|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 91 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۷, ۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۲۳:۵۹ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #901
|
|||
|
|||
|
چه جمعه ها که یک به یک غروب شدنیامدی دوباره صبح ظهرنه غروب شدنیامدی......
غروب جمعه شدمولابگوجاناکجاهستی دعای ندبه می خوانم نمی دانم کجاهستی |
|||
|
|
۱:۱۳, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #902
|
|||
|
|||
|
مهدی جان...
اگر حجاب ظهورت ، حضور تار من است... دعا بکن که بمیرم...! |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۱۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۲ ۱۲:۴۳ توسط مصطفي مازح7610.)
شماره ارسال: #903
|
|||
|
|||
![]() تنها آرزو نمی کنم که بیایی! چون همه می دانند که روزی خواهی آمد. آرزو می کنم وقتی که می آیی… چشمانم شرمسار نگاه مهربانت نشود. اللهم عجل لولیک الفرج چه انتظار عجیبی… تو بین منتظران هم، عزیز من چه غریبی. عجیب تر آن که چه آسان، نبودنت شده عادت چه بی خیال نشستیم نه کوششی و نه جهدی فقط نشستیم و گفتیم: خدا کند که بیایی تمام مشکل بشر این است که خیال می کند: ظهور یکی از راه های نجاتش است. و حال آنکه: ظهور تنها راه نجات است هر روز که می گذرد، یک روز به ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نزدیک تر می شویم. اما به خود امام زمان چطور؟ کوفیان به امام زمانشان نامه نوشتند و او را دعوت کردند. ما هم امام زمانمان را دعوت می کنیم. فرق ما با آنان چیست؟ خدا کمکمان کند. ان شاالله ظهور مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) زیباست. چون ظهور زیبایی هاست. المهدی طاووس اهل الجنه آقا جان حیف نیست که ماه شب چهارده پشت ابرهای تیره و پاره پاره پنهان بماند. حیف نیست دیده را شوق وصال باشد ولی فروغ دیده نباشد. یازده پله زمین رفت به سمت ملکوت. یک قدم مانده، زمین شوق شکفتن دارد. یا ابا صالح المهدی ادرکنی فرصت بهانه ای است که پاکیزه تر شویم تا روبه رویمان نشدی، تا نیامدی یا اباصالح المهدی ادرکنی اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم و تنها دل من اللهم عجل لولیک الفرج ویرانه نه آن است که جمشید بنا کرد ویرانه نه آن است که فرهاد فرو ریخت ویرانه دل ماست که هر جمعه به عشقت صد بار بنا گشت و دگر بار فرو ریخت از شنبه به روی خود تلنبار شدیم تا آخر پنجشنبه تکرار شدیم خیر سرمان منتظر آقاییم باز جمعه شد و لنگ ظهر بیدار شدیم چشمان گنه کار و تماشا، هرگز پرونده ظلمانی و امضاء، هرگز تا در ظلمات نفس، سرگردانیم دیدار، نصیب دیده ما، هرگز ما منتظر صبح شب یلداییم آماده برای فرج فرداییم روزی که عزیز فاطمه می آید با خامنه ای به کربلا می آییم سلامتی نازنین امام غائبمان صلوات |
|||
|
|
۱۶:۱۷, ۱۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #904
|
|||
|
|||
|
با اجازه چند تاشو گذاشتم توی وبلاگم
![]() |
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #905
|
|||
|
|||
|
پیچیده ترین راز دنیا نه برموداست،نه جاذبه زمین،نه سیارات دیگر…
پیچیده ترین راز دنیا ”عصر دلگیر جمعه هاست” |
|||
|
|
۳:۲۶, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #906
|
|||
|
|||
|
دلم شکسته و جانم هنوز چشم به راهت شبی سیاهم و در آرزوی طلعت ماهت در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست اگر قبول تو افتد فدای چشم سیاهت |
|||
|
|
۳:۴۶, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #907
|
|||
|
|||
|
ولی برای عده ای چه خوب شد نیامدی!!!!!
|
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #908
|
|||
|
|||
|
آقای من...
گذشته سنّ حضورت ز سنّ نوح نبی... شمار مردم کشتی نکرده تغییری؟؟!! |
|||
|
|
۴:۳۳, ۷/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۲ ۴:۳۵ توسط 135.)
شماره ارسال: #909
|
|||
|
|||
|
انتظار یک واژه نیست ؛ یک عمر زندگی است..... |
|||
|
|
۲:۱۱, ۱۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #910
|
|||
|
|||
|
تو را ديوانه كردست او قرار جانت بر دست او غم جان تو خوردست او چرا در جانش ننشاني چو او آبست و تو جويي چرا خود را نمي جويي چو او مشكست و تو بويي چرا خود را نيفشاني مولانا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: payamakmahdavi-390x468.jpg]](http://mahdiyar.ir/wp-content/uploads/2013/12/payamakmahdavi-390x468.jpg)