|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 69 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۱, ۱۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #681
|
|||
|
|||
|
يا فاطر بحق فاطمه(سلام الله علیها).............عجل لوليك الفرج |
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۱۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #682
|
|||
|
|||
|
خدایا گفتی بخوانید مرا تا استجابت کنم من هم میخوانم اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
۴:۱۶, ۲۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #683
|
|||
|
|||
|
سلام
تو این شبای قدر از خدا سه چیز بخواه اللهم عجل لولیک الفرج اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود اللهم شفع مرضانا |
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۲۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #684
|
|||
|
|||
|
مـــــوضـوع انـــشـــا : تابــــستــــــان خــود را چـــگـــونــه گـــذرانــدیـد ؟ به نام خدا: بی او |
|||
|
|
۰:۴۶, ۲۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #685
|
|||
|
|||
|
سلام خدا
بازم یک جمعه دیگه .... نکنه بازم مثل جمعه های قبلی .... نه ! خدایا میدونم حکیمی و در این شکی نیت ، ولی صبر بندت کمه و حکمتهای زیبای بیکرانت صبرشو لبریز میکنه .[align=CENTER]بحق ماه خودت و بحق اول شهیده پهلو شکسته ( شرمنده که اینجوری قسم میدم ) خودت میدونی آخرین قسم همه همینه یا زهرا (سلام الله علیها)[align=CENTER]خودت فرج امام مون گدرمون آقامونو امضا کن |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۲۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #686
|
|||
|
|||
|
میان شک و یقین پیر می شود بی تو
دلی که طعمه زنجیر می شود بی تو نیامدی که ببینی در این دیار غریب غروب جمعه چه دلگیر می شود بی تو اللّهم عجّل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #687
|
|||
|
|||
|
سلام آقا
یک جمه دیگر در راه است آیا میشو دعای ندبه دیگر نخوانیم ؟ میشود نماز ظهر را با شما بخوانیم ؟ کی عاشقانت را از دلهره آور ترین زمان خارج میکنی؟ ایکاش بشود فردا .... اللّهمَ عَجِّل لِوَلیِکَ الفَرَج |
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۱۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #688
|
|||
|
|||
|
سلام ای منتظران، بار دگر جمعه رسیده دلتنگ فرج، وقت خوش ندبه رسیده در حسرت آن جمعه ام آخر که بگویند خورشید علی آمده از کعبه رسیده
|
|||
|
|
۱۹:۴۲, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #689
|
|||
|
|||
|
برگرد ای توسل شب زندهدارها
پایان بده به گریهی چشم انتظارها از یک خروش نالهی عشاق کوی تو حاجت روا شوند هزاران هزارها یک بار نیز پشت سرت را نگاه کن دل بسته این پیاده به لطف سوارها از درد بیحساب فقط داد میزنم آیا نمیرسند به تو این هوارها ؟! ما را به جبر هم که شده سر به زیر کن خیری ندیدهایم از این اختیارها باید برای دیدن تو مهزیار شد یعنی گذشتن از همگان، محض یارها شبها بدون آمدنت صبح میشوند برگرد ای توسل شب زندهدارها این دستها به لطف تو ظرف گداییاند یا ایهالعزیزِ تمام ندارها ... |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۱۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #690
|
|||
|
|||
|
سلام
دلم از پونه ها سیر است آقا/ هوای شهر دلگیر است آقا [b] کسی فانوس گلها را شکسته/ نمی آیی مگر دیر است آقا.....؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |