کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: تا ده سال اینده هنر سیر نزولی خواهد داشت یا صعودی ؟
صعودی
فرقی نمیکند
نزولی

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیاه چال موسیقی امروز
۱۳:۵۴, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
اینروزا رفتم تو کار موسیقی و یه امار کوچیکی از طرفداران خواننده ها در سایت ویکی صدا مشاهده کردم
و متاسفانه در این امار به اعداد خیلی مسخره ای روبرو شدم
اماری که نشون میده نابود شد (هنر موسیقی با ورود فرهنگ غربی نابود شد)
امار خیلی جالبه فقط جای افسوس خوردن داره :

1 : داریوش (962 طرفدار)
2 : شاهین نجفی (887 طرفدار)(یکی از مسخره و بی ادب ترین خواننده ها)
3 : سیاوش قمیشی (849 طرفدار)
4 : شادمهر (698 طرفدار)
5 : یاس (630 طرفدار)(رپر با صدای عذر میخوام (گند))
6 : گوگوش (574 طرفدار)
7 : محسن چاووشی (556 طرفدار)
9 : ابی (506 طرفدار)
10 : معین (506 طرفدار)
11 : محسن یگانه (450 طرفدار)
حالا این امار خیلی زیاد بود
ولی 11 نفر اول از دید کاربران همینها بودند که نام بردم
حال باید نامهای گمنام خواننده های فراموش شده را با درج تعداد طرفداران انها با اندوه دل بسیار یاد اور بشوم
فقط میگم متاسفم برای مردم بی هنر امروز ایران :
محمدرضا شجریان تا الان 8 طرفدار دارد (افسوس)

شهرام ناظری تا الان 58 طرفدار دارد (افسوس)
سالار عقیلی تا الان 57 طرفدار دارد (افسوس)
غلامحسین بنان تا الان 14 طرفدار دارد (افسوس)
همایون شجریان تا الان 66 طرفدار دارد (افسوس)
ایرج بسطامی تا الان 14 طرفدار دارد (افسوس)
حسین قوامی تا الان 2 طرفدار دارد (افسوس)
علیرضا افتخاری تا الان 31 طرفدار دارد (افسوس)
محمد اصفهانی تا الان 85 طرفدار دارد (افسوس)
من زیاد اهل فن موسیقی نیستم پس اگر شخصی رو یاد نکردم اینجانب رو ببخشید
حال نظرتون چیه ؟
ایا به نظرتون این امار تغییر خواهد کرد ؟ چپه راسته خواهد شد ؟
به نظرتون میتونیم امیدوار باشیم که یک روزی شاید برسه همه تو خونه ها شجریان گوش بدن ؟ یا سالار ؟درست مثل قدیما ؟
این جمله معقول ترین جمله ای بوده که از پژوهشگران خوب اسلام شنیدم
زمانی اسلام در ایران از بین میرود که هنر نابود بشود
اسلام دین هنر است دین نقاشیهای شاهکار دین موسیقیهای جاودان
اسلام دین زیباییست دینی که در ان گل معنی میشود و در ان یک سنگ اهمیت پیدا میکند
اسلام همان چیزیست که هنرمندان به ما میفهمانند
تا هنر مند نباشی هرگز اسلام شناس نمیشی
و تا هنر نباشه کسی اسلامو درک نمیکنه
میخوای امار مسلمونارو توی یه کشوری حساب کنی ؟ اول یه تابلوی نقاشی بذار وسط بعد ببین چه کسی با دیدن اون نقاشی گریش میگیره و رو به قبله زانو میزنه
تعداد همون افراد با عشق میشه امار مسلمونهای واقعی
بله دوستان ما چون هنر مند / هنر دوست بودیم اسلام را پذیرفتیم
اگر انروز به جای صدای چنگ رپ گوش میدادیم و به جای مینیاتور
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcRhr6BU4vw2vvips4VF8QP...ZmN6T0JMLM]
نقاشی مدرن
[تصویر: mghandriz-zr.jpg]
نگاه میکردیم ، هرگز اسلام را نمیپذیرفتیم
غربیها چرا نمیپذیرند اسلام را ؟ چون هنر ندارند

به داد هنر کشور عززمون برسیم که داره داخل سیاه چال غرب فرو میره (متاسفانه)
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، bagheri4 ، Havbb 110 ، Aleyasin ، yashar1374

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۲۳, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
میشه یه خواهشی بکنم که منطقی بحث کنید؟ سخنرانی فلانی رو بشنو که نشد حرف... فلانی مگه کیه اصلا؟ سوال پرسیده میشه جوابش رو درست بدید! شما اگه از دم با موسیقی مشکل دارید که دیگه هیچی. ترجیح میدم در این رابطه بحث نکنم، البته اگه قراره که هی بگید سخنرانی فلانی رو گوش بده سخرانی بهمانی رو گوش بده.Cool
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع
۱۹:۳۸, ۳۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۱۲:۴۸ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #22
آواتار
(۳۰/دی/۹۰ ۱۹:۱۵)اکبر.ع نوشته است:  سخنرانی رو دیدم خانم ولی نظرم در مورد این آقا عوض نشدHuh
پاک تر از سیاوش کسی نمی خونه!
نظر شخصی بنده است شاید کسی هم به این اعتقادی نداشته باشه!

من هم قبل از افتادن توی خط مبارزه با شیطان پرستی یکی از طرفدارای قمیشی بودم
اما بعدش به همه کسایی که واسم به بت تبدیل شده بودن شک کردم...
به خیلی از بازیگرا و خیلی از خواننده ها (چه داخلی چه خارجی)
به این فکر کردم که چرا باید یه انسان بی ارزش که اصلا معلوم نیست مسلمونه یا نه واسم انقدر مهم بشه که با یک حرف مخالف شنیدن در موردشون از کوره در برم!
من همیشه یا هندزفری تو گوشم بود یا از تو ضبط ماشین آهنگ گوش می کردم...الان که کلا موسیقی رو کنار گذاشتم تازه متوجه ضرری که اون زمان به جسم و روحم می زدم می شم...

این موضوع رو از حرفهای رائفی پور نشنیدم. نتیجه ایه که خودم تو زندگی گرفتم: موسیقی و فیلم دوتا سرگرمیه که به جز مشغول کردن فکر و روح آدم به مادیات و به مسائل غیر معنوی و غافل کردن انسان از یاد خدا کار دیگه ای نمی کنه (البته بجز آهنگایی که شعرای مولانا و حافظ و ... توش خونده میشه که بیشتر آدمو به یاد خدا میندازه...)
چرا باید همیشه سرمونو با چیزایی گرم کنیم توش حرفی از دین و خدا نیست؟ اصلا ما واسه چی اومدیم تو این دنیا؟ واسه اینکه همیشه دنبال یک سرگرمی باشیم؟ سرگرمی چه معنی ای میده؟ بهترین تعریف از سرگرمی میشه این : پر کردن اوقات فراغت ... فراغت از چی ؟؟؟ فراغت از یاد خدا؟؟ چرا باید لحظه ای از یاد خدا غافل بشیم....

می دونم الان با این حرفم هزار نفر باهام دعوا می کنن ولی این نظر خودمه و کسی رو مجبور به قبول کردنش نکردم!!
اگر فقط یک هفته همه چیزایی که به اسم سرگرمی می شناسیم (اعم از تلوزیون ، فیلم ،موسیقی ، بازی و ...) رو کنار بذاریم و به جاش به ورزش ، کسب علم یا به عبادت بپردازیم به این درک می رسیم که خدایی تو این سرگرمیا وجود نداره و همه این سرگرمیایی که واسمون ساخته شده برامون چیزی جز اتلاف عمر نداشته ...
(۳۰/دی/۹۰ ۱۹:۲۳)Lord_Contemno نوشته است:  میشه یه خواهشی بکنم که منطقی بحث کنید؟ سخنرانی فلانی رو بشنو که نشد حرف... فلانی مگه کیه اصلا؟ سوال پرسیده میشه جوابش رو درست بدید! شما اگه از دم با موسیقی مشکل دارید که دیگه هیچی. ترجیح میدم در این رابطه بحث نکنم، البته اگه قراره که هی بگید سخنرانی فلانی رو گوش بده سخرانی بهمانی رو گوش بده.Cool
البته بنده هم اصراری بر بحث کردن با شما ندارم و مخاطب صحبتم هم شما نیستید. Smile
در پناه حق...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، vahrakan
۱۹:۴۱, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #23

این چه حرفیه خانم کتاب های جبران خلیل جبران رو در مورد موسیقی خوندید؟
موسیقی برای تسکین درد روحه نه غذابش این بستگی به نوع موسیقی داره!
من که چیز بدی از قمیشی نشنیدم حتی جمله ای!
اگه شما دلیل دارید بگید ما هم بدونیم شاید نظرمون عوض شد!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۱۹:۵۵, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
میدونین منم موقعی که برای کنکور می خوندم خیلی از این نوع سرگرمی ها رو کنار گذاشتم و
به این معتقدم که با کنار گذاشتنشون چیزی رو از دست ندادم حتی کلی وقت اضافی پیدا کردم
که توش استراحت کنم و با خودم خلوت کنم و به کارایی که دوست دارم بپردازم بدون فکر کردن به اینکه فلان شخصیت در فلان سریال چی کار کرد...
من قصد ندارم بگم که قمیشی یا هر آهنگ دیگه ای رو گوش نکنین
اگه شما که آهنگ های این افراد رو دنبال می کنید میگید مشکل اخلاقی یا ... رو نداره
کسی نمی تونه به شما ایراد بگیره چون دین به شما در این موارد آزادی داده
ولی خود من به شخصه ترجیح میدم موقع بیکاری برم بیرون یا ورزش کنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، یا ثارالله
۱۹:۵۸, ۳۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۰ ۲۰:۰۱ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #25
آواتار
(۳۰/دی/۹۰ ۱۹:۴۱)اکبر.ع نوشته است:  این چه حرفیه خانم کتاب های جبران خلیل جبران رو در مورد موسیقی خوندید؟
موسیقی برای تسکین درد روحه نه غذابش این بستگی به نوع موسیقی داره!
من که چیز بدی از قمیشی نشنیدم حتی جمله ای!
اگه شما دلیل دارید بگید ما هم بدونیم شاید نظرمون عوض شد!
برادر من شما انگار اصلا متوجه عرض بنده نشدید...
مگه من گفتم چیز بدی می خونه؟ من گفتم فکرتونو به چیز دیگری جز معنویات مشغول می کنه...

بنده آیت الله بهجت (رحمة الله علیه) رو هزاران برابر بیشتر از جبران خلیل جبران و امثالهم قبول دارم(هرچند مطمئنم منظور ایشان نیز نوع موسیقی متعالی است که قبلا در موردش بحث کردم)
ایت الله بهجت (رحمة الله علیه) می فرمایند : موسیقی به کل حرام است!!!
خیلی از علما موسیقی که غنا نداشته باشد را حلال اعلام کرده اند ولی حقیقتش را بخواهید هر کار حلالی هم ارزش انجام دادن ندارد... (مثلا کتاب خواندن حلال است ولی آیا هر کتابی را میتوان خواند؟ فیلم دیدن حلال است ولی آیا هر فیلم بی محتوایی را می بینیم؟)

نظر آیت الله بهجت (رحمة الله علیه) در مورد موسیقی خیلی جالبه :

لعب یعنی: اگر کاري به هدف صحيح و راست و درستي نبوده و نتيجه درست و ثابتي نداشته باشه، آن کار را لعب(بازي کردن) گويند. مثل کودکان که دور هم جمع ميشوند و با آب و گل کارهايي انجام ميدن که هيچ ثمري جز گذشت زمان نداره...

لهو یعنی : هر کاري که انسان بوسيله آن کار از کار مهم تر ديگري باز بماند آن را لهو(سرگرمي) ميگويند. مثل کودکي که سرگرم بازي بچه گانه ميشود و از درسهايش عقب ميماند و يا سرگرمي هاي ديگري که از کار آخرت و سرانجام اصلي، انسان را بازميدارد. پس يعني هرچه که انسان را از ياد خدا باز ميدارد. چيزهايي که از ياد خدا انسان را دور کند، از شيطان است و به افکار شيطاني منتهي ميشود!!!...

آيا معيار حرمت موسيقى فقط مطرب و لهوى بودن آن است يا اين كه ميزان تحريك و تهييج آن هم تأثير دارد؟ و اگر باعث حزن و گريه شنونده شود، چه حكمى دارد؟
ج. مطرب بودن قيدى است كه در غنا مطرح است نه در موسيقى و اصل اطراب شأنى، معيار حرمت است و نيز هر تحريك و تهييجى كه سبب فرح يا حزن شود اما در موسيقى تلهّى (نواختن موسيقى لهوى) با آلات معدّه‏ى (دستگاه‏ها و ابزار ويژه‏ى موسيقى) مطلقا جايز نيست، بلكه استعمال آن‏ها در غير لهو هم بنابر احتياط واجب جايز نيست.

كدام موسيقى حرام است و آيا گوش دادن به آن براى رفع خستگى ناشى از كار يا افسردگى و مانند آن اشكال دارد؟
ج. آن‏چه مطرب است، از حيث غناى حرام است و از حيث لهو با آلات موسيقى، پس مطلقا حرام است و اگر استعمال آن‏ها در غير لهو باشد، بنابر احتياط جايز نيست.

گوش كردن موسقى باعث چه تحولاتى در روح انسان مى‏شود؟ آيا حكم موسيقى تابع اين امور است؟
ج. گوش دادن موسيقى آثار منفى فراوانى در روح انسان دارد، ولى حكم شرعى آن داير مدار آن آثار نيست.

آيا موسيقى درمانى جايز است؟
ج. استفاده موسيقى براى درمان نيز همانند موارد ديگر آن جايز نيست.

آيا استفاده و آموزش موسيقى در مواردى مثل هنر و طبابت و افزايش شير دام و رشد گياه و... ، جايز است؟
ج. موارد استفاده از موسيقى موجب تغيير حكم شرعى آن نمى‏شود.

اگر شنيدن موسيقى و يا غنا انسان را به ياد خداوند متوجه كند، آيا شنيدن آن مانعى دارد؟
ج. انسان با عملى كه مورد رضاى خداوند نيست، نمى‏تواند به ياد خداوند باشد و چنين امورى نمى‏تواند موجب تغيير حكم شرعى موسيقى و غنا باشد.

آيا داشتن مجوز از وزارت ارشاد دليل بر مجاز بودن صداى خواننده يا ترانه‏ى او مى‏باشد؟
ج. مجوّز آن وزارت‏خانه، نمى‏تواند مجوّز شرعى براى نوارهاى موسيقى و ترانه باشد.

راى رفع خستگى روح و جانم آهنگ‏هاى شاد گوش مى‏كنم، زيرا خدا آزار رساندن به روح توسط خود انسان را محكوم مى‏كند، پس گمان نمى‏كنم رفع خستگى روح با آهنگ اشكالى داشته باشد؟
ج. موسيقى بزرگ‏ترين و بيشترين آسيب را به روح انسان وارد مى‏سازد و او را از قرب پروردگار متعال دور مى‏سازد، بنابراين شما كه نگران روح خود هستيد، بايد از شنيدن موسيقى حرام خوددارى نماييد.

آيا شنيدن ترانه‏ى غمگين جايز است؟
ج. تفاوتى با انواع ديگر موسيقى ندارد و غمگين بودن سبب حلال بودن نمى‏شود.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pop110 ، اکبر.ع
۲۰:۱۳, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
گویا ما اومدیم تو این دنیا تا بگیم:«وای خدا تو چه خوبی که ما رو فرستادی تو این دنیا، دنیایی که باید فقط توش بگیم:«وای خدا تو چه خوبی که ما رو فرستادی تو این دنیا، دنیایی کی باید فقط توش بگیم:«وای خدا...»» و تا آخر. یعنی ما نباید هیچ کاری بکنیم؟ ما فقط باید نماز بخونیم و روزه بگیریم و... اصلا نباید تو زندگیمون سرگرمی داشته باشیم؟ نباید تفریح کنیم؟ باید از اول تا آخرش خدا خدا کنیم؟ هر کسی اینو گفته واسه خودش گفتهAngel
۲۰:۱۷, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #27

(۳۰/دی/۹۰ ۲۰:۱۳)Lord_Contemno نوشته است:  گویا ما اومدیم تو این دنیا تا بگیم:«وای خدا تو چه خوبی که ما رو فرستادی تو این دنیا، دنیایی که باید فقط توش بگیم:«وای خدا تو چه خوبی که ما رو فرستادی تو این دنیا، دنیایی کی باید فقط توش بگیم:«وای خدا...»» و تا آخر. یعنی ما نباید هیچ کاری بکنیم؟ ما فقط باید نماز بخونیم و روزه بگیریم و... اصلا نباید تو زندگیمون سرگرمی داشته باشیم؟ نباید تفریح کنیم؟ باید از اول تا آخرش خدا خدا کنیم؟ هر کسی اینو گفته واسه خودش گفتهAngel
این که وظیفه ات هستش داداش من ولی آهنگ هم گوش بده نه آهنگ های مذخرف!
حضرت داوود بود که ترانه می خوند اونکه پیامبر خدا بود!
پس چیز آنچنا بدی هم نیست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pop110
۲۰:۲۰, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
منظورم هم همین بود، من آهنگ هم گوش میدم و خب اتفاقا خیلی هم پرمعنا و مفهومن ولی خب طبق نظر آیت الله بهجت کلا من باید برم بمیرمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع
۲۰:۲۵, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
نقل قول:مثلا کتاب خواندن حلال است ولی آیا هر کتابی را میتوان خواند؟ فیلم دیدن حلال است ولی آیا هر فیلم بی محتوایی را می بینیم؟

حلال یا مباح ؟
۲۰:۳۰, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #30

(۳۰/دی/۹۰ ۲۰:۲۰)Lord_Contemno نوشته است:  منظورم هم همین بود، من آهنگ هم گوش میدم و خب اتفاقا خیلی هم پرمعنا و مفهومن ولی خب طبق نظر آیت الله بهجت کلا من باید برم بمیرمBig Grin
آیت الله بهجت تویه بعضی از امور خیلی سختگیری کرده اند ولی من که از آیت الله مکارم تقلید می کنم هیچ مشکلی تویه آهنگ های مجاز که یه هو شما رو گریه نندازه یا از خود بی خود نکنه مشکلی ندارم!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]