|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 45 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۷, ۱/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۰ ۱۶:۳۰ توسط warior.)
شماره ارسال: #441
|
|||
|
|||
|
کي مياي تا که يه دنيا پر شه از عطر حضورت برگرفته از وبسایت وعده صادقکي مياي تا ظلمت شب بره با پاکي نورت کي مياي تا از ته دل بخونم فقط براتو غروب جمعه که ميشه ميگيرم حال و هواتو ديگه طاقتي ندارم بغض تو گلوم شکسته صورتم خيس ز بارون نم رو گونه هام نشسته ديگه طاقتي ندارم سخته اين حوالي موندن بيا مرهم دلم شو واسه عاشقانه خوندن شايد اين جمعه بيايد شايد . . . "واسه تو " http://www.va3to.blogfa.com |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #442
|
|||
|
|||
|
اباصالح(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
اباصالح(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اباصالح(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اباصالح(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اباصالح(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اباصالح(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اباصالح(عجل الله تعالی فرجه الشریف) . . . . . چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم. |
|||
|
|
۲۱:۰۳, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #443
|
|||
|
|||
|
چقدر مانده دعامان که مستجاب شود؟ بهار سر برسد ، برف شهر آب شود؟ دلم خوش است به این جمعه های بیداری خدا کند که همین جمعه آفتاب شود
|
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #444
|
|||
|
|||
|
تمام مشکل بشر این است فکرمی کند: "ظهور"یکی از راه های نجات است. . . . حال آنکه ظهور"تنهاراه نجات"است.
|
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #445
|
|||
|
|||
|
• امام على(سلام الله علیه): • اَلمُنتَظِرُ لإَمرِنا كالمُتَشَحِّطُ بِدَمِهِ في سَبيلِ اللَّهِ آن كه منتظر فرج ما است، همچون كسى است كه در راه خدا در خون خود بغلطد اهل بيت در قرآن و حديث: ج2- ص778 - ح 1215 [font=Tahoma][/font] |
|||
|
|
۱۲:۵۳, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #446
|
|||
|
|||
|
برداران چند تا دعا ميكنم همه امين بگين
اول دعا براي ظهور آن بي مثال ![]() دوم تمام ملت بي ضرر وبي ملال ![]() سوم رسيدن ما به قله هاي كمال ![]() چهارم تمام جيب ها پر پول اما حلال
|
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #447
|
|||
|
|||
|
روزی در تقویم های دنیا خواهند نوشت،ظهور مهدی تعطیل.
|
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #448
|
|||
|
|||
|
بر گرد که بر بهارمان می خندند / یک عده به انتظارمان می خندن دستان سیاهی که به خون آلوده ست / گویند که انتظارمــــان بیهوده ست ... |
|||
|
|
۲:۱۷, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #449
|
|||
|
|||
|
یوسف، ای گمشده در بی سر وسامانی ها!
این غزل خوانی ها، معرکه گردانی ها سر بازار شلوغ است، تو تنها ماندی همه جمع اند، چه شهری، چه بیابانی ها چیزی از سوره یوسف به عزیزی نرسید بس که در حق تو کردند مسلمانی ها همه در دست، ترنجی و از این می رنجی که به نام تو گرفتند چه مهمانی ها خواب دیدم که زلیخایم و عاشق شده ام ای که تعبیر تو پایان پریشانی ها عشق را عاقبت کار پشیمانی نیست این چه عشقی است که آورده پشیمانی ها؟ "این چه شمعی است که عالم همه پروانه اوست؟" این چه پروانه که کرده است پر افشانی ها؟ یوسف گمشده! دنباله این قصه کجاست؟ بشنو از نی که غریب اند نیستانی ها بوی پیراهن خونین کسی می آید این خبر را برسانید به کنعانی ها |
|||
|
|
۹:۳۳, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #450
|
|||
|
|||
|
بیا با هم خدامان را بخوانیم به حق مادرت زهرا بخوانیم کنار علقمه این جمعه، مولا به جای ندبه؛ عاشورا بخوانیم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |