|
نگاه
|
|
۴:۴۶, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و خسته نباشید
ماسون یا هر فرقه و ایینی که در راه اون قدم ورمیداره هزاران چشم انداز جذاب و محرک داره که اگر پایه ی مبارزه با اون درست بنا نشه آسیب مبارزه از تاییدش مخرب تره واین علت شیوع این قدرت نوین جهانیه.. اگه یه مقدار تاریخ بخونیم میفهمیم که هر وقت گروهی با ماسون جنگیدن چنان خدمتی بهش کردن که دوستانش هم بهش نکردن من پیشنهادم اینه: توهم توطیه رو بذاریم کنار....چون اون همینو میخواد که افکار مارو کنترل کنه...مثلا هرکدوم از ما تو یه فیلمی زمینه شطرنجی ببینیم سریع یاد چی میفتیم؟؟؟؟؟؟؟زن قرمزپوش ببینیم چی؟؟؟؟؟؟بعدیو شما بگید به دلایل پیروزی اون فکر کنیم واز ابزار خودش استفاده کنیم...هر کی در حد خودش...سایت بیداری در حد سایت ماسونی آماده مبارزه بشه..چون خیلی از مسایل مبارزه در حد کلان کشورها وملتهاست پس ما رسالت خودمونو انجام بدیم... یه مقدار هم به خودمون برگردیم..الان تفکر در حال رشد جامعه اینهSadامام زمان توهمه)دلایل اثبات وجود مقدس رو بیان کنیم و حرفهای تکراری نزنیم...عصبانی نشیم و خسته نشیم...تو این سایت پر است ار فیلموکلیپو واینجورمدیاها امایه مطلب جدید در موری اثبات وجود امام نیست...جاهای دیگه هم نیست ولی عکسش ....الان خیلی راحت دارن نفی و با دلایل علمی اثبات میکنن مقصر کیه؟؟ همه ما مقصریم...و ماسون فقط داره از سرگرم کردن ما به صفحات شطرنجی و عکس دلارو ...استفاده میکنه ماهم مسرور از اینکه فهمیدیم نماد تک چشم و رقص دمونا معناش چیه شکست خاموشمون و جشن میگیریم .... جامعه به شریعتی احتیاج داره؟؟؟به مطهری؟؟به مصباح؟؟به کی... هرکی که مقصره که همه مقصریم وظیفه داره دربرابر این هجمه علمی بصورت علمی مبارزه کنه..مبارزه نوین به سبک خود ماسون..به سبک خودش..اونوقت دیگه نمیتونن ما رو متهم به چیزهایی کنن که دارن می کنن....چون داریم همون کارهای خودشونو انجام میدیم...اونوقت پایانیه بر اسلام هراسیهاچون داریم مثل خودشون رفتار میکنیم...حرف زیاد دارم ولی وقت شما خیلی گرانبهاتره... دوستون دارم خلبان پزشک نویدیا |
|||
|
|
۹:۴۱, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
نقل قول: توهم توطیه رو بذاریم کنارتوهم نیست،واقعیت آشکاره. نقل قول:مثلا هرکدوم از ما تو یه فیلمی زمینه شطرنجی ببینیم سریع یاد چی میفتیم؟؟؟؟؟؟؟زن قرمزپوش ببینیم چی؟؟؟؟؟؟این قسمت رو قبول دارم،تقریبا توی خیابون هم دنبال نماد می گردیم.خیلی بده. نقل قول:به دلایل پیروزی اون فکر کنیم واز ابزار خودش استفاده کنیاصل کار همینه و نیاز به بررسی دشمن داره، پس زیاد هم نمیشه بی خیالشون شد. شاید این طور بگیم بهتره: به جای دنبال کردن نماد گرایی بی هدف، به بررسی تکنیک های این گروه بپردازیم. نقل قول:دلایل اثبات وجود مقدس رو بیان کنیم و حرفهای تکراری نزنیم...عصبانی نشیم و خسته نشیم...تو این سایت پر است ار فیلموکلیپو واینجورمدیاها امایه مطلب جدید در موری اثبات وجود امام نیست...جاهای دیگه هم نیست ولی عکسش ....الان خیلی راحت دارن نفی و با دلایل علمی اثبات میکنناین قسمت از حرفتون رو کاملا موافقم و باید حتما توی این قسمت کار کرد. خیلی ممنون از نکات ارزنده ای که بیان کردید. و اما پیرو گفته های دوست عزیزمون بنده هم گلایه ای دارم. ما علاوه بر این که در زمینه اثبات وجود مقدس امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) کاری نمی کنیم،کار های انجام شده در این زمینه رو هم مورد توجه قرار نمی دیم.باور کنید که دیگه کمتر بچه مسلمونی به این سادگی قبول می کنه که یک نفر هزار و چند صد سال زندگی کرده باشه. از اون طرف با کار روانشناسی و از جنبه علمی یه برنامه درست می کنن که آقا مگه میشه یه آدم این همه سال زنده مونده باشه؟ جوون از همه جا بی خبر با پایه های اعتقادی ضعیف، که تمام زندگیش در علم دنیا خلاصه شده به بن بست می رسه. خوب ما وظیفه نداریم؟ گلایه:مدتی قصد داشتم چند کتاب معتبر که درباره موضوع مهدویت هستند رو معرفی کنم. رهبر بزرگوار انقلاب هم تذکر دادند که در موضوع مهدویت از کار عامیانه دوری کنید. به همین خاطر از کتاب غیبت نعمانی شروع کردم.اما اینقدر استقبال زیاد بود که کلا سرد شدم.چند تا حدیث در مورد امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بلدم؟اصلا میدونیم چرا نباید در زمان غیبت نام اصلی حضرت برده بشه؟ چرا باید از تعیین وقت پرهیز کرد؟ نمی دونم ... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

که کلا سرد شدم.