|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 79 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۱, ۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #781
|
|||
|
|||
|
مردم همه دینشان به باد است این جا دکان فروش دین زیاد است این جا شرمنده که کمتر از شما می گوییم بازار شما کمی کساد است این جا یا مـــــــــــــــــــــــــــــــهدی
|
|||
|
|
۲:۲۲, ۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #782
|
|||
|
|||
|
عجیبه حس و حال انتظارت دلم سمت نگاهت سجده کرده همین ماهی برای دیدن تو خودش رو وقف هفت سین تو کرده |
|||
|
|
۰:۳۹, ۱۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #783
|
|||
|
|||
|
بــهــار بی گل نرگس شبیه پاییز است و بـی تــو کلِ زمانهایمان غم انگیز است بیــا کـه مـنجمدانه قیام ممکن نیست بــیــا کـه سهم زمین از بهار ناچیز است |
|||
|
|
۳:۰۴, ۱۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #784
|
|||
|
|||
|
تو،خط پایان شبی! تو،نقطه ی شروع روز!
تو،حاضری!تو،غایبی!
توئی همیشه وهنوز! |
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۱۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #785
|
|||
|
|||
|
جمله جمله نه! واژه واژه تو را ای سفر کرده گفتگو کردیم کوچه کوچه نه! خانه خانه تو را سالیانی ست جستجو کردیم سوره سوره نه! آیه آیه تو را در مناجات آرزو کردیم جمعه جمعه نه! لحظه لحظه تو را ندبه کردیم و های و هو کردیم |
|||
|
|
۰:۱۸, ۱۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #786
|
|||
|
|||
|
به نام یکتای بی همتا
حیف نیست بهار از سر عادت بغلتد در دستم، آنوقت تو نباشی؟ |
|||
|
|
۰:۱۹, ۲۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #787
|
|||
|
|||
|
دردناک ترین پیامک انتظار که تلخترین و اسفناکترین حقیقت در مورد ما به اصطلاح شیعیان است:
امام زمان علیه السلام: ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر میزند و خبر آنها به ما میرسد.
حاشا به غیرتمان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۹:۲۷, ۲۰/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۲ ۱۰:۰۹ توسط Twelver.)
شماره ارسال: #788
|
|||
|
|||
|
كوك كن ساعت خويش اعتباري به خروس سحري نيست دگر دیر خوابیده و برخاستنش دشوار است!!! كوك كن ساعت خويش كه مؤذن شب ِ پيش ، دسته گل داده به آب و در آغوش سحر رفته به خواب!!! و در اين شهر سحر خيزي نيست!!! و سحر نزديك است........ |
|||
|
|
۱:۳۷, ۲۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #789
|
|||
|
|||
|
داستان یوسف را گفتن و شنیدن به بهانه ی توست شرمنده ایم می دانیم اعمال و گناهان ما همان چاه غیبت توست . . . |
|||
|
|
۱۰:۴۴, ۲۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #790
|
|||
|
|||
|
خدایا خود میدانی و بس اما اگر برای اینکه ما گناه کاریم اجازه ظهور نمیدهی دیگران راچه گناه است که در غم دوری زیار باشند.
|
|||
|
|
|
|
|