کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگاه 2
۱:۴۵, ۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1

سلام و خدا قوت
پاسخ های دلهای پاک شما دوستان مخلص (خالص شده)منو تشویق میکنه که به جبهه شما بپیوندم..منوهم قبول کنید....
پرسش: 1)مطالبات مهدویت در کدام سازمان قابل پیگیری است؟
2)مهم ترین نظریه پرداز مهدویت که قالب دسترس برای اکثریت مردم هست کیه؟
3)چرا در مورد اصلی ترین ایدیولوزی های اسلام عملا هیچ گونه برنامه تلویزیونی وجود نداره؟مسایلی مثل ولایت مطلقه فقیه یا از این قبیل؟
4)چرا معمولا مهم ترین مطالبات رهبری روی زمین میمونه و اکثریت مسویلان فقط به انجام یک شو بسنده کرده اند و حتی پس از ضربه خوردن کشور به خاطر عدم توجه شاهد واکنش به مسیولان فوقالذکر نبوده ایم؟؟؟
5)چرا در برابر هجمه های داخلی و خارجی نسبت به رهبری رسانه ها همیشه ساکت موندن..مثلا فیلمی که آقای مخملباف در اون دروغ رو به حدنهایت خودش رسوند و الان من بازخوردشو می بینم؟؟؟
6)آیا همه ی این مشکلات که در یک بازه زمانی کوتاه انجام شده اتفاقیه؟
7)چرا تمام صحبت های علما رسانه ها مداحها معلم ها وهر کی که تو این حوزه کار میکنه تکراریه؟
فعلا همی7سیوال کافی به نظر میرسه؟؟بیایم جوابهارو پیدا کنیم اونوقت خیلی مبهمات حل میشه؟؟
متاسفانه به خاطر این مسایل ما داریم به سمتی پیش میریم که شاید در چند سال اینده الگوی ایران اسلامی وبه خاطر صاحبان زر و سیم از دست بدیم و ترکیه جای خودشو در دلهای مردم مصر و لیبی وبحرین و تونس و... بگیره این همون چیزیه که ازش به عنوان خدمت دشمنان ماسون به اوون یاد می کنم ..این اتفاق شاید در ظاهر مسیله مهمی نباشه ولی معناش اینه که:::
خیانت به خون تمام شهدا... مگه نه اینه که اوونا به خاطر ...شهید شدن
از دست دادن آمادگیهایی ظهور که تا الان به دست اومده یعنی انتظار مخرب...
دوستون دارم
خلبان پزشک
نویدیا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا