|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 58 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۸, ۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #571
|
|||
|
|||
|
روزها نو نشده کهنه تر از دیروز است گر کُند یوسف زهرا نظری ، نوروز است لحظه ها در تپش تاب وتب آمدنش آسمان چشم به راه قدمش هر روز است
اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۱۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #572
|
|||
|
|||
|
مانند مرده ای متحرک شدم، بیا
بی تو تمام زندگی ام در عدم گذشت می خواستم که وقف تو باشم تمام عمر دنیا خلاف آنچه که می خواستم گذشت دنیا که هیچ، جرعه آبی که خورده ام از راه حلق تشنه من، مثل سم گذشت |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۱۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #573
|
|||
|
|||
|
دلتنگم و دیدار تو درمان من است
بی رنگ رخت زمانه زندان من است در هیچ دلی مباد و بر هیچ تنی آن کز غم هجران تو بر جان من است |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۱۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #574
|
|||
|
|||
|
بلندترین ارتفاع برای سقوط ،افتادن از چشم یوسف زهراست...
|
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #575
|
|||
|
|||
|
چه باشد نگارا ، نگاهی کنی
نگاهی به گم کرده راهی کنی یا صاحب الزمان اللهم عجل الولیک الفرج |
|||
|
|
۰:۵۲, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #576
|
|||
|
|||
|
غایب شده ، منکر حضورت هستیم
دلباختگان کر و کورت هستیم ما ملت هفتاد و چند میلیونی یک یک همه مانع ظهورت هستیم |
|||
|
|
۱:۵۳, ۱۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۱ ۱:۵۴ توسط حلما.)
شماره ارسال: #577
|
|||
|
|||
|
ای عاشقان برای ظهورم دعا کنید
روز و شبان به سوی خدا التجا کنید آن یوسفی که در چه غیبت بود منم ای قافله طناب برایم رها کنید زندان غم مرا به اسارت کشیده است ای عاشقان مرا ز اسارت رها کنید از من در این زمانه نباشد غریب تر از بهر این غریب زمانه دعا کنید... اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #578
|
|||
|
|||
|
تو را از جان و دل باشم خريدار
بيا اي يوسف زهرا(سلام الله علیها) به بازار بيا و انتقام مادر خويش بگير از دشمن بد اختر خويش از آنهايي که حقش غصب کردند عدو را جاي حيدر نصب کردند. خدايا دل نازنين زهراي اطهر را بواسطه ي ظهور فرزندش شاد بگردان/آمين. اللهم عجل الولیک الفرج |
|||
|
|
۱۰:۵۸, ۲۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #579
|
|||
|
|||
|
فاطمیه آمد و آن همدم و مونس کجاست؟
شمع می پرسد ز پروانه گل نرگس کجاست؟ در عزای مادرت یابن الحسن یکدم بیا تانپرسند این جماعت بانی مجلس کجاست؟ |
|||
|
|
۱۳:۵۶, ۲۰/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۱ ۱۴:۰۱ توسط mahdavi61313.)
شماره ارسال: #580
|
|||
|
|||
|
یک صبح قشنگ بیخبر میآید
آن مرد بزرگ از سفر میآید وقتی همهی منتظرانش خوابند با سیصد و سیزده نفر میآید ****** بر قامت عشق دوری از تو کفن است کی جمعه پر شکوه آمال من است یک عده نبودن تو را خوشحالند سهم دل من بدون تو سوختن است |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |