|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۱۴, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
|
بر شانه هایم دست بگذار، ای ایلیای باغستان های حضور و انتظار!
بر شانه هایم دست بگذار، شاید که سبک تر تو را فریاد بزنم. اگر این جمعه هم نیامده باشی، جمعه دیگرم نیز بوی ندبه خواهد گرفت؛ می ایستم و پیراهن بلند آسمان را آن قدر می تکانم تا دست هایم پر از ستاره شود. غروب جمعه که فرا برسد، روی ایوان خانه خواهم نشست و دست هایم را به سمت کوه ها و فاصله ها خواهم فرستاد؛ باشد که جرعه ای از دلتنگی هایت را برای ما بفرستی، ای آخرین پرنده شب های روشنم! «مَضَی الزَّمانُ وَ قَلْبِی یَقُولُ اِنَّکَ ءاتٍ». |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۲۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
|
دامن علقمه و عطر گل یاس یکی ست
قمر هاشمیان بین همه ناس یکی ست سیر کردم عدد ابجد و دیدم به حساب نام زیبای اباصالح و عباس یکی ست |
|||
|
|
۱:۳۴, ۲۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #133
|
|||
|
|||
|
عید رخسار تو کو تا عاشقان در وفایت جان خود قربان کنند...
|
|||
|
|
۱۰:۱۶, ۲۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #134
|
|||
|
|||
|
کوچه های حرف و حدیث، شلوغ شده است. شایعه های امید و ناامیدی، راحتم نمی گذارند. روزنامه ها اما خبری از تو چاپ نکرده اند. خود بگو تا کی خبرت را از شایعه ها و حرف ها بگیرم؟ نامه هایم، در بغض چاه جمکران، ترکیدند، واژه هایم، چون ترکش، بر قلب منتظرم نشستند، من تا ابد، زخمی توام؛ ای طبیب! برگرد!
|
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۲۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
|
به امید آن روز که در تقویم ها نوشته شود:تعطیل!(روز فرج آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف))
|
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۲۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #136
|
|||
|
|||
|
مشتاق جمال همچو ماهش، هستیم
محتاج نگاه گاهگاهش هستیم عمریست که بستهایم بر روزنهها چشمی که یقین کند به راهش هستیم ای جان جهان، کهف امان ادرکنی ای حجّت حق، روح روان ادرکنی در حسرت دیدار رخت میسوزیم یا مهدی صاحبالزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ادرکنی ای دسته گل محمدی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بر تو سلام ای گلبن باغ احمدی بر تو سلام ای نور دو چشم مرتضی و زهرا ای شادی قلب عسکری بر تو سلام |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۲۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #137
|
|||
|
|||
|
یادته یه جمعه قراره مسافری از جنس آسمون بیاد
برای سلامتی اومدنش صــــــــــــلوات... |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۲۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #138
|
|||
|
|||
|
[size=large][font=Tahoma][color=#808000]در ان نفس که بمیرم در ارزوی تو باشم....
|
|||
|
|
۲۳:۳۷, ۲۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #139
|
|||
|
|||
|
من هم یه زمانی سر عید این پیام را به دوستان می فرستادم :
انشا الله امسال یک روز به تعطیل رسمی کشور اضافه شود : سالروز ظهور حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تعطیل الان واسه خودم خنده ام میگیره چون ظهور روز جمعه هست و جمعه خودش تعطیل هستش . |
|||
|
|
۰:۱۴, ۲۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #140
|
|||
|
|||
|
از آنجا که ملاکها پس از ظهور الهی خواهد بود و اسلام حاکم میشود
و خدا مبنایش بر طبق آیات قرآن ماه های قمری هست تقویم رسمی پس از ظهور قمری خواهد بود در سراسر جهان و روزی که آقا ظهور میکند چرخشی میشود ![]() و حتی اگر در جمعه هم ظهور فرمایند سال بعد اون روز در روز جمعه نخواهد بود
|
|||
|
|
|
|
|