کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 23 رای - 4.65 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زیباترین پیامک انتظار!!!
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم
البته خیلی به دلم نشست
زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست
برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون
به 5 نفر اول هم جایزه میدیم
البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست
در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!!

برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم

لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه
و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید
یا علی

پیامک ارسالی من این هست:

خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم:
ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، Seyed Mohsen ، oO DaViD Oo ، mamad ، MohammadMeraj ، jalalhaji ، bozorgmehr ، جوینده حق ، سیماباروتیان ، فرشته ، aseman ، hamed ، فاطمه خانم ، bache shiye ، یک سرباز ، mohsen . ، پارسه ، وحید الف ، محب الزهرا ، Maysam-1st ، ANTI satan ، محمداحسان ، mygeom ، آرین (الهه.ع) ، Ramin_Ghn ، llvllr ، fereshteh ، 872325 ، yektaparast ، meshkat ، sady69 ، zohur ، أین المنتظر ، xmontazer ، MESSENGER ، zarati313 ، ريحانه الرسول ، محیصا ، nafas ، vahid1878 ، خادمة الزهرا ، mahdi_haji ، علیرضا110 ، sorayya ، help me ، Detector ، warior ، aghah ، shafagh_mah ، yasermoniri ، فدک زهرا ، sarallah ، ترنم ، somayeh ، behzad-jn ، گل مرداب ، یا صاحب الزمان ، ترنم وحیدی ، faateme-313 ، morteza rezay ، تفکر ، نگار ، mohammad reza ، Farzaneh ، یوسف خان ، MohammadSadra ، seyed313 ، sahel ، حسنیه ، mahdy30na ، F_R ، seyed mohamad ، مهسا110 ، REZA4292 ، rezvan ، hajiali.m ، 135 ، erfaneh ، netlog36 ، saloomeh ، fatemehsadat ، m.hossein ، یا زهرا(س) ، fatemeh zahra ، TheVampire ، مفقود الاثر ، SAViOR ، حقیر ، hesam110 ، دستهای سبز ، R3Z4 ، emj ، سرباز سید علی ، ahmad1300 ، viana ، aboutorab ، farzad313 ، mosafer ، مجید املشی ، *مهاجر* ، من انقلابی ام ، انديشه نو ، مرهم ، tazevared ، maryam 135 ، laanbar1-2-3 ، ztb ، fiftynine ، چشم به راه آقا ، Nmm ، mrsh1372 ، ali0077 ، rahgozar.f ، منادی حق ، ghofran ، Aryha ، mahdis ، 59-11(یامهدی) ، شهرام ، fatemeh-55 ، عبداللهی ، M03TAFA ، Night moans ، آفتاب ، بیداری12 ، مرتاح ، meisamtiger ، N2376DIR ، sagheb ، آلاله ، لبخند خدا ، AFG Shia ، سیمرغ ، در جستجوی سختی ، مصباح ، ahmbove ، عبدالرحمن ، ats ، Just God ، Sakineh ، صهبا ، مصطفي مازح7610 ، محمد امین + ، اولولالباب ، B-dar ، fafa* ، nevermore ، یاسمین ، یاســین ، مسجد عشاق ، میثاق ، حسن عزتي ، محمدهادی ، ما 3 تا ، خادم المهدی ، بچه های گمنام ، یااباصالح ، میلاد مسلمی ، عارفه ، ali1455

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۴۰, ۲۷/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۸۹ ۲۰:۲۶ توسط mosafer.)
شماره ارسال: #21
آواتار
اين مطلب رو تو دلنوشته ها هم زده بودم. ولي اينجا هم جاشه!

ما معتقديم كه عشق سر خواهد زد
بر پشت ستم كسي تبر خواهد زد

سوگند به هر 14 آيه نور
سوگند به زخم هاي سرشار غرور

آخر شب سرد ما سحر مي گردد
مهدي به ميان شيعه بر مي گردد
(۲۷/بهمن/۸۹ ۱۳:۰۸)mohamad نوشته است:  
[تصویر: 17242199.jpg]

عاقبت خاك شوم گل بدمد از دل من

حسرت روي تو هرگز نرود از دل من

اشتياقي كه به ديدار تو دارد دل من

دل داند و من دانم و داند دل من
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2 ، paradise ، mohamad ، باران ، ANTI satan ، یکدوست ، EMPERATOR ، oO DaViD Oo ، MohammadMeraj ، aseman ، Seyed Mohsen ، وحید الف ، montazer_rm ، mahtab22 ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، sadkhany ، یا صاحب الزمان ، نگار ، taleb ، sagheb
۲۰:۳۰, ۲۷/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۸۹ ۲۰:۳۱ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام

عاقبت یک روز مغرب محو مشرق می شود

عاقبت غربی ترین دل نیز عاشق می شود

شرط می بندم زمانی که نه دور است ونه دیر

مهربانی حاکم کل مناطق می شود

-
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، paradise ، mohamad ، mosafer ، باران ، یکدوست ، EMPERATOR ، oO DaViD Oo ، هادی نظری ، MohammadMeraj ، bozorgmehr ، سیماباروتیان ، aseman ، فاطمه خانم ، وحید الف ، محمداحسان ، mygeom ، آرین (الهه.ع) ، meshkat ، أین المنتظر ، mahtab22 ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، sadkhany ، mahabno_247 ، نگار ، 135 ، taleb ، Farzaneh ، fafa*
۲۳:۰۲, ۲۷/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۸۹ ۲۳:۱۹ توسط باران.)
شماره ارسال: #23
آواتار
ای کاش جان بخواهد معشوق جانی ما
تا مدعی بمیرد از جانفشانی ما
گر در میان نباشد پای وصال جانان
مردن چه فرق دارد با زندگانی ما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، InsomniAc ، mohamad ، یکدوست ، paradise ، EMPERATOR ، oO DaViD Oo ، sunrise59 ، mosafer ، MohammadMeraj ، وحید الف ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، نگار ، Farzaneh
۰:۰۱, ۲۸/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۸۹ ۰:۰۱ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #24
آواتار
این متن رو خودم نوشتم

بارها گفتیم منتظریم تا بیایی
دریغا
یادمان رفت که حضور داری
از شهرهای ما گذر می کنی

آری تو حضور داری
پس چرا تو را ندیدیم
مگر میشود تو را شناخت ولی روی ماهت را ندید
اگر عاشق بودیم بوی یاس و عطر نرگست را میفهمیدیم
نه
اگر عاشقت بودیم حتی با چشمان کور هم تو را میدیدیم
بارها به راه وصال نگاه کردیم و گفتیم منتظریم
دریغا که نمی دانستیم
تو منتظر مایی تا قدم در راه وصال بگذاریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یکدوست ، ANTI satan ، mohamad ، paradise ، علی 110 ، EMPERATOR ، oO DaViD Oo ، MohammadMeraj ، bozorgmehr ، جوینده حق ، aseman ، وحید الف ، محمداحسان ، Ramin_Ghn ، meshkat ، حلما ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، رمز شب ، montazer ، shafagh_mah ، آوای انتظار ، Farzaneh ، sagheb ، fafa* ، mehdidavodnataj ، amir emam
۲:۴۴, ۲۸/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۸۹ ۱۲:۵۱ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #25
آواتار
عصر يك جمعه دلگير ، دلم گفت: بگويم، بنويسم
كه چرا عشق به انسان نرسيدست ، چرا آب به انسان نرسيدست
و هنوزم كه هنوز است ، غم عشق به پايان نرسيدست
بگو حافظ دل‌خسته ز شيراز بيايد ، بنويسد كه هنوزم كه هنوز است
چرا يوسف گم‌گشته به كنعان نرسيدست و چرا كلبه احزان به گلستان نرسيدست
عصر اين جمعه دلگير ، وجود تو كنار دل هر بي‌دل آشفته شود حس
كجايي گل نرگس؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، علی 110 ، یکدوست ، ANTI satan ، parisan ، oO DaViD Oo ، sunrise59 ، MohammadMeraj ، bozorgmehr ، aseman ، وحید الف ، mahtab22 ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، رمز شب ، shafagh_mah ، mahabno_247 ، نگار ، 135 ، Farzaneh ، sagheb ، fafa* ، mehdidavodnataj ، amir emam
۱۲:۰۱, ۲۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #26
آواتار
بسم الله

