|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۲۸, ۲۷/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۰ ۱:۴۵ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
خودت دعا کن ای نازنین که برگردی
برای امدنت انتظار کافی نیست... |
|||
|
|
۱۹:۳۴, ۲/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۴۷ توسط alis.)
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
آقا ترا به حرمت مولا یمان علی
آقا ترا به حرمت زهرا ظهور کن آخر کجایی ای گل خوشبوی فاطمه برگرد و شهر را پر امواج نور کن وقتی میگیم خدا کند که بیایی شاید او می فرماید خدا کند که بخواهید. عصر يك جمعه دلگير، دلم گفت: بگويم، بنويسم كه چرا عشق به انسان نرسيدست، چرا آب به انسان نرسيدست، و هنوزم كه هنوز است، غم عشق به پايان نرسيدست بگو حافظ دلخسته ز شيراز بيايد، بنويسد كه هنوزم كه هنوز است، چرا يوسف گمگشته به كنعان نرسيدست و چرا كلبه احزان به گلستان نرسيدست عصر اين جمعه دلگير، وجود تو كنار دل هر بيدل آشفته شود حس كجايي گل نرگس؟ عصر يك جمعه دلگير، دلم گفت: بگويم، بنويسم كه چرا عشق به انسان نرسيدست، چرا آب به انسان نرسيدست، و هنوزم كه هنوز است، غم عشق به پايان نرسيدست بگو حافظ دلخسته ز شيراز بيايد، بنويسد كه هنوزم كه هنوز است، چرا يوسف گمگشته به كنعان نرسيدست و چرا كلبه احزان به گلستان نرسيدست عصر اين جمعه دلگير، وجود تو كنار دل هر بيدل آشفته شود حس كجايي گل نرگس؟ |
|||
|
|
۲۲:۱۹, ۲/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۴۱ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
بسم الله
جناب آقای arnh دمتون گرم واقعا... خیلی ممنون دستتون درد نکنه از این لطف و مرحمت ها زیاد بکنید. اصلا منکه فقط بخاطر پول میام تالار...نمیدونستی؟ خبر نداری بدون که ما اینجا فقط برای یاد کردن آقا و بودن توی گروهی که محب آقا هستن میایم و میریم. و افتخار میکنم برای خاطر آقا حرکتی بکنیم و حرکت کننده هارو تشویق کنیم. 1 چشم بر نام خدا افتاد گفتم العجل چشم بر کربُ-بلا افتاد گفتم العجل ای خدا کی گیری از خون حسینت انتقام؟ سر به تن ولله سنگین است مولا العجل 2 هر شب ار چشمم ز عشقش خون ببارد باک نیست هر سحر از درد فقدانش بنالد باک نیست من ازین ترسم که مهدی را نبینم عاقبت گر بگوید او تنت بی سر بباید باک نیست یا الله |
|||
|
|
۱۸:۰۲, ۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
خدا خالق عشقه / محمد گل عشقه / علی مظهر عشقه / زهرا وجود عشقه
حسن نماد عشقه / حسین سالار عشقه / عباس ساقی عشقه زینب شاهدعشقه / سجاد راوی عشقه / باقر کلام عشقه صادق احیای عشقه / کاظم صابرعشقه / رضا ضامن عشقه تقی جمال عشقه / نقی پاکی عشقه / حسن بقای عشقه مهدی قیام عشقه اینم دعای عشقه: اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۸:۱۲, ۵/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۴۹ توسط آوای انتظار.)
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
تو را من چشم در راهم شبا هنگام
که می گيرند در شاخ تلاجن سايه ها رنگ سياهی وزان دل خستگانت راست اندوهی فراهم؛ تو را من چشم در راهم. شبا هنگام ، در آن دم که بر جا، درّه ها چون مرده ماران خفتگان اند؛ در آن نوبت که بندد دست نيلوفر به پای سر و کوهی دام. گرم ياد آوری يا نه ، من از يادت نمی کاهم؛ تو را من چشم در راهم . (شاهکار نیما یوشیج) |
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
جمعه يعني يك غروب وعده دار/وعده ترميم قلب ياس زار
جمعه يعني مادر چشم انتظار/در هواي ديدن روي نگار جمعه يعني يه سماء دلواپسي/مي شود مولا به داد ما رسي؟ صبح بي تو رنگ بعد از ظهر يك آدينه دارد بي تو حتي مهرباني حالتي از كينه دارد بي تو مي گويند تعطيل است كار عشقبازي عشق اما كي خبر از شنبه و آدينه دارد مردان كه به هنگام خطر گرد آيند سرباز صفت به يك خبر گرد آيند مظلوم تويي كه سالها منتظري تا سيصد و سيزده نفر گرد آيند |
|||
|
|
۲۲:۳۳, ۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
سلام
امام صادق (علیه السلام) خداوند هیچ عملی را بدون انتظار فرج نمی پذیرد منتخب الاثر - حدیث 9 |
|||
|
|
۶:۱۴, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
همه می دانند که مهدیه اسم مکان است وفاطمیه اسم زمان.
اما ما منتظر می مانیم و میدانیم که روزی فاطمیه اسم مکان خواهد شد ومهدیه اسم زمان ************* بر چهره پر زنور مهدی صلوات بر جان و دل صبور مهدی صلوات تا امر فرج شود مهیا بفرست بهر فرج و ظهور مهدی صلوات |
|||
|
|
۱۶:۳۴, ۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمان الرحیم
سلام آقا جان پیامک بفرستم یا التماستون کنم؟ شما هم بنده همون خدائی هستی که دوست داره صداش بزنن بخوننش التماسش کنن فریادش بزنن منت خدا را می کشم صداش می زنم به درش می کوبم به پاش می افتم سینه چاک می دم وصورت خراش می دم تا بشنوه آخه می گن اون بالا بالاهاست خیلی دوره سرمونو باید بگیریم بالا وصداش بزنیم تا شاید ببینتمون آخه از بس ریز هستیم در برابرش آقا جان نوکرخودتو و خداتم هستیم که این التماس شنیدنها را از اون یادگرفتی! آقا جان تورا به التماس های حضرت رقیه وقتی که آقا امام حسین علیه السلام به قتلگاه شهادت می رفت بیا بیا و این دل تنها وخسته ما را انیس و مونس باش آخه ما که مردیم از بس گفتیم بیا ونیامدی |
|||
|
|
۲۲:۱۹, ۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
سلام
کوچه کوچه بنازم به عابری که نیامد/ شریک غربت ما کیست؟ مهاجری که نیامد به پلک پلک نگاهت، دخیل خاطره بستم/ دعا کنید بیاید، مسافری که نیامد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |