com/Witch/3.jpg)
![[تصویر: 9.jpg]](http://alaemezohoor.persiangig.com/Witch/9.jpg)
![[تصویر: 4.jpg]](http://alaemezohoor.persiangig.com/Witch/4.jpg)
![[تصویر: 5.jpg]](http://alaemezohoor.persiangig.com/Witch/5.jpg)

![[تصویر: 6.jpg]](http://alaemezohoor.persiangig.com/Witch/6.jpg)
![[تصویر: 7.jpg]](http://alaemezohoor.persiangig.com/Witch/7.jpg)
![[تصویر: 8.jpg]](http://alaemezohoor.persiangig.com/Witch/8.jpg)

![[تصویر: Season_of_the_Witch_cover2011.jpg]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fa/4/4e/Season_of_the_Witch_cover2011.jpg)