کسی را مثل یک رویا من از آن دور میبینم...
به دور پیکر سبزش شعاع نور میبینم...
اللهم عجّل لولیک الفرج.

یا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، یکدوست ، EMPERATOR ، amir.s ، parisan ، mohamad ، oO DaViD Oo ، Seyed Mohsen ، باران ، MohammadMeraj ، وحید الف ، محمداحسان ، آرین (الهه.ع) ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، نگار ، Farzaneh ، fafa*
۱۲:۰۵, ۲۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #27

در روز بسی مدح توگفتیم همه

بس درشب تیره بی توخفتیم همه

بازآی که ازهجر توای مظهر عشق

غم های جهان به دل نهفتیم همه

وقتی میگیم خدا کند که بیایی شاید او می فرماید خدا کند که بخواهید...
التماس دعای فرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، یکدوست ، ANTI satan ، EMPERATOR ، parisan ، oO DaViD Oo ، MohammadMeraj ، باران ، سیماباروتیان ، وحید الف ، محمداحسان ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، نگار ، یا زهرا(س) ، Farzaneh ، sagheb
۱۲:۱۲, ۲۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #28
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

تا کی غروب جمعه ببینم که مادرم...

یک گوشه بغض کرده که این جمعه هم گذشت...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، rastin ، علی 110 ، mohamad ، یکدوست ، amir.s ، معلم313 ، InsomniAc ، EMPERATOR ، oO DaViD Oo ، باران ، bahar2006 ، M03TAFA ، aliakbar ، محصل ، MohammadMeraj ، جوینده حق ، فرشته ، aseman ، hamed ، فاطمه خانم ، وحید الف ، bache shiye ، محمداحسان ، آرین (الهه.ع) ، Ramin_Ghn ، meshkat ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، Farzaneh ، fafa*
۰:۴۱, ۲۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #29

تمام مشکل بشر این است که خیال می کند:
ظهور یکی از راههای نجاتش است!
.
.
.
.
.
.
.
و حال آنکه:
ظهور “تنها راه نجات” است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، EMPERATOR ، oO DaViD Oo ، علی 110 ، باران ، bahar2006 ، M03TAFA ، یکدوست ، محصل ، MohammadMeraj ، bozorgmehr ، mohamad ، جوینده حق ، aseman ، وحید الف ، آرین (الهه.ع) ، Ramin_Ghn ، meshkat ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، رمز شب ، abbas313 ، shafagh_mah ، نگار ، Farzaneh ، sagheb ، fafa* ، amir emam
۲:۳۱, ۲۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #30
آواتار
چون فرمودید از آثار تکراری دیگران ننویسیم ، این دو رباعی رو تقدیم میکنم به سایت شما و قبلا هم در جایی ننوشتمش :

ما را به جز از عشق تو اندر سر نیست
جز از غم تو دیده ام ای جان تر نیست
هرچند شکسته شد قفس در هجرت
صد آه و صد افسوس که ما را پر نیست

بی تو دلم از تمام عالم سیر است
بشتاب بیا که صبح فردا دیر است
از ناله من لاله به صحرا رویید
حال دل لاله ، ناله شبگیر است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، EMPERATOR ، mohamad ، oO DaViD Oo ، باران ، mosafer ، sunrise59 ، M03TAFA ، یکدوست ، aliakbar ، محصل ، MohammadMeraj ، aseman ، وحید الف ، mygeom ، meshkat ، حلما ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، نگار ، آوای انتظار ، Farzaneh ، sagheb ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا