|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 87 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۷, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #861
|
|||
|
|||
|
در عصر غیبتش که جهان کربلا شده
باید برای عشق ، علی اکبری کنیم ... شعر از : سعيد تاج محمدي |
|||
|
|
۱۸:۱۸, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #862
|
|||
|
|||
|
موعود خدا مرد خطر می خواهد
آري سفر عشق، جگر می خواهد ای جمعیت میلیونی عصر ظهور او سیصد و سیزده نفر می خواهد!
|
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۴/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۱۸:۲۰ توسط *ركن الهدي*.)
شماره ارسال: #863
|
|||
|
|||
|
شيعيان خواب بس است برخيزيد حجرارباب بس است برخيزيد يادمان رفته كه عهدي هم هست يادمان رفته كه مهدي هم هست يادمان رفته كه اوپشت دراست يادمان رفته كه اومنتظراست... چه انتظار عجيبي ! تو بين منتظران هم عزيزمن,چه غريبی ! عجيب تر كه چه آسان, نبودنت شده عادت چه بی خيال نشستيم ، نه كوششی نه وفايی فقط نشسته و گفتيم: خدا كند كه بيايي... |
|||
|
|
۰:۱۹, ۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #864
|
|||
|
|||
|
اي مركز ثقل كهكشان دل من
خورشيد بلند آسمان دل من عمريست كه من منتظر ديدارم يك جمعه بيا به جمكران دل من ![]() |
|||
|
|
۱:۲۴, ۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #865
|
|||
|
|||
|
در دیده به جای خواب آبست مرا
زیرا که بدیدنت شتابست مرا گویند بخواب تا به خوابش بینی ای بی خبران چه جای خوابست مرا |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #866
|
|||
|
|||
|
وصل تو کجا و من مهجور کجا
دردانه کجا حوصله مور کجا هر چند ز سوختن ندارم باکی پروانه کجا و آتش طور کجا |
|||
|
|
۱:۲۱, ۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #867
|
|||
|
|||
|
دل کیست که گویم از برای غم تست یا آنکه حریم تن سرای غم تست لطفیست که میکند غمت با دل من ورنه دل تنگ من چه جای غم تست |
|||
|
|
۲:۰۴, ۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #868
|
|||
|
|||
|
قطعه ی گمشده ای از پر پرواز کم است
یازده بار شمردیم و یکی باز کم است این همه آب که جاریست،نه اقیانوس است عرق شرم زمین است،که سرباز کم است ![]() |
|||
|
|
۲:۵۱, ۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #869
|
|||
|
|||
|
باید به روی آینه آنقدر ها کنم تا روی شیشه اشک نفس را رها کنم گندم برای آمدنت سبز می کنم آن لحظه ایی که در لحد خویش جا کنم اسفند دانه دانه شب و روز جمع شد باید به مجمر دلم آتش به پا کنم دل شد سیاه بس که طلوع تو را ندید باید برای خویش دلی دست و پا کنم یا اینکه باید از دم پرچین قلب خود یک پنجره به جانب خورشید واکنم بگذار تا ز ره برسی بعد سالها آنگه بیا ببین که چنین و چه ها کنم آن روز می شود حرمت کنج سینه ام وقتی که پای تا سر خود کربلا کنم
|
|||
|
|
۱۱:۰۹, ۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #870
|
|||
|
|||
|
احساس می کنم که نباشی بهار نیست شعری میان دفتر این روزگار نیست معطوف می شود به شما حس واژه ها آقا خودت بگو مگر این افتخار نیست؟ من با سروده های همه شرط بسته ام بیتی بدون نام شما ماندگار نیست |
|||
|
|
|
|
|